Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 22tema

QUOTE(magute @ 2015 05 14, 13:09)
juokingiausiai kai jie dar valgyti atsinesdavo is aplinkiniu greito maisto kavinukiu. toks jausmas, kad per ta pusvalandi numirs is bado visa gimine  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2015 05 14, 12:09)
as kiekviena diena viena pati ateidavau, kai kiti su antrom pusem arba visa seimyna-tevais, uosviais ir t.t. tai lengvai buvau nuziurinejama  cool.gif ten pas juos iprasta su visa gimine ateiti, ale palaikymo komanda  ax.gif
juokingiausiai kai jie dar valgyti atsinesdavo is aplinkiniu greito maisto kavinukiu. toks jausmas, kad per ta pusvalandi numirs is bado visa gimine  doh.gif

Mane truputi baugina tas būvimas vienos smile.gif Bet jei MB negalės tiek savaitčiu išsiprašyti iš darbo tai teks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 14, 12:06)
Sveikos, man tai pyppyp sad.gif bet geriau nei vakar. Gydytojai tik ramina, kad viskas bus gerai. O as tik meldziuosi, kad bebek'ai iki blastuciu uzaugtu, tada pdg ir saldyt juos. Ir grisiu kai busiu sveika. Nes gerkle, jau ir kosulys baisiulinis  verysad.gif  verysad.gif

Rasiux, susikaupiam ir sveikstam  4u.gif

Orya, kaip tavo bebek'ai gyvena?
Papildyta:
Nu sunku ukininkui per javapjute isvaziuot  smile.gif  bet ka darysi, viena derliu pjaut, o kita set reik!! smile.gif
Uzsimeskit keleta dieneliu anksciau, ir manau viskas bus gerai  4u.gif

QUOTE(magute @ 2015 05 14, 12:52)
is mano asmenines patirties, tai kiekviena diena klausiau gydytoju, kada MB turi atvykti. tai vis sako, dar ne rytoj, dar ne rytoj  lotuliukas.gif ir ketvirtadieni pasake, kad pirmadieni. sedau prie kompo bilietu pirkti, sestadieni 195 eur, sekmadieni 500 eur, pirmadieni per velai, nes punkcija 11 val. lektuvas leidziasi vakare. tai ir pirkom sestadieniui.
sekanti karta vel taip pat darysim, nes is darbo sunku pabegti, o bilietus nusipirkti anksciau nera prasmes, jei kazkas pasikeistu

Nelengva nelengva, kai derliu nuemus reikes uz TR IVF susimoketi lotuliukas.gif

Jaučiu ir man teks taip klausinėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 05 14, 13:32)
Prieš išskrendant ir aš registruojuosi mūsų vilties namučiuose...  wub.gif
Mergaitės turkaitės, o jums kokia alergija negali būti?  g.gif

Jau beveik pakeliui pas mus smile.gif
Man tikrai ne alergija verysad.gif vietoj stambulo grozybiu matau tik 4 sienas verysad.gif gerai, kad pradzioj grozybiu buvo, dabar galiu kaip vista ant kiausiniu sedet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 05 14, 14:33)
Kokia tu sauluole  4u.gif Aplamai, kokios visos saunuoles, kurios vienos išvykote  4u.gif
Bijau as viena  blush2.gif , bet gyvenime visko buna - ir per savo baimes tenka perzengti.
O del giminiu ir as pastebejau  blink.gif Ir abieju tevai, ir seses, ir broliai ...

Matyt jie kitaip visą tą priima ir palaiko...nes pas mus dažna pora bijo tėvams pasisakyti... Dėl iv priežasčių...o jei koks kaimynas sužinos.... Tai išvis... daugeliui atrodo pačios mes kaltos... BEt jau po biski ir pas mus požiūris kinta..
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 05 14, 13:42)
Matyt jie kitaip visą tą priima ir palaiko...nes pas mus dažna pora bijo tėvams pasisakyti... Dėl iv priežasčių...o jei koks kaimynas sužinos.... Tai išvis...  daugeliui atrodo pačios mes kaltos... BEt jau po biski ir pas mus požiūris kinta..

Kai pradedi garsiau kalbeti, pasirodo aplink nemazai poru su tokiom bedom..o kai kaimynai suzino, tai paaiskeja, kad tik po trecio IVF pastojo smile.gif
Tikiuosi tas poziuris keisis greiciau. Nes kartais tokiu durniu atsiranda doh.gif nors galva i siena dauzyk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 14, 14:42)
Man tikrai ne alergija  verysad.gif  vietoj stambulo grozybiu matau tik 4 sienas  verysad.gif gerai, kad pradzioj grozybiu buvo, dabar galiu kaip vista ant kiausiniu sedet  lotuliukas.gif

klausyk, o tai kiek tau mato folių, kad manai jog tai hiperstimuliacija? g.gif kokiom dozėm stimuliuoja?

