Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 23tema

QUOTE(linulyte @ 2015 05 29, 13:56)
bigsmile.gif  mes būsime TR birželio 11  rolleyes.gif

Tai žiūrėkit, gal netyčiom ir susitiksim smile.gif Kur jūs apsistosit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikutis25: 29 gegužės 2015 - 13:07
QUOTE(kreta2015 @ 2015 05 29, 13:09)
Prisiduodu Jums ir bloginu statistiką...8DPI 0,1, progesteronas 50,93 blink.gif (čia aš, ta penktoji Memorial pastebėta ryškiai geltonu megztuku, pavadinta Labamba biggrin.gif ). Buvo taikytas trumpas protokolas, išpunktavo 22 folikulus, iš jų 14 buvo subrendusių, 12 apsivaisino. Ketvirtą dieną 10 augo gerai, penktąją liko 3. Įsodino 1, du užšaldė.

Kreta labai labai liūdna.... 4u.gif laikykites... Visą paguoda snaigiukai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 05 29, 14:41)
Kreta labai labai liūdna.... 4u.gif laikykites... Visą paguoda snaigiukai... wub.gif

Ačiū labai! 4u.gif
Papildyta:
[quote=zuikutis25,2015 05 29, 13:21]
Kreta2015 užuojauta 4u.gif linkiu, kad su snaigiukais pasisektų.

Ačiū! Jau pradėjau kurti naujus planus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 05 29, 12:03)
Tai žiūrėkit, gal netyčiom ir susitiksim smile.gif Kur jūs apsistosit?

Tempo viešbutyje smile.gif Būtu šaunu smile.gif
Tik pagalvojau apie Anastasija ir gavau iš jos emaila bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kreta2015 @ 2015 05 29, 13:09)
Prisiduodu Jums ir bloginu statistiką...8DPI 0,1, progesteronas 50,93 blink.gif (čia aš, ta penktoji Memorial pastebėta ryškiai geltonu megztuku, pavadinta Labamba biggrin.gif ). Buvo taikytas trumpas protokolas, išpunktavo 22 folikulus, iš jų 14 buvo subrendusių, 12 apsivaisino. Ketvirtą dieną 10 augo gerai, penktąją liko 3. Įsodino 1, du užšaldė.

Kreta2015, suprantu tavo nuotaikas 4u.gif 4u.gif 4u.gif. Liūdžiu kartu su tavimi, nes kiekvienos iš mūsų nesėkmė tarsi dūris į širdį. Nesuprantu kas čia darosi merginos, kažkokia nesėkmių banga mus čia užpuolė schmoll.gif. Pradedu galvoti gal čia mėnulis koks nepalankus buvo????
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 05 29, 10:33)

Mergaitės, kurios FET pas turkus darot, gal galit papasakot kaip pas ginius įsiprašot ant staigių CD2, kad folius ir gleivinę pamatuotų? Man Elis parašė, kad reikia kraujo ir apžiūros tą pačią dieną  doh.gif O dar mano ginė LT Karpenko, manęs ten tikrai niekas nepriims "ant staigių"  lotuliukas.gif jaučiu teks lėkti pas kokį nepažįstamą privatų, kuris toks nieko gero, kad klientų / pacientų visai neturi  g.gif

Man kai reikdavo ant staigiu, tai as visad i Northway skambindavausi, kadangi ten ne vienas ginius dirba, tai praktiskai ir patenki kada nori, o kompetencijos pamatuot folius tikrai tures bet kuris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2015 05 29, 13:26)
ailima,o po kiek jo man pabandyt leistis? g.gif viena uzteks i diena? g.gif

Jurmarta, nors klausėte ne manęs, bet atsakydiu. Memorial sakė, kad leistis reikia 2 ampules vieną kart į parą. Jei pvz. vieną crinine naudojote šįryt, tai vakare susileiskit 2 ampules progesterono, o rytoj vakare tuo pačiu metu vėl 2 ampules.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 05 29, 16:02)
Kreta2015, suprantu tavo nuotaikas 4u.gif  4u.gif  4u.gif. Liūdžiu kartu su tavimi, nes kiekvienos iš mūsų nesėkmė tarsi dūris į širdį. Nesuprantu kas čia darosi merginos, kažkokia nesėkmių banga mus čia užpuolė schmoll.gif. Pradedu galvoti gal čia mėnulis koks nepalankus buvo????

