Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamiršti praeitį?

QUOTE(nusivylusi @ 2006 07 22, 23:48)
Maniškis ex fantastiką krimsdavo tūlike  doh.gif Kai jau pamatydavau, kad renkasi knygą, staigiai čiupdavau už pakarpos, kad užleistų mane pirmą, nes be poros valandų įeiti niekaip...  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kuo toliau, tuo labiau isitikinu, kad vyrai ir moterys is skirtingu planetu... vat kodel mums ir nesiseka su jais susisneket - skirtingom kalbom snekam
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 07 23, 14:50)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kuo toliau, tuo labiau isitikinu, kad vyrai ir moterys is skirtingu planetu... vat kodel mums ir nesiseka su jais susisneket - skirtingom kalbom snekam

Gal greiciau skirtinga literatura skaito user posted image lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien aš vėl prisiėmiau knygų iš bibliotekos, davė tik 5, nors anksčiau imdavau 10, be to pareiškė, kad tas 5 knygas turiu perskaityt per mėnesį (kažkokia stupid.gif , aš dėl to ir imu daug knygų, kad į biblioteką eičiau tik kartą per metus), tad dabar ir man teks tulike book.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 07 24, 16:33)
Šiandien aš vėl prisiėmiau knygų iš bibliotekos, davė tik 5, nors anksčiau imdavau 10, be to pareiškė, kad tas 5 knygas turiu perskaityt per mėnesį (kažkokia  stupid.gif , aš dėl to ir imu daug knygų, kad į biblioteką eičiau tik kartą per metus), tad dabar ir man teks tulike  book.gif

Poli1 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš, prisiskaičiusi jūsų, merginos, kalbų, pasidėjau stooorą knygą į savo WC lotuliukas.gif Užmigs mažas, reiks išbandyti, gal atrasiu naują malonumą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 07 24, 17:33)
Šiandien aš vėl prisiėmiau knygų iš bibliotekos, davė tik 5, nors anksčiau imdavau 10, be to pareiškė, kad tas 5 knygas turiu perskaityt per mėnesį (kažkokia  stupid.gif , aš dėl to ir imu daug knygų, kad į biblioteką eičiau tik kartą per metus), tad dabar ir man teks tulike  book.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atrasi nauja malonuma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nusivylusi @ 2006 07 24, 21:06)
Poli1  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aš, prisiskaičiusi jūsų, merginos, kalbų, pasidėjau stooorą knygą į savo WC  lotuliukas.gif Užmigs mažas, reiks išbandyti, gal atrasiu naują malonumą  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Kas dar į mūsų klubą mirksiukas.gif
Atsakyti
as jau ir isbandziau,zurnala nusitempiau i tulika,gal ir nieko,tik sedejau tol,kol neatsistojau,nes nutirpo kojos lotuliukas.gif tai po tokio pasiskaitymo gavau assa.gif pasportuoti
Atsakyti
QUOTE(gretuliuke @ 2006 07 24, 21:44)
as jau ir isbandziau,zurnala nusitempiau i tulika,gal ir nieko,tik sedejau tol,kol neatsistojau,nes nutirpo kojos lotuliukas.gif tai po tokio pasiskaitymo gavau  assa.gif pasportuoti

Tai jausk saika mergyt mirksiukas.gif bo kita karta ir gali nieko jau nebejausti lotuliukas.gif
O siaip, tai dviguba nauda lotuliukas.gif info igauni ir dar poto pasportuoji lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 07 24, 22:03)
O siaip, tai dviguba nauda lotuliukas.gif info igauni ir dar poto pasportuoji lotuliukas.gif

Svarbu nepamiršti vizito tikslo per tą info... bigsmile.gif
Atsakyti
nu merginos, idomiai cia tema issivyste lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
biskuti nuo temos nukrypot, bet niekis... nors zinosiu kur geriausia skaityti lotuliukas.gif
Atsakyti
gera tema. truputi pasižvengiau lotuliukas.gif
Atsakyti
vat ir man kaip linksma,pati sukuriau sia tema nusizliumbus ax.gif ,o dabar juoku netrivoju bigsmile.gif super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti