ka cia snekat, nebuna tokiu! maniskis - velnio nestas ir pamestas.
cushy - jo, ten mano Pupas video maivosi.
MU-Stard (nu kas per nikas

): pradzioj banana duodavau pusiau aplupta - skura apipjauni ir nulupi, kad galas banano kysotu:

avokada knygelej taip pat rekomendavo duoti su oda rieke atpjauta, bet maniskis su dantim jau buvo 6men, tai jis vis atsikasdavo tos skuros, o ispjaut nemokejo. stresas ir man ir jam, kai reikedavo ja istraukinet is burnos (labai nekencia, kai lendu prie burnos, net dantu negaliu suskaiciuot). po keliu tokiu skuros incidentu, duodavau nulupta griezineli ir susitvarkydavo.
duodavau pora dalyku vienu metu, kad galetu pasirinkt. vienu metu buvo toks periodas, kai valge tik brokolius ir avokadus. i sauskelnes kraudavo zaliai

brokolio ziedynai visgi patogiausi suimt ir sukramtyt. virtos ar garintos morkos yra gan kietos, tai situ nerekomenduoju. geriau garintos saldzios bulves, bet maniskis niekada jom nesizavejo, dar moliugai, cukinija. as nesilaikiau jokios sistemos, kaip kad ivedinet nauja kas 3 dienas ar pan. as niekam nealergiska, valgiau viska kai nescia buvau ir dabar maitindama viska valgau (isskyrus aisku sudmaisti). vaikas kol kas niekam neparode jokios reakcijos, daviau ir migdolu sviesto palaizyt. pagrindine taisykle - viskas tas pats, ka ir mes valgom, tik be druskos. jau taip ipratau be druskos gamint, kad man jos net nereikia. o MB girdziu anadien skundziasi pupukui: "when you joined our dinner table food lost all its taste"
taip, is pradziu plaukai piestu stojosi, kai jis prisigrusdavo i burna gabalu ir pradedavo ziaukciot. as stengiausi uzsiimt kita veikla virtuvej, vietoj to, kad sedet ir i ji ziuret, nes buciau neistverus neistraukinet maisto jam is burnos. svarbiausia, kai vaikas sedi staciai ar net kiek palinkes i prieki.
as esu airiu BLW facebook grupej jau gerus 6men, joje beveik 7000nariu, diskusijos verda visokiom temom, bet kad vaikas butu tikrai springes esu macius tik karta vienos mamos nusiskundima. ir tai buvo 1.5metu mergaite, paspringusi kriause, ji begiojo, zaide ir valge vienu metu, tevai jau buvo iskviete greitaja, bet sugebejo patys atpurtyt. pasiziurek video youtubej yra kaip elgtis uzpringus vaikui. as profilaktiskai vis perziuriu tuos filmukus.
BLW knygele padejau
cia.