Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai pomidoriukai pomidoryčiai

Gal galite parasyti per kur ikelti nuotrauka? Reikia jusu pagalbos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 21, 09:03)
nu kelios tik profės, visos kitos- kaip avys- iš paskos tik velkamės, aplenkt nei per kur schmoll.gif

prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kad tų avių jau tiek prieky varo, kad jau ir prasistumdyt sunku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kairėn @ 2015 05 21, 09:22)
Gal galite parasyti per kur ikelti nuotrauka? Reikia jusu pagalbos  verysad.gif

part.lt
Pasirenkat foto, sumažinat, kad nevirštų 400 px, įkeliat, kopijuot į forumą antrą nuo apačios nuorodą.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 05 21, 10:21)
o tai bėda  irnesakyk.gif Užaugs keturios.

drinks_cheers.gif Kaip slibinas devyngalvis - vieną galvą (viršūnę) nukirtus dar trys išauga.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 05 21, 09:18)
paguoskit mane -

varna Albertina tikra doh.gif 4u.gif
Atsakyti
ačiū, tikrai ant dūšios lengviau pasidarė, kai paguodėt dėl slibinų ir varnų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 05 21, 09:25)
prajuokinai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Kad tų avių jau tiek prieky varo, kad jau ir prasistumdyt sunku  biggrin.gif

tik neverkiam gal ką, iriatės per nuskintas viršūnes su pilnais bliūdais batais septynmyliais ir vargo nematot- kas su pernykščiais daigais, kas šiūmečius išpopinę- mokintis ir mokintis dar garbaus amžiaus senikėm cool.gif
Atsakyti
user posted image
Cia nauji pumpurai po skabymo

Va taip atrodo mano vargdieniai
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nieko sau varguoliai g.gif Šiltnamis prašmatniausias,patalai pakloti,atramos ax.gif ne kiekvienos nosiai,o ir pomidorai ne tokie jau pavargę,ar gerai ižiūrėjau,kiti net su 2 viršūnėm.Sėkmės 4u.gif augti tik.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 05 21, 09:25)
Pasirenkat foto, sumažinat, kad nevirštų 400 px, įkeliat, kopijuot į forumą antrą nuo apačios nuorodą.

Aciu. Dabar prasau pagalbos, kas galetu buti negerai? Maras? Nudegimai nuo saules? Nusalimas? Trys mano pomidorai su tokiais apatiniais lapais. verysad.gif

Nemoku sumazinti nuotraukos sad.gif isimu sad.gif
Papildyta:
Kaip sumazinti nuotraukos px per part.lt ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kairėn: 21 gegužės 2015 - 10:23
QUOTE(Kairėn @ 2015 05 21, 10:25)

Kaip sumazinti nuotraukos px per part.lt ?

kai dedat foto, ten yra "sumažinti paveikslėlio dydį". Atsidarot ir renkatės 400 px. Ir talpinat.
Atsakyti
user posted image

Valioooo, pavyko. Pakomentuokit prasau.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 05 21, 09:59)
Va taip atrodo mano vargdieniai

kiek aš, kušlas daiktas, sugebu įžlibinti, tai atrodo gražiai smile.gif Ne tokie jau ir vargdieniai.
Papildyta:
QUOTE(Kairėn @ 2015 05 21, 10:29)
Valioooo, pavyko. Pakomentuokit prasau.

o čia tik vienas lapas toks? Ar daugiau? A, perskaičiau jau. Bandykit nuskint šitokius lapus ir stebėkit, kas bus toliau. Marui tokiu laiku gerokai per anksti. Bet nesakyčiau, kad man tie lapai patinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 gegužės 2015 - 10:34