Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(nefifi @ 2015 05 21, 11:53)
Sveikos, turiu tokį kvailą klausimą - kelių metų ryžotės startuoti su IVF? Na, kiek metų jums yra šiai dienai šioj temoj?
Man tuoj 30, po 3 nepavykusių IUI gyd. siūlo pradėt taupyt IVF, bet dar dvejoju... gal laukti... kažko smile.gif

man 33, dabar pirmas IVF - tikiuosi sekmingas, pries tai 3 IUI - nesekmingi. Jei buciau turejus galimybe buciau iskart darius IVF 4u.gif
beje tai man buvo ne pasiryzimo klausimas, o pinigu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siekla: 21 gegužės 2015 - 11:26
Sveikos merginos, tuoj startuosiu ir aš su 1 ir paskutiniu IVF, laukiu mmm, turi savaitgalį pareit. Buvau pas gydytojos šiandien, peržiūrėjo visus tyrimų atsakymus, biški nuliūdino, nes pasirodo AMH mažokas - 2,9, o sako gerai kai minimum 7 blink.gif . Puoliau grįžus iš kart čia skaityt, tai kaip ir nėra jau baisiai mažas, viskas pavyksta ir su daug mažesniu. Tuo labiau, kad visi kiti tyrimai geri. Paskyrė gonalio po 250, tad labai tikiuosi, kad bent kažkas tinkamo užaugs.
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2015 05 20, 14:08)
Tai tuos sekmingus ir man artimai zinomus atvejus ir turejau omenyje.

Mes už juos ir džiaugiamės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2015 05 21, 10:53)
Sveikos, turiu tokį kvailą klausimą - kelių metų ryžotės startuoti su IVF? Na, kiek metų jums yra šiai dienai šioj temoj?
Man tuoj 30, po 3 nepavykusių IUI gyd. siūlo pradėt taupyt IVF, bet dar dvejoju... gal laukti... kažko smile.gif

Man už ne pilno mėnesio 35, turėjau 4 stimuliacijas, IUI pasakiau griežtai NE. Gailiuosi, kad IVF nepradėjau anksčiau. smile.gif
Atsakyti

Po 2 nesėkmingų stimuliiacijų vaistais iškart darėm IVF. Po pirmo IVF šiuo metu 8 sav 5 d laukiuosi wub.gif Man 31, turim 10 metų dukrą pastojau naturaliai.
Atsakyti

aš savo pirmą IVF dariau kai man buvo nepilnai 27m.
Atsakyti

As savo pirma IVF dariausi 24metu blush2.gif
Atsakyti
Aš 42 g.gif ax.gif
Vienintelis stabdis - $$$ g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verbena34: 21 gegužės 2015 - 15:41
QUOTE(nefifi @ 2015 05 21, 10:53)

Man uz poros menesiu 27 m. sueis. Gailiuosi kad anksciau nesusiprotejau daryti IVF. vis tas naivus mastymas - kaip dievas duos.... bet dievas neduoda, tenka medicinai kistis...
Atsakyti
QUOTE(siekla @ 2015 05 21, 10:44)
Sveikos, gavau laiska is klinikos, turiu viena uzsaldyta i ateiti (tikiuosi bus antrajam vaikui, jei reikes pasidarysiu slapta nuo tevelio  biggrin.gif ). Siandien man yra 14 DPO, pasidariau testa, nuejau pas seimos daktara, pavirkavau, pazyziau tai paeme krauja HCG ir progesterono tyrimui, jei pasiseks ryt gausiu atsakyma, jei ne reiks laukti iki pirmadienio. HCG is kraujo prasiausi nes NT vis tik nera labai ryskus, toks su dideliu klaustuku. Pazirzus dar gavau biuleteni. Dar laukiu skambucio is savo klinikos, jiems pranesiu apie rezultata ir lauksiu tolesniu nurodimu.

Laukiam atsakymų kartu mirksiukas.gif

QUOTE(zibute30 @ 2015 05 21, 13:20)
Sveikos merginos, tuoj startuosiu ir aš su 1 ir paskutiniu IVF, laukiu mmm, turi savaitgalį pareit. Buvau pas gydytojos šiandien, peržiūrėjo visus tyrimų atsakymus, biški nuliūdino, nes pasirodo AMH mažokas - 2,9, o sako gerai kai minimum 7 blink.gif . Puoliau grįžus iš kart čia skaityt, tai kaip ir nėra jau baisiai mažas, viskas pavyksta ir su daug mažesniu. Tuo labiau, kad visi kiti tyrimai geri. Paskyrė gonalio po 250, tad labai tikiuosi, kad bent kažkas tinkamo užaugs.

Mano irgi mažas, tik 2.5, bet kitaip nebus, turim tikėti, kad pasiseks ir mums 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(zibute30 @ 2015 05 21, 14:23)
Man už ne pilno mėnesio 35, turėjau 4 stimuliacijas, IUI pasakiau griežtai NE. Gailiuosi, kad IVF nepradėjau anksčiau. smile.gif

kur ivf darotes?
Papildyta:
QUOTE(molevape @ 2015 05 15, 21:05)
Tekle,  4u.gif Aš startavau nuo vakar su 1ąja IVF, t.y. pradėjau leistis 150 Gonal. Pirkau VK, kadangi pirmoji, ir tikiuosi, paskutinė IVF, neįsivaizduoju, kiek anksčiau kainavo vaistai.

Molevape , tekle kaip jus merginos? unsure.gif
Papildyta:

pradejom minti kelia beveik nuo 25m o pirmas ivf buvo menuo iki 30m .. tuoj jau ir 31 ...deje deje ..tikejimo ir laukimo nepakanka... deje siai dienai ir medicina nepadejo ...bet as optimiste rolleyes.gif cool.gif pades ! lotuliukas.gif nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Choice @ 2015 05 22, 08:28)
Laukiam atsakymų kartu  mirksiukas.gif
Mano irgi mažas, tik 2.5, bet kitaip nebus, turim tikėti, kad pasiseks ir mums  4u.gif

o kodel mazas? 2.5 tikrai nera mazas 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 05 22, 09:28)
kur ivf darotes?

Papildyta:
o kodel mazas? 2.5 tikrai nera mazas  4u.gif  g.gif

IVF darausi Klaipėdoje VK, aišku buvo minčių ir apie Turkiją, tačiau kad ir kaip mąstėm, niekaip nebūtų išėję su darbais suderinti, tad tenka bandyt čia, bet jau geriau čia, nei iš vis nebandyt.

Nors mano 2,9, bet man gydytoja pasakė, kad gali nesistimuliuot, tačiau reik būt optimistėms ir galvot, kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti