Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, primal mityba

QUOTE(MamaMamaMama @ 2015 05 26, 01:51)
Galima as pasisakysiu, nors manes neklauset, bet labai daug patirties su vaikais turiu  4u.gif

Labai ačiū už komentarą!
Na man irgi logiška atrodo nuo daržovių pradėti, nors kai kurie gydytojai kaip tik kruopų košes siūlo pirmiausia. Laimei, kad bent manus iš rekomenduojamų dauguma išmetė. biggrin.gif O man jau čia smegenys "praplautos", kad kruopose ne tiek daug gėrio. biggrin.gif
Tik įdomu grikiai, ypač jei ne kepinti, gal visai verta duoti?
Mėsą bent pradžioje iš giminių gausiu, tada tik duosiu. Kažin ar kokiam prekybcentry galima normalios rasti. sad.gif
Pieno produktų, bent kol aš duodu pieno, galvoju irgi nesiūlyti.
Iš riebalų tai kokoso al. į košytę įdedu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2015 05 26, 06:04)

O BLW yra gerai, Jautiena daugiau papasakotų, ji taip maitina. Aš-pusiau.

Ačiū!
O tas pusiau, tai man irgi bent dėl ramybės atrodo priimtinas. Bijau kad ne prarytų per didelio. Nors kiek skaitau, tai vaikas puikiai susitvarko.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 05 25, 19:08)
Išsikrauti visada į naudą... Svarbiausia, kad praėjo.smile.gif

Mano darbas man patinka. Kažkada apskritai atrodė kaip neįgyvendinama svajonė... Bet tai, ką anksčiau laikiau dideliais pliusais (etato nebuvimas, laisvi grafikai, projektai pagal norus, kolegas galima pasirinkti), dabar pradėjo gąsdinti. Ypač po praėjusių metų ir visų ligų, kai supratau, kad nei ligos pašalpa, nei panašūs daiktai man negrėstų... Perėjimui į kitą sritį reikėtų daug (dauuuug) mokytis, bet naujo diplomo ten nereikia. Tai nusprendžiau, kad nuo liepos galima pradėti bandyti gilintis greta visų dabartinių veiklų. Jeigu neišeis, tai bent bus aišku, kad viskas tikrai ne mano smegenims.

Mano tyrimo data vis dar neaiški. Vaikštau iš kampo į kampą ir pypsiu, bijaubijau ir noriu, kad greičiau viskas praeitų, kad ir kokie rezultatai. unsure.gif

console.gif 4u.gif

ir sekmes naujoj pradzioj! jei tik nepritruks entuziazmo ir kantrybes! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, as trumpai prisiduodu. Sestadieni 22.31 pasauli isvydo musu mazoji Agota wub.gif 3070 g svorio ir 50 cm ugio.

Kai ivaziuosiu i sioki toki ritma uzsuksiu dazniau smile.gif visoms linkejimai mirksiukas.gif
Atsakyti
, LumiLumi , nuosirdziausi sveikinimai,stiprybes!!!
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2015 05 26, 12:44)
Sveikos, as trumpai prisiduodu. Sestadieni 22.31 pasauli isvydo musu mazoji Agota  wub.gif  3070 g svorio ir 50 cm ugio.

Kai ivaziuosiu i sioki toki ritma uzsuksiu dazniau  smile.gif  visoms linkejimai  mirksiukas.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(LumiLumi @ 2015 05 26, 11:44)
Sveikos, as trumpai prisiduodu. Sestadieni 22.31 pasauli isvydo musu mazoji Agota  wub.gif  3070 g svorio ir 50 cm ugio.

Kai ivaziuosiu i sioki toki ritma uzsuksiu dazniau  smile.gif  visoms linkejimai  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2015 05 26, 10:44)

Nuostabu wub.gif Lauksime daugiau ziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2015 05 26, 11:44)

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dabar SKY lauksim nestuke.gif Kaip jautiesi?
Atsakyti
Lumi, sveikinimai 4u.gif 4u.gif Ir vardas labia grazus wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai Lumi 4u.gif
Paleo, Eurovizijos ir gražaus beigi šilto šeštadienio vaikiukas
Agota būtinai bus bagota biggrin.gif

O mes į naujagimės sveikatą greitai visos po šaukštą kokosų aliejaus įkalam drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu aciu 4u.gif kai gimdykloj laikiau dukra ant krutines tai ir fejerverkai uz lango saude, Kaune vyko Hanza dienos biggrin.gif

Jauciuosi pakankamai gerai, tik labai miegelio noriu. Gimdymas buvo ilgas, nesivere kaklelis, skatino. Sualergizavo epiduras, suparalizavo iki kaklo, teko mane truputeli gaivinti. Skaudejo baisiai. Bet finale pati per ketvirta saremi pagimdziau. Atsipirkau tik keliom nereiksmingom siulem.
Siandien jau paleidzia is ligonines thumbup.gif
Atsakyti
LumiLumi, sveikinu ir džiaugiuosi.smile.gif Be nuotykių, matau, nebuvo apsieita, bet jei jų tik tiek - viskas labai gerai!
Ir gražius vardus jūs čia renkate, dar MU-Stard (atsinaujinusi tiek, kad tik iš katino pavyko pažinti) įsiminė.
Atsakyti