QUOTE(*Raganaitė* @ 2015 11 29, 19:57)
gal galit placiau pakomentuoti, labai idomu

ta prasme, kad mano esama busena, ka aplamai as veikiu siame gyvenime? o tas kad ne pati kerpuosi, o kitas kerpa...tarsi kazkas kontroliuoja mano gyvenima ?
Raganaite, gyvenimas toks, koki patys kuriame, ko patys norime siame gyvenime. Jei norite, kad kazkas jums rodytu kaip gyventi

As tikrai ne ta forumiete

AS NESIKISU I KITU GYVENIMUS

Jei klausiate ka jus veikiate siame gyvenime manes

tai as tikrai to neatsakysiu, nors galeciau , bet tikrai nelysiu i jusu gyvenima tuo dometis

Ir jusu nieko neklausinesiu. Jei pamatysiu, kad reikia perspeti-BUTINAI PERSPESIU

Tik tiek kad zinotumete antra varianta, o ne tik viena- persama

jei nesileisite, kad jusu gyvenima kas kontroliuotu, ir nekontroliuos

Norinciu kontroliuoti tikrai labai nemazai

O jus dar karta patvirtinote, kad dabar esate- abejoniu busenoje. Visi abejojame kazkuriuo gyvenimo momentu, tarkime jaunimas, zengdami svarbius zingsnius, palikdami tevu namus , keisdami darbus, keisdami gyvenamaja vieta ir t.t...Vieni zmones pasitiki savimi, kiti galvoja, kad nueis pas burejas ir jos pasakys

As is tu , kuri pas burejas neis

Jusu nikas rodo, kad jus galbut ir nueitumete

Mano nikas rodo, kad man labai patiko tas pasaulio kampelis

Viskas priklauso nuo musu paciu poziurio; kas tiki burtais, kas tiki Dievu, kas matricomis....Kartais ir sapnai atspindi musu poziuri. Jusiskis man parode tiek, kiek jus parasete, tik jus ji parasete savais zodziais , o as -savais

Jus PATI savo sapna teisingiausiai issiaiskinsite -pagalvojusi

Neabejojantys zmones pas burejas ne neina , kitu nuomones ne neklausia

Jus pati save geriausiai pazistate, bet panasu, kad jums rupi kitu nuomone apie jus, kitu patarimai, nors esate pakankamai stipri ir pati nuspresti
Aš gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į jūsų. MAN DZIN ką Jūs galvojate apie mane Tuo mes ir skirtingi..