Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

QUOTE(Lock @ 2015 06 01, 22:42)
Nuėjau pas šeimos, tai priskyrė tyrimus (skydliaukę tam tarpe), o tada sius arba pas endokrinoga arba pas kardioga. Idomu, ka nustatys. Man diskomfortas, kai pajudet negaliu, tuoj uzvaro tas pulsas. Namie kiek matuoju buna 85-105. Pas seimos matavo, buvo 100, kol pora aukstu zemyn palipau, kad pasidaryt ekg, jau ir visi 120 uzkilo.
Buna dienu, kai neblogai jauciuos, o buna, kad jauciuos kaip sraige.
Kad Tino lyg spaudimas aukstas buvo, bet gal ka painioju.

na as tada zinok tokiu bedu neturiu, as kaip tik dabar tokia energinga ir visur varineju, per diena ir 10 km sugebu nueit ir niekas su manim nesidaro, laiptais lipti aisku ne tas pats kas ne nesciai, bet nesu pastebejus kad po fizinio kruvio man labai pulsas uzkiltu g.gif gal tau tikrai skydliauke cia 4u.gif sitas LABAI itakoja pulsa, tad manau kad atsakyma rasit su daktarytemis 4u.gif sekmes! smile.gif beje, noresiu itrakti i sarasiuka naujoje temoje, kiek pamenu laukiesi dvynuku, parasyk jeigu zinai ko laukiesi ir kada gimdyti terminas nustatytas 4u.gif ir kitos kurios skaitot prasom man i az. arba cia daugiau apie save papasakoti (auksek, austela, floria, zieminuke, mercuria ir kitos kuriu nzn biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 06 01, 22:25)
kai paskutini karta tikrino buvo 100  4u.gif o kokia odiseja pradejai? gal ir man lipt i ta laiva?  biggrin.gif spaudimas mano zemas irgi 106/77 ar kazkas tokio buvo tai preklampsija ar kaip ten negresia, padidinus skysciu maziau tinstu ir siaip nejauciu kad sirdis kalatotu tai ir gyvenu sau kaip niekur nieko  biggrin.gif o koks tavo pulsas? pamenu tino ta beda irgi turejo  ax.gif ar tau tai trukdo ir jauti diskomforta ar tiesiog daktarams uzkliuvo?  g.gif ir kaip pas tave su skydliauke reikalai?  g.gif as turiu jos nepankamuma (na hipotiroiditas ale, kai skydliauke per mazai gamina hormono) tai geriu vaistus ir tikrinuosi kas menesi kaip ten viskas kinta, o kist tai kinta visgi  4u.gif

106/77 ir sakai dar zemas.. Normalus tas spaudimas..o va pas mane 89/46 o cia tai zemas.....bet as nejauciu jokiu svaigimu nieko..isgeriu kavytes biski pasikeliu ir taip visa nestuma....
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 06 01, 14:00)
As jau po TA - mano pirskiai sveria apie 700 g  wub.gif kadangi pakliuvau pas baisia daktare perinatalinei konsultacijai ir galvojau sprogsiu is pykcio ir viduje vis save raminau, pamirsau ja perspeti del lyciu  doh.gif taigi vaiku diena ji isdave paslapti, bet taip ne 100% nes suskubau ja stabdyti, bet...panasu kad pas mane auga poryte  bigsmile.gif vienas sedi, o kitas skersai isitaises kojomis makaluojasi prie pirmojo galvos  biggrin.gif stai kur gali buti priezastis, kodel man tirpsta viena ranka, mat abudu labiau i viena puse susispiete bigsmile.gif apsivers ir isvaduos mane is sios kancios  thumbup.gif na as taip tikiuosi  4u.gif
Matavo kakleli echoskopiskai sikart jau ir man, tai buvo 3.6  unsure.gif (vaginaliniu pries pora sav. rode 4.3). Kazi cia sunerimti ar tiesiog tai yra skirtingu matavimo budu ir tikslumo priezastis kaip manot? nes jis man turi buti ilgas ir uzdaras iki pat 37 savaites  biggrin.gif

3,6 dar labai geras, bet ir nelakstyk kaip gazelė biggrin.gif man irgi tik vaginaliniu būdu matuoja, nes kitaip jau nebesimato, tai vaginalinis tikrai yra tiksliausias smile.gif tik man taip keistai tas atavi as atrodo biggrin.gif santariskėse kadangi didžiulis ekranas prieš tave, tai net daktarė rodė, kad va matai išilga juostelė, tai čia ir yra kaklelis biggrin.gif ir matavo nuo pradžios iki galo tą juostelę biggrin.gif