Dažnai tokias bangas pastebiu. Bijojau po gruodžio teigiamų važiuoti, kadangi statistika iš kazko vedama, o IVF nėra 100% pasisekimo. Vadinas jei keliom iš eilės pasisekė, po to turėtų kažkam nesisekti.

Beje, į mūsų klubą nebandyk trintis, tu negavai 0.1 hcg tongue.gif ir tikriausiai negausi, nes mes su Kreta2015 nunulinom skaitliuką smile.gif Dabar bus ilga gera banga, į kurią visos pataikysim biggrin.gif ir jūs, kurios jau PUPO, ir aš liepos mėn, ir Kreta kai sugalvos snaigiukų lėkti 4u.gif wub.gif

QUOTE(Purpurine @ 2015 05 29, 16:04)
Man kai reikdavo ant staigiu, tai as visad i Northway skambindavausi, kadangi ten ne vienas ginius dirba, tai praktiskai ir patenki kada nori, o kompetencijos pamatuot folius tikrai tures bet kuris  4u.gif

Aha, aš irgi apie juos galvoju 4u.gif tikiuosi tik, kad 2CD nebus sekmadienį smile.gif
Atsakyti
[quote=orya,2015 05 29, 16:42]
Dažnai tokias bangas pastebiu. Bijojau po gruodžio teigiamų važiuoti, kadangi statistika iš kazko vedama, o IVF nėra 100% pasisekimo. Vadinas jei keliom iš eilės pasisekė, po to turėtų kažkam nesisekti.

Beje, į mūsų klubą nebandyk trintis, tu negavai 0.1 hcg tongue.gif ir tikriausiai negausi, nes mes su Kreta2015 nunulinom skaitliuką smile.gif Dabar bus ilga gera banga, į kurią visos pataikysim biggrin.gif ir jūs, kurios jau PUPO, ir aš liepos mėn, ir Kreta kai sugalvos snaigiukų lėkti 4u.gif wub.gif

Orya, su meile atsisakyčiau jūsų klubo draugijos, bet čia jau ne nuo manęs priklauso. Beprotiškai bijau laukti pirmadienio, tikriausiai darysiu vakare, kad po darbo galečiau išsivergti niekieno netrukdoma.
Atsakyti
Murke, rneringa, kaip pupytes laikosi??? nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif ax.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Priminkit, kada hcg??
As tai irgi uz visas labai sergu - visa sita savaite, kiek grizom is TR, ir sapnuoju nestuke.gif , ir pykina mane pacia kasdien ir kasnakt - matyt nuo tokios milziniskos vaistu dozes, suvartotos per 3savaites... beveik nieko nevalgau, apetito nera, pykina... verysad.gif nei vienos nakties dar nemiegojau normaliai, grizus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 29, 23:05)
Priminkit, kada hcg??
As tai irgi uz visas labai sergu - visa sita savaite, kiek grizom is TR, ir sapnuoju  nestuke.gif , ir pykina mane pacia kasdien ir kasnakt - matyt nuo tokios milziniskos vaistu dozes, suvartotos per 3savaites... beveik nieko nevalgau, apetito nera, pykina... verysad.gif  nei vienos nakties dar nemiegojau normaliai, grizus...  verysad.gif

Rasiux, būtų tau įkėlę pora blastučių, tai pykinimą priskirčiau kaip labai gerą požymį nestuke.gif. O tai kokias dozes tu gavai vaistų?? Juk pas tave gerai stimuliavosi, tai gonalio dozes neturėjo būti žvėriškos, bet tikriausiai kitų vaistų gavai daug dėl hiper.
O aš jau rašiau, kad jaučiuosi kaip subliuškęs balionas verysad.gif, tokia visa kaip po mėnesinių.
Atsakyti