Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 23tema

QUOTE(-Murke- @ 2015 05 30, 12:03)

Eina sau... verysad.gif verysad.gif verysad.gif *****, kaip gaila.. verysad.gif Bet planai tikrai gydo! 4u.gif Murkyt, susirašysim lietuvoj, aš tau persiųsiu "Prednol".. wub.gif
O mes šiandien matėm cielus tris folius.... biggrin.gif Tik vienas iššovė į priekį, kiti du mažesni... Iki pirmadienio vis tas pat trigubas kokteilis Menogon+Gonal+Cetrotide. Ailyn sakė, kad jeigu bus geri 2 foliai, darys PDG.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 05 30, 19:34)
Eina sau...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif *****, kaip gaila..  verysad.gif  Bet planai tikrai gydo!  4u.gif  Murkyt, susirašysim lietuvoj, aš tau persiųsiu "Prednol"..  wub.gif
O mes šiandien matėm cielus tris folius....  biggrin.gif  Tik vienas iššovė į priekį, kiti du mažesni... Iki pirmadienio vis tas pat trigubas kokteilis Menogon+Gonal+Cetrotide. Ailyn sakė, kad jeigu bus geri 2 foliai, darys PDG.
4u.gif

Puikios naujienos thumbup.gif Laikyk frontą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 05 30, 18:34)
Eina sau...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif *****, kaip gaila..  verysad.gif  Bet planai tikrai gydo!  4u.gif  Murkyt, susirašysim lietuvoj, aš tau persiųsiu "Prednol"..  wub.gif
O mes šiandien matėm cielus tris folius....  biggrin.gif  Tik vienas iššovė į priekį, kiti du mažesni... Iki pirmadienio vis tas pat trigubas kokteilis Menogon+Gonal+Cetrotide. Ailyn sakė, kad jeigu bus geri 2 foliai, darys PDG.
4u.gif

lalabamba, kelinta šiandien stimuliacijos diena? kada punkcija? ax.gif
ir kaip sekas su lietuviais gyventi? biggrin.gif nepabodot vieni kitiems? biggrin.gif
sėkmės auginant foliukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 30 gegužės 2015 - 19:41
QUOTE(Lalabamba @ 2015 05 30, 18:34)
4u.gif

Na bent tokios geros naujienos smile.gif laikom kumscius smile.gif

Prednol matau prireiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 30, 10:03)
Sveikos, nu ka, Murke visa apsiverkus. <1  verysad.gif
Einu i kamputi paverkti, nezinau, nei ka bedaryt. Taip sekesi, kai pagalvoji, o pabaiga tokia..

RNeringa, laikyk fronta. Turi gi bent viena grizti  nestuke.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Bliamba, rimtai, ta Geguze kazkokia nevykus, kaip uzkeikta... blink.gif Kazin, kaip butu man pasibaige, jei butu irgi isodine - greiciausiai, kad taip pat... unsure.gif
Murke, jau ne viena zinom sita jausma... console.gif console.gif console.gif Tai, labai pritariu Afroditei, kaip ji parase - isliudek, isverk ta laika, kiek tau reikia, sulauki daug musu paguodos zodziu ir apkabinimu (nors tai greiciausiai nei velnio nepades...) ir pirmyn i ateities planus 4u.gif
Palauk, ar jums uzsalde kiek nors blastuciu??? Jau nebeatgaminu, nes tiek daug merginu vienu metu vaziavom, tiek daug informacijos buvo... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rneringa @ 2015 05 30, 07:52)
Rasiux, būtų tau įkėlę pora blastučių, tai  pykinimą priskirčiau kaip labai gerą požymį nestuke.gif. O tai kokias dozes tu gavai vaistų?? Juk pas tave gerai stimuliavosi, tai gonalio dozes neturėjo būti žvėriškos, bet tikriausiai kitų vaistų gavai daug dėl hiper.
O aš jau rašiau,  kad jaučiuosi kaip subliuškęs balionas verysad.gif, tokia visa kaip po mėnesinių.

