Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

labas rytas, sapnavau sianakt kad einu su dideliu buriu zmoniu link ezero (prie to ezero daznai vaziuodavome vaikysteje) ir jau nedaug likus eiti iki jo pradedu matyti visur ant kelio, visokiu dydziu gyvaciu isnaras. ju buvi visur ir tikrai labai daug. lyg po koki gyvatyna vaiksciociau. dar sapne sakau kazkam , kaip keista kad tiek isnaru ir nei vienos gyvates. ir veliau pamaciau kelias, bet jos buvo keistos, lyg sergancios, kazkokios ispurte, nevikrios. gal kas galetu interpretuoti si sapna? is anksto aciu 4u.gif internete ieskojau, bet radau reiksmes tik apie gyvates , apie isnaras ar ispurtusias gyvates ne unsure.gif
Atsakyti
Laba diena,

sapnauvau pries pora dienu viena sapna ir negaliu pamirsti.
Sapnavau, jog ejau pasivaikcioti ir radau suniuku panasiu i skalikus, prie ju buvo ir suo su kale (tu suniuku tevai). Viena is tu suniuku paemiau ant ranku ir laikiau, man jis buvo toks simpatiskas. Visa tai vyko prie baznycios, salia laipteliai eiti i baznycia, ir ta baznycia buvo prie upes.

Aciu labai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(yoyota @ 2015 10 11, 10:08)
labas rytas, sapnavau sianakt kad einu su dideliu buriu zmoniu link ezero (prie to  ezero daznai vaziuodavome vaikysteje) ir jau nedaug likus eiti iki jo pradedu matyti visur ant kelio, visokiu dydziu gyvaciu isnaras. ju buvi visur ir tikrai labai daug. lyg po koki gyvatyna vaiksciociau. dar sapne sakau kazkam , kaip keista kad tiek isnaru ir nei vienos gyvates. ir veliau pamaciau kelias, bet jos buvo keistos, lyg sergancios, kazkokios ispurte, nevikrios. gal kas galetu interpretuoti si sapna? is anksto aciu  4u.gif internete ieskojau, bet radau reiksmes tik apie gyvates , apie isnaras ar ispurtusias gyvates ne  unsure.gif

Sveiki, gana sudėtingas sapnas. Bandysiu kažką interpretuoti. Jei minite vaikystės ežerą, tai gal dar bendraujate su kokiomis draugėmis iš vaikystės ar kitomis mot. lyties atstovėmis, su kuriomis lankydavotės prie to ežero? Nes simboliškai jūsų draugės ar kitos moterys gali pavirsti gyvatėmis. Tačiau, jei jos nevikrios, ligotos, tai galbūt jūs susivoksite apie kažkokią jų klastą ir jas neutralizuosite? Išnaros - permainos. Galbūt ir galėtų susieiti logiškai viskas, kad tarkime nusivyliate draugėmis ar kitomis moterimis, tačiau joms nepasiduodate, o toliau jau seka kaip permaina sanykių pakitimas ar pan.
Bet kadangi gyvatės simbolika ganėtinai plati, tai aišku gali būti kitų variantų. Gali būti baimė dėl ligos ar kitų nesėkmių, kurių pavyks išvengti ir ateis geros permainos. Su vaikystės ežeru tai gali sietis ir kitaip. Nes tikriausiai vaikystėje dauguma turėjome mažiau bėdų nei dabar. Arba atvirkščiai, galbūt vaikystėje esate daug sirgusi.
Papildyta:
QUOTE(Kremas_nuo_saules @ 2015 10 11, 14:35)
Laba diena,

Sapnavau, jog ejau pasivaikcioti ir radau  suniuku panasiu i skalikus, prie ju buvo ir suo su kale (tu suniuku tevai). Viena is tu suniuku paemiau ant ranku ir laikiau, man jis buvo toks simpatiskas. Visa tai vyko prie baznycios, salia laipteliai eiti i baznycia, ir ta baznycia buvo prie upes.

