Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

mano šeichas parodoj dalyvaus ir žmoną pasiims gal vieną biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 12 vasario 2016 - 19:00
QUOTE(linete33 @ 2016 02 12, 19:59)
mano šeichas parodoj dalyvaus ir žmoną pasiims gal vieną biggrin.gif
user posted image

o grožis koks thumbup.gif . Tikras šeichas, nuotrauka super biggrin.gif
Atsakyti
Na nerealiai atrodo seichas. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, uzejau pasakyti, kad yra nufilmuota laida apie kiaulytes. Bus rodoma per LRT "Musu gyvunai". Kada? Dar nezinau. Sake savaites, dvieju begyje, taciau jie dar zada atvaziuot filmuot ir i paroda, tad manau Ne anksciau po poros savaiciu. Bus rodoma ir kaip kirpti kiaulytems nagus (manau daugeliui tai aktualu) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2016 02 14, 10:34)
Sveikos, uzejau pasakyti, kad yra nufilmuota laida apie kiaulytes. Bus rodoma per LRT "Musu gyvunai". Kada? Dar nezinau. Sake savaites, dvieju begyje, taciau jie dar zada atvaziuot filmuot ir i paroda, tad manau Ne anksciau po poros savaiciu. Bus rodoma ir kaip kirpti kiaulytems nagus (manau daugeliui tai aktualu)  mirksiukas.gif

Labai puiku, nes rodo visas laidas tik apie kates ir šunis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2016 02 15, 13:13)
Labai puiku, nes rodo visas laidas tik apie kates ir šunis ax.gif

Buvo 2014 laidele apie parsiokus is parodos ir maniskiai dalyvavo biggrin.gif
Atsakyti
Kaip Jūsų kiauliukui sekasi pratintis prie naujų namų? 4u.gif
Atsakyti
Labą vakarą,
QUOTE(linete33 @ 2016 02 15, 17:23)
Buvo 2014 laidele apie parsiokus is parodos ir maniskiai dalyvavo biggrin.gif

susiradau internete laidos įrašą ir pasižiūrėjau, labai įdomu buvo. Jau kaip bus įdomu gyvai pamatyt parodą rytoj. bigsmile.gif

O maniškis visai greitokai pratinasi naujuose namuose, vis atsinešu ant sofos, kad pabėgiotų, tai pirmus kartus bijojo, bet dabar jau drąsokai bėgioja, bet greit ir pavargsta, pirmai lakstė ant sofos ir jau dabar narvelį po hamaku guli. Taip pat ir auga greit, per dvi savaites priaugo 70 gramų,tik nesuprantu ar čia normalu ar per greit sunkėja?

vakar senukuose nupirkau tokį plastmasinį kamuoliuką, kur katėm būna, tai išėmiau skambaliuką ir šieno įdėjau į kamuoliuko vidų, tai ne tik kiauliukas atrakciją turėjo, bet ir as su mb biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 19 vasario 2016 - 19:37
Mes jau atlaikėme dar vieną dantų šlifavimo operaciją, vėl deja tenka maitinti pačiai, nes nieko nevalgo. Tikiuosi greit vėl pradės valgyti pats. Svoris po operacijos krito tragiškai, nors ir maitinau prarado net 70gr. Dabar po truputį jau trečia diena priauginėjame po kelis gramus, tikiuosi greit pasieksime vėl savo 700 gr. Liūdna, bet jei vėl kartosis, teks atsisveikinti mums su mūsų gražuoliu, nes dar vienos operacijos gali neatlaikyti bet ir vargšiuką kankinti neturime teisės. verysad.gif

Mūsų džiaugsmelis ir vargelis dar kai buvo sveikas, dabar jau nefotografuoju, nenoriu jo trikdyti blykstėmis

user posted image
[url=http://postimage.org/index.php?lang=russian]за
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mumukas: 21 vasario 2016 - 13:17
QUOTE(Mumukas @ 2016 02 21, 14:09)

Mūsų džiaugsmelis ir vargelis dar kai buvo sveikas, dabar jau nefotografuoju, nenoriu jo trikdyti blykstėmis

user posted image

Gražuolis wub.gif sveikatėlės jam ir jums kantrybės ir stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2016 02 19, 18:34)

vakar senukuose nupirkau tokį plastmasinį kamuoliuką, kur katėm būna, tai išėmiau skambaliuką ir šieno įdėjau į kamuoliuko vidų, tai ne tik kiauliukas atrakciją turėjo, bet ir as su mb  biggrin.gif

o kokia puiki dėja, man ir kažką panašaus reik savo panelei sugalvoti smile.gif

QUOTE(Mumukas @ 2016 02 21, 12:09)

user posted image

jetus wub.gif mielybė.. kantrybės Jums smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif
Aš naujokė, o privertė prisiregistruot ne tas faktas, kad laukiuosi ir visos patirtys naujos, o tai, kad mano jūrų kiaulytė susirgo, tad pradėjau skaitinėt kitų istorijas ir patirtis. blush2.gif
Mano kiaulytei žandukas labai ištino, praėjusią savaitę išoperavo abscesą, dabar kasdien vežu drenuot ir antibiotikus leidžiam. Tikiuosi, kad atsigaus, po truputį valgo pati (per savaitę priaugo 70 g), bet vis dar yra uždegimas. O šiaip veterinarai sakė, kad jaunas (1,5 metai) ir iš kailio sveikas gyvūnėlis. Tad tikiuosi geriausio.

P.S. visų kiauliukai labai gražūs. 4u.gif aš slapčia galvoju apie antrą. Kadangi mano mergytė, tai, jei pasveiks, gal kokio bernioko ieškosim. Norėčiau mamai į kompaniją dukrytę palikt, kad smagiau būtų smile.gif
Atsakyti