sveikutes,
gal kuri zinot ka galetu reiksti, jau ne pirma nakti sapnuoju gyvates... ir visad tas pats tik vieta kita, nubundu atsimindama tik iskarpa kad daug gyvaciu, sianakt lyg kazkur zoleje kaime ar kur... daug gyvaciu, atrodo as junebijau, kai kurias paimu i ranka metu salin bet jos grista... lyg ikando bet man neskauda.. ir nubudnu...
QUOTE(Ingakalnis @ 2015 11 19, 08:39)
sveikutes,
gal kuri zinot ka galetu reiksti, jau ne pirma nakti sapnuoju gyvates... ir visad tas pats tik vieta kita, nubundu atsimindama tik iskarpa kad daug gyvaciu, sianakt lyg kazkur zoleje kaime ar kur... daug gyvaciu, atrodo as junebijau, kai kurias paimu i ranka metu salin bet jos grista... lyg ikando bet man neskauda.. ir nubudnu...
Senovinis aiskinimas, kad gyvate-tai ir sapne gyvate

Paziurejau dar i sapnininka, ten raso, kad gyvates pranasauja liga/ligas.
aiskuma.... kai pries savaite sapnavau riebias gyvates lauke prie namu.. siauziojancias ir ne agresyves bet vis tiek ikandancias... nors neskauda sapne kai ikanda, jos kanda as imu i rankas ir metu jas tolyn... maniau kad darbe laukia permainos ir bus zmoniu kurie nemegsta, stengsis pakenkti irt.t. bet kad neskauda..galvojau kad tas puolimas bus atlaikytas ir tiek.. bet vasianakt paryciais ir vel tos gyvates ir ju ne viena bent 4rios storesnes ir plonesnes... ir vel kanda ir vel neskauda tik nesmagu tarp ju vaikscioti....o kad draugai netikri tai nesistebiu, matyt permainos laukiancios darbe per sapna ateina su perspejimu kas laukia ....
QUOTE(Ingakalnis @ 2015 11 19, 07:52)
aiskuma.... kai pries savaite sapnavau riebias gyvates lauke prie namu.. siauziojancias ir ne agresyves bet vis tiek ikandancias... nors neskauda sapne kai ikanda, jos kanda as imu i rankas ir metu jas tolyn... maniau kad darbe laukia permainos ir bus zmoniu kurie nemegsta, stengsis pakenkti irt.t. bet kad neskauda..galvojau kad tas puolimas bus atlaikytas ir tiek.. bet vasianakt paryciais ir vel tos gyvates ir ju ne viena bent 4rios storesnes ir plonesnes... ir vel kanda ir vel neskauda tik nesmagu tarp ju vaikscioti....o kad draugai netikri tai nesistebiu, matyt permainos laukiancios darbe per sapna ateina su perspejimu kas laukia ....
Kad kuo mažiau nemalonių dalykų įvyktų realiame gyvenime, pabandykite kiek įmanoma daugiau nusiraminti ir mintyse sapną pasukti kitu kampu. Dieną ta prasme, ne miegodama, nes ne visi sugeba miegodami, o ir neaišku ar sapnas kartosis. Įsivaizduokite, kad mylite tas gyvates, glostote, nešiojate, o jos jums geros, meilios

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 11 19, 08:46)
Senovinis aiskinimas, kad gyvate-tai ir sapne gyvate
T.y. supa jus netikri draugai, nuo kuriu galit skaudziai nukenteti("ikas", "igels").

bet jei sapnuotoja tu gyvaciu nebijo ir ikandimu neskauda, tai gal ir nenukentes nuo tu netikru draugu.
labas visom 
siankt sapnavau kad mano vyras vaziuoja mieste pries eisma
ir ciut ne psciuju takaismatom didele avarija kelia uztveres sunkvezimis kuris veze lyg tai kazkoki kaip zvyra smeli mes pro sali kazkaip paraviuoame ir matau kaip jis byra is masinos kartu su masinos sudauzytomis dalimis
po to kazkiap vyras dingsta ir vel matau sankryza o joje pilna stiklu is po kitu masinu avarijos pasirodo kad as einu basomis kojomis per pesciuju pereja kazkas mane ragina eiti greiciau tik nezinau kas ir labai saugasui kad nesusipjaustyciau koju

