O man geriau per cia nuotraukas kelti, didesnes gaunasi
http://shot.qip.ru/ Uzkrauni, kopini antra nuoroda ir ikeli cia

QUOTE(Kairėn @ 2015 05 21, 10:35)
Trys pomidorai, augantys salia, turi tokius apatinius lapus. Vienas pomidoras turi vina toki lapa, kiti du po du.
aha, jau radau. Nuskinkit juos ir stebėkit toliau.
QUOTE(saintlina @ 2015 05 21, 10:37)
aha, jau radau. Nuskinkit juos ir stebėkit toliau.
Nuskyniau jau vakar. Stebesiu, aciu. Kamynka rekia MAAAARAS, mesk juos lauk

QUOTE(Kairėn @ 2015 05 21, 11:35)
Trys pomidorai, augantys salia, turi tokius apatinius lapus. Vienas pomidoras turi vina toki lapa, kiti du po du.
man į kalio trūkumą panašu

QUOTE(Kairėn @ 2015 05 21, 10:38)
jei tik užmatysit, kad atsiranda daugiau tokių lapų, pirkit fungicidą. Mest nieko nereikia.
O kada atsirado tie pažeidimai? Gal ir kaptelėjo šalna, nors man nušąlę lyg kitaip atrodo

QUOTE(Kairėn @ 2015 05 21, 11:35)
tokie nemenki pagal lapus atrodo, kada ir kuo tręšėte?
QUOTE(Kairėn @ 2015 05 21, 10:47)
kol kas jokio

Naktį iš sekmadienio šalnos buvo, tai gal po jų ir atsirado?
į marą panašu, bet čia kažkas kito- per tris dienas jau jų būtų ogo kiek, ir kotukų nemažai pajuodusių- parudavusių būtų, ne tik lapų. Jau tą tai mačius iš arti ir dideliom akim apžiūrėjus, ne maras, kažkas kito čia. Gal koks revus profilaktikai padėtų?
šalta, drėgna, o mb vakar šiltnamį paliejo- lyg kas prašė ar reikėjo
karutį mat plovė- negi vandenį su smėliu laukan pilsi- palaistė grožis mano. Dar velnių gavau kad krapų išnaikinau pusę, o kad kur sodint pomikų nėr tai jam dzin
šalta, drėgna, o mb vakar šiltnamį paliejo- lyg kas prašė ar reikėjo

QUOTE(saintlina @ 2015 05 21, 10:52)
kol kas jokio
Greičiausiai jo visai ir nereiks

Gal....... bet lyg ir nebuvo Vilniuje salnu. Siltnamis stiklinis, 6 ryto buvo 2 silumos pas mus. Ai, matysiu.....gal viskas bus gerai.
sakau, kalio trūksta. darosi jautresni šaltam orui, patamsėja, padžiūsta, pasiraito apatiniai lapai