Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(vilmuke3 @ 2016 02 25, 19:53)
Gražuolis koks jūsiškis. Kuo daugiau jam sveikatos ir kad daugiau nesirgtų.  4u.gif
Sveikatėlės ir jūsiškiui. Tokie maži padarėliai, o tiek visokių ligų juos puola.
Sveikinu su naujais gyventojais. Kokie visai mažyčiai. Aš kai pirkau saviškį tai irgi į delną tilpo, kaip peliukas buvo, net dvieju šimtų gramų nesvėrė, bet auga tai ant greicio.

Gal kas žinot kodėl mano JK vis man bando į pirštus įkąst, bet taip nestipriai vis krimstelna.  g.gif  iš pradžių galvojau, kad gal kažką užuodžia skanaus ant rankų, bet kad kiekvieną kartą jis taip pakramtyt vis bando.

Maniškis taip daro kai prie snukučio jo lendu, jam nepatinka kai rankos artėja prie jo snukučio iš šono, jis tai vertina kaip grėsmę. Pasistenkite neglostyti ir neliesti jo žandukų iš vienos ir kitos pusės. Bent maniškiui tai nepatinka, tada jis man irgi dantukais krimsteli, bet labai silpnai tiesiog įbrėžia.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 02 25, 16:10)
Aš šiandien internete perskaičiau, kad patinus geriau laikyt po vieną, nes kartu laikomi jie pradeda peštis g.gif Ar tai tiesa? Ir dėl maitinimo, kol kas jie dar mažučiai pas mane, sauso maistelio visada yra ikratyta, o kaip su žalumynais, kažin, ar nieko tokio parduotuvinės salotos, gal nebus chemikalinės kokios biggrin.gif padaviau porą lapų, suvalgė, jau daviau paragaut morkos, obuolio, vynuogių, nieko nebrokyja, valgo

Turiu du berniukus, ne broliukus, visi vyrai jau ir gyvena sau draugiskai, buna pasiaiskina santykius, bet tai naturalu biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Musu Pipa auga gerai, jau visa dicke thumbup.gif jai dabar turetu but kokie 3men. Galvojau, kad nevalgo nei darzoviu nei vaisiu, nes maza. Bet jau visai nebemaza atrodo, nesuprantu, kodel ji tik siena eda unsure.gif o siaip drasuole, jau ir po kambari truputi duodu palakstyt smile.gif vis pagalvoju gal butu verta drauge isigyt, kol sita dar mazute wub.gif
Atsakyti
O mano kiaulė yra bailys! doh.gif verysad.gif Į kitą kambarį nunešus padedi ant lovos - panika, ant žemės padedi - jokio noro palakstyt. Šeštadienį ilgiau palaikiau kitam kambary nes narvą ilgiau valiau, tai taip sustresavo kad visą savaitgalį stresavo. O tai kaip man jį pripratint! Galvoju palaikysiu, įpras kad nieko blogo, galvoju pirma ant lovos įpras, paskui ant žemės bandysiu pratint, bet matau be šansų!
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 02 29, 17:58)
O mano kiaulė yra bailys!  doh.gif  verysad.gif Į kitą kambarį nunešus padedi ant lovos - panika, ant žemės padedi - jokio noro palakstyt. Šeštadienį ilgiau palaikiau kitam kambary nes narvą ilgiau valiau, tai taip sustresavo kad visą savaitgalį stresavo. O tai kaip man jį pripratint! Galvoju palaikysiu, įpras kad nieko blogo, galvoju pirma ant lovos įpras, paskui ant žemės bandysiu pratint, bet matau be šansų!

na- tai kaip ir ie6kok kelio į JK širdš - per skrandį. Vaišink skanėstais TIK kambaryje (krapai, petražolės, cukinija špinatai, agurkas) T.y. surask, kas jam patinka- ir kambaryje, ant sofos- ar kur patinka- pamalonink jį. manau turėtų patikti..
Atsakyti
Mums teko atsisveikinti su savo jk sad.gif
Gal kažką domintų, už simbolinę kainą atiduosim didelį dėvėtą narvą su nameliu ir wc, dvi nepraimtas presuotų pjuvenų pakuotes, maisto. Rašykit až, Vilnius.
Atsakyti
mūsų superžvaigždės smile.gif
http://www.lrt.lt/me...09/musu_gyvunai
Atsakyti
Labas vakaras.
QUOTE(Mumukas @ 2016 02 26, 09:01)
Maniškis taip daro kai prie snukučio jo lendu, jam nepatinka kai rankos artėja prie jo snukučio iš šono, jis tai vertina kaip grėsmę. Pasistenkite neglostyti ir neliesti jo žandukų iš vienos ir kitos pusės. Bent maniškiui tai nepatinka, tada jis man irgi dantukais krimsteli, bet labai silpnai tiesiog įbrėžia.

