Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamiršti praeitį?

QUOTE(Domuks @ 2006 08 03, 08:25)
Džiaukitės,kad turit dar su kuo pasipykt lotuliukas.gif O aš vat būna kartais ant mažiaus išsilieju verysad.gif po to miegantį bučiuoju ir atsiprašinėju.Ech,būtų koks diedas,pašokinėtų jis man dėl mano nuotaikų kaitos lotuliukas.gif

Na jau kai su vyru pasipyksti, tada liejies ant vaiku, tai nieko gero schmoll.gif
Tik tiek gerai, kad dazniausiai greitai susitaikai, tikslaiu jis mane prajuokina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 08 03, 16:59)
O ką dayt,kai ir namie atsiranda bėdų,dėl kurių vienaip ar kitaip tenka pasinervuoti,o plius dar namie sunkus vaikas 4 blink.gif Va tada man labiausiai ir prireikia to diedo,kad sugertų mano pyktį ax.gif

Pas mane tą pati problema doh.gif
Kam reikalingi diedai? Malonumui, spintas pastumdyt, žemę sukasti, maistui parnešti....O mums - pykčiui išlieti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 08 03, 16:59)
Tau pasisekė,kad pas tave atėjo ramybės metas mirksiukas.gif O ką dayt,kai ir namie atsiranda bėdų,dėl kurių vienaip ar kitaip tenka pasinervuoti,o plius dar namie sunkus vaikas 4 blink.gif Va tada man labiausiai ir prireikia to diedo,kad sugertų mano pyktį ax.gif

taip, sutinku su tavimi. mano dukra dar mažutė, supranta tą žodį, kad negalima, tai gal ir problemų mažiau. juk kuo mažesnis vaikas, tuo mažiau ir vargų. gal aš kai pradėsiu eit į darbą, dar ne tiek liesiuos. čia man dabar taip atrodo, kad aš baiiai rami
Atsakyti
QUOTE(Rutele24 @ 2006 08 03, 19:59)
taip, sutinku su tavimi. mano dukra dar mažutė, supranta tą žodį, kad negalima, tai gal ir problemų mažiau. juk kuo mažesnis vaikas, tuo mažiau ir vargų. gal aš kai pradėsiu eit į darbą, dar ne tiek liesiuos. čia man dabar taip atrodo, kad aš baiiai rami

Na zinai kaip sakoma: mazi vaikai- mazi vargai, dideli vaikai- dideli vargai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele24 @ 2006 08 03, 19:59)

Kaip gražu ir net truputį keista,kai girdžiu,jog vaikas geras ir supranta žodį negalima blink.gif Šaunuolė tavo dukrytė thumbup.gif Mano zuikis nuo mažens pasiutęs kaip velniūkštis doh.gif O kiek laiko tavo saulelei?Jei jau dabar klauso,tai nemanau,kad vėliau bus blogesnė.
Jei darbas nesukels blogos nuotaikos,tai nebus ko ir lietis,kaip tik būsit viena kitos išsiilgę mirksiukas.gif
Bet kaip bebūtų gaila,ne tik darbas gali sukelti blogą ūpą... verysad.gif O kur tada išsiliet,kai diedo nėra blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domuks: 04 rugpjūčio 2006 - 07:35
QUOTE(Domuks @ 2006 08 04, 08:33)
Kaip gražu ir net truputį keista,kai girdžiu,jog vaikas geras ir supranta žodį negalima blink.gif Šaunuolė tavo dukrytė thumbup.gif Mano zuikis nuo mažens pasiutęs kaip velniūkštis doh.gif O kiek laiko tavo saulelei?Jei jau dabar klauso,tai nemanau,kad vėliau bus blogesnė.
Jei darbas nesukels blogos nuotaikos,tai nebus ko ir lietis,kaip tik būsit viena kitos išsiilgę mirksiukas.gif
Bet kaip bebūtų gaila,ne tik darbas gali sukelti blogą ūpą... verysad.gif O kur tada išsiliet,kai diedo nėra blink.gif

mano turtui metai ir trys mėnesiai. na aš su ja susišneku. sakau va tuos kelis kartus esu užkriokusi tiesiog, kad negalima. pvz. anksčiau ji eidavo prie gelių ant žemės ir jas tampydavo. taip buvo net nulaužusi. vieną kartą griežtai pasakiau, kad negalima, tipo nu-nu-nu. kitą kartą nestipriai kirtau per pirštus kai nulaužė. bet net nepravirko. o paskui ji būdavo paliečia gėlę ir neša man pirštukus, kad suduočiau. nebesuduodavau tik sakiau nu-nu-nu. o dabar ji pati bet kur (net tik namuose, ar svečiuose kur) būdama prisiliečia prie kokios gelės ir pati sau sako ir mosuoja pirštuku tipo nu-nu-nu. lygiai tas pats ir su stalčiais dažnausiai. tik ten ji dar ir pati prištukus kartą prisivėrė. bet vistiek dar kartais kokie mano daiktai nukenčia. kaip knygos žurnalai, kurie padėti ant žemės prie lovos. na bet negi vaikui viską drausi
Atsakyti
QUOTE(Rutele24 @ 2006 08 04, 11:38)
mano turtui metai ir trys mėnesiai. na aš su ja susišneku. sakau va tuos kelis kartus esu užkriokusi tiesiog, kad negalima. pvz. anksčiau ji eidavo prie gelių ant žemės ir jas tampydavo. taip buvo net nulaužusi. vieną kartą griežtai pasakiau, kad negalima, tipo nu-nu-nu. kitą kartą nestipriai kirtau per pirštus kai nulaužė. bet net nepravirko. o paskui ji būdavo paliečia gėlę ir neša man pirštukus, kad suduočiau. nebesuduodavau tik sakiau nu-nu-nu. o dabar ji pati bet kur (net tik namuose, ar svečiuose kur) būdama prisiliečia prie kokios gelės ir pati sau sako ir mosuoja pirštuku tipo nu-nu-nu. lygiai tas pats ir su stalčiais dažnausiai. tik ten ji dar ir pati prištukus kartą prisivėrė. bet vistiek dar kartais kokie mano daiktai nukenčia. kaip knygos žurnalai, kurie padėti ant žemės prie lovos. na bet negi vaikui viską drausi

