Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(vasarele85 @ 2015 11 29, 13:32)
labas  4u.gif  sianakt sapnavau kad kazka gaminu ir man reikai imusti kiausini  viena musu sugedes kita paimu  tuscias dar viena imu pramusu ir matau lyg susiformavusi visciuka  nu zodziu sveku kiausiniu nepavyko rasti

Sakyčiau, kad labai keistas sapnas g.gif Kiaušinis, tai kaip ir asocijuojasi su ateinančia gyvybe, kiaušinis atseit skaitomas maistingu, vertingu. O jūs randate vieną sugedusį, kitą tuščią... Čia galima kokias tik nori pritaikyti reikšmes: ir nesveikatą ir praradimus... Bet galiausiai randate viščiuką, o tai jau gyvybė, mažytis kūnelis.
Tai nežinau kas čia per makalynė gaunasi? Po nesėkmių sėkmė? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, sianakt sapnavau, kad man pradejo kirpt plaukus, mano plaukai siekia iki liemens beveik, o man kaip pradejo kirpti prie pat peciu ir girdziu toki kerpanciu zirkliu garsa, galvoju, nu sakes kaip cia dabar bus, kazkaip issigandau aar gerai, kad as cia i ta kirpykla atejau, bet nukirpo tik dali plauku ir pabudau.... Cia reiketu suprasti, kad reikalingi kazkokie pokyciai man, kazko atsisakymo? Sapnas toks labai labai ryskus buvo, todel vis galvoju apie ji.
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 11 29, 13:32)
labas  4u.gif  sianakt sapnavau kad kazka gaminu ir man reikai imusti kiausini  viena musu sugedes kita paimu  tuscias dar viena imu pramusu ir matau lyg susiformavusi visciuka  nu zodziu sveku kiausiniu nepavyko rasti

Jei tai jusu sapnas:
Gaminimas
pirmas sugedes
antras tuscias
trecias susiformaves

Visi trys ne iki galo pavyke ....

QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 11 29, 18:46)
Sveikos, sianakt sapnavau, kad man pradejo kirpt plaukus, mano plaukai siekia iki liemens beveik, o man kaip pradejo kirpti prie pat peciu ir girdziu toki kerpanciu zirkliu garsa, galvoju, nu sakes kaip cia dabar bus, kazkaip issigandau aar gerai, kad as cia i ta kirpykla atejau, bet nukirpo tik dali plauku ir pabudau.... Cia reiketu suprasti, kad reikalingi kazkokie pokyciai man, kazko atsisakymo? Sapnas toks labai labai ryskus buvo, todel vis galvoju apie ji.

jums pradejo kirpti plaukus, ne pati kerpates, baiminates kaip bus,susimastete ar gerai, kad aplamai atejote i ta kirpykla.

Daugiau atspindi esama busena mirksiukas.gif tik ne kirpykla o gyvenima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 11 29, 19:44)
Jei tai jusu sapnas:

jums pradejo kirpti plaukus, ne pati kerpates, baiminates kaip bus,susimastete ar gerai, kad aplamai atejote i ta kirpykla.

Daugiau atspindi esama busena  mirksiukas.gif tik ne kirpykla o gyvenima  4u.gif

gal galit placiau pakomentuoti, labai idomu ax.gif ta prasme, kad mano esama busena, ka aplamai as veikiu siame gyvenime? o tas kad ne pati kerpuosi, o kitas kerpa...tarsi kazkas kontroliuoja mano gyvenima ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Raganaitė*: 29 lapkričio 2015 - 20:00
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 11 29, 18:46)

Laba, aha, gali būti, kad laukia permainos, bet ir nebūtinai malonios...
Papildyta:
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 11 29, 19:57)
o tas kad ne pati kerpuosi, o kitas kerpa...tarsi kazkas kontroliuoja mano gyvenima ?

Šito tai jau tik savęs galite klausti, tikrai ne tos forumietės biggrin.gif mirksiukas.gif Jūs pati geriausiai žinote savo gyvenimą, situaciją ir galite pasirinkti, būti įvykių šeimininke ar jų auka, nusivilti kažkuo, susinervinti. Visada yra bent du būdai gyvenime. Sapnai tik parodo kas greičiausiai bus, jei nieko nekeisite, o juk pakeisti visada kažką galima, jei nesame 120 metų senoliai, kai mirtis praktiškai neišvengiama smile.gif
Aišku, sapnai būna rodo ir esamą būseną, ne tik ateitį, bet tai irgi tik jums geriausiai žinoti ar jau kažkas įvyko prieš jūsų valią ar dar ne.
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 11 29, 19:57)
gal galit placiau pakomentuoti, labai idomu  ax.gif  ta prasme, kad mano esama busena, ka aplamai as veikiu siame gyvenime? o tas kad ne pati kerpuosi, o kitas kerpa...tarsi kazkas kontroliuoja mano gyvenima ?

