Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

Na ką, įsigijom ir mes du kiauliukus. Pardavėjas sakė, kad jiems 5 mėnesiai, manau, apsiriko, nes kiauliukai telpa į saują, nedidukai dar visai, tai gal jiems 5 savaitės? biggrin.gif Dar baikštūs, kaip juos greičiau prisipratinti? Išsitraukiu juos iš narvo, bet jie tik tupi ir nejuda, o kai paleidžiu į narvą, tuomet atkunta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincius89 @ 2016 02 24, 16:37)
Sveiki visi  4u.gif

P.S. visų kiauliukai labai gražūs.  4u.gif aš slapčia galvoju apie antrą. Kadangi mano mergytė, tai, jei pasveiks, gal kokio bernioko ieškosim. Norėčiau mamai į kompaniją dukrytę palikt, kad smagiau būtų smile.gif

Kai ( jei pasveiks tavo kiauliukė) gerai pagalvok prieš ją poruodama ir veisdama. Pirma- operacijos, jei visiškai ne į sveikatą, o jei jos problemos paveldimos? Kitas klausimas-koks tavo kiaulikės amžius? Jas galima veisti -+ 1 metų amžiaus- vėliau didėja rizika prarasti kiaulikę jai gimdant.

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 02 24, 18:30)
Na ką, įsigijom ir mes du kiauliukus. Pardavėjas sakė, kad jiems 5 mėnesiai, manau, apsiriko, nes kiauliukai telpa į saują, nedidukai dar visai, tai gal jiems 5 savaitės? biggrin.gif Dar baikštūs, kaip juos greičiau prisipratinti? Išsitraukiu juos iš narvo, bet jie tik tupi ir nejuda, o kai paleidžiu į narvą, tuomet atkunta biggrin.gif

Na- kaip prisipratinti- paskaitinėkite ir šioj temoj daug patarimų jau buvo duota,. O pirmiausia- ką reiktų padaryti- tai pasitkslinti jų lytį- jei turite porelę- reiks antro narvo. Kartu jų laikyti visą laiką nepatartina.

O šiaip- matau tema jau į pabaigą : greitai visot rašot- pageidavimus pirmo puslapio korekcijai. nes net galvoju- kad sąrašiuką visai išmesti. Ir norėččiu perduoti temos kūrimą į jaunesnes- labiau plepias rankaas. kas savanoris?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 24 vasario 2016 - 17:57
QUOTE(vilkra @ 2016 02 24, 17:56)
Na- kaip prisipratinti- paskaitinėkite ir šioj temoj daug patarimų jau buvo duota,. O pirmiausia- ką reiktų padaryti- tai pasitkslinti jų lytį- jei turite porelę- reiks antro narvo. Kartu jų laikyti visą laiką nepatartina.
O šiaip- matau tema jau į pabaigą : greitai visot rašot- pageidavimus pirmo puslapio korekcijai. nes net galvoju- kad sąrašiuką visai išmesti. Ir norėččiu perduoti temos kūrimą į jaunesnes- labiau plepias rankaas. kas savanoris?

Paskaitinėsiu. Pardavėjas sakė, kad tai berniukai iš vienos vados, tikiuosi neapsiriko lotuliukas.gif
Sausainis ir Angliukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 02 24, 19:13)
Paskaitinėsiu. Pardavėjas sakė, kad tai berniukai iš vienos vados, tikiuosi neapsiriko lotuliukas.gif
Sausainis ir Angliukas

labai dailūs. Jei iš vienos vados- tai būtinai patikrinkit lytį- juk ,neduok die, dvynukai vaikų susilauks.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 02 24, 18:15)
labai dailūs. Jei iš vienos vados- tai būtinai patikrinkit lytį- juk ,neduok die, dvynukai vaikų susilauks.. blush2.gif

Neturiu supratimo, kaip juos atskirt, bandysiu pasigooglint, video ppasiieškoti biggrin.gif Bet kiek įžiūrėjau, lygtai tokie rūžavi pimpaliukai matyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 02 24, 18:21)
Neturiu supratimo, kaip juos atskirt, bandysiu pasigooglint, video ppasiieškoti biggrin.gif Bet kiek įžiūrėjau, lygtai tokie rūžavi pimpaliukai matyti biggrin.gif

mažiukai tie jusu peliukai dar tikrai smile.gif
Atsakyti
Nauja pašnekesių pievelė

Viskas- dabar jau rinkitės kas kurs kitą temukę- sąrašą ištryniau- nes jis gana greitai keičiasi.. Vienos ateina- kitos išeina.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 02 24, 18:14)
Nauja pašnekesių pievelė

Viskas- dabar jau rinkitės kas kurs kitą temukę- sąrašą ištryniau- nes jis gana greitai keičiasi.. Vienos ateina- kitos išeina.