Na,žinai,tavo vaikas angelas blink.gif Maniškis namie viską išdaužęs,sulaužęs,porą gėlių iš vis teko išmest,dujinę viryklę sulaužė taip,kad teko naują pirkt ir t.t.Kai suduodu per rankas ar šlaunį,tai net neverkia,o dar liepia nemušt ir nerėkaut doh.gif Mano mama keikiasi,kad pas ją viską išlaužėm,o dabar išeisim pas save į butą "ant naujo" lotuliukas.gif Užtat per mano bandituką pas mamą remontas anksčiau prasidėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 08 04, 12:14)
Na,žinai,tavo vaikas angelas  blink.gif Maniškis namie viską išdaužęs,sulaužęs,porą gėlių iš vis teko išmest,dujinę viryklę sulaužė taip,kad teko naują pirkt ir t.t.Kai suduodu per rankas ar šlaunį,tai net neverkia,o dar liepia nemušt ir nerėkaut doh.gif Mano mama keikiasi,kad pas ją viską išlaužėm,o dabar išeisim pas save į butą "ant naujo" lotuliukas.gif Užtat per mano bandituką pas mamą remontas anksčiau prasidėjo thumbup.gif

pas mano mamą jai atrakcija knygas traukti iš žemesnės lentynos ir dėti ant žemės. šiaip ji gražiai varto, bet būna koks puslapis ir praplyšta. dar pas mamą yra toks staliukas kur stiklinis viršus tik užsideda, bet neprisitvirtina, tai mama nuolat bijo, kad nesudaužytų, neužsimestų ant savęs. tai ji ankščiau tą stiklą pirštukais nučiupinėdavo, bet dabar ir to dažniausiai nebedaro
dar pamiršau pridurti, kad mano vaikas tikrai angelas ir labai tikiuosi tokia ir bus toliau tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutele24: 04 rugpjūčio 2006 - 11:28
QUOTE(Domuks @ 2006 08 04, 12:14)
Na,žinai,tavo vaikas angelas  blink.gif Maniškis namie viską išdaužęs,sulaužęs,porą gėlių iš vis teko išmest,dujinę viryklę sulaužė taip,kad teko naują pirkt ir t.t.Kai suduodu per rankas ar šlaunį,tai net neverkia,o dar liepia nemušt ir nerėkaut doh.gif Mano mama keikiasi,kad pas ją viską išlaužėm,o dabar išeisim pas save į butą "ant naujo" lotuliukas.gif Užtat per mano bandituką pas mamą remontas anksčiau prasidėjo thumbup.gif

Man tai patinka judrus vaikai su jais idomu, yra kas veikia.
Nu jau kai viska lauzo doh.gif ...uzjauciu tave
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 08 04, 12:28)
Man tai patinka judrus vaikai su jais idomu, yra kas veikia.
Nu jau kai viska lauzo doh.gif ...uzjauciu tave

Ne viską,žaislų beveik nelaužo lotuliukas.gif nebent ne tyčia gaunasi.
Atsakyti
tep, pasiskaiciau kokie jusu leliai blink.gif domuks, tikiuos maniske nebus kaip tavo bernelis schmoll.gif
na, kad isdykute truputi tai jau dabar ta pastebim, ba prisimasto jau kokiu zaidimuku, bet visiska meme juk butu ir neidomi.
na,viskas su saiku turi but. jeigu ka, auklesim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 08 04, 13:31)
tep, pasiskaiciau kokie jusu leliai blink.gif domuks, tikiuos maniske nebus kaip tavo bernelis schmoll.gif
na, kad isdykute truputi tai jau dabar ta pastebim, ba prisimasto jau kokiu zaidimuku, bet visiska meme juk butu ir neidomi.
na,viskas su saiku turi but. jeigu ka, auklesim bigsmile.gif

Tikėkis hihihi.gif
Aš nuo gimimo jaučiau,kad bus geras velniūkštis,nors iki 4 mėn. buvo ne vaikas,o angelas :DTiesiog jis buvo prie tų hyperaktyvių vaikų,negalėdavo nusėsėt vienoj vietoj,dėl to ir prisigalvodavo visokių velnių. Na,dabar jau lengviau,lyg ir geresnis pasidarė,matyt su amžium ir proto įgavo,dabar jau eina su juo dažniau susitart,gal vėliau iš vis bus visai nieko vaikis g.gif Tarp kitko daug kas negali ant jo pikt,nes visas išdaigas daro su šypsena ir moka labai gražiai atsiprašyt biggrin.gif
Na va,biškį pavariau ant savo mažiaus,biškį ir pagyriau ax.gif
Atsakyti