kai jų tokios kainos, geriau jau tegul skalbiniai džiūna natūraliai

garantuotu patvarumu. Osb sijos padarytos is osb plokstes ir medienos,o steico daryta is impregnuotos plokstes ir faneros. Per ziema isbuvo ant lauko ir visiskai nepasikeite neislinko. O del osb abejoju kad taip atlaikytu.. Tokie tie argumentai. Bet kitavertus,dabar visur daro is OSB,atstumu uzdengamumas priklauso ti nuo sijos aukscio plocio.. k
Osb vezasi kronopolo sijas, bent taip buvo pries kelis metus. Impregnavimo nesureiksminciau kaip ir osb ar faniera, visi stoga stengiasi uzdengti pilnumoje.
Isdziovintas rubas dziovykleje visai kitoks, puresnis ir minkstesnis. Tu su mano zmona pasigincyk geriauLaiko prasme taip, viskas greiciau, cia aktualu kai 2 mazi vaikai laksto
![]()
Tarp skalbyklės poreikio ir džiovyklės yra milžiniškas skirtuamas. Skalbyklė žmogų išvaduoja nuo ilgai trunkančio varginančio darbo, tai konkretus pagalbininkas, o džiovyklė ji nei laiko sutaupo, nei darbo sąnaudų, nes ir natūraliai džiūnančiam drabužiui net žmogaus dėmesio nereikia. Kad juntamai greičiau džiovyklė drabužius išdžiovina irgi nėra, nes tiek vienu atveju, padžiovus ant džiovyklės, tiek kitu, sumetus į džiovyklę, palieki džiovimui ir eini užsiimti kitais reikalais, po to grįžti ir susisrenki išdžiuvusius drabužius. Ar pusantros valandos tai užtruko, ar ilgiau, realiai tu net nepajunti. Taigi, skalbyklės už ~300€ atveju, gauni labai didelį pagalbininką, kuris per savaitę visą darbo dieną tiek laiko, tiek darbo atžvilgiu sutaupo, o džiovyklės už daugiau nei 500€ atveju gauni tik abejotinos naudos... O dėl džiovinimo lauke, tai pas mane pakankamai kambarių, yra tokių, kurie dabar nenaudojami ir maniškė ten nuolat drabužius džiovino. Tiesa iš čia ir problemos su pertekline drėgme per vasaros karščius buvo, tai tam momentui paprašiau, kad lauke džiovintų, o žiemos metu, tai net pliusas džiūstantys drabužiai patalpų viduje, nes tai yra labai intensyvus patalpų „drėkintuvas“.Isdziovintas rubas dziovykleje visai kitoks, puresnis ir minkstesnis. Tu su mano zmona pasigincyk geriau