Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

nezinau moterys tas NT tik blyksta, nyksta. siandien dar viena pasidariau, beveik neina nieko iziuret verysad.gif . istikruju tai uzknisa, kad nedaro kraujo tyrimu, nes cia kazkoks zaidimas schmoll.gif .

beje diena anksciau (vakar 13 DPpunkcijos) subaigiau progesterona, (pameciau viena lapeli su 3 tabletem), kaip manot ar ne per anksti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siekla: 19 gegužės 2015 - 09:02
QUOTE(siekla @ 2015 05 19, 08:57)
nezinau moterys tas NT tik blyksta, nyksta. siandien dar viena pasidariau, beveik neina nieko iziuret  verysad.gif . istikruju tai uzknisa, kad nedaro kraujo tyrimu, nes cia kazkoks zaidimas schmoll.gif .

beje diena anksciau (vakar 13 DPpunkcijos) subaigiau progesterona, (pameciau viena lapeli su 3 tabletem), kaip manot ar ne per anksti?

tos pačios firmos testai?
nu aišku pikta, kad nėra kraujo tyrimų, būtų viskas aišku... nu dar lukterk dieną ir bandyk dar daryt testą.
progesteroną iki 8 nėštumo savaitės reiktų naudot kasdien kiek skirta, daugiau apmažina iki 12 kartais. na čia individualūs atvejai, bet 13 d. po punkcijos? tai dar ankstoka nutraukt tikrai jei kas kabinas.
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 05 19, 09:25)
tos pačios firmos testai?
nu aišku pikta, kad nėra kraujo tyrimų, būtų viskas aišku... nu dar lukterk dieną ir bandyk dar daryt testą.
progesteroną iki 8 nėštumo savaitės reiktų naudot kasdien kiek skirta, daugiau apmažina iki 12 kartais. na čia individualūs atvejai, bet 13 d. po punkcijos? tai dar ankstoka nutraukt tikrai jei kas kabinas.

as 14 diena nutraukiau , nes daugiau neissrase , nusipirkti nebuvo kaip smile.gif
nes organizmas pats pradeda gaminti progresterona

As tai elektrini daryciaus testa smile.gif jis man aiskesnis , paskui po savaites dar viena ir matai kad auga .. jai nedaro hcg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 05 19, 11:01)
as 14 diena nutraukiau , nes daugiau neissrase , nusipirkti nebuvo kaip smile.gif
nes organizmas pats pradeda gaminti progresterona 

As tai elektrini daryciaus testa smile.gif jis man aiskesnis , paskui po savaites dar viena ir matai kad auga .. jai nedaro hcg  4u.gif

14 d. po punkcijos? na mano akimis, tai labai anksti. bet jau ne kartą pasitvirtinęs faktas, kiek gyd tiek nuomonių.
placenta pradeda gaminti progesteroną nuo 8-10 nėštumo savaitės, iki tol juk gauna iš geltonkūnio, tai jei jo nepakanka dėl to po tokių procedūrų ir naudojam papildomai, nes hormonai nuslopinti.gerai, jei jo užtenka ir leliukas vystosi viskas gerai. bet jei nedaro HCG tai nedaro ir progesterono, o galbūt būtent jo ir trūksta dėl ko nustoja vystytis, tai jau bent aš nenutraukčiau kol nežinau 100 proc. iš gyd kad viskas gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo floria: 19 gegužės 2015 - 11:27
QUOTE(floria @ 2015 05 19, 12:26)
14 d. po punkcijos? na mano akimis, tai labai anksti. bet jau ne kartą pasitvirtinęs faktas, kiek gyd tiek nuomonių.
placenta pradeda gaminti progesteroną nuo 8-10 nėštumo savaitės, iki tol juk gauna iš geltonkūnio, tai jei jo nepakanka dėl to po tokių procedūrų ir naudojam papildomai, nes hormonai nuslopinti.gerai, jei jo užtenka ir leliukas vystosi viskas gerai. bet jei nedaro HCG tai nedaro ir progesterono, o galbūt būtent jo ir trūksta dėl ko nustoja vystytis, tai jau bent aš nenutraukčiau kol nežinau 100 proc. iš gyd kad viskas gerai.

