Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 22tema

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 05 14, 16:06)
ir mes rugpjūtį ax.gif
Beje Murke, o kada pasakys ar šaldys ar ne? kokią 3 d. turbūt?
kelinta tau šian diena ir kada punkcija? 4u.gif

Na va, reikalai juda i prieki smile.gif

Del saldymo nezinau. Turbut eigoj matysis kaip ten auga embrioniukai ir zinosim.

Man 10cd ir tikrai patvirtino punkcija sestadieni ryte thumbup.gif siandien ovitrelis smile.gif

Rasiux, cetrodite man rodos adatyte kiek storesne. Bet nera skirtumo. Man tik irgi po to valandziuke panieztedavo. Vyrui linkejimai, uz geruma! Maladec.. mane lesiais su vista maitina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 14, 16:09)
Murke, o tau injekcijas TB daro ar pati?? smile.gif Tai punkcija, kaip ir sakei, 6dieni bus??

Ir badausi pati pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 14, 15:58)
Na va, reikalai juda i prieki smile.gif

Del saldymo nezinau. Turbut eigoj matysis kaip ten auga embrioniukai ir zinosim.

Man 10cd ir tikrai patvirtino punkcija sestadieni ryte  thumbup.gif  siandien ovitrelis smile.gif

Rasiux, cetrodite man rodos adatyte kiek storesne. Bet nera skirtumo. Man tik irgi po to valandziuke panieztedavo. Vyrui linkejimai, uz geruma! Maladec.. mane lesiais su vista maitina smile.gif
Papildyta:

O tu saunuole, kad pati leidiesi vaistukus - as tai bijau... schmoll.gif
O Ovitrelis kam nuo ko, del ko? g.gif smile.gif Jisi rgi leidziamas?? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 14 gegužės 2015 - 17:32
Murke, sveik greičiau 4u.gif dar gal yra ką Stambule apžiūrėt 4u.gif

Dar sakykit, ar savaitgalį daro spermogramą?
Man sakė, kad vyras turi atvažiuoti anksčiau trys dienos prieš punkciją ir pasidaryt spermogramą g.gif o jei savaitgalis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 05 14, 17:37)
Murke, sveik greičiau 4u.gif dar gal yra ką Stambule apžiūrėt 4u.gif

Dar sakykit, ar savaitgalį daro spermogramą?
Man sakė, kad vyras turi atvažiuoti anksčiau trys dienos prieš punkciją ir pasidaryt spermogramą g.gif o jei savaitgalis? g.gif

Aciu, bandau. Nes tikrai Stambulas pilnas neapziuretu gerybiu thumbup.gif

Del savaitgalio nezinau. Bet, kad jie dirba faktas. Jeigu reikes, manau ir padarys.

Rasiux, ovitrelis baigia brandinti foliukus. Ir uz 36 val buna punkcija.
Atsakyti
Kokios pleputės! Antros temos per dieną nebaigsit? biggrin.gif

QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 14, 11:47)

Kaip turkaites laikotes? orya, kaip tu po punkcijos?
Mane tai tikriausiai gripai puola - tai snarglius bega, tai nosis uzsikiaus, kad net negaliu prakvepuot, ciaudeju, gerkle skauda... MB sako, gal irgi del stimuliacijos... 

Sveik, valgyk medaus, citrinų, gerk ramunių 4u.gif
Aš tai gerai jaučiausi jau šiandien, tai nulėkėm į vieną iš princų salų, pasivaikščiojom virš valandos jų kalvelėm ir sugalvojom į kažkokį rimtesnį kalnelį užlipti, tai taip širdies sritį suspaudė, kad galvojau kanopėles užversiu doh.gif įkaliau aspirino ir tikiuosi, kad nesustos širdis. Vienu žodžiu, mergaitės, po anestezijos parašyta vengti fizinio krūvio, tai jei ne maratonininkės, geriau kalnų ožkų nevaidinkit doh.gif

QUOTE(linulyte @ 2015 05 14, 12:20)
O ta punkcijos diena tai po visu vaistuku ? Maždaug po 14 dienu ?

Po visų vaistų, nebūtinai 14 dienų, gali būti anksčiau ar vėliau, žiūrėk maždaug pagal savo ovuliaciją, jei turi.

QUOTE(siaures meskute @ 2015 05 14, 12:26)
Turkaites mano kumsciai su jumis!!!!

friends.gif 4u.gif

QUOTE(-Murke- @ 2015 05 14, 13:06)
Sveikos, man tai pyppyp sad.gif bet geriau nei vakar. Gydytojai tik ramina, kad viskas bus gerai. O as tik meldziuosi, kad bebek'ai iki blastuciu uzaugtu, tada pdg ir saldyt juos. Ir grisiu kai busiu sveika. Nes gerkle, jau ir kosulys baisiulinis 
Orya, kaip tavo bebek'ai gyvena?