Na, as irgi taip sakyciau, bet visa kalte tikrai metu tik vaistams... blink.gif mm pasirode 4dieni, tai leidziamu vaistu nebereikejo (juos reikejo leistis iki mm ateis), buvo likusios tik kelios geriamos tabletes, tai siandien pirma diena, kaip ju nebegeriu, tai puse velnio jauciuos, jau ir meginau valgyti si bei ta... unsure.gif Bet miegot vistiek neina normaliai ir prabudus jauciasi dar sleikstulys, pykinimas...
O pas mane Gonalio dozes nebuvo dideles, dazniausiai po 150, tik 1 ar 2dienas buvo truputi daugiau, bet kadangi mano organizmas visada linkes labai neigiamai reaguoti, tai ir sureagavo... o ypac i tuos vaistus, kurie buvo paskirti, kad isvengti hyper salutiniu poveikio ar kazkas tai panasaus... unsure.gif Bet sakyciau, gal sia stimuliacija organizmas truputi lengviau pernese, prisiminus pirmaja... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 30 gegužės 2015 - 20:57
QUOTE(Lalabamba @ 2015 05 30, 19:34)
4u.gif

Puiku Lalabamba thumbup.gif thumbup.gif!!! Tikiuosi ir labai linkiu, kad tavo foliukai augtų visi tolygiai ir taptų stopruolėmis blastutėmis wub.gif.
Atsakyti
Murke... frusty.gif angel_sadangel.gif Taip tikejau, kad Tau pasiseks.... Gal tikrai reikejo idejima kitam cikle daryti po PGD??? O gal tai nesvarbu? Labai idomu koks turku atsakymas bus. Gerai kad dar snaiguciu turit wub.gif wub.gif O nedarei hysteroskopijos pries IVF?

Lalabamba, labai tikiuos, kad Tau pasiseks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yendy @ 2015 05 31, 11:03)
Murke... frusty.gif  angel_sadangel.gif Taip tikejau, kad Tau pasiseks.... Gal tikrai reikejo idejima kitam cikle daryti po PGD??? O gal tai nesvarbu? Labai idomu koks turku atsakymas bus.  Gerai kad dar snaiguciu turit  wub.gif  wub.gif O nedarei hysteroskopijos pries IVF?

Lalabamba, labai tikiuos, kad Tau pasiseks  4u.gif

Aš ir labai tikejau...
Bet kaip suprantu Murke be snaiguciu... Nu bet gal aš klystu..

Lalabamba nugi šaunios tavo žinios!!!!
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 05 31, 10:05)

Bet kaip suprantu Murke be snaiguciu...  Nu bet gal aš klystu..

Vajei...... Meskute, cia as klystu, doh.gif blush2.gif Orya turi snaigutes... Murke , sorry wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 05 31, 11:05)
Aš ir labai tikejau...
Bet kaip suprantu Murke be snaiguciu...  Nu bet gal aš klystu..
Lalabamba nugi šaunios tavo žinios!!!!

Man irgi atrodo kad murkei is triju geras buvo vienas po PGD, o like nzn kur nukeliavo, bet matyt ne i snaigutes, nes ji turejo apie 6 blastutes jeigu as kazko nemaisau rolleyes.gif man iegi labai labai gaila verysad.gif

rneringa - kelinta tau siandien DPI? 4u.gif kazkaip nujauciu, kad labiausiai buvusi pesimiste siame skyrelyje galesi ryt dziaugtis tongue.gif

Lalabamba - puiku! trys geriau nei du, o du geriau nei nieko thumbup.gif bigsmile.gif esi tikra saunuole! Laikykis kiek gali cool.gif

Rositai irgi siunciu linkejimus ir tikiuosi jai geguze buvo JOS momentas wub.gif
Atsakyti
AČIŪ mergaitės, už palaikymą! 4u.gif wub.gif
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 05 30, 20:40)
kelinta šiandien stimuliacijos diena? kada  punkcija?  ax.gif
ir kaip sekas su lietuviais gyventi? biggrin.gif  nepabodot vieni kitiems? biggrin.gif

Šiandien 12 stimuliacijos diena. Oi, kaip man jau prailgo visas šitas badymasis... unsure.gif Punkcija, manau, gali būti ne anksčiau trečiadienio. Bet manau bus ketvirtadienį.. smile.gif
Dėl lietuvio... Na ką aš galiu pasakyt... blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Krown @ 2015 05 31, 11:11)
Rositai irgi siunciu linkejimus ir tikiuosi jai geguze buvo JOS momentas  wub.gif

Rosita ŠIANDIEN nuleisdinės kraujuką? blink.gif Ar aš kažką ne taip supratau? g.gif
Atsakyti
4u.gif uzjauciu mergaites kurioms nepavyko,tikrai liudna.bet optimizmo ir vel i prieku su viltim kad kitas kartas buten bus TAS!!!!
visom belaukiancioms savo rezultatu,linkiu kad jie butu teigiami wub.gif gana jau cia ir taip neigiamy emociju schmoll.gif
O as su klausymu ne i tema,kadangi cia visos geriau ismanancios nei gydytojai (o tai realu), tai paklausiu pas jus.Jeigu progesteronas 22c.d.yra 16.2, ar tai reiskia ovuliacija buvo ar ne?pas juos pazymeta norma luteal phase 1,7-27...?
Atsakyti