Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

na Adrija mano kuda niekad nebuvo,na bet dabar jau kokio storumo ,pilvas kietas ir uzpakalines kojos kazkaip toli viena nuo kitos dedasi, jetau sakau nu vnus i senatve Limpopo vaiku uztaise doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2015 06 24, 16:39)
na Adrija mano kuda niekad nebuvo,na bet dabar jau kokio storumo ,pilvas kietas ir uzpakalines kojos kazkaip toli viena nuo kitos dedasi, jetau sakau nu vnus i senatve Limpopo vaiku uztaise  doh.gif

na, nejuokaukit taip. Gal ji tik i gimine tokia pavalgius smile.gif va broliukas jos dar 2men neturi o be keliu gramu jau 600 bus, sesute ir neatsilieka jau puskili perlipo, mama juk ir ne is smulkiu, tete buvo ir ohoho
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2015 06 24, 16:34)
na, nejuokaukit taip. Gal ji tik i gimine tokia pavalgius smile.gif va broliukas jos dar 2men neturi o be keliu gramu jau 600 bus, sesute ir neatsilieka jau puskili perlipo, mama juk ir ne is smulkiu, tete buvo ir ohoho

del storumo tai ne pirmas kartas,bet jau tos kojos taip issiskete,nesuprantu.
Atsakyti
O su laiku jk pasidaro ramesni?Nes dabar Kuti kai pasiimu ant keliu-laksto kaip isprotejes,mane visa apdrasko,nes nagu niekaip negaliu nukirpti-ziauriai spurda doh.gif visi klausia ar katina laikau nes visa apdraskyta ax.gif Maciau youtubeje kaip kerpa nagus-guli sau ramiakas ir nei krust....
Atsakyti
QUOTE(4XRG @ 2015 06 29, 22:58)
O su laiku jk pasidaro ramesni?Nes dabar Kuti kai pasiimu ant keliu-laksto kaip isprotejes,mane visa apdrasko,nes nagu niekaip negaliu nukirpti-ziauriai spurda  doh.gif  visi klausia ar katina laikau nes visa apdraskyta  ax.gif  Maciau youtubeje kaip kerpa nagus-guli sau ramiakas ir nei krust....

Paimkite kriuksiuke ant ranku priglauskite jos nugaryte prie saves, o kita ranka is apacios prilaikykite. Taip ji bus stabili, galesite kontroliuoti jos judesius, o kojytes bus atkistos, kad kitas seimos narys turetu patogia apzvalga ir priejima prie kriukses nageliu 4u.gif

Mes nagelius karpom tik sauleta diena, stovedami priesais langa kad butu geras apsvietimas, matytusi nagelyje gyvainis.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 06 30, 17:44)
Paimkite kriuksiuke ant ranku priglauskite jos nugaryte prie saves, o kita ranka is apacios prilaikykite. Taip ji bus stabili, galesite kontroliuoti jos judesius, o kojytes bus atkistos, kad kitas seimos narys turetu patogia apzvalga ir priejima prie kriukses nageliu  4u.gif

Mes nagelius karpom tik sauleta diena, stovedami priesais langa kad butu geras apsvietimas, matytusi nagelyje gyvainis.

Man tai geriausia kirpti laikant kiaulytę apverstą ant nugaros wink.gif
Atsakyti
Dovanoju gražia Jūru kiaulyte (patinėlis) metu laiko. Klaipėda
Atsakyti
Sveikutės. Kur Kaune geriausi veterinarai?
Mūsų kiaulytei ant snukučio atsirado plika dėmelė, nunešėm priš 10 dienų pas veterinarą, apžiūrėjo, tipo nusidraskė, davė aliejuko tept, bet kad nieks nepraeina, o mano manymu dar padidėjo sad.gif
Gal yra kas specializuojasi graužikuose?
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2015 07 01, 13:20)
Sveikutės. Kur Kaune geriausi veterinarai?
Mūsų kiaulytei ant snukučio atsirado plika dėmelė, nunešėm priš 10 dienų pas veterinarą, apžiūrėjo, tipo nusidraskė, davė aliejuko tept, bet kad nieks nepraeina, o mano manymu dar padidėjo  sad.gif
Gal yra kas specializuojasi graužikuose?

Labuka, as einu i Gyvunu edena,netoli Megos, ten ir operavomes, arba Dainavos klinika nebloga.
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2015 07 01, 13:59)
Labuka, as einu i Gyvunu edena,netoli Megos, ten ir operavomes, arba Dainavos klinika nebloga.

Ačiū. o Dainavos klinika tai čia Pašilės gatvėje? Šita mums gerokai arčiau būtų.
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2015 07 01, 14:10)
Ačiū. o Dainavos klinika tai čia Pašilės gatvėje? Šita mums gerokai arčiau būtų.

taip,kiek pamenu,tik ten brangiau gerokai, as ten jau su labai rimta beda vaziuoju,nes rentgena padaro, o gyvunu edene maniskei echoskopija paare,mat storule ji labai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 01 liepos 2015 - 14:27
QUOTE(linete33 @ 2015 07 01, 14:27)
taip,kiek pamenu,tik ten brangiau gerokai, as ten jau su labai rimta beda vaziuoju,nes rentgena padaro, o gyvunu edene maniskei echoskopija paare,mat storule ji labai  lotuliukas.gif

Mūsų atveju ne rentgeno reikia,o manyčiau kažkokio odos tyrimo?
Atsakyti