Kokios pleputės! Antros temos per dieną nebaigsit?
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 14, 11:47)
Kaip turkaites laikotes? orya, kaip tu po punkcijos?
Mane tai tikriausiai gripai puola - tai snarglius bega, tai nosis uzsikiaus, kad net negaliu prakvepuot, ciaudeju, gerkle skauda... MB sako, gal irgi del stimuliacijos...
Sveik, valgyk medaus, citrinų, gerk ramunių
Aš tai gerai jaučiausi jau šiandien, tai nulėkėm į vieną iš princų salų, pasivaikščiojom virš valandos jų kalvelėm ir sugalvojom į kažkokį rimtesnį kalnelį užlipti, tai taip širdies sritį suspaudė, kad galvojau kanopėles užversiu

įkaliau aspirino ir tikiuosi, kad nesustos širdis. Vienu žodžiu, mergaitės, po anestezijos parašyta vengti fizinio krūvio, tai jei ne maratonininkės, geriau kalnų ožkų nevaidinkit
QUOTE(linulyte @ 2015 05 14, 12:20)
O ta punkcijos diena tai po visu vaistuku ? Maždaug po 14 dienu ?
Po visų vaistų, nebūtinai 14 dienų, gali būti anksčiau ar vėliau, žiūrėk maždaug pagal savo ovuliaciją, jei turi.
QUOTE(siaures meskute @ 2015 05 14, 12:26)
Turkaites mano kumsciai su jumis!!!!
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 14, 13:06)
Sveikos, man tai pyppyp

bet geriau nei vakar. Gydytojai tik ramina, kad viskas bus gerai. O as tik meldziuosi, kad bebek'ai iki blastuciu uzaugtu, tada pdg ir saldyt juos. Ir grisiu kai busiu sveika. Nes gerkle, jau ir kosulys baisiulinis
Orya, kaip tavo bebek'ai gyvena?
Aš irgi manau, kad bus gerai viskas, arbatų pagerk, pailsėk

Ryt sužinosiu daugiau apie bebek'us, šiandien neturiu naujienų...
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 14, 14:47)
Tikiuosi tas poziuris keisis greiciau. Nes kartais tokiu durniu atsiranda

nors galva i siena dauzyk
Tikrai, kartais iš šeimos (vyro) išgirsti tokių bajerių, kad pakraupsti ir apsidžiaugi, kad nieko nesakei. Tegu galvoja, kad mes karjeristai ar šiaip trenkti...
QUOTE(juratele2006 @ 2015 05 14, 15:03)
O pas mus zino tik mano mama, nes jei suzinotu uosvis tai tikriausiai infarkta gautu ir taip pastoviai mane eda, kad as niekam tikus marti, anuku nepagimdau, tokia kalba jis mane pasveikino su 5 vestuviu metinem
Tegu apsiš... galvą

nekreipk dėmesio
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 05 14, 17:06)
beje, gavau atsakymą po LP išrašo nusiuntimo. GN kartoti nereikia, galim startuoti

tai va dabar reikia nesusipykt su ciklu ir viską planuotis.
Super naujienos!
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 14, 17:58)
Man 10cd ir tikrai patvirtino punkcija sestadieni ryte

siandien ovitrelis

Ir badausi pati pati
Aš irgi pati, man MB žiauriai daug skaudžiau durdavo, o aš pati gal ilgiau, bet mažiau mėlynių.