Aciu labai 4u.gif

Sveiki, tikriausiai nutiks kas nors pozityvaus smile.gif Bažnyčia prie upės gali būti ramybės, taikos simboliu, apmąstymais. Skalikai kaip suprantu medžiojantys šunys, bet kadangi koncentracija į mažą šuniuką, tai nelabai gal čia ta medžioklė kaip simbolis būtų svarbi. Tiesiog mielumo, švelnumo, pažeidžiamumo, rūpesčio simbolika.
Konkrečiau ką pasakyti nelabai ir galiu, nes nežinau nieko apie jus. Gali būti, kad teks pasirūpinti vaiku ar pan., kas buvo po tokia šuniuko simbolika užkoduota ar pan.
Atsakyti
QUOTE(yoyota @ 2015 10 11, 09:08)
labas rytas, sapnavau sianakt kad einu su dideliu buriu zmoniu link ezero (prie to  ezero daznai vaziuodavome vaikysteje) ir jau nedaug likus eiti iki jo pradedu matyti visur ant kelio, visokiu dydziu gyvaciu isnaras. ju buvi visur ir tikrai labai daug. lyg po koki gyvatyna vaiksciociau. dar sapne sakau kazkam , kaip keista kad tiek isnaru ir nei vienos gyvates. ir veliau pamaciau kelias, bet jos buvo keistos, lyg sergancios, kazkokios ispurte, nevikrios. gal kas galetu interpretuoti si sapna? is anksto aciu  4u.gif internete ieskojau, bet radau reiksmes tik apie gyvates , apie isnaras ar ispurtusias gyvates ne  unsure.gif

QUOTE(Kremas_nuo_saules @ 2015 10 11, 13:35)
Laba diena,

Sapnavau, jog ejau pasivaikcioti ir radau  suniuku panasiu i skalikus, prie ju buvo ir suo su kale (tu suniuku tevai). Viena is tu suniuku paemiau ant ranku ir laikiau, man jis buvo toks simpatiskas. Visa tai vyko prie baznycios, salia laipteliai eiti i baznycia, ir ta baznycia buvo prie upes.

Aciu labai 4u.gif

Pabandysiu atrasyti i abu bendrai, nes abiejuose einate pasivaikscioti ( ir Kremas nuo saules ir Yoyota ) prie upes ir prie ezero, ir matote gyvaciu isnaras, tai reiktu pasikeitima ir atsisviezinima, issinerimas is seno i nauja, o kelios ligotos, nevikrios. Nelyginciau ju vien tik su moteriska gimine. Skaliku seimyna - linksmesne reiksme, seimyniskesne. Abu sapnai tarytum vieno zmogaus butu, nes labai daug bendro. Abieju sapnu reiksmes nera blogos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yoyota @ 2015 10 11, 11:08)

Tam, kad sapnuotoja pasiektų vietą, kur jaučiasi maloniai (savo ištakas, savo “vaikiškąją energiją), ji turi pereiti per gyvačių išnaras. Kas ta išnara? “Tuščia gyvatė” – gyvatė, kuri atsisakė kažko seno, bet tuo pačiu neatgimė naujai. Apie ką tai? Gyvatė apskritai gali kalbėti apie sapnuotojos vidinę energiją, gyvenimo jėgą, gebėjimą išlikti. Tačiau sapno gyvatės (tos kelios, kurios yra) yra ligotos. Gal sapnas kalba apie vykstančią transformaciją (asmeninę, gyvenimo aplinkybių), tačiau tokią… hmm… neprasmingą, tuščią, pokytį dėl pokyčio? O gal apie gyvenimiškos (ir seksualinės taip pat) jėgos trūkumą – vizualiai pažiūrėjus jos turėtų būti daug (atrodo kaip gyvatynas, t.y. daaaug energijos), bet iš tiesų – jos nėra (tuščios išnaros arba nevikrios gyvatės)? O gal apie tai, kad bandant atrasti save, pernelyg tapatinamasi su kitais (link vaikystės šaknų keliaujama su būriu žmonių)? O gal tos gyvatės kalba apie masiškumą gyvenime – daug žmonių, daug skirting energijų, bet tame nėra gyvybės? O gal pernelyg didelė kaina mokama už tai, kad būtų pasiektas “vaikiškas malonumas” (maudynės ežere), nes tai reikalauja daug išeikvotos energijos (nėra gyvų gyvačių)?...
Papildyta:
QUOTE(Kremas_nuo_saules @ 2015 10 11, 15:35)
Laba diena,

