Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 22tema

QUOTE(juratele2006 @ 2015 05 14, 15:13)
Lalabamba pasiruošusi į beibiliandą? 2.gif  2.gif
Užsakiau traukinį palaikymo komandai, nes žiūriu, kad artėja suoliukų braškėjimo metas  lotuliukas.gif

Oooomaryte.. koks vaizdas.... Mes ten apačioje visos, stipriai nėščios, tarp pirmos ir antros bangos makaluojam kojom, o traukinyje visos mūsų familijos atvažiuoja... biggrin.gif wub.gif Einu toliau prie lygintuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 05 14, 13:36)
Mane truputi baugina tas būvimas vienos smile.gif Bet jei MB negalės tiek savaitčiu išsiprašyti iš darbo tai teks smile.gif

nera taip baisu, kaip atrodo mirksiukas.gif atkali susiekimo sistema, zinai savo marsruta butukas-klinika-butukas ir varai. tarpuose i prekybcentri nupedini akis paganyti ir pinigeliu palikti. o kai MB atvyko, tai i senamiesti vaziavom, kad kartu viska apziureti
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 05 14, 14:27)
Oooomaryte.. koks vaizdas.... Mes ten apačioje visos, stipriai nėščios, tarp pirmos ir antros bangos makaluojam kojom, o traukinyje visos mūsų familijos atvažiuoja...  biggrin.gif  wub.gif  Einu toliau prie lygintuvo  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2015 05 14, 13:32)
nera taip baisu, kaip atrodo  mirksiukas.gif atkali susiekimo sistema, zinai savo marsruta butukas-klinika-butukas ir varai. tarpuose i prekybcentri nupedini akis paganyti ir pinigeliu palikti. o kai MB atvyko, tai i senamiesti vaziavom, kad kartu viska apziureti

Turkijoje esu buvusi kelis kartus bet Stambule nei karto smile.gif Gal tuo metu kai būsiu bus kitu merginu iš SM ir galėsim viena kita palaikyti kad būtu drasiau ir linksmiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 05 14, 14:40)
Turkijoje esu buvusi kelis kartus bet Stambule nei karto smile.gif Gal tuo metu kai būsiu bus kitu merginu iš SM ir galėsim viena kita palaikyti kad būtu drasiau ir linksmiau smile.gif

Jei pavyks aš važiuosiu rugpjūti, jei ne tada rugsėjis - spalis 4u.gif garantuotai
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 05 14, 13:44)
Jei pavyks aš važiuosiu rugpjūti, jei ne tada rugsėjis - spalis  4u.gif garantuotai

Jei viskas gerai tai ir mes planuosim rugpjūti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2015 05 14, 12:23)
netikrinau, maniau, kad naudojant crinon tas netykslinga, bet del sventos ramybes reiks pasitikrint  ir ji...

Tikslinga, ne visada įsisavina.
Atsakyti
ir mes rugpjūtį ax.gif
beje, gavau atsakymą po LP išrašo nusiuntimo. GN kartoti nereikia, galim startuoti rolleyes.gif tai va dabar reikia nesusipykt su ciklu ir viską planuotis.
aš važiuosiu viena, MB prisijungs vėliau. tai jei kam reiks kompanijos - sakykit ax.gif
sėkmės visoms mergaitėms TR 4u.gif

Beje Murke, o kada pasakys ar šaldys ar ne? kokią 3 d. turbūt?
kelinta tau šian diena ir kada punkcija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 14, 12:47)
Kai pradedi garsiau kalbeti, pasirodo aplink nemazai poru su tokiom bedom..o kai kaimynai suzino, tai paaiskeja, kad tik po trecio IVF pastojo  smile.gif
Tikiuosi tas poziuris keisis greiciau. Nes kartais tokiu durniu atsiranda  doh.gif nors galva i siena dauzyk  doh.gif

Jo, jo, kai pats susiduri su tokiom bedom, tai tik tada pamatai kiek daug poru turi tokiu pat problemu... unsure.gif
Musu tevai nieko nezino, zino tik mano seses seima ir artimiausiu draugu pora, daugiau kaip ir niekas, ai, na dar darbe valdzia zino, nes reikejo kazkaip is darbo issiprasyt, tai teko pasipasakot, bet jie manau protingi, neis ir visiems nepasakos... doh.gif
O as tai galiu labai pagirti SB - vakar-uzvakar pakalbejau, kad kaip noreciau blynu, tai siandien kol maudziausi, jis sulakste i parduotuve, nupirko pieno, svieziu braskiu - sutryne su cukrum ir prikepe blynu velyviems pusryciams... wub.gif wub.gif wub.gif
Man siandien jau reiks pradet Cetrotide pradet leistis, jau nuo pat vakar, kai pasake, kad jie skaudus, apie juos galvoju ir bijau, nes ir taip bijau adatu... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Murke, o tau injekcijas TB daro ar pati?? smile.gif Tai punkcija, kaip ir sakei, 6dieni bus??
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 05 14, 15:06)
ir mes rugpjūtį ax.gif
beje, gavau atsakymą po LP išrašo nusiuntimo. GN kartoti nereikia, galim startuoti rolleyes.gif tai va dabar reikia nesusipykt su ciklu ir viską planuotis.
aš važiuosiu viena, MB prisijungs vėliau. tai jei kam reiks kompanijos - sakykit ax.gif
sėkmės visoms mergaitėms TR 4u.gif

Va,su laiku ir surinksim kompanija smile.gif Tikrai neteks liūdéti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 14, 17:09)
Man siandien jau reiks pradet Cetrotide pradet leistis, jau nuo pat vakar, kai pasake, kad jie skaudus,

jie nėra skaudūs, tačiau po jų susileidimo toje vietoje atsiranda perštinti raudona dėmė - po valandžiukės pranyksta, bent jau man 4u.gif
tu net nežinai kiek daug gali visko iškęsti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2015 05 14, 15:32)
nera taip baisu, kaip atrodo  mirksiukas.gif atkali susiekimo sistema, zinai savo marsruta butukas-klinika-butukas ir varai. tarpuose i prekybcentri nupedini akis paganyti ir pinigeliu palikti. o kai MB atvyko, tai i senamiesti vaziavom, kad kartu viska apziureti

Kokia tu saunuole!!! Tikrai faina merginos kad jūs tokios drąsios!!!
Atsakyti