Man su atpalaiduojanciais po darbo gerimais irgi sunkoka cia bulgarijoj . Ipratau ilgiau vakarais padirbet darze , o grizus jau velu . Geriu tik alu , o tas sukelia nora sysiu . Tai negi gersi ant nakties . Diena negaliu gert , bo vairuot girtiems draudziama .Tai kada darbo zmogui atsipalaiduot , po atsipalaidavimo su pomidorais .
QUOTE(saintlina @ 2015 05 20, 19:16)
Pradėjo daugėti katastrofiškai, laukti jau nebuvo ko. Atkėliau apatinius lapus, o ten tiršta žalių amarų ir amarų su sparneliais. Ir pelynų nuoviru purškiau, ir dilgėlių ištrauka purškiau, bet vis gyvi ir gyvi. O štai tas žalias muilas padėjo, aišku reiks dar žiūrėti .

šiaip tai kažkokia pomidorų lapų ištrauką daro, nepamenu nuo ko, bet purškia ja netgi pačius pomidorus. rimts.
oi kiap aš jumi nepavydžiu musių, amarų, baltasparnių, rupkių ir pan.
Pas mane kažkas- varla arba plaukike rupke įsitaiso kasdien į vonelę su vandeniu paplaukiot- tai kas vakaras dedu grėblį- išsikabaroja iki ryto, o vakare vėl randu
fui gyvis.
oi kiap aš jumi nepavydžiu musių, amarų, baltasparnių, rupkių ir pan.
Pas mane kažkas- varla arba plaukike rupke įsitaiso kasdien į vonelę su vandeniu paplaukiot- tai kas vakaras dedu grėblį- išsikabaroja iki ryto, o vakare vėl randu

QUOTE(Dumsė @ 2015 05 20, 20:44)
Pradėjo daugėti katastrofiškai, laukti jau nebuvo ko.
juokavau

QUOTE(girene @ 2015 05 20, 18:58)
Kodel keistoki?as daug klausiu,mokaus.man pirmi metai.todel ,galbut jums kvailas klausimas,man yra rimtas.jei zinociau,tikrai neklausineciau.
Nieko blogo neesu parasiusi,nieko neizeidusi
Viskas tvarkoj, jei tikrai neissidirbinejate

QUOTE(vijoleta20 @ 2015 05 21, 08:40)
Viskas tvarkoj, jei tikrai neissidirbinejate
Visos pradejo nuo to, tik buvo cia pora tokiu kur issidirbinedavo, tai taip kazkaip ir suintrigavo mane jusu postai. Pradedanciuosius visi ir visada palaikys. Sekmes didziausios 

Aciu uz sekme

Kazkaip keista butu ateit i profiu tema,ir issidirbinet.jokio tolko.
Seku jusu tema seniai,perskaiciau keliu metu atgal pavasario temu,bet va vistiek iskyla koks klausimas.gal kazka praleidau,neuzsirasiau,o ir atmintis labai slysta.metu to ne niolika,penkta desimtis link pabaigos

Labas rytas
QUOTE(girene @ 2015 05 21, 09:24)
Aciu uz sekme

o kaip tie, kur žiedus nuskabėt? naujus augina?
QUOTE(Paladė @ 2015 05 21, 08:40)
O ko neaugint , jei perpus perlauztas is sono atauga , o cia ziedas pamanyk .
QUOTE(girene @ 2015 05 21, 08:24)
nu kelios tik profės, visos kitos- kaip avys- iš paskos tik velkamės, aplenkt nei per kur

QUOTE(Paladė @ 2015 05 21, 09:40)
Didzioji dalis augina.kurie mazi buvo nespejau nuskabyt aciu diev

QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 21, 10:03)
nu kelios tik profės, visos kitos- kaip avys- iš paskos tik velkamės, aplenkt nei per kur
o pavyt irgi ne kiekviena gabi, tai bent kopijuojam šį tą ir džiaugiamės jei bent kas pavyksta- kartais geriau, kartais prasčiau, bet patarimai tai vertingi tikrai būna- aš vat ir marą jau ne taip išplėtus akis pasitinku, ir šiaip kažkaip ramiai jaučiuosi šioj kompanijoj- jei ne patars tai bent pasijuoksim skaniai

Juokiuos ir as,nesusipykusi su humoro jausmu

Tai as dar uz tu aviu tupiu