Ok, tai susiskambinsim
Gerai, kad viskas gerai, nes ten eismas didžiulis tuo metu
Ok, tai susiskambinsim
Ok, tai susiskambinsim
QUOTE(Nikutis @ 2015 07 03, 07:40)
Tai lauksiu skambučio, man kaip tik tomis dienomis bus išeiginės
Deja, vakar Zuzu buvo nubėgusi į kitą plento pusę. Jaučiu ir Tina buvo kartu, bet ji grįžo anksčiau, tad nesu tikra dėl jos. Kaip baisu.
17 val plentu labai intensyvus eismas, visa laimė, kad automobiliai tuo metu nevažiavo, tik keli stovėjo prie išvažiavimo iš Medelyno.
Deja, vakar Zuzu buvo nubėgusi į kitą plento pusę. Jaučiu ir Tina buvo kartu, bet ji grįžo anksčiau, tad nesu tikra dėl jos. Kaip baisu.
QUOTE(erikiuxxx @ 2015 06 30, 23:38)
mazas mazas,bet ir parodose nelabai sekasi.
Patikti yra viena,kai suo perkamas namams
is vis pas mus miniuku mada, su jorkais lygiai tas pats ,baisu ziureti
Kokia grazi Cikada, tikiuosi nesupainiojau vardu
Ir pauksciuko kompanija
Patikti yra viena,kai suo perkamas namams
Kokia grazi Cikada, tikiuosi nesupainiojau vardu
Ir pauksciuko kompanija
na parodose mes ,,nedirbam darbo", ,,nesiparinam ant konkurentų", tai tiesiog pramoga ir tiek, net nelabai aktualu mums rezultatas. Čia toks neolimpinis požiūris. O ir niekam konkurencijos parodose nesudarysim
Gražu man smulkesnis, ne dėl to kad mada, ar kaip čia, bet gražiau nors tu ką. Dėl skonio nesiginčijama ar ne
Reiks foto kada įkelt..
QUOTE(zuikelisv @ 2015 07 08, 10:41)
na parodose mes ,,nedirbam darbo", ,,nesiparinam ant konkurentų", tai tiesiog pramoga ir tiek, net nelabai aktualu mums rezultatas. Čia toks neolimpinis požiūris. O ir niekam konkurencijos parodose nesudarysim
Gražu man smulkesnis, ne dėl to kad mada, ar kaip čia, bet gražiau nors tu ką. Dėl skonio nesiginčijama ar ne
Reiks foto kada įkelt..
Reiks foto kada įkelt..
tai kai suo perkamas namams visai kitas reikalas
Noriu ir as i kokia parodele susitikt su visom!
O as tai aptingus iki negalejimo, ieskau, kas galetu man Puki sutvarkyt, nuskust plikai, gal kas norit pasitreniruot???? Atauge plaukai apie 2 cm
O as tai aptingus iki negalejimo, ieskau, kas galetu man Puki sutvarkyt, nuskust plikai, gal kas norit pasitreniruot???? Atauge plaukai apie 2 cm
QUOTE(Zarute @ 2015 07 28, 12:18)
Noriu ir as i kokia parodele susitikt su visom!
Aš savo mergas auginu vėl bet jau nežinau kiek užteks kantrybės, vakar Fina kaip veltinis buvo susivėlusi
QUOTE(pauksciukas @ 2015 07 30, 08:17)
Aš savo mergas auginu vėl bet jau nežinau kiek užteks kantrybės, vakar Fina kaip veltinis buvo susivėlusi 
Sveikos merginos, rekomenduokit kokia kirpeja,kad kinuka paruostu parodai, kontaktus i a.z.labai lauksiu
QUOTE(Nenka @ 2015 08 06, 10:47)
Sveikos merginos, rekomenduokit kokia kirpeja,kad kinuka paruostu parodai, kontaktus i a.z.labai lauksiu 
Jei plikas bandykite su Tuse iš SM susitart gal pagelbės.
Kuriai parodai ir koks kieno vaikas?
Brendis ištisai ekskursijose, turistas.