Aš irgi manau, kad bus gerai viskas, arbatų pagerk, pailsėk 4u.gif
Ryt sužinosiu daugiau apie bebek'us, šiandien neturiu naujienų...

QUOTE(-Murke- @ 2015 05 14, 14:47)
Tikiuosi tas poziuris keisis greiciau. Nes kartais tokiu durniu atsiranda  doh.gif nors galva i siena dauzyk

Tikrai, kartais iš šeimos (vyro) išgirsti tokių bajerių, kad pakraupsti ir apsidžiaugi, kad nieko nesakei. Tegu galvoja, kad mes karjeristai ar šiaip trenkti...

QUOTE(juratele2006 @ 2015 05 14, 15:03)
O pas mus zino tik mano mama, nes jei suzinotu uosvis tai tikriausiai infarkta gautu ir taip pastoviai mane eda, kad as niekam tikus marti, anuku nepagimdau, tokia kalba jis mane pasveikino su 5 vestuviu metinem

Tegu apsiš... galvą bebe.gif biggrin.gif blush2.gif nekreipk dėmesio friends.gif

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 05 14, 17:06)
beje, gavau atsakymą po LP išrašo nusiuntimo. GN kartoti nereikia, galim startuoti rolleyes.gif tai va dabar reikia nesusipykt su ciklu ir viską planuotis.

Super naujienos!
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 14, 17:58)
Man 10cd ir tikrai patvirtino punkcija sestadieni ryte  thumbup.gif  siandien ovitrelis smile.gif

thumbup.gif
Aš irgi pati, man MB žiauriai daug skaudžiau durdavo, o aš pati gal ilgiau, bet mažiau mėlynių.
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(juratele2006 @ 2015 05 14, 15:03)
jei suzinotu uosvis tai tikriausiai infarkta gautu ir taip pastoviai mane eda, kad as niekam tikus marti, anuku nepagimdau, tokia kalba jis mane pasveikino su 5 vestuviu metinem  gun_bandana.gif

Oj manau maniskis uosvis toks pat, tik gerai, kad nedrysta tiesiai i akis pasakyti. Rekomenduoju kita karta paklausti gal jis nori pagelbeti uz sunu? mirksiukas.gif Apsramins ilgam 4u.gif
Aplamai, neprotingam bereikalingas reikalas aiskinti tai, ko jis girdeti nenori 4u.gif Visvien proto neuzteks visko suprasti ax.gif Apie seimas nesneku - manau turi palaikyti bet kokiu atveju net nezinant visko 4u.gif

ir mes rugpjūtį ax.gif

thumbup.gif Valioooo - na kumsciai uz jus ir sekmes dideliausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
ir mes rugpjūtį ax.gif
beje, gavau atsakymą po LP išrašo nusiuntimo. GN kartoti nereikia, galim startuoti rolleyes.gif tai va dabar reikia nesusipykt su ciklu ir viską planuotis.
aš važiuosiu viena, MB prisijungs vėliau. tai jei kam reiks kompanijos - sakykit ax.gif
sėkmės visoms mergaitėms TR 4u.gif

Kaip smagu, kad leido startuoti thumbup.gif, be reikalo pergyvenai.
Žiūriu tiek gegužė, tiek rugpjūtis bus aktyvūs turkijoje wub.gif Sėkmės visiems didžiausios!!! Ir dar, venkit skersvėjų, nes turkai pakvaišę ir nejaučia gal jų, aš nuo tų skersvėjų irgi baisiai buvau susirgusi..
Atsakyti
oj mergaites - linkiu stiprybes istverti ta aplinkiniu durnuma 4u.gif pas mane niekas is seimos nezino koki kelia mes turejome nueiti del savo bebeku, mama zinojo kad turime bedu, bet niekada neklausinedavo ir nesiteiraudavo apie naujienas blush2.gif broliene nuolat klausinedavo prie visu apie vaikus ir statydavo mus i nepatogia padeti, nors zinojo kada mes pradejome planuoti vaikucius ir kad jau 3 metai tie planai lieka planais nesusiprasdavo kad galima gi ir patyleti doh.gif o kai pastojau, tai net nepasveikino ir toks jausmas kad net pyksta kad turesiu dvynukus ir dar jeigu poryte tai isvis biggrin.gif taip kad daug niuansu yra seimose, nemoka kartais ir tevai paklausti ar pradeti pokalbi, ka jau ten kalbeti apie svetimus zmones rolleyes.gif Turiu draugu, kurie turi tokias pacias problemas ir jeigu matau kad galiu jiems padeti ar rekomenduoti Stambula - prabylu apie musu situacija, o taip tai niekas niekada nesuzinos kaip musu leliukai atsirado schmoll.gif tu kalbu ir apkalbu mums negirdint ir taip yra, o dar paatviravus kad toliau sklistu pletkai tai jau uz nieka blogiau negali buti, ypac kai auga tavo vaikai ir neapsaugosi nuo info 4u.gif gal ir palengveja issisnekejus, paatviravus, bet per didele to kaina pasibedavojimo ax.gif
o be to, kai pasiseks jums mergytes, viskas dar kitaip atrodys, viskas uzsimirsta ir palengveja bigsmile.gif wub.gif nebesinori nei kalbeti nei aiskinti kazkam kazka, tiesiog dziaugiesi, kad tuoj turesi savo stebukliukus ir visiskai nesvarbu kaip jie atsirado cool.gif Musu visu vaikai visom prasmem labai labai brangus wub.gif man irgi pasiseke gauti du uz vieno kaina lotuliukas.gif

