Sveikos
vakar atėjau skųstis su tokia mintim: pasiskųsių SM, tai gyvenimas ims ir pagerės kitą dieną. Šiandien ir atrodo geriau
MB nupirko bilietus i vandens parką su nuolaida, vieną tėvadienį eisim vieni du, kitą tėvadienį ir vaikus nusivesim (jau labai seniai jie nori, tai sąžinė graužtų, jei patys eitume, o jų nesivestume).
Vakar internete radau instrukciją, kaip susirast draugų, pasinaudojau patarimais ir šiandien visą valandą labai smagiai praplepėjau su kolega iš darbo, kuris turi tris vaikus, tokio amžiaus, kaip mūsiškiai

Pakvietė į renginį, kurį pats ves

Sakė, jis šeimų vakarėlius namie dažnai organizuoja, žaidimų ir filmų vakarus, pakvies kada sudalyvaut
QUOTE(Žydintii @ 2016 02 24, 09:50)
burk kaimynų bendruomenę
Aš va nuo rugsėjo pradėjau su iniciatyviais kaimynais kovas dėl sodininkų bedrijos pirmininko pakeitimo - turėjom senuką tokį tarybinį palikimą kaip ir daug kur - oj kiek visokių intrigėlių buvo...- bet susiorganizavom susirinkimą, išsirinkom veiklią valdybą, susitvarkėm visus dokumentus, tvarkytis pradėjom - esu dabar mūsų bendrijos valdybos pirmininkė...tai iš tos va įsisukusios veiklos, tiek atsirado naujų pažinčių - soduose normalių šeimų tiek susiradom, bendraujam ir gyvai ir per fb savo grupėj - mini renginius va darėm jau per Haloweeną ir Užgavienes...
Tai tinkamės mes kada

kokia bėda
Čia man per sudėtinga užduotis

Bet Tu šaunuolė
Ar galim šitą pasiūlymą atidėti kuriam laikui? Šį savaitgalį išvažiuojam, paskui tas renginys, o paskui nežinau... Jei neturėsiu planų (ta prasme, jei nebūsiu pakviesta į tą šeimų vakarą

), aš mielai nueičiau kur nors, jei atsiras norinčių
QUOTE(pursliukas @ 2016 02 24, 14:49)
As ir galvojau kad esu tokia viena nesveika kuri neturi tokiu paciu geriausiu
O pati paciausia mano drauge tai kogero yra mano sese ir mama su jomis galima apie viska ir visada pasneket
Mano geriausia draugė buvo sesė, daug su ja kalbėdavom telefonu, gyvai susitikdavom, bet dabar jos leliukas paaugo, ji grįžo į darbą, todėl dažnai dirba vakare, naktį (medikė), todėl mūsų grafikai prasilenkia, mažai pabendraujam, savaitgalį nesimatom...
O draugai turi keistis pagal aplinkybes, visi tą pripažįsta. Tik aš iki vakar nežinojau, kad norint susirasti draugų reikia pačiam dėti pastangas, man atrodė, kad tai turi susiklostyt natūraliai.