Panos,netikekit NT-jie melagiai
antras IVF LT nuejo suniui ant uodegos,hcg 6.75-einu pradet Turkijai uzdirbinet
QUOTE(jurmarta @ 2015 05 29, 12:37)
Panos,netikekit NT-jie melagiai
antras IVF LT nuejo suniui ant uodegos,hcg 6.75-einu pradet Turkijai uzdirbinet 
hm, bet tai koks skaičiukas, dar nieko nenurašyk, nes panašu, kad kabinasi mažius į gyvenimą
QUOTE(ailima @ 2015 05 29, 12:41)
hm, bet tai koks skaičiukas, dar nieko nenurašyk, nes panašu, kad kabinasi mažius į gyvenimą
pakartok rytoj, bus aiškiau, nenoriu tikėti, kad jau pabaiga, man regis tik pradžia
bet jeigu ir nedidės hcg tai reiškia, kad kabinosi
aciu,ailima,
QUOTE(jurmarta @ 2015 05 29, 12:46)
aciu,ailima,
jauciuosi normaliai,per daug neliudziu,nes as sita IVF jau buvau nurasius,kai suzinojau,kad tik vienas apsivaisino-tai nieko nesitikejau,bet matau,kad kabinasi,prg vel tik 21 nmol/l, U nepriskambinu,pabandysiu dar per savaitgali pasibadyt leidziama prg ir pirmadieni pakartosiu-kad paskui nekankintu mintys,kad ne viska padariau 
reikia tikėti dar, tikrai taip būna, juk sodino ne blastutę
tu taip ir nebesileidai daugiau progesterono?na sako, kad crinone nerodo kraujas, bet aš nevisai sutikčiau, kodėl tada kaip kurioms tik su crinone rodo 90, o va kai kam tik 20, man irgi apie 20 visada būdavo, tai paskutinį kartą leidausi leidžiamus
laikau kumščius
Prisiduodu Jums ir bloginu statistiką...8DPI 0,1, progesteronas 50,93
(čia aš, ta penktoji Memorial pastebėta ryškiai geltonu megztuku, pavadinta Labamba
). Buvo taikytas trumpas protokolas, išpunktavo 22 folikulus, iš jų 14 buvo subrendusių, 12 apsivaisino. Ketvirtą dieną 10 augo gerai, penktąją liko 3. Įsodino 1, du užšaldė.
Parnesu naujienas: vakar Edena pagimde sveika ir grazu suneli
Smulkmenas manau papasakos pati, bet senbuves informuoju kad jau issiluksteno dar viena turkaite
Kreta2015 užuojauta
linkiu, kad su snaigiukais pasisektų.
Jurmarta, nieko nesakau, tiesiog laikau kumščius už tavo žirniuką, susileisk prg.
Jurmarta, nieko nesakau, tiesiog laikau kumščius už tavo žirniuką, susileisk prg.
QUOTE(Krown @ 2015 05 29, 13:20)
Smulkmenas manau papasakos pati, bet senbuves informuoju kad jau issiluksteno dar viena turkaite 
Nuostabu!!!!
QUOTE(ailima @ 2015 05 29, 13:06)
reikia tikėti dar, tikrai taip būna, juk sodino ne blastutę
tu taip ir nebesileidai daugiau progesterono?na sako, kad crinone nerodo kraujas, bet aš nevisai sutikčiau, kodėl tada kaip kurioms tik su crinone rodo 90, o va kai kam tik 20, man irgi apie 20 visada būdavo, tai paskutinį kartą leidausi leidžiamus
laikau kumščius
laikau kumščius
ailima,o po kiek jo man pabandyt leistis?
QUOTE(jurmarta @ 2015 05 29, 12:46)
aciu,ailima,
jauciuosi normaliai,per daug neliudziu,nes as sita IVF jau buvau nurasius,kai suzinojau,kad tik vienas apsivaisino-tai nieko nesitikejau,bet matau,kad kabinasi,prg vel tik 21 nmol/l, U nepriskambinu,pabandysiu dar per savaitgali pasibadyt leidziama prg ir pirmadieni pakartosiu-kad paskui nekankintu mintys,kad ne viska padariau 
Geras planas
QUOTE(kreta2015 @ 2015 05 29, 13:09)
Prisiduodu Jums ir bloginu statistiką...8DPI 0,1, progesteronas 50,93
(čia aš, ta penktoji Memorial pastebėta ryškiai geltonu megztuku, pavadinta Labamba
). Buvo taikytas trumpas protokolas, išpunktavo 22 folikulus, iš jų 14 buvo subrendusių, 12 apsivaisino. Ketvirtą dieną 10 augo gerai, penktąją liko 3. Įsodino 1, du užšaldė.
Varom kartu pasiimti snaigučių
QUOTE(juratele2006 @ 2015 05 29, 07:15)
As jau rasiau, kad Anastasia iseina i dekretines atostogas, vietoje jos bus nauja kuratore Madina 
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 05 29, 09:09)
Rositele, jei amne girdi, pažymėk mus važiuoajnčius birželio 9 d. Nors neturim nei buto nei bilietų, bet manau susirasim ką nors.
Parašiau į coasyistanbul.com bendru ir ihsanui, bet niekas neatrašo trečia deina... reik kitur ieškotis turbūt.