QUOTE(Ausma26 @ 2015 05 19, 22:47)
Kodel abejoji? Mano snaiges buvo tobulos, bet rezultatas nulinis. O buna kad sekmingai pastoja ir su prastesniais variantais.
visada galvodavau kad nepastoju del mano kaltes, kol neistyrem vyro. laikas tiksi o vat kaip vieni taip vieni..dabar matyt hormonai siaucia ir nusiteikus kazkaip negerai :/
As 1-a karta i si skyreli uzklydau pries kokius 12m. Gal net seniau...
Kai pavyko pastoti, tai ir nebesilankiau. Dar kuri laika sekiau, kaip sekesi mano bendrakeleivems, po to del laiko trukumo (mazas vaikas, darbas) vis reciau beuzsukdavau. Nebuvo tas mano sedejimas sioje temoje labai ilgas, visgi pavyko is 1-o karto. Bet kiek zinau, anksciau ar veliau, mes visos to meto negandriukes pastojome. Dabar ir statistika, man rods, geresne, gal ir del to, kad daug kas darosi IVF'us uzsieniuose. Taip kad nusiminti is anksto tikrai neverta
Nors sutinku, kad skyrelis ne visai nuteikia optimizmui
Bet ka darysi, kad musu toks kelias. As per 15m. nei karto natur nepastojau, o va IVFas gavosi 
Papildyta:
Vieninteli dalyka, ka patarciau - po pirmo nestumo, kuris tikrai bus
per daug nenutolinti antrojo. Pas mus buvo daug pokyciu, todel mes neplanavome is karto bandymu su snaigutemis. Dabar siek tiek gailiuosi
Siek tiek - del to, kad zinant visas aplinkybes, planuoti didesne seima butu buve grynas egoizmas.

Papildyta:
Vieninteli dalyka, ka patarciau - po pirmo nestumo, kuris tikrai bus

Sveikos merginos 
Spaudžiu kumščius už jus, reikia tikėk
Vaje...
Sveika prisijungus, reikia tikėti, kad šis kartas bus kitoks
Stiprybės, laikykis
Būtinai išsitirkite genetiką, lankiausi pas V.Mikštienę santariškėse, specializuojasi nevaisingume.
Normalu, man išvis skaudėjo. Bet 9 dienas leistis po 150 ir dar nebuvot apžiūrai, keista. Leidausi 5 dienas po 150, paskui apžiūra ir sumažino iki 75, dar 3 dienas. Paskui punkcija ir tai sakė, kad keli peraugę jau

QUOTE(siekla @ 2015 05 18, 11:31)
Merginos,
man NT seseliuoja, vaiduokliuoja, viena nt dariausi sestadieni, kita siandien (12 dpi) ne su rytiniu slapimu, rodo seseliukus. Bet neskubu džiaugtis, kažkaip šoną skauda, tai bijau negimdinio.

QUOTE(Ausma26 @ 2015 05 18, 14:39)
Vaje...

QUOTE(Papūgiukas @ 2015 05 18, 14:57)
Labas merginos
prisijungiu ir as i jusu bureli. ketvirtadieni vaziuoju savo antrajam IVF. Pirmasis buvo nesekmingas, is penkiolikos fokiu rado tik viena nekokybiska kiausialaste kuri neapsivaisino visiskai. Tai si karta labai bijau vaziuot, labai bijau vel to pasakymo kad kiausialasciu neradom... o ir foliai tik 4, gimdos gleivine siaurutele tik 5mm... labai sunkiai organizmas stimuliacijai pasiduoda. Gal kas panasiu laiku darysites ivf?

QUOTE(Kalipsita @ 2015 05 18, 16:06)
Sveikos, merginos. Prisiduodu po echo - praejusia savaite suzinojau kad du, sia savaite, kad ne vieno.
Stiprybės, laikykis

Būtinai išsitirkite genetiką, lankiausi pas V.Mikštienę santariškėse, specializuojasi nevaisingume.
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 18, 21:51)

QUOTE(1EVA @ 2015 05 19, 15:10)
Mielosios gal galit pasakyt ar normalu kad pamaudena jau 3 diena pilvo apacia. Leidziuosi gonali jau 9 dienas. Penktad. varau pas gine, paklausiu, bet tiesiog norejau cia pasiteirauti ar jums irgi taip buvo ar is vis neturetu nieko skaudeti? 

Normalu, man išvis skaudėjo. Bet 9 dienas leistis po 150 ir dar nebuvot apžiūrai, keista. Leidausi 5 dienas po 150, paskui apžiūra ir sumažino iki 75, dar 3 dienas. Paskui punkcija ir tai sakė, kad keli peraugę jau

Labas rytas,
Pirmadieni jau gal kraujuka leksi nusileisti?
Kaip jautiesi?
QUOTE(Choice @ 2015 05 20, 08:52)
Pirmadieni jau gal kraujuka leksi nusileisti?
Kaip jautiesi?
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 20, 08:19)
Planuoju pirmadienį ryte priduoti, kad po pietų gaučiau atsakymą. Neramu, jaučiuosi keistai, vakar visą dieną toks jausmas kaip prieš mmm, tai laksčiau vis į WC

QUOTE(Choice @ 2015 05 20, 07:52)
Sveikos merginos 
Vaje...
Stiprybės, laikykis

Vaje...

Stiprybės, laikykis

ojej.. nebegazdinkit manes... jau ir taip pritepus i kelnes esu del to..

QUOTE(Choice @ 2015 05 20, 10:02)
Planuoju pirmadienį ryte priduoti, kad po pietų gaučiau atsakymą. Neramu, jaučiuosi keistai, vakar visą dieną toks jausmas kaip prieš mmm, tai laksčiau vis į WC
Ir dar sugebėjau peršalti, temperatūros neturiu, bet savijauta bloga. Meldžiu, kad tik nepakenktų tai mažiukams įsitvirtinti 

Cia tikriausiai visoms tas jausmas toks, kad tuoj mmm pareis, lygiai taip pat ir man buvo, tad manau neverta del to jaudintis

Svarbiausia, kad temperaturos neturi, pasisaugok, arbateliu pagerk, net nzn ka ir patarti. Viskas turi buti gerai

QUOTE(Ausma26 @ 2015 05 19, 23:13)
As 1-a karta i si skyreli uzklydau pries kokius 12m...... Bet kiek zinau, anksciau ar veliau, mes visos to meto negandriukes pastojome.
Deja, tikrai nevisos.

QUOTE(Pelargonija @ 2015 05 20, 12:40)
As neturejau omenyje visu bandziusiu pastoti nuo skyrelio atsiradimo pradzios

Tai tuos sekmingus ir man artimai zinomus atvejus ir turejau omenyje.
Sveikos, gavau laiska is klinikos, turiu viena uzsaldyta i ateiti (tikiuosi bus antrajam vaikui, jei reikes pasidarysiu slapta nuo tevelio
). Siandien man yra 14 DPO, pasidariau testa, nuejau pas seimos daktara, pavirkavau, pazyziau tai paeme krauja HCG ir progesterono tyrimui, jei pasiseks ryt gausiu atsakyma, jei ne reiks laukti iki pirmadienio. HCG is kraujo prasiausi nes NT vis tik nera labai ryskus, toks su dideliu klaustuku. Pazirzus dar gavau biuleteni. Dar laukiu skambucio is savo klinikos, jiems pranesiu apie rezultata ir lauksiu tolesniu nurodimu.