Įkraunama...
Įkraunama...

Kinų kuoduotieji šunys (32 tema)

QUOTE(Tuse @ 2015 09 10, 18:26)
Šaunuolė, Jarašiene! Balionas už ausis  4u.gif . Tai va jūs su Paukščiuku LT įeisite į istoriją kaip daugiausiai nusipelnę ausų statymo srity biggrin.gifliezuvis.gif  visiems kas po 2 mėn klijavimo pradeda verkti ''oi kaip stengėmės ir nepastatėm''. Dėl to užsirietusio galiuko gali būti sunkoka, Perlos irgi pasirietę, bet nepavyko ištiesinti jokiais būdais, bet apaugo plaukais, nesimato.
Tai gal kas nors pasirodyti nori  g.gif . Liūdnai mes čia kažkaip.

Oj, aciu labai uz 4u.gif pati esu labai savim patenkinta biggrin.gif nes ezu zmogus labai nekantrus, man reikia kad butu cia ir dabar biggrin.gif bet buvau pries perkant suniuka nusiteikus " eiti iki galo" su ausym lotuliukas.gif
Butinai nusifotkinsim greitu laiku mirksiukas.gif
Dabar turim dar viena uzduotele rasti Buckei drauge ,ieskau sfinksiuke rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JarasieneO @ 2015 09 10, 19:04)
Oj, aciu labai uz  4u.gif  pati esu labai savim patenkinta  biggrin.gif  nes ezu zmogus labai nekantrus, man reikia kad butu cia ir dabar biggrin.gif bet buvau pries perkant suniuka nusiteikus " eiti iki galo" su ausym  lotuliukas.gif
Butinai nusifotkinsim greitu laiku mirksiukas.gif
Dabar turim dar viena uzduotele rasti Buckei drauge ,ieskau sfinksiuke rolleyes.gif

Saunuoles thumbup.gif na mes iki 8men ausyte kliajavom smile.gif jo laiko uzima doh.gif

Geras as irgi vis pamastau apie sfinksa smile.gif labai noreciau Kanados wink.gif teko padraugauti su tokiu sveciuose biggrin.gif ne kate o suo ,likau apakus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2015 09 10, 21:12)
Saunuoles  thumbup.gif  na mes iki 8men ausyte kliajavom smile.gif jo laiko uzima  doh.gif

Geras as irgi vis pamastau apie sfinksa smile.gif labai noreciau Kanados wink.gif teko padraugauti su tokiu sveciuose biggrin.gif ne kate o suo ,likau apakus biggrin.gif

As apie kanados sfinksiuke jau gal kokius 4 metus svajoju, tik pritruko laiko MB ikalbeti lotuliukas.gif nes pacioj ikalbinejimo pradzioj girdejau tik kategoriska NE lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JarasieneO @ 2015 09 11, 06:55)
As apie kanados sfinksiuke jau gal kokius 4 metus svajoju, tik pritruko laiko MB ikalbeti  lotuliukas.gif  nes pacioj ikalbinejimo pradzioj girdejau tik kategoriska NE  lotuliukas.gif

maniskis irgi kaciu nemegsta doh.gif
as tai bijau smarves namie, man tie kaciu tuoletai fui doh.gif
O kate ziauriai faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2015 09 11, 08:33)
maniskis irgi kaciu nemegsta  doh.gif
as tai bijau smarves namie, man tie kaciu tuoletai fui  doh.gif
O kate ziauriai faina wub.gif

Baikit baikas. Pati tueiu britu trumpapalauke. Jokio kvapo. Bet ji pas mane iskastruota, galbut todel. Bet labai priklauso ir koks kraikas perkamas. Bet tikrai okio kvapo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JJuratyte @ 2015 09 17, 13:59)
Baikit baikas. Pati tueiu britu trumpapalauke. Jokio kvapo. Bet ji pas mane iskastruota, galbut todel. Bet labai priklauso ir koks kraikas perkamas. Bet tikrai okio kvapo.  mirksiukas.gif

nu gal,bet pas draugus atejus jauciu kur tie tuoletai stovi...
na bet cia tema apie sunis smile.gif

