Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamiršti praeitį?

QUOTE(leliux @ 2006 07 18, 21:40)
vat cia tai teisybe, kad beprasmiskiausi klausimai "- Kodėl taip nepasielgiau, nors galėjau tai padaryti?- Kodėl man taip blogai?" doh.gif bet ir cia forume, ir siaip gyvenime, juk mes taip daznai juos uzduodam mirksiukas.gif

Rena, prigavo tave Rudeneja biggrin.gif

ir dar:
na kodėl man būtent man taip atsitiko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2006 07 18, 20:36)
Melage hah.gif  Vaziuoja i Papusyni tikrai. I Taurus gal dar  lotuliukas.gif I sodus dar... O tau tik issisukinet  lotuliukas.gif

O geras, net nezinojau blush2.gif na cia tai apsilazalinau user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
zinot,as turiu drauga,mes kartu truputi daugiau kaip metus,bet cia ne apie tai,kaip as parasiau savo jausmus sioje temoje,nesvarbu,kad ir momentinius,nemaniau,kad jis paskaitys,tiesiog man buvo sunku,norejau kazkam papasakoti,tokiu draugiu,kuriom galeciau pasiguosti kaip ir ner,tai parasiau jums,o jis netycia rado(as neisjungiau temos)ir paskaite.nieko mes nesiaiskinom,bet jauciu,kad jis liko isizeides,kad atseit as galvoju apie savo ex,kad vis dar jis man rupi,jauciu,kad tolstam.nuolat prikisa,kad eik pasiskaityk patarimu,nenustebciau,kad ir dabae jis paskaitys,bet lai.
kodel jis nesupranta,kad man sunkus lakotarpis,nesvarbu,kad su vyru negyvenam jau daugiau kaip metus,bet skyrybos tik dabar,oficialios,bet vistiek jausmu anpludis,ir nebutinai turi buti susije su kazkokias jausmais,tiesiog sunku ir tiek.
nebutinai,kad kazka galvoji,tai jau butinai apie ex,apie jausmus ar pan.
ka jus manot ?
Atsakyti
nu nefainai tau cia gavosi, kad pamate... juk visgi cia ateijai isliet dusia, kaip sakant. savotiskai ispazinai savo sielos reikalus, o cia mat eme ir perskaite... na ka... nieko jau nepadarysi...
kiekvienas viska isgyvena savaip. kitam oficialios ar neoficialios skyrybos, buna dzin - nei galva skauda, nei ka. kitam tai didziulis stresas ir sirdies skausmas. tu isgyveni taip. tai atvirai prisesk ir draugui paaiskink. tai tavo jausmai, ir nereikia nuo ju begti...
o jei jam kyla abejoniu del tavo jausmu jam, tai tada parodyk savo liniuote mirksiukas.gif juk taip parodai, kokia svarbi jusu draugyste...
manau, jis pyksta, kad atejai mums cia pasiguost, su mumis pakalbet, o vat jam nieko ir nesakei... paatvirauk. o nuo jausmi niekur nepabegsi.
praeis laikas, isgis zaizdos mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal gerai, kad pamatė ir paskaitė g.gif Kartais sunku su mylimu žmogumi atvirai pakalbėti, ypač kai jauti, kad tavo pokalbis gali jį užgauti. Bet jei jau mylimasis viską žino, tai tikrai jau tada reikėtų kartu susėst ir pasikalbėti, paklausti kodėl jis nerimauja, išsakyti jam ką tu mastai ir jauti. Bet jokiu būdu nemeluoti, nors ir kaip būtų skaudu, nes melas galų gale išlenda ir tarp artimų žmonių atsiranda nepasitikėjimas.
Atsakyti
smalsuolis.ka jau padarysi,as ir noreciau zinoti jo mintis ir sielos reikalus,nes tikrai manu,kad ir turi skauduliu is praeities,deja matyt jis ne toks atviras kaip as,neteks man paskaitineti apie jausmus rolleyes.gif
kaip nors pergyvensim si etapa,buvo ir sunkesniu,atlaikem
wub.gif
Papildyta:
pakalbejom,tiksliau as kalbejau o jis tik klause,manau,kad jam reikia laiko visa ta "suvirskinti",patiketi,kad as buvau ir tebeesu atvira.laiko mes turim,viskas bus gerai,tikiu
Atsakyti
Su leliux drinks_cheers.gif
Jei neissisnekesit, tarpusavy atsiras spragu, kurios tik gadins jusu santykius ir prie gero neprives.
O tu i jo padeti atsistok, kaip tu elgtumeis tada g.gif
Siulyciau padaryti romantiska vakariene ir prie bokalo vyniuko issiaiskinti visus nesusipratimus mirksiukas.gif
Atsakyti
na mamos rasiau rasiau,o kad ryziai apacioje svyla tai dzin doh.gif ,kaip kvapas pasieke antra auksta tada prisimiau,kad dar ir vakariene gaminu
Atsakyti
QUOTE(gretuliuke @ 2006 07 21, 21:31)
pakalbejom,tiksliau as kalbejau o jis tik klause,manau,kad jam reikia laiko visa ta "suvirskinti",patiketi,kad as buvau ir tebeesu atvira.laiko mes turim,viskas bus gerai,tikiu

Šaunuolė 4u.gif

QUOTE(rena @ 2006 07 21, 21:31)
Siulyciau padaryti romantiska vakariene ir prie bokalo vyniuko issiaiskinti visus nesusipratimus mirksiukas.gif [/b]

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuliuke @ 2006 07 21, 21:34)
na mamos rasiau rasiau,o kad ryziai apacioje svyla tai dzin  doh.gif ,kaip kvapas pasieke antra auksta tada prisimiau,kad dar ir vakariene gaminu

Tai gal prisvilo visa romtiska vakariene lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 07 16, 20:20)
mano ex tai kaip elas bandis budavo - i pazasti isikisa visa dienos spauda ir pasol i tulika lotuliukas.gif man pradzioj taip durnai tai atrodydavo, bet paskui irnesakyk.gif

Maniškis ex fantastiką krimsdavo tūlike doh.gif Kai jau pamatydavau, kad renkasi knygą, staigiai čiupdavau už pakarpos, kad užleistų mane pirmą, nes be poros valandų įeiti niekaip... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nusivylusi @ 2006 07 22, 23:48)
Maniškis ex fantastiką krimsdavo tūlike  doh.gif Kai jau pamatydavau, kad renkasi knygą, staigiai čiupdavau už pakarpos, kad užleistų mane pirmą, nes be poros valandų įeiti niekaip...  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti