Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(1EVA @ 2015 05 19, 16:10)
Mielosios gal galit pasakyt ar normalu kad pamaudena jau 3 diena pilvo apacia. Leidziuosi gonali jau 9 dienas. Penktad. varau pas gine, paklausiu, bet tiesiog norejau cia pasiteirauti ar jums irgi taip buvo ar is vis neturetu nieko skaudeti? g.gif

nieko tokio, kad pamaudena, matyt jau kaip reikiant foliukų priaugo, gleivinė ruošiasi, bet negaliu patikėti, kad jūs dar nebuvot pas gydytoją (jeigu gerai supratau iš ankstesnės info), o jau 9d leidžiatės, ir dar eisit tik penktadienį, man per du IVF, reikėjo leistis 9dienas, o po 2d. punkcija buvo, o kelioms merginoms užteko ir 7-8d. leidimosi, gerai, kad paklausėt gydytojos, gal pasikvies anksčiau
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 05 19, 15:17)
nieko tokio, kad pamaudena, matyt jau kaip reikiant foliukų priaugo, gleivinė ruošiasi, bet negaliu patikėti, kad jūs dar nebuvot pas gydytoją (jeigu gerai supratau iš ankstesnės info), o jau 9d leidžiatės, ir dar eisit tik penktadienį, man per du IVF, reikėjo leistis 9dienas, o po 2d. punkcija buvo, o kelioms merginoms užteko ir 7-8d. leidimosi, gerai, kad paklausėt gydytojos, gal pasikvies anksčiau

as ir pati negaliu patiketi ju tokia metodika. o klausiau -niolika kartu ir telefonu ir nuvaziavus ir dar el.pastu tikslinausi. nu jie sako kad pirmas skanas 22 geguzes ir fsio g.gif doh.gif
nu keista net paciai. bet kas man belieka.. tik laukti..
Atsakyti
QUOTE(1EVA @ 2015 05 19, 15:24)
as ir pati negaliu patiketi ju tokia metodika. o klausiau -niolika kartu ir telefonu ir nuvaziavus ir dar el.pastu tikslinausi. nu jie sako kad pirmas skanas 22 geguzes ir fsio  g.gif  doh.gif
nu keista net paciai. bet kas man belieka.. tik laukti..

o kokias dozes gonalio leidies? gal labai mažas g.gif nes iš ties tai labai keista kad net 9 dienas ir dar kelios bus iki echo, taigi gali peraugt foliai g.gif nu bet gal ne. aš su gonaliu kai leidaus 9 dieną nuo pradėjimo jau leidaus pregnylį, nes jau buvo pasiruošę, tai gal ir tau atėjus iš kart pasakys kad jau ok.
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 05 19, 15:28)
o kokias dozes gonalio leidies? gal labai mažas  g.gif  nes iš ties tai labai keista kad net 9 dienas ir dar kelios bus iki echo, taigi gali peraugt foliai  g.gif nu bet gal ne. aš su gonaliu kai leidaus 9 dieną nuo pradėjimo jau leidaus pregnylį, nes jau buvo pasiruošę, tai gal ir tau atėjus iš kart pasakys kad jau ok.

As leidziuosi po 150. Nezinau cia daug ar mazai. Kai visa sitai man pirmas kartas tai esu tokia stipriai nezinioje.
Penktad. Po skano gine sius rezultatus i klinika ir as is kart skambinsiu jiem ir klausiu kas kaip. Nes as irgi lb pergyvenu kad neperaugtu foliai.
Atsakyti
QUOTE(1EVA @ 2015 05 19, 15:39)
As leidziuosi po 150. Nezinau cia daug ar mazai. Kai visa sitai man pirmas kartas tai esu tokia stipriai nezinioje.
Penktad. Po skano gine sius rezultatus i klinika ir as is kart skambinsiu jiem ir klausiu kas kaip. Nes as irgi lb pergyvenu kad neperaugtu foliai.

normalus, būna dar kas po 75 pradeda, aš ir po 150 leidaus, nekeitė dozės. na belieka tikėtis kad viskas bus gerai, kad ir jei kas peraugę bus, kažkas vistiek bus tinkamo dydžio. o kodėl tu tiesiai ne į kliniką bet dar per ginę?
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 05 19, 16:09)
normalus, būna dar kas po 75 pradeda, aš ir po 150 leidaus, nekeitė dozės. na belieka tikėtis kad viskas bus gerai, kad ir jei kas peraugę bus, kažkas vistiek bus tinkamo dydžio. o kodėl tu tiesiai ne į kliniką bet dar per ginę?

Mums klinika yra uz 2,5 h kelio. su auto ir keltu. Tad pati klinika rekomendavo gine mano mieste. Dave kontaktus pas ka registruotis tai taip ir padariau. As manau nesu pirma kuri i ta klinika kreipiausi is tolesnio miesto ir tiek ilgai be skano su gonaliu badausi. Tikiuosi ju tokia taktika yra pasitvirtinusi. Nes nu kitaip sakyciau kad glušai visai.
Atsakyti
QUOTE(1EVA @ 2015 05 19, 16:48)
Mums klinika yra uz 2,5 h kelio. su auto ir keltu. Tad pati klinika rekomendavo gine mano mieste. Dave kontaktus pas ka registruotis tai taip ir padariau. As manau nesu pirma kuri i ta klinika kreipiausi is tolesnio miesto ir  tiek ilgai be skano su gonaliu badausi. Tikiuosi ju tokia taktika yra pasitvirtinusi. Nes nu kitaip sakyciau kad glušai visai.

aa supratau.
ne,tai galima ir taip, aišku, aš ir galėjau rinktis, ar noriu iš kart pas juos, ar eit pas ginę, kuri perduos rezultatus ir tada tik punkcijai pas juos. bet kadangi man netoli, na pusvalandis, tai nenorėjau blaškytis.
na reik manyt kad žino ką daro ir neeksperimentuos.
Atsakyti
QUOTE(1EVA @ 2015 05 19, 16:48)
Mums klinika yra uz 2,5 h kelio. su auto ir keltu. Tad pati klinika rekomendavo gine mano mieste. Dave kontaktus pas ka registruotis tai taip ir padariau. As manau nesu pirma kuri i ta klinika kreipiausi is tolesnio miesto ir  tiek ilgai be skano su gonaliu badausi. Tikiuosi ju tokia taktika yra pasitvirtinusi. Nes nu kitaip sakyciau kad glušai visai.