Kur visi prapuole,kaip gyvenat ?
Atsakyti
Labas, nebezinau ka su savo dveju metu kinuku ir bedaryti..neimanoma vieno palikti namuose,kaukia istisai...anksciau ir masinoje paliktas saukdavo,tikras mamyciukas.jau net galvojam apie antra suniuka,gal dviese butu kitaip..jau kaimynai pradejo skustis
Atsakyti
QUOTE(Panavija @ 2015 09 26, 13:26)
Labas, nebezinau ka su savo dveju metu kinuku ir bedaryti..neimanoma vieno palikti namuose,kaukia istisai...anksciau ir masinoje paliktas saukdavo,tikras mamyciukas.jau net galvojam apie antra suniuka,gal dviese butu kitaip..jau kaimynai pradejo skustis

Šuo iškraunamas tinkamai? Namuose turi užsiėmimą?
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 09 26, 16:18)
Šuo iškraunamas tinkamai? Namuose turi užsiėmimą?

Jis net i lova yra karta prisisiojas kaip supratom is pykcio kad kartu nepasiemem...pamato kad rengiames kazkur eiti pradeda drebeti. Nesvarbu ar ji valanda vedziosi ar labai trumpai paliktas sako kaukia istisai kol pavargsta.namie as i kita kambari einu ir jis is paskos bega...zaislu namie turi
Atsakyti
O nebandėt skaniukų į žaislus prigrūsti? Kol juos krapštys pamirš, kad kaukt reikia? arba antkaklį nuo lojimo, kaukimo reik pirkt?
Nežinau ar antras šuo pagelbės, nes pas mane trys, o vistiek būna primyža patinas vienas paliktas iš nervų bet nekaukia, arba niekas nesiskundžia g.gif
Atsakyti
QUOTE(pauksciukas @ 2015 09 28, 11:05)
O nebandėt skaniukų į žaislus prigrūsti? Kol juos krapštys pamirš, kad kaukt reikia? arba antkaklį nuo lojimo, kaukimo reik pirkt?
Nežinau ar antras šuo pagelbės, nes pas mane trys, o vistiek būna primyža patinas vienas paliktas iš nervų bet nekaukia, arba niekas nesiskundžia  g.gif

drinks_cheers.gif
pas mutoia pati situacija,jaigu duris uzdarau pries nosi prasideda dainos doh.gif
Mes turime lavinamuju zaislu, kur reikia tai pasukti ,tai issimti kazkokia detale,kad gautu skaniuka. Ji su jais zaidzia kokiu 10min ir veliau eina prie lango ir sedi laukia.

O man atrodo jaigu vienas kaukia,tai turint du abu darys tapati doh.gif
Atsakyti
Antras šuo vargu ar padės. Deizė pas mus atsirado kai jau namuose karaliavo kitas šuo. Išauklėtas, kuris turėjo būti pavyzdys, bet deja jau nuo pirmų minučių supratau , kajd bus sunku . Kaukimai vos uždarius duris, myžaliojimai ant minkštų baldų ir kilimų, neklausymas atsegus pavadį... Veždavaus šunį į parduotuves, studijas, nes buvo gaila kaimynų. Nepadėjo dresūra, iškrovimas, kongai, el. Antkaklis... Nuomavomės tuo metu būstą ir jau vienu metu buvo ant tiek nuo Deizės kaukimo, myžimo ant sofų bloga , kad planavau parduot, nes nemačiau išeities . Kaukimą kiek numažindavau palikdama daaug graužalų, nuo myžimo dėjau triusikėlius ... Būdavo prieš išeinant po visus namus pribarstydavau skanukų, palikdavau tv įjungtą ir išbėgdavau pro duris. Taip ir gyvenom. Galiausiai ji pradėjo laukt mūsų išėjimo. Bet ant skanukų toookios sumos išeidavo, kad nebenoriu jau ir pagalvot biggrin.gif. dėl sysiojimo bute tai vis galvoju, kad kaltos palos , nes iki 6mėn ji ant jų darydavo, o mes parsivežę nutarėm, kad namie palom ne vieta ir šuo turi reikalus daryt kieme... Būdavo iš lauko pareinam , o po valandos ji nueina į kitą kambarį ir pritupia ant sofos... Tiesa sakant pirmą toookį šunį turiu. Po tokio šuns kito jau ir nesinorėtų jei daugiau iki jos nieko nebūtum auginę.
Atsakyti