Na gal jis išsivaizduoja kokią grėsmę, nelabai suprantu. Bet kad iš pradžių glostau glostau, o poto jam susišviečia pakramtyt man pirštus, dar kartais ir megztinį stengiasi pakramtyt biggrin.gif gal taip žaist bando doh.gif

QUOTE(Deimantina.D @ 2016 02 29, 16:38)
Sveiki  4u.gif
Musu Pipa auga gerai, jau visa dicke  thumbup.gif  jai dabar turetu but kokie 3men. Galvojau, kad nevalgo nei darzoviu nei vaisiu, nes maza. Bet jau visai nebemaza atrodo, nesuprantu, kodel ji tik siena eda  unsure.gif  o siaip drasuole, jau ir po kambari truputi duodu palakstyt smile.gif vis pagalvoju gal butu verta drauge isigyt, kol sita dar mazute  wub.gif

mano irgi bėga toliau nuo daržovių biggrin.gif bandžiau duot ir morką ir agurko, tai užuodęs net pasispardydamas bėga į kitą pusę. Bet užtai džiovintas morkas net labai mėgsta bigsmile.gif Taip pat šieną tai nuolatos ėda ir sausą maistą mėgsta. Jau darosi gudrutis, ryte tik pamatęs mane, prie bliūdo ant dviejų kojų tupi ir rėkia tokiu įdomiu balsu kol neįdedu maisto bigsmile.gif

QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 02 29, 16:58)
O mano kiaulė yra bailys!  doh.gif  verysad.gif Į kitą kambarį nunešus padedi ant lovos - panika, ant žemės padedi - jokio noro palakstyt. Šeštadienį ilgiau palaikiau kitam kambary nes narvą ilgiau valiau, tai taip sustresavo kad visą savaitgalį stresavo. O tai kaip man jį pripratint! Galvoju palaikysiu, įpras kad nieko blogo, galvoju pirma ant lovos įpras, paskui ant žemės bandysiu pratint, bet matau be šansų!

Bailys dar ir pas mane, tik kas kur subarška ar užtenka, kad aš nusičiaudėju tai net pasispardydamas bėga slėptis. Ant rankų be šansų paimt taip pat iškart pradeda blaškytis po narvą. Aš tai jį su visu narveliu atnešu ant sofos ir padedu, tai apsižiūri, kad nėra pavojaus ir tada nebijo ant sofos pabėgiot jau.

QUOTE(linete33 @ 2016 03 01, 21:38)

super wub.gif net kelis kartus pasižiūrėjau laidą, laukiu dabar kitos laidos. Taip įdomu buvo pasižiūrėt per tv kiauliukus kai buvau mačius ir parodoj gyvai juos. Man taip keista, kad taip ramiai būna JK, leidžiasi paimami ir būna sau ramiai ant rankų. Mano tai kaip kokia torpeda kiaulius, laksto kaip pasiutęs, kaip pradeda narve bėgiot tai net dreba visas narvas.

O šiandien mano kiauliukui mažytė šventė, lygiai mėnuo kaip pas mane jau gyvena jisai. Laikas taip greit bėga, atrodo lyg prieš kelias dienas tik valiau narvą, siuvau hamaka, ieškojau dėžutės kurioje parsivešiu kiauliuką iš parduotuvės....
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2016 03 02, 00:39)
Labas vakaras.

greitai bega laikas, as kaip siandiena atsimenu kaip pirma karta vaziavom i Lepuneli, rinkomes kiaulyte, klausinejom apie jos auginima, o ji jau tuo 4 gimtadieni sves, zili plaukai jau matosi unsure.gif . O mes turime 5 parsiokus.
Sekanti laida apie kiauliukus jau si sekmadieni. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadukas: 02 kovo 2016 - 08:57
Sveikos, pažiūrėjus laidą tikrai nustebau kaip ramiai jie būna ant rankų, ir nesikandžioja.. mano biški aršėja.. kai priartėji prie galvos, bando lyg gintis lyg ką, ir grybštelėja. neskaudžiai, bet vat jai susišviečia kažkas.. o ramiai būna kai pasiguldau ant savęs, būna išsitempia ir snaudžia smile.gif bet kai nešu, tai labai prisiglaudžia ir pradeda šnekėti, matomai aukščio bijo unsure.gif

QUOTE(Welina @ 2016 03 01, 13:05)
Mums teko atsisveikinti su savo jk sad.gif

užjaučiu sad.gif unsure.gif

QUOTE(linete33 @ 2016 03 01, 20:38)

o geras, pažiūrėjau.. smile.gif laukiu ir kitos laidos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2016 03 01, 23:39)

O šiandien mano kiauliukui mažytė šventė, lygiai mėnuo kaip pas mane jau gyvena jisai. Laikas taip greit bėga, atrodo lyg prieš kelias dienas tik valiau narvą, siuvau hamaka, ieškojau dėžutės  kurioje parsivešiu kiauliuką iš parduotuvės....

Sveikinimai smile.gif
Atsakyti
O manieji po truputį apsipranta, jau valgo iš rankų biggrin.gif Pažindinasi su šuniu, šuo, atrodo, į juos žiūri kaip į maistą doh.gif biggrin.gif snukelio išraiška nedraugiška, gali įkąst, tai apsiuostyt neleidžiu. Su katinu apsiuostė biggrin.gif Jeigu paršeliai vienas sveria 400 gr, kitas- 350 gr, kiek maždaug jiems gali būti amžiaus?
user posted image
user posted image
Atsakyti