Labas vakaras.
QUOTE(Mumukas @ 2016 02 26, 09:01)
Maniškis taip daro kai prie snukučio jo lendu, jam nepatinka kai rankos artėja prie jo snukučio iš šono, jis tai vertina kaip grėsmę. Pasistenkite neglostyti ir neliesti jo žandukų iš vienos ir kitos pusės. Bent maniškiui tai nepatinka, tada jis man irgi dantukais krimsteli, bet labai silpnai tiesiog įbrėžia.
Na gal jis išsivaizduoja kokią grėsmę, nelabai suprantu. Bet kad iš pradžių glostau glostau, o poto jam susišviečia pakramtyt man pirštus, dar kartais ir megztinį stengiasi pakramtyt

gal taip žaist bando
QUOTE(Deimantina.D @ 2016 02 29, 16:38)
Sveiki
Musu Pipa auga gerai, jau visa dicke

jai dabar turetu but kokie 3men. Galvojau, kad nevalgo nei darzoviu nei vaisiu, nes maza. Bet jau visai nebemaza atrodo, nesuprantu, kodel ji tik siena eda

o siaip drasuole, jau ir po kambari truputi duodu palakstyt

vis pagalvoju gal butu verta drauge isigyt, kol sita dar mazute
mano irgi bėga toliau nuo daržovių

bandžiau duot ir morką ir agurko, tai užuodęs net pasispardydamas bėga į kitą pusę. Bet užtai džiovintas morkas net labai mėgsta

Taip pat šieną tai nuolatos ėda ir sausą maistą mėgsta. Jau darosi gudrutis, ryte tik pamatęs mane, prie bliūdo ant dviejų kojų tupi ir rėkia tokiu įdomiu balsu kol neįdedu maisto
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 02 29, 16:58)
O mano kiaulė yra bailys!

Į kitą kambarį nunešus padedi ant lovos - panika, ant žemės padedi - jokio noro palakstyt. Šeštadienį ilgiau palaikiau kitam kambary nes narvą ilgiau valiau, tai taip sustresavo kad visą savaitgalį stresavo. O tai kaip man jį pripratint! Galvoju palaikysiu, įpras kad nieko blogo, galvoju pirma ant lovos įpras, paskui ant žemės bandysiu pratint, bet matau be šansų!
Bailys dar ir pas mane, tik kas kur subarška ar užtenka, kad aš nusičiaudėju tai net pasispardydamas bėga slėptis. Ant rankų be šansų paimt taip pat iškart pradeda blaškytis po narvą. Aš tai jį su visu narveliu atnešu ant sofos ir padedu, tai apsižiūri, kad nėra pavojaus ir tada nebijo ant sofos pabėgiot jau.
QUOTE(linete33 @ 2016 03 01, 21:38)
super

net kelis kartus pasižiūrėjau laidą, laukiu dabar kitos laidos. Taip įdomu buvo pasižiūrėt per tv kiauliukus kai buvau mačius ir parodoj gyvai juos. Man taip keista, kad taip ramiai būna JK, leidžiasi paimami ir būna sau ramiai ant rankų. Mano tai kaip kokia torpeda kiaulius, laksto kaip pasiutęs, kaip pradeda narve bėgiot tai net dreba visas narvas.
O šiandien mano kiauliukui mažytė šventė, lygiai mėnuo kaip pas mane jau gyvena jisai. Laikas taip greit bėga, atrodo lyg prieš kelias dienas tik valiau narvą, siuvau hamaka, ieškojau dėžutės kurioje parsivešiu kiauliuką iš parduotuvės....