Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Monteverte @ 2015 11 07, 01:12)
Kai paaiškinot, tai kažkaip gaunasi, kad jūs norite duoti vaikui gerų, skanių uogų kas yra braškės ar sakykime gėrio simbolis, bet pasirodo, kad tai, ką jūs norite duoti yra blogas, pagedęs dalykas, gražus tik iš išorės g.gif Kitas žmogus parodo jums į gražias bulves, kad atkreiptumėte dėmesį ir jūs matote, kad jos iš tiesų gražios, geros, didelės.
Sakyčiau, kad jums reiktų dėl vaiko būrelių ar ateities su kažkuo pasitarti, kuo jūs pasitikite ar šiaip su kuo išsišnekėti. Kartais net svetimas gali patarti iš šalies.
Tėvams visada atrodo, kad jie žino geriausiai ko reikia vaikams, bet tenka pripažinti, kad vaikas, tai kartu ir atskiras pasaulis, su savo misija šioje žemėje, su savo norais, energetika ir negalima visko primesti. Net jei ir padarys klaidą ir pasirinks netinkamai, tai bus jo pamoka, kurios vadinasi jam reikia. O gal išeis viskas į gera ir bus tarsi didelės, gražios bulvės, derlius smile.gif

Visgi bulves reiske zinia apie mirti... mamos giminaitis snd pranese kad mire... as sakau tos bulves man ramybes nedave. Tolimas zmogus manes tai neliecia labai bet..

Del vaiko tai gal sutikciau su tuo kad as stengiuos rizikyodama darbu, verslu lakstydama i jo sporta.. ir suprantama kad tos naudos gali ir nebuti, nes jis betkada gali pasakyt vsio, noriu but plaukikas lotuliukas.gif bet as kazkaip nebijau, man patinka ir gerai jauciuos kad del ju darau viska nors ir skriaudziu save smile.gif

Visgi as turiu nuojauta nes nesureiksminu sapnu bet kaip vidui knibzda mintis kad reik paziuret reiksme tai akurat ir taip buna.
Atsakyti
smile.gif+2015 11 07, 09:19-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2015 11 07, 09:19)
Sveikos merginos,

Gal padetumete paaiskinti mano sapna,nes paciai po nakties kazkaip neramu paliko verysad.gif
Sapnavau,kad viduri nakties aplink musu namus laksto mazas vaikas,ji isileidau i namus ir klausiu kas yra,is sako noriu i tuoleta ir tuojau pat apsislapina(na cia gal ir nereiksminga,taciau...)  sakau kodel tu neini namo is sako manes  neileidzia ir staiga girzdiu kaip kaimynai(to berniuko tevai) barbena i langa is savo namu,pribegu prie ju lango, o ten visas subadytas vyras, savo vyrui sakau kviesk policija,o mes einam i pagalba, nueje pas juos pamaciau,jog vyro zaizdos kaip jau ir gyjancios,galvou taip negali but, ir tada i mus pradejo pulti su peiliu,i nuvijom,tada o zmona lyg apsesta puole mano vyra,bet nesuzeida,as ja nuvyjau,tada puole mane,bet ir nesuzeide....galbut sis sapnas nieko ir nereiskia,bet na taip neramu doh.gif

Galbut kaimynai pasipyksta kartais ir tai girdeti uz sienos, gal kada pagalvojote, kad ten kas nors blogai , tai ir atsispindejo sapne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 11 07, 15:04)
Visgi bulves reiske zinia apie mirti... mamos giminaitis snd pranese kad mire... as sakau tos bulves man ramybes nedave. Tolimas zmogus manes tai neliecia labai bet..

Del vaiko tai gal sutikciau su tuo kad as stengiuos rizikyodama darbu, verslu lakstydama i jo sporta.. ir suprantama kad tos naudos gali ir nebuti, nes jis betkada gali pasakyt vsio, noriu but plaukikas  lotuliukas.gif  bet as kazkaip nebijau, man patinka ir gerai jauciuos kad del ju darau viska nors ir skriaudziu save smile.gif

Visgi as turiu nuojauta nes nesureiksminu sapnu bet kaip vidui knibzda mintis kad reik paziuret reiksme tai akurat ir taip buna.