Sekmes turkaites - kovokit ir eikit iki galo! Viskas bus kaip turi buti, o TURI BUTI GERAI! thumbup.gif
Atsakyti
Krown, labai gražiai parašei wub.gif aš irgi pasakau tik tiems kokiu keliu einam, kas supras ir turi tokių pačių bėdų ir žinoma užsimenu apie Stambulą.
Neseniai turėjau tokį atvejį su krikšto dukra 6 metukų. Vaikas pasamprotavo "tugi turi vyrą, tai ir vaikų turi turėti, girdi mane...", tai ant širdies ilgam liko kartėlis, nors ir suprantu, kad vaikas visai nemastydamas taip pasakė cool.gif bet šitie žodžiai labiau užkabino kažkodėl, nei visi tie suaugusiųjų komentarai doh.gif
Na , o bet tačiau, tikiu mūsų visų sėkme ir laukiam savo stebukliukų artimiausiu metu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 05 15, 08:51)
man irgi pasiseke gauti du uz vieno kaina

Ir dar iš pirmo karto thumbup.gif wub.gif
Ačiū jums mūsų nestuke.gif, kad nepamirštat mūsų čia belaukiančių ir įkvepiat vilties žengti į priekį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 05 15, 09:20)
Ir dar iš pirmo karto  thumbup.gif  wub.gif
Ačiū jums mūsų  nestuke.gif, kad nepamirštat mūsų čia belaukiančių ir įkvepiat vilties žengti į priekį wub.gif

tai ACIU Tau Rosita ir kitoms temutes pradidinkems wub.gif manau jums visoms turi buti gera sirdy, kad nurodet kelia tokiam dideliam skaiciui lietuvaiciu lithuania.gif ir kad padedat issipildyti kitu svajonems. Uztat tiek daug musu cia nori, kad ir Tau jau reiktu uzleisti sitas pozicijas ir iseiti auginti vaikiuku bigsmile.gif thumbup.gif kazkuri mergaite teisingai sake, kad jau kai Tu busi eigoje tai tiek bus daug energijos teigiamos virs Stambulo, kad ne tik elektra dingines man rodos biggrin.gif geros ir nuosirdzios mintys visada sukuria gerus dalykus - tad siusim nuolat i Stambula viska ka turime geriausia viduje, kad tik pasisektu ten jums visoms 4u.gif
Atsakyti
o pas mus beveik visi žino, kad problemų turim ir siekiam vaikų su gydytojų pagalba, ir dauguma žino, kad darėm IVF, daug kas nedrįsta paklausti ar vaikas po IVF, bet kas žino, kad darėm, tai ir įtaria smile.gif bet nieks nevadina kokiu netikru kaip esu girdėjusi, kad jei po dirbtinio apvaisinimo tai ir vaikas dirbtinis doh.gif na gal sieja su klonavimu kokiu, nežinau
bet kadangi daug šeimų turi problemų ir jei kiekviena šeima neslėps jų taip jau stipriai, (aišku kiekvienam sutiktam tikrai nebūtina pasakoti) tai supratingumo bus ttikrai daugiau, nes jeigu žinai, kad tavo dukrai, sūnui, anūkui sunku pastoti, tai ir pats daugiau supratingumo turi, ką jau kalbėti, kad pats žmogus turintis problemų jau to supratingumo turi daugiausia ir tada nevaisingumas neatrodys toks retas dalykas ir nebus žiūrima pro pirštus ir nuomonė pasikeis, juk dabar tokia nuomonė, kad nepastoja tik paleistuvės, abortų prisidarę ir pan. o kai žinosi, kad tavo dukra negali pastoti, o juk ji padori mergina buvo ir yra, tai ir nuomonė pasikeis, tada keisis požiūris
pvz. man kiaušintakius suklijavo apendicitas pūlingas sad.gif tai kas sužino, sako....o būna ir taip, matai doh.gif
Atsakyti