Raganaite, gyvenimas toks, koki patys kuriame, ko patys norime siame gyvenime. Jei norite, kad kazkas jums rodytu kaip gyventi g.gif As tikrai ne ta forumiete biggrin.gif AS NESIKISU I KITU GYVENIMUS 4u.gif Jei klausiate ka jus veikiate siame gyvenime manes biggrin.gif tai as tikrai to neatsakysiu, nors galeciau , bet tikrai nelysiu i jusu gyvenima tuo dometis biggrin.gif Ir jusu nieko neklausinesiu. Jei pamatysiu, kad reikia perspeti-BUTINAI PERSPESIU 4u.gif Tik tiek kad zinotumete antra varianta, o ne tik viena- persama 4u.gif jei nesileisite, kad jusu gyvenima kas kontroliuotu, ir nekontroliuos mirksiukas.gif Norinciu kontroliuoti tikrai labai nemazai mirksiukas.gif O jus dar karta patvirtinote, kad dabar esate- abejoniu busenoje. Visi abejojame kazkuriuo gyvenimo momentu, tarkime jaunimas, zengdami svarbius zingsnius, palikdami tevu namus , keisdami darbus, keisdami gyvenamaja vieta ir t.t...Vieni zmones pasitiki savimi, kiti galvoja, kad nueis pas burejas ir jos pasakys biggrin.gif As is tu , kuri pas burejas neis biggrin.gif Jusu nikas rodo, kad jus galbut ir nueitumete biggrin.gif Mano nikas rodo, kad man labai patiko tas pasaulio kampelis biggrin.gif Viskas priklauso nuo musu paciu poziurio; kas tiki burtais, kas tiki Dievu, kas matricomis....Kartais ir sapnai atspindi musu poziuri. Jusiskis man parode tiek, kiek jus parasete, tik jus ji parasete savais zodziais , o as -savais 4u.gif Jus PATI savo sapna teisingiausiai issiaiskinsite -pagalvojusi mirksiukas.gif Neabejojantys zmones pas burejas ne neina , kitu nuomones ne neklausia mirksiukas.gif Jus pati save geriausiai pazistate, bet panasu, kad jums rupi kitu nuomone apie jus, kitu patarimai, nors esate pakankamai stipri ir pati nuspresti 4u.gif
Atsakyti
Dekui merginos, esme tame, kad man nelabai kas ir kontroliuoja to gyvenimo, labiau gal as kitiems, del to, kai jus atkreipet demesi, kad kitas kerpa, del to ir susimasciau, ar teisingai supratau, kad vis delto sapnas aiskina, kad vis delto kazkas daro itaka mano sprendimams. Norejau tik pasitikslint. Siaip tai taip, manes laukia siokios tokios permainos, bet tai mano susikurta tam tikra vizija smile.gif bet dekui uz idejas pamastymui 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, mamytes 4u.gif senai bebuvau, bet paskutiniu metu kasnakt pradejau kanors sapnuoti.. Viena nakti sapnavau kara ( i sita jau demesio nebekreipiu, daznai ji sapnuoju), sekancia nakti sapnavau, kad prie mano akiu traukinys pervaziavo zmogu, bet tas sapnas vis vien kazkodel nebuvo kazkoks labai neigiamas ar niurus - anaiptol g.gif kita nakti sapnavau, kad Mamai kakle kazkoks didelis guzas yra ir ji man ji rodo... Dar kita nakti sapnavau, jog mano kate prislapino man i lagamina, tada as ieskojau, kurioj vietoj, kad galeciau isvalyt, bet nieko neradau. Galiausiai sianakt sapnavau, kad mano kate gimdo blink.gif ji taip staiga isstorejo, tokia didele didele pasidare, vos ne kvadratine blink.gif ir velgi ar tai mano lagamine, ar tai kazkokioj dezutej, nepamenu, pradejo gimdyti.. vienas kaciukas, paskutinysis, lyg ir negyvas gime, dar pamenu broliui sakau, gal ten viduj uzduso vargsiukas blink.gif blink.gif blink.gif kiti, lyg tai keturi buvo sveikuciai, grazuciai, stebejomes kaip ji galejo kaciuku atsivest, jei namie visados laikom. nezinau ar turi kokia nors prasme sie sapnai, bet tiesiog keista, kad taip kasnakt vis kazkokia nesamone buna, galbut kas nors pakomentuoti galetu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Cukrinė_Siela*: 30 lapkričio 2015 - 11:45
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2015 11 30, 11:43)
Labas rytas, mamytes  4u.gif senai bebuvau, bet paskutiniu metu kasnakt pradejau kanors sapnuoti.. Viena nakti sapnavau kara ( i sita jau demesio nebekreipiu, daznai ji sapnuoju), sekancia nakti sapnavau, kad prie mano akiu traukinys pervaziavo zmogu, bet tas sapnas vis vien kazkodel nebuvo kazkoks labai neigiamas ar niurus - anaiptol  g.gif kita nakti sapnavau, kad Mamai kakle kazkoks didelis guzas yra ir ji man ji rodo... Dar kita nakti sapnavau, jog mano kate prislapino man i lagamina, tada as ieskojau, kurioj vietoj, kad galeciau isvalyt, bet nieko neradau. Galiausiai sianakt sapnavau, kad mano kate gimdo  blink.gif ji taip staiga isstorejo, tokia didele didele pasidare, vos ne kvadratine  blink.gif  ir velgi ar tai mano lagamine, ar tai kazkokioj dezutej, nepamenu, pradejo gimdyti..  vienas kaciukas, paskutinysis, lyg ir negyvas gime, dar pamenu broliui sakau, gal ten viduj uzduso vargsiukas  blink.gif  blink.gif  blink.gif  kiti, lyg tai keturi buvo sveikuciai, grazuciai, stebejomes kaip ji galejo kaciuku atsivest, jei namie visados laikom. nezinau ar turi kokia nors prasme sie sapnai, bet tiesiog keista, kad taip kasnakt vis kazkokia nesamone buna, galbut kas nors pakomentuoti galetu  4u.gif