QUOTE(vasarele85 @ 2015 11 19, 12:00)
labas visom 
ir ciut ne psciuju takaismatom didele avarija kelia uztveres sunkvezimis kuris veze lyg tai kazkoki kaip zvyra smeli mes pro sali kazkaip paraviuoame ir matau kaip jis byra is masinos kartu su masinos sudauzytomis dalimis
po to kazkiap vyras dingsta ir vel matau sankryza o joje pilna stiklu is po kitu masinu avarijos pasirodo kad as einu basomis kojomis per pesciuju pereja kazkas mane ragina eiti greiciau tik nezinau kas ir labai saugasui kad nesusipjaustyciau koju 

Tokius sapnus glaima labai įvairii paaiškinti ir tam netgi riekėtų jus pažinti, kad būtų tiksliau. Bet tiek kiek matosi grynai iš sapno, tai:
Jūsų vyras dažnai priešinasi jums (tikriausiai jums, nes jūs jį sapnuojate); tas jums aišku nepatinka, jūs nervinatės, papykstate ir tarp jūsų būna tvyro įtampa. Gal būna ir taip, kad jūs nešnekate vienas su kitu, vyras bando nuo jūsų atsiriboti. Galbūt jūs šią situaciją papasakojate kažkam, o tas kažkas jums patarinėja ar šiaip palaiko pokalbį apie pykčius su vyru.
Giliai širdyje jūs nenorite pyktis, norite ramybės

nu siaip nelabai pykstames gyvenam ramiai
itampos nera

QUOTE(vasarele85 @ 2015 11 19, 12:38)
Įsiskaičiau dar kartą ir prisiminiau, kad jūs visada labai neaiškiai dėstote mintis ir dėl to jums aiškinant labai lengva suklysti, pvz.: jūs pradedate: mano vyras važiuoja, o po to gaunasi, kad jūs važiuojate kartu

Atsižvelgiant į tai, kad važiuojate visgi nuo pat pradžių kartu, tai ir sapno aiškinimas kinta. Gaunasi, kad jis ne prieš jus eina, o jūs kartu patenkate į nemalonumus.
Avarija, barstomos dalys, stiklai - jūsų atveju manyčiau reiškia susikaupusią agresiją, nemalonumus.
Byrantis žvyras - neišsipildantys lūkesčiai, gali būti susiję su darbu.
Po to jūs liekate sapne viena, tai jau sapnas rodo toliau viską tik jums, be vyro. Įsisukate į kitų rūpesčius, problemas, kažkas jums dar netgi nurodinėja ką jums daryti, kaip elgtis. Jūs to bijote, vengiate, stengiatės saugoti save.
Tokie sapnai rodo, kad jums reikia poilsio, susikaupimo ir problemų paleidimo. Turite daugiau atsipalaiduoti, šypsotis ir tikėtis, kad viskas jums bus gerai, pats likimas visą išspręs geriau nei jūs. Atsiribokite nuo kitų asmenų problemų. Žodžiu, turite dirbti su savo vidumi, vidine ramybe.
QUOTE(Ingakalnis @ 2015 11 19, 07:39)
sveikutes,
Panasu, kad dabar labai daug nepasitikejimo , apkalbu, nedraugisku zmoniu aplinkui. Gyvates savotiskai perspeja , bet savotiskai ir parodo, kad nera ko bijoti

QUOTE(vasarele85 @ 2015 11 19, 12:00)
labas visom 

Kad daznai sapnuojate savo vyra, tai rodo jusu artima rysi, kiek pamenu abieju humoro jausmas irgi super

QUOTE(Monteverte @ 2015 11 19, 09:09)
Kad kuo mažiau nemalonių dalykų įvyktų realiame gyvenime, pabandykite kiek įmanoma daugiau nusiraminti ir mintyse sapną pasukti kitu kampu. Dieną ta prasme, ne miegodama, nes ne visi sugeba miegodami, o ir neaišku ar sapnas kartosis. Įsivaizduokite, kad mylite tas gyvates, glostote, nešiojate, o jos jums geros, meilios
Ir kuo ramiau elkitės, jei kas, naudokitės protu, ne emocijomis.

reik kazkaip tikrai maziau emocijomis vadovautis... juo lab atrodo nesinervuoju is vis del to darbo busimo, matyt is pasamones kazkas neduoda ramybes nes ir miegu itin prastai

aciu Jums dar syki

nu va uzidirbau bauda
vyras siandien vieno dokumento nerado
nu zodziu sunkia si diena buvo