Aciu labai 4u.gif

Šuniukai gali simbolizuoti poreikį globoti, saugoti, taip pat – atrasti draugų, nes šuo - draugas (arba sapnas gali atspindėti tai, kas jau vyksta realiame gyvenime). Tuo pačiu, sapnas gali kalbėti apie bandymą “prisijaukinti” tikėjimą (bet nebūtinai religinį) – tarytum prisijaukinu “bažnyčios sargus” (šuniukus), ir galiu drąsiai keliauti toliau tikėjimo (dvasinio pažinimo ir atradimo) keliu. O gal šuniukai sufleruoja apie pasireiškimą tėvystės/motinystės instinkto, kuris sapnuotojai gali būti sakrališkas, šventas, idiliškas, net, sakyčiau, monumentalus (esminis, tvirtas, nesugriaunamas) kaip ta bažnyčia prie upės.
Atsakyti
artitoli, kaip manote, ką reiškia globoti kelias kates? Priglausti jas pas save laikinai, tik nakčiai, maitinti, ieškoti naujų šeimininkų ar globėjų, nes niekaip nesinori jų ilgam pasilikti. Katės neutralių, kreminių kažkokių spalvų. Viena katė ryte prisisioja, kas sunervina, supykdo ir tik dar labiau norisi jų atsikratyti, nors ir gaila jų.
Ar gali čia būti kokia gili prasmė ar tiesiog atspindžiai to, kad gyvenime nesu atsiribojus nuo gyvūnų, gailiu jų, seku prieglaudėlių veiklą ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 12, 16:58)
artitoli, kaip manote, ką reiškia globoti kelias kates? Priglausti jas pas save laikinai, tik nakčiai, maitinti, ieškoti naujų šeimininkų ar globėjų, nes niekaip nesinori jų ilgam pasilikti. Katės neutralių, kreminių kažkokių spalvų. Viena katė ryte prisisioja, kas sunervina, supykdo ir tik dar labiau norisi jų atsikratyti, nors ir gaila jų.
Ar gali čia būti kokia gili prasmė ar tiesiog atspindžiai to, kad gyvenime nesu atsiribojus nuo gyvūnų, gailiu jų, seku prieglaudėlių veiklą ir pan.

