Kiek čia pas jus naujienų
Edena sveikinimai tau ir tavo dičkiui
Pacifica aukit ir stiprėkit
Smagu skaityti tavo pilnus optimizmo postus
Kaip matau čia dar kelios mergaitės bebyrančios
Laukiam Jūsų mažiukų, reiks dažniau įlįsti ir su jumis pasidžiaugti
Edena sveikinimai tau ir tavo dičkiui
Pacifica aukit ir stiprėkit
Kaip matau čia dar kelios mergaitės bebyrančios
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 31, 23:16)
Piktuke as tai manau kad tavo atveju vien del to kad trynukai bus cp, gal jokiu israsu nereikia. Kazkaip nelabai girdejus esu kad trynukus gimdytu naturaliai
Bry kazkam kazka dar yra pranasavus, bet detaliai neatsimenu. Na as neraganauju, bet irgi manau kad isnesiosi ilgai. Tiesiog pagal tai kaip tavo nestumas eina galima speti
Cia kiekvienai galima biski 'paburti' pagal bendras zinias

Bry kazkam kazka dar yra pranasavus, bet detaliai neatsimenu. Na as neraganauju, bet irgi manau kad isnesiosi ilgai. Tiesiog pagal tai kaip tavo nestumas eina galima speti
Gimdė šilutėje šių metų pradžioje
Na taip, kai dažnai bendrauji tai daugiau mažiau galima spėlioti. Tik aš naiviai tikiuosi, kad nesu čia labai stebima
As jau po TA - mano pirskiai sveria apie 700 g
kadangi pakliuvau pas baisia daktare perinatalinei konsultacijai ir galvojau sprogsiu is pykcio ir viduje vis save raminau, pamirsau ja perspeti del lyciu
taigi vaiku diena ji isdave paslapti, bet taip ne 100% nes suskubau ja stabdyti, bet...panasu kad pas mane auga poryte
vienas sedi, o kitas skersai isitaises kojomis makaluojasi prie pirmojo galvos
stai kur gali buti priezastis, kodel man tirpsta viena ranka, mat abudu labiau i viena puse susispiete
apsivers ir isvaduos mane is sios kancios
na as taip tikiuosi
Matavo kakleli echoskopiskai sikart jau ir man, tai buvo 3.6
(vaginaliniu pries pora sav. rode 4.3). Kazi cia sunerimti ar tiesiog tai yra skirtingu matavimo budu ir tikslumo priezastis kaip manot? nes jis man turi buti ilgas ir uzdaras iki pat 37 savaites
QUOTE(Piktukė @ 2015 06 01, 13:00)
Gimdė šilutėje šių metų pradžioje
Bet kaip man ginė sakė, buvo leista tik todėl, kad galvojo, kad dvynukų laukėsi 
Na taip, kai dažnai bendrauji tai daugiau mažiau galima spėlioti. Tik aš naiviai tikiuosi, kad nesu čia labai stebima
Ai taip, atsimenu ta atveji del trynuku..Nu bet nesuziuret sitaip irgi primena akmens amziu
Del sekimo tai niekad negali zinot Piktuke, cia viesas forumas. Viena pazystama formumiete netaip ir senai suzinojo kad ja 'seka' viena bendradarbe, nes darbe pradejo metyt visokias replikas ir komentarus kas buvo susije su formumo pokalbiais, bet su ja pacia ji niekada apie tai nesnekejo. Tai suprato mergina, kad skaito ir seka jos eiga forume. Taip kad visko gali buti
QUOTE(Krown @ 2015 06 01, 13:00)
As jau po TA - mano pirskiai sveria apie 700 g
kadangi pakliuvau pas baisia daktare perinatalinei konsultacijai ir galvojau sprogsiu is pykcio ir viduje vis save raminau, pamirsau ja perspeti del lyciu
taigi vaiku diena ji isdave paslapti, bet taip ne 100% nes suskubau ja stabdyti, bet...panasu kad pas mane auga poryte
vienas sedi, o kitas skersai isitaises kojomis makaluojasi prie pirmojo galvos
stai kur gali buti priezastis, kodel man tirpsta viena ranka, mat abudu labiau i viena puse susispiete
apsivers ir isvaduos mane is sios kancios
na as taip tikiuosi
