QUOTE(Kalipsita @ 2015 05 18, 16:06)
Sveikos, merginos. Prisiduodu po echo - praejusia savaite suzinojau kad du, sia savaite, kad ne vieno. Deja, bet 2 karta is eiles mano dziaugsmas baigiasi ties antromis menamomis mmm. Tiesiog nustoja plakt sirdele, be jokiu perspejimo signalu. Nelemta...
Priezasciu bandysiu ieskot pas genetikus, nes rodos tik tai ir beliko. AFS tyrimus pasidariau jau po pirmojo persileidimo ir jis neigiamas, taigi beliko ieskot kokiu retu ligu...
Jei ir cia nieko neras, daktare siulo dar viena scenariju - stimuliuot, punktuot, apvaisint, viska saldyt ir bandyt naturaliam cikle su saldytais.
Taigi dabar laukia zaizdu laizymas, abrazija ir nauji keliai pas daktarus...
Gal kuri zino kur dar bedu galima ieskot? Nes pirma karta isgirdau is savo daktares svarstymus apie uzsieni, kur atrinkinetu embrionus ir tikrintu ju genetika...taigi ateitis nera aiski, toliau ieskom bedu ir tikimes ju rasti, nes tada bent jau butu galima ieskot joms sprendimo.
Užjaučiu, labai už Tave sirgau...
Būtinai nueik (tiksliau, nueikit - abu) pas genetikus, patikrinti kariotipą ir MTHFR. Aš ėjau Santariškėse pas Aušrą Matulevičienę, ji domisi būtent nevaisingumu. Jeigu būtų blogai su kariotipu - tada važiuoti į užsienį, kur tikrina PGD. Pvz,. Turkiją, nes ES šalyse PGD nedaro.
Šaldytų nerekomenduoju. Tai turkams, ukrainiečiams po šaldymo praktiškai nepablogėja rezultatai, gal jų laboratorijos kitokios. LT ir LV labai prasti rezultati su atšilusiais embrionais.
Patikrink kileres (imunitetą). Mes dvidešimt metų buvom sveiki sveiki, kol galiausiai Bykova Latvijoje rado, jog mano imunitetas sunaikina embrionus. Lietuvoje imunitetu beveik niekas nesidomi.
Labai suprantu, kaip dabar jautiesi. Bet išsilaižai žaizdas ir eini toliau
O abrazija būtina? Savaime neišsivalys?
Kritimas ne pralaimėjimas. Pralaimėjimas kai nori likti ten kur nukritai. Šri Činmoj