Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 23tema

QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 29, 21:27)
Murke, rneringa, kaip pupytes laikosi???  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  ax.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

Sveikos, nu ka, Murke visa apsiverkus. <1 verysad.gif
Einu i kamputi paverkti, nezinau, nei ka bedaryt. Taip sekesi, kai pagalvoji, o pabaiga tokia..

RNeringa, laikyk fronta. Turi gi bent viena grizti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 30, 12:03)
Sveikos, nu ka, Murke visa apsiverkus. <1  verysad.gif
Einu i kamputi paverkti, nezinau, nei ka bedaryt. Taip sekesi, kai pagalvoji, o pabaiga tokia..

RNeringa, laikyk fronta. Turi gi bent viena grizti  nestuke.gif

ojojj murke ...zodziai nepades .... nu labai labai liudna ...labai verysad.gif laikykites console.gif
Atsakyti

Oi,Murke,suknista mums geguze verysad.gif ...as net verkt nemoku,va vaziuoju i draugu gimtadieni,bus ten ju triju menesiu mergyte-ir kaip man vaizduot linksma,bendraut su ta mergyte,kai zinau,kai pati niekada neturesiu vaiku
..
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2015 05 30, 12:21)
Oi,Murke,suknista mums geguze verysad.gif ...as net verkt nemoku,va vaziuoju i draugu gimtadieni,bus ten ju triju menesiu mergyte-ir kaip man vaizduot linksma,bendraut su ta mergyte,kai zinau,kai pati niekada neturesiu vaiku
..

jurmarta dar nenurasinek saves wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 05 30, 12:24)
jurmarta dar nenurasinek saves  wub.gif

nieko nebus,jau atleido krutine-tiesa tokia,kad po ivf as pastoju,bet pas mane nesivysto,o kodel-i si klausima medicina bejege man atsakyt... negi girdejot kada toki ciuda,kad 10 DPI 6 baigtusi nestumu?normaliems zmonems buna bent jau apie 50 skaiciukai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2015 05 30, 12:29)
nieko nebus,jau atleido krutine-tiesa tokia,kad po ivf as pastoju,bet pas mane nesivysto,o kodel-i si klausima medicina bejege man atsakyt... negi girdejot kada toki ciuda,kad 10 DPI 6 baigtusi nestumu?normaliems zmonems buna bent jau apie 50 skaiciukai verysad.gif

Zinau wink.gif bent kelias tikrai wink.gif ir jų kruopiukai oiiiii kokius bardakus namie daro lotuliukas.gif tad wink.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 30, 11:03)

Murke, jetau kaip gaila verysad.gif nežinau net kaip paguost verysad.gif tiek vilčių įdėta unsure.gif labai tikėjau, kad Jums pavyks unsure.gif
laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2015 05 30, 11:29)

Nenurasyk dar saves.. as zinok ir 6 buciau dziaugusis. Tikekim, kad jie augs 4u.gif
Atsakyti

Murke, oj kaip gaila 4u.gif. O aš tikėjau, kad bent tau sekmė nusišypsos, juk atrinko patį pačiausią. Bloga ta gegužė verysad.gif.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Oh,mergaites labai gaila kad nepasiseke,tikrai kazkokia ne tokia banga doh.gif Nespeju sekti visu naujienu,taciau labai liudna kai pamatai kad nepasiseke.Stiprybes jums,isliudekit ir isverkit ir kibkit toliau,nesustokit ir nepasiduokit.Aisku,daabr gal tai skamba absurdiskai bet as labai tikiu kad vistiek ateis stebuklas ir pas jus,labai tikiu.Gaila,tik kad nera tokiu paguodos zodziu kurios palengvintu jusu skausma.APkabinu tiesiog jus.
Atsakyti

Turėjau labai gerą nuojautą dėl jūsų... Š verta mano nuojauta, žiūriu verysad.gif
console.gif laikykis. Kai galėsi, pradėk galvoti apie planą, man padeda...
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 05 30, 14:56)
Turėjau labai gerą nuojautą dėl jūsų... Š verta mano nuojauta, žiūriu  verysad.gif
console.gif laikykis. Kai galėsi, pradėk galvoti apie planą, man padeda...

Aciu merginos.. surasiau laiska turkams, lauksiu atsakymo ir ziuresim ka toliau.. planai galvoj sukasi smile.gif
Atsakyti