Mano lygiai tokia pati situacija buvo su 1-uoju IVF'u 4u.gif Viskas ejosi sklandziai, gydytoja pati nusiusdavo echo rezultataus, gydytojas priimdavo sprendima, o akusere man paskambindavo ir pasakydavo, ar padidinti doze, pamazinti, kada darytis kita echo.
Viskas baigesi gerai ir sekmingai 4u.gif Todel tikrai nestresuok del to.
Atsakyti
1EVA, noreciau paguost, kad nepergyvenk, bet kur cia nepergyvensi doh.gif, ten pas mane brosiuroj nurodytas ir toks kaip tavo proceduros tipas - lang protokoll, tai gal tikrai zino ka daro. Beje man pilvo nuo gonalio neskaudejoas tik putesi kaip balionas. As galiausiai prisiskambinau siand i klinika, paklausti del progesterono, vel pataikiau ant tos nemalonios seseles, kaip kirviu nukirto jei parasyta, kad vartoti 2 sav., tai vadinas dvi ir ne daugiau. schmoll.gif fu.

merginos nuo vakar skauda gimda, beveik nuolatos, ypac judant vaikstant, ar taip turi buti jei laukiesi, ar tiesiog mmm prasides su pabeganciu zirniuku?
Atsakyti
QUOTE(siekla @ 2015 05 19, 21:00)
1EVA, noreciau paguost, kad nepergyvenk, bet kur cia nepergyvensi  doh.gif, ten pas mane brosiuroj nurodytas ir toks kaip tavo proceduros tipas - lang protokoll, tai gal tikrai zino ka daro. Beje man pilvo nuo gonalio neskaudejoas tik putesi kaip balionas. As galiausiai prisiskambinau siand i klinika, paklausti del progesterono, vel pataikiau ant tos nemalonios seseles, kaip kirviu nukirto jei parasyta, kad vartoti 2 sav., tai vadinas dvi ir ne daugiau.  schmoll.gif fu.

merginos nuo vakar skauda gimda, beveik nuolatos, ypac judant vaikstant, ar taip turi buti jei laukiesi, ar tiesiog mmm prasides su pabeganciu zirniuku?

siekla tikrai neimanoma nepergyventi doh.gif
o kiek dienu leidaisi gonali? man tai va sakau kad 3 diena nemaloniai maudzia. net su vyru myliuka darant ne visos pozos tinka, biski pakreipia ne taip ir man skauda... g.gif
greiciau tas penktadienis ateitu... unsure.gif
as vis dar stipriai laikau kumstukus uz tave ir tikiu kad nepabegs zirniukas nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Ausma26 @ 2015 05 19, 19:00)
Mano lygiai tokia pati situacija buvo su 1-uoju IVF'u  4u.gif Viskas ejosi sklandziai, gydytoja pati nusiusdavo echo rezultataus, gydytojas priimdavo sprendima, o akusere man paskambindavo ir pasakydavo, ar padidinti doze, pamazinti, kada darytis kita echo.
Viskas baigesi gerai ir sekmingai  4u.gif Todel tikrai nestresuok del to.

aciu uz padrasinama zodi. tikiu kad bus ir man viskas ok, nors minciu galvoje kaip biciu avilyje umn.gif
cia tiek daug moteru su skirtingom istorijom, labai is tikro seku kiekviena, bet va kazkaip uzstrigo del taves. tai kaip suprantu tau ivf pavyko? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(floria @ 2015 05 19, 17:29)
aa supratau.
ne,tai galima ir taip, aišku, aš ir galėjau rinktis, ar noriu iš kart pas juos, ar eit pas ginę, kuri perduos rezultatus ir tada tik punkcijai pas juos. bet kadangi man netoli, na pusvalandis, tai nenorėjau blaškytis.
na reik manyt kad žino ką daro ir neeksperimentuos.

oj butu galimybe tai ir as tik tiesiai pas juos varyciau. bet man tada tektu visa diena is darbo prasytis, kas yra neimanoma schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(1EVA @ 2015 05 19, 22:21)
tai kaip suprantu tau ivf pavyko? smile.gif

Man pats pirmas IVF'as buvo sekmingas, pries 4m. Dabar bandau su snaigutemis, likusiomis nuo to pirmo karto. 1-as snaiguciu bandymas nesekmingas, bet dar liko 7, tai bandau toliau.
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2015 05 19, 22:31)
Man pats pirmas IVF'as buvo sekmingas, pries 4m. Dabar bandau su snaigutemis, likusiomis nuo to pirmo karto. 1-as snaiguciu bandymas nesekmingas, bet dar liko 7, tai bandau toliau.

manau viskas bus ok, nes tau jau karta pavyko smile.gif. o as net nzn ar su manim tas imanoma.. atrodo viskas taip trapiai. verysad.gif
Atsakyti