nu man irgi buvo israsyta 2 savaitem progesterono t.y. 14 d, sake daugiau nereikia. bet kuriuo atveju reiktu vel gauti recepta, tada uzsisakinet vaistinej, manau, kad be savaites nepristatytu. ai zodziu, kaimas yra kaimas.
viska tiksliau suzinosiu ketvirtadieni, kai skambinsiuos pranest rezultata.
Atsakyti
nu tai tada nieko kito nelieka kaip tik pasitikėti gydytoja, ir tikėtis, kad visgi viskas bus gerai, ir testukas parodys.
iki ketv. ne tiek ir laukt. . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siekla @ 2015 05 19, 10:57)
nezinau moterys tas NT tik blyksta, nyksta. siandien dar viena pasidariau, beveik neina nieko iziuret  verysad.gif . istikruju tai uzknisa, kad nedaro kraujo tyrimu, nes cia kazkoks zaidimas schmoll.gif .

13 dienų po punkcijos kai testas vaiduokliuoja tikrai nereikia nutraukt vaistų. Ir, jeigu tikrai po punkcijos skaičiuoji dienas, ne nuo įsodinimo, kai kada testai dar nerodo iš vis nėštumo...Paprastai, skaičiuojama dienos nuo įsodinimo. bet kokiu atveju, patarčiau naudoti toliau vaistus, kartoti testus.
Kadangi turiu daaaug patirties šiame kelyje, pasidalinsiu ja. Kartą po snaigučių įsodinimo, testai rodė nėštumą. Nebuvo ryškios juostelės, bet labai gerai matomos - tokio ryškumo kaip sėkmingu atveju. Kartojau testus (tos pačios firmos) kas dieną, buvo visokiausio ryškumo, tai ryškesnis, tai blankesnis. Kai galiausiai iš vis blankus pasidarė, nustojau naudoti vaistus, nurašiau, kad kabonosi, bet pabėgo. Po savaitės maždaug prasidėjo mmm. Iki šiol vis pagalvoju, gal reikėjo naudoti vaistus, gal būtų buvę gerai.
Kitą kartą (šis sėkminas kartas, nešioju dvynius), testai gražiai ryškėjo. Bet nutariau, kad vis vien lėksiu priduoti kraują. Sulaukusi savaitgalio (buvo 10 DPĮ), lėkiau 100 km. į vieną pusę vien dėl kraujuko. Dėl visa ko, pasidariau dar rytinį testą. Ir ką, jis nebe toks ryškus, blankesnis už vakarykštį...Daug negalvojau, bus kaip bus. O buvo viskas gerai, HCG buvo 170. Dabar jau trylika savaitė eina.
Iš mano parašymo manau suprasi, kad būna visokiausių atvejų. Tavo vietoje, tikrai nenutraukčiau vaistų, naudočiau toliau. Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2015 05 19, 12:44)
13 dienų po punkcijos kai testas vaiduokliuoja tikrai nereikia nutraukt vaistų. Ir, jeigu tikrai po punkcijos skaičiuoji dienas, ne nuo įsodinimo, kai kada testai dar nerodo iš vis nėštumo...Paprastai, skaičiuojama dienos nuo įsodinimo.  bet kokiu atveju, patarčiau naudoti toliau vaistus, kartoti testus.
Kadangi turiu daaaug patirties šiame kelyje, pasidalinsiu ja. Kartą po snaigučių įsodinimo, testai rodė nėštumą. Nebuvo ryškios juostelės, bet labai gerai matomos - tokio ryškumo kaip sėkmingu atveju. Kartojau testus (tos pačios firmos) kas dieną, buvo visokiausio ryškumo, tai ryškesnis, tai blankesnis. Kai galiausiai iš vis blankus pasidarė, nustojau naudoti vaistus, nurašiau, kad kabonosi, bet pabėgo. Po savaitės maždaug prasidėjo mmm. Iki šiol vis pagalvoju, gal reikėjo naudoti vaistus, gal būtų buvę gerai.
Kitą kartą (šis sėkminas kartas, nešioju dvynius), testai gražiai ryškėjo. Bet nutariau, kad vis vien lėksiu priduoti kraują. Sulaukusi savaitgalio (buvo 10 DPĮ), lėkiau 100 km. į vieną pusę vien dėl kraujuko. Dėl visa ko, pasidariau dar rytinį testą. Ir ką, jis nebe toks ryškus, blankesnis už vakarykštį...Daug negalvojau, bus kaip bus. O buvo viskas gerai, HCG buvo 170. Dabar jau trylika savaitė eina.
Iš mano parašymo manau suprasi, kad būna visokiausių atvejų. Tavo vietoje, tikrai nenutraukčiau vaistų, naudočiau toliau. Sėkmės