Einu šiandien pas ginę, matuos va kaklelį ir spręs dėl plaučiukų brandinimo. Dar labai džiaugiuosi, kad einu, nes nu tuos pirštus nežmoniškai niežti ir yra kaip sukandžioti. Pagooglinau, tai gričiausiai dermatozė čia, tai negi dar vienas įrašas į kortelę biggrin.gif tik aš labai bloga kaimynė tada kažkam būsiu.. Nes dieną pamėgau paparpti, o naktį va blūdinu prie kompo biggrin.gif
Atsakyti
laba ryta smile.gif

04:30 labas rytas buvo doh.gif akys stacios . ir valgyt noriu biggrin.gif maziuks irgi pilvuki atsibudo , papusryciausiu grysiu i lova biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristiana1 @ 2015 06 01, 23:52)
106/77 ir sakai dar zemas.. Normalus tas spaudimas..o va pas mane 89/46 o cia tai zemas.....bet as nejauciu jokiu svaigimu nieko..isgeriu kavytes biski pasikeliu ir taip visa nestuma....

man buna kartais i zemesne puse , na kaip tau kristiana bet tada as jauciu , svaigsta galva tai kaip reikiant doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 06 02, 02:21)
3,6 dar labai geras, bet ir nelakstyk kaip gazelė  biggrin.gif  man irgi tik vaginaliniu būdu matuoja, nes kitaip jau nebesimato, tai vaginalinis tikrai yra tiksliausias smile.gif tik man taip keistai tas atavi as atrodo biggrin.gif santariskėse kadangi didžiulis ekranas prieš tave, tai net daktarė rodė, kad va matai išilga juostelė, tai čia ir yra kaklelis biggrin.gif ir matavo nuo pradžios iki galo tą juostelę  biggrin.gif

Einu šiandien pas ginę, matuos va kaklelį ir spręs dėl plaučiukų brandinimo. Dar labai džiaugiuosi, kad einu, nes nu tuos pirštus nežmoniškai niežti ir yra kaip sukandžioti. Pagooglinau, tai gričiausiai dermatozė čia, tai negi dar vienas įrašas į kortelę biggrin.gif tik aš labai bloga kaimynė tada kažkam būsiu.. Nes dieną pamėgau paparpti, o naktį va blūdinu prie kompo biggrin.gif

as dbr kai neturiu ka veikt zaidziu Sims 4 lotuliukas.gif
vakar mano zaidime mergina pagimde trynukus , trys lovytes, ir visi vienu metu verkia lotuliukas.gif iskart pagalvojau apie tave lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 06 02, 01:52)

Nu cia kaip kam matai, kai as visad turedavau normalu spaudima (man normalus tai 120/80) o kartais budavo ir aukstesnis, bet niekada tokio zemo nesu turejus tai man jau cia zemas skaitosi biggrin.gif as aisku nieko nejauciu tikrai, toli man iki svaigimu ir t.t bet norejau pabrezti kad prie aukstoi pulso esant aukstam ir spaudimui gresia vadinamoji preklampsija, kas yra tikrai labai ne kokia diagnoze mirksiukas.gif o siaip tai as tikrai sveika ir tuo labai labai dziaugiuosi bigsmile.gif vakar ta ragana daktare irgi sake kad jau mano genetika tai perfect isvis wub.gif pasiseke leliukams ir man paciai aisku biggrin.gif

Piktuke - aciu uz atsakyma, iskart ramiau pasidare, mintyse gyvensiu dar su ilgu kakleliu pora savaiciu thumbup.gif o tau sekmes siandien ir lauksim ziniu kas kaip bigsmile.gif nu nerealios jus merginos kad tiek tempiat!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 06 02, 07:44)
as dbr kai neturiu ka veikt zaidziu Sims 4  lotuliukas.gif
vakar mano zaidime mergina pagimde trynukus , trys lovytes, ir visi vienu metu verkia  lotuliukas.gif  iskart pagalvojau apie tave  lotuliukas.gif

oj negaliu, kokia tu smagi Karalinda thumbup.gif pazaidus Sims dziaugiesi kad turesi tik viena? lotuliukas.gif
Isivaizduoju kokie panikos priepuoliukai uzeina piktukei kartais del tos ateities blush2.gif bet ji ziurek kokia stipri fiziskai - ir su tais maziukais puikiai susitvarkys wub.gif cool.gif bus du ramus kaip belgai, nu ir vienas toks biski labiau parekaujantis, kad idomiau butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 06 02, 01:52)