Kiek domėjausi kačių simbolika sapnuose - labai svarbu, koks sapnuotojos santykis su katėm realiame gyvenime. Jei, kaip Jūs sakote, sapnuotoja labai gaili ir rūpinasi benamėm katėm, tai sapnas gali gana tiesiogiai rodyti jos poreikį rūpintis katėmis. Tačiau jei sapnas rodo priešingus dalykus nei realiame gyvenime (pvz, Jūs pasirengusi priglobti ir mylėti nepaisant nieko visas kates, o sapnas rodo, kad Jus katės nervuoja), tai katės gali būti kaip simbolis kažko sapnuotojos gyvenime, ką ji, pvz, lyg ir myli, bet tuo pačiu kas ją vargina, ar ko norisi atsikratyti. Tuo pačiu įdomu, kodėl būtent katės sapnuojamos (nes teigiate, kad sekate gyvūnų, ne vien kačių, istorijas). Katė gali būti ir stiprus moteriškumo (moteriškosios asmenybės pusės) simbolis ir sapnas apie kates gali atspindėti sapnuotojos santykį su savo moteriškąja Aš (jautrumu, rūpestingumu, juslumu, atidumu...): ar auginu ją, puoselėju, vertinu, ar ji užmiršta, apleista, vertinama kaip "trukdanti gyventi" (čia ypač tuo atveju, jei sapnuotoja labai linkusi gyventi pagal vyriškąsias vertybes - ryžtą, ambicijas, materialinius pasiekimus - ir moteriškumą mato kaip savotišką kliuvinį būnant "kieta ir daug pasiekusia"). Aš taip interpretuočiau.
Atsakyti
Mano santykis toks, kad realiai man daug labiau patinka šunys, kai kalbame apie tai, ką pati norėčiau auginti. Bet, kadangi man patinka dauguma gyvūnų, tai jei matau kur sėdinčią katę, tai vis einu jos kalbinti blush2.gif biggrin.gif nors dažna ir pabėga nuo manęs, baikščios pasitaiko. O kodėl būtent katės sapne prie globos, tai manau todėl, kad praktiškai tik katę ir galėčiau priglausti savo namuose, nes auginu labai dominuojantį šunį, kuris nepriimtų kito šuns, o kates kaip nekeista mėgsta. Tai gal pasąmoningai žinau, kad katė galėtų pas mus pagyventi, bet tik ne šuo.
Galbūt tai tikrai tik minčių išdava, nes kadangi dabar tamsu greitai, tai būna, kad pirmiausia pastebiu gyvūną, o po to tik jo šeimininką. Aną dieną taip ir buvo. Žiūriu tik, prie kojų išnyra toks kažkoks suvargęs šunelis, uodegytė nuleisti, o manasis jau urzgia ant jo cool.gif Siaube galvoju, paliktas, pasimatęs, kur man jį reikės dėt? Ačiūdie išlenda šeimininkas ir sako: nepasimetęs, nepasimetęs, su šeimininkais smile.gif
Atsakyti
sapnavau kad su vyru vazinejomes dvircius lyg po kazkokius sodus ir privaziavom kazkoki ezera ten ant jo buvo padaytas kaip tramplynas bet maniskis narde tame vandenyje be trmplyno vanduo nebuvo svarus ir skaidrus buvo lyg rudokos spalvos as i ta vandeni tik kojas imerkaiu iki kelenu ir sedejua ant kranto ir nesimaudziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 10 15, 19:09)
sapnavau kad su vyru vazinejomes dvircius  lyg po kazkokius sodus ir privaziavom kazkoki ezera ten ant jo buvo padaytas kaip tramplynas bet maniskis  narde tame vandenyje  be trmplyno vanduo nebuvo svarus ir skaidrus buvo lyg rudokos spalvos as i ta vandeni tik kojas imerkaiu iki kelenu ir sedejua ant kranto  ir nesimaudziau  smile.gif

Nemalonumas koks nors gali išlysti, kuris daugiau palies vyrą
Atsakyti
Labas rytas,
Mano sapnas: sapnavau balta kaciuka ruibuliuka, jis isikabino man i ranka su nagais, nejo net atplest. Ta kaciuka nunesiau pas drauges drauge palikt. Jos kieme pamaciau dideli suni ir kelis mazus. Katinas dingsta neaisku kur. Nors pries tai pagalvojau nu jis man dar labiau dreks. Tada tas juodas suo ede zalia mesa. Po to is kart sapnavau, kad mano direktore nusipirko auskarus ir zieda. Ir rodo man atkisus ranka. Jis buvo toks nedidelis, simpatiskas. Sakau as jai, ir as norejau, kodel nesaket kad buvo atnese parduot.
Stai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslapčia @ 2015 10 16, 06:24)
Labas rytas,
Mano sapnas: sapnavau balta kaciuka ruibuliuka, jis isikabino man i ranka su nagais, nejo net atplest. Ta kaciuka nunesiau pas drauges drauge palikt. Jos kieme pamaciau dideli suni ir kelis mazus. Katinas dingsta neaisku kur. Nors pries tai pagalvojau nu jis man dar labiau dreks. Tada tas juodas suo ede zalia mesa. Po to is kart sapnavau, kad mano direktore nusipirko auskarus ir zieda. Ir rodo man atkisus ranka. Jis buvo toks nedidelis, simpatiskas. Sakau as jai, ir as norejau, kodel nesaket kad buvo atnese parduot.
Stai  ax.gif

Manau, kad kas nors gali jus suerzinti dėl ko norėsite pasiguosti kam nors, pasidalinti nesėkme. Tačiau, tas pasirinktas žmogus, gali būti blogas pasirinkimas, gali jus išduoti pvz. Ypač derėtų saugotis finansinės nesėkmės.
Atsakyti