ačiū Vilkra, gal bus kam sukurti kitą temą smile.gif

šitą reikia damušt ir kraustytis į naują smile.gif
Atsakyti
Aš šiandien internete perskaičiau, kad patinus geriau laikyt po vieną, nes kartu laikomi jie pradeda peštis g.gif Ar tai tiesa? Ir dėl maitinimo, kol kas jie dar mažučiai pas mane, sauso maistelio visada yra ikratyta, o kaip su žalumynais, kažin, ar nieko tokio parduotuvinės salotos, gal nebus chemikalinės kokios biggrin.gif padaviau porą lapų, suvalgė, jau daviau paragaut morkos, obuolio, vynuogių, nieko nebrokyja, valgo
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 02 25, 16:10)
Aš šiandien internete perskaičiau, kad patinus geriau laikyt po vieną, nes kartu laikomi jie pradeda peštis g.gif Ar tai tiesa? Ir dėl maitinimo, kol kas jie dar mažučiai pas mane, sauso maistelio visada yra ikratyta, o kaip su žalumynais, kažin, ar nieko tokio parduotuvinės salotos, gal nebus chemikalinės kokios biggrin.gif padaviau porą lapų, suvalgė, jau daviau paragaut morkos, obuolio, vynuogių, nieko nebrokyja, valgo

Pas mane du patinai-broliai nesipeša,burkuoja abu.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2016 02 21, 13:09)
Mes jau atlaikėme dar vieną dantų šlifavimo operaciją, vėl deja tenka maitinti pačiai, nes nieko nevalgo. Tikiuosi greit vėl pradės valgyti pats. Svoris po operacijos krito tragiškai, nors ir maitinau prarado net 70gr. Dabar po truputį jau trečia diena priauginėjame po kelis gramus, tikiuosi greit pasieksime vėl savo 700 gr. Liūdna, bet jei vėl kartosis, teks atsisveikinti mums su mūsų gražuoliu, nes dar vienos operacijos gali neatlaikyti bet ir vargšiuką kankinti neturime teisės.  verysad.gif

Mūsų džiaugsmelis ir vargelis dar kai buvo sveikas, dabar jau nefotografuoju, nenoriu jo trikdyti blykstėmis

user posted image
[url=http://postimage.org/index.php?lang=russian]за

Gražuolis koks jūsiškis. Kuo daugiau jam sveikatos ir kad daugiau nesirgtų. 4u.gif

QUOTE(Dincius89 @ 2016 02 24, 15:37)
Sveiki visi  4u.gif
Aš naujokė, o privertė prisiregistruot ne tas faktas, kad laukiuosi ir visos patirtys naujos, o tai, kad mano jūrų kiaulytė susirgo, tad pradėjau skaitinėt kitų istorijas ir patirtis.  blush2.gif
Mano kiaulytei žandukas labai ištino, praėjusią savaitę išoperavo abscesą, dabar kasdien vežu drenuot ir antibiotikus leidžiam. Tikiuosi, kad atsigaus, po truputį valgo pati (per savaitę priaugo 70 g), bet vis dar yra uždegimas. O šiaip veterinarai sakė, kad jaunas (1,5 metai) ir iš kailio sveikas gyvūnėlis. Tad tikiuosi geriausio.

P.S. visų kiauliukai labai gražūs.  4u.gif aš slapčia galvoju apie antrą. Kadangi mano mergytė, tai, jei pasveiks, gal kokio bernioko ieškosim. Norėčiau mamai į kompaniją dukrytę palikt, kad smagiau būtų smile.gif

Sveikatėlės ir jūsiškiui. Tokie maži padarėliai, o tiek visokių ligų juos puola.

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 02 24, 17:30)

Sveikinu su naujais gyventojais. Kokie visai mažyčiai. Aš kai pirkau saviškį tai irgi į delną tilpo, kaip peliukas buvo, net dvieju šimtų gramų nesvėrė, bet auga tai ant greicio.

Gal kas žinot kodėl mano JK vis man bando į pirštus įkąst, bet taip nestipriai vis krimstelna. g.gif iš pradžių galvojau, kad gal kažką užuodžia skanaus ant rankų, bet kad kiekvieną kartą jis taip pakramtyt vis bando.
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2016 02 25, 18:53)
Sveikinu su naujais gyventojais. Kokie visai mažyčiai. Aš kai pirkau saviškį tai irgi į delną tilpo, kaip peliukas buvo, net dvieju šimtų gramų nesvėrė, bet auga tai ant greicio.

Gal kas žinot kodėl mano JK vis man bando į pirštus įkąst, bet taip nestipriai vis krimstelna.  g.gif  iš pradžių galvojau, kad gal kažką užuodžia skanaus ant rankų, bet kad kiekvieną kartą jis taip pakramtyt vis bando.

Ačiū 4u.gif Šiandien pasversiu abu, ryžikas gerokai storesnis už juoduką, pavalgęs toks biggrin.gif Kokie jie mieli, išsiėmiau iš narvo, kalbinau, glosčiau, tai tik tylėjo susiglaudę, paskui pasidėjau į glėbį, juodukas juokingai sukriuksėjo ir palindo po ryžiku biggrin.gif Pirmą dieną bijojau paimt į rankas, vaidenosi, kad įkąs, bet jie geručiai pas mane
Atsakyti