QUOTE(Regila @ 2015 06 14, 05:20)
Daimura, juk jos neišsigimsta. Tiek pomidorai, tiek paprika. Maestro nemažais vaisiais. O Jūs aštrias labiau šviežias, marinuotas naudojat ar džiovintas? Jei kurkliai neiškirs daug (tik aną dieną 2 iškirto), tai kokį kg galėsiu perleisti. O Jums konkrečios veislės ar įvairios tinka? Pernai džiovintų karpytom riekelėm turėjau trilitrį. Man tokio kiekio iki gyvenimo galo būtų užtekę..išdalinau už paslaugas.
Žinau, kad neišsigimsta, kodėl kasmet renku sėklas, bet kažkodėl visom norinčiom paprastai nebeužtenka
Nuo kurklių aš ginuosi apvadais, kai pernai kelias paprikas nukirto, tai jau šiais metais aptvėriau.
Čiliukus aš naudoju habanero-mango padažui (bet čia reikia habanerų, ačiū Paladei, kad paprotino užsišaldyti, tai šiais metais nesėjau). O jalapenus marinavau pernai.
Palade, rodausi...