Lalabamba, taigi gėro skrydžio! Ir kad sugrįžtum ant tėvynės žemelės 2in1, o geriausia 3in1 thumbup.gif wub.gif kada tu ten lauki parskrendančių sparnelių?

aš abu kartus važiavau IVF'ui viena - kažkam tai reikia tokias sumas uždirbti doh.gif lotuliukas.gif antrąkart mama prisijungė, tai buvo super smagu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 14 gegužės 2015 - 14:03
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 14, 13:47)
Kai pradedi garsiau kalbeti, pasirodo aplink nemazai poru su tokiom bedom..o kai kaimynai suzino, tai paaiskeja, kad tik po trecio IVF pastojo  smile.gif
Tikiuosi tas poziuris keisis greiciau. Nes kartais tokiu durniu atsiranda  doh.gif nors galva i siena dauzyk  doh.gif

O pas mus zino tik mano mama, nes jei suzinotu uosvis tai tikriausiai infarkta gautu ir taip pastoviai mane eda, kad as niekam tikus marti, anuku nepagimdau, tokia kalba jis mane pasveikino su 5 vestuviu metinem gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 05 14, 13:49)
klausyk, o tai kiek tau mato folių, kad manai jog tai hiperstimuliacija?  g.gif kokiom dozėm stimuliuoja?

Ne, sake man ne hyper. Vakar tai kai vemt pradejau, tai issigandau. Cia man panika buvo. Stimuliuoja su 150-162.5 gonalio. Kaip suprantu, kad nedideles. Turiu 10 didesniu foliu ir kaip sake many many maziuku. Net nezinau kiek. Siandien buvau pas tokia gyd Aysa. Super faina, visai gerai angliskai kalbejo.
Liepe gert ramuneles ir sveikt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(juratele2006 @ 2015 05 14, 14:03)
O pas mus zino tik mano mama, nes jei suzinotu uosvis tai tikriausiai infarkta gautu ir taip pastoviai mane eda, kad as niekam tikus marti, anuku nepagimdau, tokia kalba jis mane pasveikino su 5 vestuviu metinem  gun_bandana.gif

Siaubas sad.gif uzjauciu del tokios situacijos.. as jauciausi tokia viena ilgai. O dabar pradejo daugeti likimo draugu..
Mes irgi tevams pasakem tik pries TR, bet gi jie ne akli.. palengvejo pasakius. Dabar tokia palaiktmo komanda LT. Nespeju skambint biggrin.gif
Atsakyti
Lalabamba pasiruošusi į beibiliandą? 2.gif 2.gif

Užsakiau traukinį palaikymo komandai, nes žiūriu, kad artėja suoliukų braškėjimo metas lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 14 gegužės 2015 - 14:13
QUOTE(juratele2006 @ 2015 05 14, 15:03)
uosvis tai tikriausiai infarkta gautu ir taip pastoviai mane eda, kad as niekam tikus marti, anuku nepagimdau, tokia kalba jis mane pasveikino su 5 vestuviu metinem  gun_bandana.gif

o siaube, koks nachalas gun_bandana.gif tamsuolis gun_bandana.gif o tu stenkis atsiriboti, svarbu tarpusavyje su TB viskas gerai 4u.gif 4u.gif

QUOTE(-Murke- @ 2015 05 14, 15:09)
Ne, sake man ne hyper. Vakar tai kai vemt pradejau, tai issigandau. Cia man panika buvo.  Stimuliuoja su 150-162.5 gonalio. Kaip suprantu, kad nedideles. Turiu 10 didesniu foliu ir kaip sake many many maziuku. Net nezinau kiek. Siandien buvau pas tokia gyd Aysa. Super faina, visai gerai angliskai kalbejo.
Liepe gert ramuneles ir sveikt smile.gif
Papildyta:

na tai matyt taip tavo organizmas reaguoja į vaistus g.gif tai ir tupėk ramiai kaip perekšlė vištaitė mirksiukas.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(juratele2006 @ 2015 05 14, 15:13)
Užsakiau traukinį palaikymo komandai, nes žiūriu, kad artėja suoliukų braškėjimo metas  lotuliukas.gif

user posted image

į tokį visos tilpsim thumbup.gif o ir nuveš į tokį pasakišką rojų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 14 gegužės 2015 - 14:17
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 14, 14:09)
Siaubas sad.gif uzjauciu del tokios situacijos.. as jauciausi tokia viena ilgai. O dabar pradejo daugeti likimo draugu..
Mes irgi tevams pasakem tik pries TR, bet gi jie ne akli.. palengvejo pasakius. Dabar tokia palaiktmo komanda LT. Nespeju skambint biggrin.gif

QUOTE(RositaK @ 2015 05 14, 14:15)
o siaube, koks nachalas  gun_bandana.gif tamsuolis  gun_bandana.gif o tu stenkis atsiriboti, svarbu tarpusavyje su TB viskas gerai  4u.gif  4u.gif

Papildyta:

į tkį visos tilpsim  thumbup.gif o ir nuveš į tokį pasakišką rojų  wub.gif

Aš stengiuosi su juo nebendrauti, nuvažiuoju tik per didziasias sventes porai valandu, kad vyra palaikyti, o vyras mane supranta ir nevercia pas juos vaziuoti. Beje anyta mano gera, tik su vyru jai nepasiseskė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 14 gegužės 2015 - 14:18