Įkraunama...
Įkraunama...

Japoniška dieta, 24 tema

Na ka, trecioji diena, dar nepasidaviau :) Ryte skaudejo galva, jau - 3kg per 2 dienas...

Atsakyti
QUOTE(Japone007 @ 2019 01 12, 16:44)
<p>Na ka, trecioji diena, dar nepasidaviau smile.gif Ryte skaudejo galva, jau - 3kg per 2 dienas...</p>

Šaunuolė, man neišėjo nuo šios savaitės, susirgau, tai, kad arbatos su medum neįeina į dietą, tai savaitei nukėliau. sekm išsimatuosiu apimtis ir pasisversiu ir bandysiu startuot:).
O Jums valios:)
Atsakyti

Sveika, na ir kaip sekėsi Jums, ar sėkmingai finišavote. Ir aš labai noriu nuo rytojaus, bet...ir baisu, kad palūžiu, bet jau taip pribrendo reikalas, kad turiu kažko imtis arba kuo toliau tuo sunkiau, kg.auga, nuotaika prastėja.

Atsakyti

Sveika, na ir kaip sekėsi Jums, ar sėkmingai finišavote. Ir aš labai noriu nuo rytojaus, bet...ir baisu, kad palūžiu, bet jau taip pribrendo reikalas, kad turiu kažko imtis arba kuo toliau tuo sunkiau, kg.auga, nuotaika prastėja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (almonce): 27 sausio 2019 - 23:36
QUOTE((almonce) @ 2019 01 28, 01:32)
<p>Sveika, na ir kaip sekėsi Jums, ar sėkmingai finišavote. Ir aš labai noriu nuo rytojaus, bet...ir baisu, kad palūžiu, bet jau taip pribrendo reikalas, kad turiu kažko imtis arba kuo toliau tuo sunkiau, kg.auga, nuotaika prastėja.</p>

laba, aš pradėjau laikytis nuo praeito sekmadienio, sausio27, šiandien trečia diena, kol kas normaliai, jaučiuos lengvesnėsmile.gifsmile.gif. mano svarstyklės nelabai tikslios, bet lyg ir nukrito jau kažkiek, aš apimtis dar išsimatavau. kol kas noro nuklysti nėra:). savijauta normali. prieš kokius 6 metus laikiaus šios dietos, kg nukrito ir tikrai negrižo.
na jei nebus jums jokių švenčių, pagundų ką nors suvalgyt, išsilaikysit:)smile.gif
Atsakyti

Ačiū, supratau, švenčių nenusimato, bet, kai vaikams, šeimai reikia ruošti vakarienę iki vakaro viskas ok :)sunkoka, bet yra ir mano vakarienės porcija ;) mano ši antra diena, kol kas super, niekad nesu laikiusi šitos dietos. Tikslas, kad ir po dietos laikyčiaus kuo toliau nuo cukraus, nuo miltinių produktų. Tai,  gal pasirašom kaip seksis po savaitės , lengvų dienų jum ;)

Atsakyti
QUOTE((almonce) @ 2019 01 29, 15:43)
<p>Ačiū, supratau, švenčių nenusimato, bet, kai vaikams, šeimai reikia ruošti vakarienę iki vakaro viskas ok :)sunkoka, bet yra ir mano vakarienės porcija ;) mano ši antra diena, kol kas super, niekad nesu laikiusi šitos dietos. Tikslas, kad ir po dietos laikyčiaus kuo toliau nuo cukraus, nuo miltinių produktų. Tai,  gal pasirašom kaip seksis po savaitės , lengvų dienų jum ;)</p>

OK, SUSIRAŠOM:). AŠ KAI GRIŽTU NAMO TIK APIE 8 VAKARO (PO DARBO Į SALĘ DAR), TAI MAN NORMALIAI. PAVALGAU SAVO DAVINĮ IR GERAI:), SAVAITGALĮ TIK SUNKU BUS, REIKS GAL SPINTĄ , SEKCIJĄ TVARKYT, KAD NEIEŠKOČIAU MAISTO:)smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ducis: 29 sausio 2019 - 14:36
Sveikos, merginos
Pribrendo reikalas ir man susirūpinti savo svoriu... na, ko gero, ne dabar, o n metų atgal, bet geriau vėliau, nei niekada
Žadu pradėt startuoti vasario vidurį, nes 12 d laukia operacija, tai iki tol nenoriu labai alinti savęs, o vėliau gulėsiu namuose ir versiu save daryti to, ko nesinori labiausiai, pabadauti ir gerti vandenį..
Gal atsiras dar kas norinti prisidėti...
Atsakyti
Labas, na ką, man jau 9 diena, kol kas nenukrypau. nors biški ir nukrypau, kavą geriu, bet kadangi ją geriu be cukraus, manau nieko baisus ir neradau, kad būtų parašyta, kad negalima.
Kadangi man maistas neskanus, nors dedu prieskonius, bet be druskos sunkiai praryju:). suvalgau mažiau, negu parašyta, tik kai vaisiai, man šventė smile.gif . ir kai vakarienę galima rinktis, pasirinkau vaisius. kiek tiksliai nukrito negaliu parašyt, nes svarstyklės netikslios, bet 5 kg minimum dingo. jaučiu ir pati, kad aptirpo riebalai. tikiuos ištempsiu, nedaug beliko. keista, bet jokių pagundų nekyla ir nesvajoju, kaip norėčiau kažką suvalgyt.
Atsakyti

Labas, smagu skaityti ;) na ir aš nenukrypau, beveik ;) tik šiandien 8dieną kavą su pienu išgėriau, nes su rimtesniais tualeto reikalais kažkaip sunkiai, nors ir kivių daug valgiau(kas dar pramuša?) Tai kava su pienu viską išvalė ;) o šiaip ir man nieko nesinori ir visai lengvai einasi, kad ir be druskos, cukraus. Buvo dienų, kai svaigo galva tai daugiau kopūsto ar morkos pagriauždavau, o šventė tai vaisiai, super vakarienès. Tiesa ir žalio kiaušinio negėriau, nu man niekaip jis. O atsikračiau 4kg. Super. Laikomės toliau, su palaikymu lengviau :4u:

Atsakyti
QUOTE((almonce) @ 2019 02 04, 15:14)
<p>Labas, smagu skaityti ;) na ir aš nenukrypau, beveik ;) tik šiandien 8dieną kavą su pienu išgėriau, nes su rimtesniais tualeto reikalais kažkaip sunkiai, nors ir kivių daug valgiau(kas dar pramuša?) Tai kava su pienu viską išvalė ;) o šiaip ir man nieko nesinori ir visai lengvai einasi, kad ir be druskos, cukraus. Buvo dienų, kai svaigo galva tai daugiau kopūsto ar morkos pagriauždavau, o šventė tai vaisiai, super vakarienès. Tiesa ir žalio kiaušinio negėriau, nu man niekaip jis. O atsikračiau 4kg. Super. Laikomės toliau, su palaikymu lengviau 4u.gif​</p>


Žalio kiaušinio ir aš negėriau, neina niekaip:).
Atsakyti
Labas, ar dar yra besilaikančių?smile.gif man liko kančių tik ši diena ir ketvirtadienis su penktadieniu. tai jau nekyla noras spjauti į dietąsmile.gif, pakentėsiu. kaip sekas?
Atsakyti