Taip, kadangi patys save geriausiai pažįstam, tai geriausiai sau ir galime išsianalizuoti 4u.gif
Atsakyti
Laba diena.
Gal kuri padesit issiaiskint reiksme.
Sapnavau ,kad nestumo testas teigiamas,bet antra juostele tokia isplaukus. Ir net per sapna jauciau ta dziaugsma,nors negalejau patiket ,kad tai gali ivykt. Dziaugsmas su tokia baime,o ka daryt,o ka rinktis.Pasidariau antra testa ir abi juosteles ryskios,daug dziaugsmo,nes to negalejo but,tiesiog stebuklas ,kad laukiuosi,bijau nes nesiryztu tokiam zingsniui,bet dziaugiuos nes tai galimybe ir as to labai noriu.

Labai lauksiu nuomoniu.
Atsakyti
QUOTE(Nauja pradzia @ 2015 11 10, 12:50)
Laba diena.
Sapnavau ,kad nestumo testas teigiamas,bet antra juostele tokia isplaukus. Ir net per sapna jauciau ta dziaugsma,nors negalejau patiket ,kad tai gali ivykt. Dziaugsmas su tokia baime,o ka daryt,o ka rinktis.Pasidariau antra testa ir abi juosteles ryskios,daug dziaugsmo,nes to negalejo but,tiesiog stebuklas ,kad laukiuosi,bijau nes nesiryztu tokiam zingsniui,bet dziaugiuos nes tai galimybe ir as to labai noriu.

Labai lauksiu nuomoniu.

Kartais šis jūsų sapnas nėra tai apie ką jūs ir gyvenime galvojate ir taip mąstote? Minčių išdava?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 11 10, 14:04)
Kartais šis jūsų sapnas nėra tai apie ką jūs ir gyvenime galvojate ir taip mąstote? Minčių išdava?

Visada gailejausi,kad jaunystej nebaigiau mokslu,vakar gavau pasiulima-galimybe mokintis.Siaip finansai ir vaiku kiekis artimiausius metus neleistu man mokintis,o cia galimybe su visu finansavimu,vaiku prieziura. Zodziu stebuklas mano akimis. Bet kartu ir baime,vakar vyrui sakau nejaugi as turiu sansa istaisyt gyvenimo klaida? O gal tai tik iliuzija ir man nieko nepavyks,gal as nesugebesiu mokintis? Zodziu miegot nuejau su dideliu noru mokintis,bet su didele baime,kad man nieko nepavyks .

Bandau suprast ar man sapnas nori kazka pasakyt,ar tai tiesiog vakaro emocijos.Neprisimenu kas vyko sapne toliau.
Nestumo testas. As su situ vyru nebegaliu turet vaiku(vyras pasidare vazektomija-vyriska sterilizacija). Ir teigiamas testas butu stebuklas,emocijos mano butu tikrai tokios kokios buvo sapne.

Atsakyti
QUOTE(Nauja pradzia @ 2015 11 10, 19:30)
Visada gailejausi,kad jaunystej nebaigiau mokslu,vakar gavau pasiulima-galimybe mokintis.Siaip finansai ir vaiku kiekis artimiausius metus neleistu man mokintis,o cia galimybe su visu finansavimu,vaiku prieziura. Zodziu stebuklas mano akimis. Bet kartu ir baime,vakar vyrui sakau nejaugi as turiu sansa istaisyt gyvenimo klaida? O gal tai tik iliuzija ir man nieko nepavyks,gal as nesugebesiu mokintis? Zodziu miegot nuejau su dideliu noru mokintis,bet su didele baime,kad man nieko nepavyks .

Bandau suprast ar man sapnas nori kazka pasakyt,ar tai tiesiog vakaro emocijos.Neprisimenu kas vyko sapne toliau.
   Nestumo testas. As su situ vyru nebegaliu turet vaiku(vyras pasidare vazektomija-vyriska sterilizacija). Ir teigiamas testas butu stebuklas,emocijos mano butu tikrai tokios kokios buvo sapne.