(vaginaliniu pries pora sav. rode 4.3). Kazi cia sunerimti ar tiesiog tai yra skirtingu matavimo budu ir tikslumo priezastis kaip manot? nes jis man turi buti ilgas ir uzdaras iki pat 37 savaites 
Su gera TA tave
Del kaklelio sunku pasakyt, man juk buvo tas pats. Tiesiog reiktu vel patikrint uz pora sv, tada matysi ar jis toliau trumpeja ar ne. Gali vel soktelt atgal, arba matavimo paklaida ar budas siandienos rezultatus leme. Bet manau echoskopo rezultatai del paties ilgio tikslesni negu pirstais patikrinus. Biski fizini kruvi apmazink gal
QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 01, 14:37)
Su gera TA tave
Nu va ir paslaptis islindo
Bet svarbu kad suzinojai jog turesi tai ko ir norejai
Del kaklelio sunku pasakyt, man juk buvo tas pats. Tiesiog reiktu vel patikrint uz pora sv, tada matysi ar jis toliau trumpeja ar ne. Gali vel soktelt atgal, arba matavimo paklaida ar budas siandienos rezultatus leme. Bet manau echoskopo rezultatai del paties ilgio tikslesni negu pirstais patikrinus. Biski fizini kruvi apmazink gal
Aciu
QUOTE(Krown @ 2015 06 01, 13:49)
Aciu
na vaginaliniu budu irgi echo ta kisa, tik kad i vidu kisa ir ziuri pasisodine ginekologinej kedej, o cia per virsu paziuri ir tiek - nu eisiu po poros sav. ir bus matyt
tikiuosi kad jis netrumpeja, o jauciuosi puikiai, judri kaip gazele, gal tikrai maziau strakseti reiktu jau 
Ai tai tada tas echoskopas vaginalinis manau tiksliausias. Jo jo, maziau striksek tu gazele
QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 01, 15:10)
Ai tai tada tas echoskopas vaginalinis manau tiksliausias. Jo jo, maziau striksek tu gazele

nu iseisiu i dekreta tai apsiraminsiu
Vega - sekmes ryt
QUOTE(Krown @ 2015 06 01, 18:50)
nu iseisiu i dekreta tai apsiraminsiu
bet kad tu burbuliuk ilgai tempi sakes, jau galetum ir lukstentis gi
faina kai jau zinai, kad pilnai jie issivyste, bus puikaus svorio ir pilnai isnesioti
matyt taviskiai laukia kokios nors grazios datos kaip pvz 06-06
Vega - sekmes ryt
kad viskas sklandziai ir ramiai praeitu, o mazoji butu itin gero budo 
Vega - sekmes ryt
Oi ne, 06-06 man negrazi data. Bet kad sedziu ir renkuosi datas tai atspejai
Joo, tempiu neblogai. Bet buna kartais momentu kai atrodo kad tuoj praplysiu, bet kartais ir kad dar tempciau iki visu 40 sv. Na ziuresiu koks verdiktas man bus ketvirtadieni.
Vega56, sekmes rytoj, turbut si naktele bus pilna minciu
Kad viskas sklandziai ir lengvai, o mes lauksim istorijos
Krown, o koks tavo pulsas? Pamenu rašei, kad tavo didesnis. Pradėjau odisėja dėl savo pulso. Mano spaudimas žemesnis, na bet tas pulsas...
QUOTE(Lock @ 2015 06 01, 21:42)
Krown, o koks tavo pulsas? Pamenu rašei, kad tavo didesnis. Pradėjau odisėja dėl savo pulso. Mano spaudimas žemesnis, na bet tas pulsas...
kai paskutini karta tikrino buvo 100
Nuėjau pas šeimos, tai priskyrė tyrimus (skydliaukę tam tarpe), o tada sius arba pas endokrinoga arba pas kardioga. Idomu, ka nustatys. Man diskomfortas, kai pajudet negaliu, tuoj uzvaro tas pulsas. Namie kiek matuoju buna 85-105. Pas seimos matavo, buvo 100, kol pora aukstu zemyn palipau, kad pasidaryt ekg, jau ir visi 120 uzkilo.
Buna dienu, kai neblogai jauciuos, o buna, kad jauciuos kaip sraige.
Kad Tino lyg spaudimas aukstas buvo, bet gal ka painioju.
Buna dienu, kai neblogai jauciuos, o buna, kad jauciuos kaip sraige.
Kad Tino lyg spaudimas aukstas buvo, bet gal ka painioju.