Oi... Tiek daug visko... Viskas priklauso nuo to ar pildėsi anksčiau jūsų sapnai ar tai tiesiog prisikaupę neigiamos dienos emocijos, baimės, nerimas dėl artimųjų, augintinio.
Mūsų pasąmonė mums dažnai siunčia signalus ir laimi tie, kurie juos teisingai supranta, atkreipia dėmesį.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 11 30, 12:56)
Oi... Tiek daug visko... Viskas priklauso nuo to ar pildėsi anksčiau jūsų sapnai ar tai tiesiog prisikaupę neigiamos dienos emocijos, baimės, nerimas dėl artimųjų, augintinio.
Mūsų pasąmonė mums dažnai siunčia signalus ir laimi tie, kurie juos teisingai supranta, atkreipia dėmesį.

tiek daug visko, kad pati nebesusigaudau ir siaip, nelabai yra kada buve, kad tiek sapnuociau. Kazko TOKIO gyvenime kaip ir nevyksta, kad galeciau teigti, jog tai tiesiog susije su tuo, kas siuo metu dedasi mano gyvenime g.gif galbut kasnors galetu pakomentuoti, ka tos mano sapnuojamos nesamones reiskia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2015 11 30, 12:12)
tiek daug visko, kad pati nebesusigaudau ir siaip, nelabai yra kada buve, kad tiek sapnuociau. Kazko TOKIO gyvenime kaip ir nevyksta, kad galeciau teigti, jog tai tiesiog susije su tuo, kas siuo metu dedasi mano gyvenime  g.gif galbut kasnors galetu pakomentuoti, ka tos mano sapnuojamos nesamones reiskia  4u.gif

Tokiu atveju tai ir gali būti jūsų ta vidinė nuojauta. Juk ir taip matyti, kad sapnų pagrindiniai akcentai jūsų mamos ir augintinės katės sveikata. Ką čia ir komentuoti daugiau... Vertėtų jas abi išsamiai ištirti, o tada ir matysis kiek teisinga jūsų nuojauta.
Žinoma, visada galima ir nekreipti dėmesio, bet ar garantuojate pati sau, kad po to nesigailėsite? Dažnai žmonės nesuvokia to ant kiek jie yra galingi ir kiek savo viduje žino. Jei tai suvoktų - gyventų gerai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 11 30, 13:50)
Tokiu atveju tai ir gali būti jūsų ta vidinė nuojauta. Juk ir taip matyti, kad sapnų pagrindiniai akcentai jūsų mamos ir augintinės katės sveikata. Ką čia ir komentuoti daugiau... Vertėtų jas abi išsamiai ištirti, o tada ir matysis kiek teisinga jūsų nuojauta.
Žinoma, visada galima ir nekreipti dėmesio, bet ar garantuojate pati sau, kad po to nesigailėsite? Dažnai žmonės nesuvokia to ant kiek jie yra galingi ir kiek savo viduje žino. Jei tai suvoktų - gyventų gerai.

na, tokiu atveju.. mama siuo metu sedi ant biuletenio, gal vis tik tai cia tera kazkoks atspindys... pries tsi nepagalvojau, dabar, kai pasaket - susimasciau g.gif
Atsakyti