Oho bigsmile.gif Maniau, kad esate tiesiog jaunas žmogus, norintis susilaukti vaiko, o čia brač bigsmile.gif Kai paaiškinot, matyti, kad jūsų sapnas perkeltine prasme rodo nėštumą, kas ir yra simboliškai sukrėtimas, naujiena, iššūkis, džiaugsmas. (Aišku, čia kaip kam, nes kai kam gali būti liūdesys, kliūtis, nežinia ir pan.) Taigi pagal jūsų sapną ir situaciją, sakyčiau čia jums rodoma, kad yra proga gyvenimo pasikeitimui, t.y. mokslams. Priimkite ją, nes jums ir sapne po to paaiškinta, kad tikrai vaikas, tikrai du brūkšniai. Vadinasi, jūs tikrai galite mokytis ir užsiauginti to viso mokslo vaisius. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 10 lapkričio 2015 - 20:42
QUOTE(Monteverte @ 2015 11 10, 20:42)
Oho bigsmile.gif Maniau, kad esate tiesiog jaunas žmogus, norintis susilaukti vaiko, o čia brač bigsmile.gif Kai paaiškinot, matyti, kad jūsų sapnas perkeltine prasme rodo nėštumą, kas ir yra simboliškai sukrėtimas, naujiena, iššūkis, džiaugsmas. (Aišku, čia kaip kam, nes kai kam gali būti liūdesys, kliūtis, nežinia ir pan.) Taigi pagal jūsų sapną ir situaciją, sakyčiau čia jums rodoma, kad yra proga gyvenimo pasikeitimui, t.y. mokslams. Priimkite ją, nes jums ir sapne po to paaiškinta, kad tikrai vaikas, tikrai du brūkšniai. Vadinasi, jūs tikrai galite mokytis ir užsiauginti to viso mokslo vaisius. Sėkmės 4u.gif

As ir taip tikiuosi ,kad sapnas tai patvirtinimas ,kad priimciau duodama sansa. Bet kartu ir dvejones gal ne taip suprantu.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nauja pradzia @ 2015 11 10, 12:50)
Laba diena.

Labai lauksiu nuomoniu.

QUOTE(Nauja pradzia @ 2015 11 10, 19:30)

Svekinimai del mokslu ir prieziuros finansavimo 4u.gif O vyru variantas po Vazektomijos nera beprasmis mirksiukas.gif Atitaisoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 11 11, 00:18)
Svekinimai del mokslu ir prieziuros finansavimo  4u.gif O vyru variantas po Vazektomijos nera beprasmis  mirksiukas.gif Atitaisoma  4u.gif

Cia dar tik galimybe mokintis,ar pasinaudosiu,ar isdrysiu cia klaustukas. Turbut reik dar kazkokio zenklo,padrasinimo kazko ,kad tikeciau jog imanoma bus igyvendint. Tiek metu prasedejus namie(10) saviverte,pasitikejimas dinge.
Vazektomija vienas is geriausiu musu sprendimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nauja pradzia @ 2015 11 11, 01:02)
Cia dar tik galimybe mokintis,ar pasinaudosiu,ar isdrysiu cia klaustukas.  Turbut reik dar kazkokio zenklo,padrasinimo kazko ,kad tikeciau jog imanoma bus igyvendint. Tiek metu prasedejus namie(10) saviverte,pasitikejimas dinge.
Vazektomija vienas is geriausiu musu sprendimu smile.gif

Manau, kad jau gavote atsakymą, o toliau viskas nuo jūsų priklauso. Imkit ir eikit, darykit. Kaip toje V.Bagdono dainoje: Eik, vaike, eik mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2015 11 07, 09:19-->
QUOTE(pupkius smile.gif @ 2015 11 07, 09:19)
Sveikos merginos,

Gal padetumete paaiskinti mano sapna,nes paciai po nakties kazkaip neramu paliko verysad.gif
Sapnavau,kad viduri nakties aplink musu namus laksto mazas vaikas,ji isileidau i namus ir klausiu kas yra,is sako noriu i tuoleta ir tuojau pat apsislapina(na cia gal ir nereiksminga,taciau...)  sakau kodel tu neini namo is sako manes  neileidzia ir staiga girzdiu kaip kaimynai(to berniuko tevai) barbena i langa is savo namu,pribegu prie ju lango, o ten visas subadytas vyras, savo vyrui sakau kviesk policija,o mes einam i pagalba, nueje pas juos pamaciau,jog vyro zaizdos kaip jau ir gyjancios,galvou taip negali but, ir tada i mus pradejo pulti su peiliu,i nuvijom,tada o zmona lyg apsesta puole mano vyra,bet nesuzeida,as ja nuvyjau,tada puole mane,bet ir nesuzeide....galbut sis sapnas nieko ir nereiskia,bet na taip neramu doh.gif

Merginos,

Aciu Jums uz paaiskinimus 4u.gif Galbut ir Jusu tiesa,kad visko prisigalvoju,ketinam grizti i Lietuva,ir tokia baime kankina,viskas is naujo,baisu del visko,del darbu,kad kazkas nenutiktu,neuzpultu,neapvoktu ir pan.,gal ir nepagistos baimes,bet u yra blush2.gif Tik vis tie sapnai lanko ir lanko,tokie negeri,manau,kad galbut perspejimas,kad darom klaida grizdami,taciau tikiuosi,kad ne blush2.gif
Atsakyti