Ne ne, tiesio ne taip supratot, as vaistu savavaliskai tikrai nenutraukiu, ju tiesiog nebera, as juos pabaigiau, ju buvo israsyta 2 ir tiktai dviem savaitem. Vaistus as skaiciuju nuo punkcijos dienos, nes nuo tos dienos liepe pradeti (tureciau dar siandien naudoti 2 tabl., bet pameciau, arba suvartojau be eiles). Bet NT as aisku skaiciuoju nuo isodinimo dienos kaip ir priklauso.
Atsakyti
QUOTE(siekla @ 2015 05 19, 10:53)
Ne ne, tiesio ne taip supratot, as vaistu savavaliskai tikrai nenutraukiu, ju tiesiog nebera, as juos pabaigiau, ju buvo israsyta 2 ir tiktai dviem savaitem. Vaistus as skaiciuju nuo punkcijos dienos, nes nuo tos dienos liepe pradeti (tureciau dar siandien naudoti 2 tabl., bet pameciau, arba suvartojau be eiles). Bet NT as aisku skaiciuoju nuo isodinimo dienos kaip ir priklauso.

as kaip suprantu tu uk .
Bent jau mano ligoninei kur dare ivf , progresterono daugiau neskiria tik 2 sav . skambinaus I klinikas klausiau , ar man nereikia daugiau , ar negali gp israsyti , pasake mes neturime tokios teises . o nusipirkti irgi vaistinese neimanoma . Nu tai ir pasiklioviau bus kaip bus . IR viskas gerai wub.gif

Kai si procedura yra kompencuojama , jie vadovauja taisykles o ne mes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 05 19, 13:08)
as kaip suprantu tu uk .
Bent jau mano ligoninei kur dare ivf , progresterono daugiau neskiria tik 2 sav . skambinaus I klinikas klausiau , ar man nereikia daugiau , ar negali gp israsyti , pasake mes neturime tokios teises . o nusipirkti irgi vaistinese neimanoma . Nu tai ir pasiklioviau bus kaip bus . IR viskas gerai  wub.gif

Kai si procedura yra kompencuojama , jie vadovauja taisykles o ne mes  smile.gif

as Norvegijoj, ka tik pasiskaminau i klinika, turi perskambint, tada dar kart perklusiu.
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 05 19, 12:08)
as kaip suprantu tu uk .
Bent jau mano ligoninei kur dare ivf , progresterono daugiau neskiria tik 2 sav . skambinaus I klinikas klausiau , ar man nereikia daugiau , ar negali gp israsyti , pasake mes neturime tokios teises . o nusipirkti irgi vaistinese neimanoma . Nu tai ir pasiklioviau bus kaip bus . IR viskas gerai  wub.gif

Kai si procedura yra kompencuojama , jie vadovauja taisykles o ne mes  smile.gif

Pas mane kompensuojama (FR), progesteronas skiriamas 3 men.
Man is viso israse recepta su vaistams su prierasu "atnaujinamas 3x". Kadangi 1-as bandymas su snaigutemis nepavyko, eisiu antra karta i vaistine su tuo paciu receptu pirkti vaistu dar vienam ciklui.
Atsakyti
Mielosios gal galit pasakyt ar normalu kad pamaudena jau 3 diena pilvo apacia. Leidziuosi gonali jau 9 dienas. Penktad. varau pas gine, paklausiu, bet tiesiog norejau cia pasiteirauti ar jums irgi taip buvo ar is vis neturetu nieko skaudeti? g.gif
Atsakyti