QUOTE(-Murke- @ 2015 05 30, 10:03)
Sveikos, nu ka, Murke visa apsiverkus. <1
Einu i kamputi paverkti, nezinau, nei ka bedaryt. Taip sekesi, kai pagalvoji, o pabaiga tokia..
RNeringa, laikyk fronta. Turi gi bent viena grizti
Bliamba, rimtai, ta Geguze kazkokia nevykus, kaip uzkeikta...

Kazin, kaip butu man pasibaige, jei butu irgi isodine - greiciausiai, kad taip pat...
Murke, jau ne viena zinom sita jausma...

Tai, labai pritariu Afroditei, kaip ji parase - isliudek, isverk ta laika, kiek tau reikia, sulauki daug musu paguodos zodziu ir apkabinimu (nors tai greiciausiai nei velnio nepades...) ir pirmyn i ateities planus

Palauk, ar jums uzsalde kiek nors blastuciu??? Jau nebeatgaminu, nes tiek daug merginu vienu metu vaziavom, tiek daug informacijos buvo...
Papildyta:
QUOTE(rneringa @ 2015 05 30, 07:52)
Rasiux, būtų tau įkėlę pora blastučių, tai pykinimą priskirčiau kaip labai gerą požymį

. O tai kokias dozes tu gavai vaistų?? Juk pas tave gerai stimuliavosi, tai gonalio dozes neturėjo būti žvėriškos, bet tikriausiai kitų vaistų gavai daug dėl hiper.
O aš jau rašiau, kad jaučiuosi kaip subliuškęs balionas

, tokia visa kaip po mėnesinių.
Na, as irgi taip sakyciau, bet visa kalte tikrai metu tik vaistams...

mm pasirode 4dieni, tai leidziamu vaistu nebereikejo (juos reikejo leistis iki mm ateis), buvo likusios tik kelios geriamos tabletes, tai siandien pirma diena, kaip ju nebegeriu, tai puse velnio jauciuos, jau ir meginau valgyti si bei ta...

Bet miegot vistiek neina normaliai ir prabudus jauciasi dar sleikstulys, pykinimas...
O pas mane Gonalio dozes nebuvo dideles, dazniausiai po 150, tik 1 ar 2dienas buvo truputi daugiau, bet kadangi mano organizmas visada linkes labai neigiamai reaguoti, tai ir sureagavo... o ypac i tuos vaistus, kurie buvo paskirti, kad isvengti hyper salutiniu poveikio ar kazkas tai panasaus...

Bet sakyciau, gal sia stimuliacija organizmas truputi lengviau pernese, prisiminus pirmaja...