taip taip, mane kamavo didelis pulsas visa nėštumą. ir kokius tyrimus (skydliaukės, kalio, natrio) darė, nieko blogo. tiesiog ištvėriau. gal magnis kiek pagelbėjo. spaudimas užkilo į gala visai. bet čia nuo nervų daugiau, manau.
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 06 02, 07:58)
oj negaliu, kokia tu smagi Karalinda  thumbup.gif pazaidus Sims dziaugiesi kad turesi tik viena?  lotuliukas.gif
Isivaizduoju kokie panikos priepuoliukai uzeina piktukei kartais del tos ateities  blush2.gif bet ji ziurek kokia stipri fiziskai - ir su tais maziukais puikiai susitvarkys  wub.gif  cool.gif bus du ramus kaip belgai, nu ir vienas toks biski labiau parekaujantis, kad idomiau butu  biggrin.gif

tikrai kad dziagiuosi biggrin.gif
but dievulis daves du irgi dzisugciaus bigsmile.gif man uztenka to kad visi vistiek gslvoja kad du pas mane lotuliukas.gif
Atsakyti
Oj merginos,nu ir naktele doh.gif kada viskas pasibaigs,toks jausmas kad sviesos tunelio gale niekada nepamatysiu...atsibodo viskas,atrodo imk ir pabek...sukandus dantis tempiu...viena diena atrodo,kad kas cia tos kelios savaites linksma lakstau,o kita visai nuotaikos sudinos...hormonai karaliauja pas mane..nesusitvarkau su jais doh.gif ketvirtadieni isgirsiu verdikta...dar dvi sav ir Cezaris ar isleis namo ir temps iki 37-38sav...ziures kokioj padety placenta...tie mano reikalai tokie susimakalave,kad atrodo is to voratinklio niekad neissikapanosiu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 06 02, 10:52)
Oj merginos,nu ir naktele  doh.gif  kada viskas pasibaigs,toks jausmas kad sviesos tunelio gale niekada nepamatysiu...atsibodo viskas,atrodo imk ir pabek...sukandus dantis tempiu...viena diena atrodo,kad kas cia tos kelios savaites linksma lakstau,o kita visai nuotaikos sudinos...hormonai karaliauja pas mane..nesusitvarkau su jais  doh.gif  ketvirtadieni isgirsiu verdikta...dar dvi sav ir Cezaris ar isleis namo ir temps iki 37-38sav...ziures kokioj padety placenta...tie mano reikalai tokie susimakalave,kad atrodo is to voratinklio niekad neissikapanosiu...  verysad.gif

Laikykis Kristiana console.gif juk viskas tik del tavo stebukliuku, liko ne tiek daug to laiko, bet aisku ir isivaizduoju kaip sunku jau tverti..o dar liginineje doh.gif manes visi smagumai dar tik laukia, tai as tik galiu isivaizduoti, kad ne itin smagus tas galas yra schmoll.gif tavo maziukams kiekviena pratempta savaite yra tikrai aukso vertes ir sveikatelei geriau, paauge bus ir kai gims bus maziau vargo thumbup.gif bigsmile.gif Dar biskutuka pakentek ir galesi vel lakstyti be pilvo aplink savo mazuosius padauzas bigsmile.gif biggrin.gif o del hormonu tai normalu - esam gyvi organizmai ir dar moterys lotuliukas.gif viena diena vienaip sviecia, kita jau ziurek priesingai, kol galiausiai pati nebesupranti ko nori ir siaip, o nestumas viska tik paastrina 4u.gif laikykis wub.gif
Atsakyti
kristiana laikykis, tu šaunuolė, neleisk sau palūžti, aš visuomet mąstau: kitaip negali būti, todėl neverta nervintis mirksiukas.gif

Dėl pulso, tai pas mane visą gyvenimą 90 kaldavo, pradžioj nėštumo nuo kalimo negalėdavau naktį miegoti, apie 120 būdavo schmoll.gif visi mineralai, visi hormonai norma, kraujospūdis net mažas buvo. Dabar visada 95-105, bet matyt organizmas apsiprato ir nebejaučiu nieko.

Dėl kaklelio, visą nėštumą buvo puikus(apie 4-5cm) dabar jau akivaizdžiai trumpėja, liko 2,3cm, bet visiek gydytoja jį giria, sako puikiai kaip tokiam laike biggrin.gif ir neliepė niekas gulėti, na pagalvojau ir lai trumpėja, nereiks skatinti gal blush2.gif

Jau dvi naktis iš eilės jaučiu mmm skausmą, šianakt rimtai susirūpinau ir laukiau kol stiprės ar kažkas, bet užmigau, o ryte skausmo neliko, čia turbūt paruošiamieji g.gif

Krown labai geras kaklelis thumbup.gif kai matuoja kaklelį, labai priklauso ar šlapimo pūslė pilna ar tuščia, kuo pilnesnė, tuo ilgesnį kaklelį rodo mirksiukas.gif
Atsakyti