Įkraunama...
Įkraunama...

Zara

Zara woman firmos naujas megztinis atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tamsiai šokolado spalvytės jaukus madingas bei stilingas modeliukas wub.gif Modeliukas turi kišenukus - stilinga bei labai patogu wub.gif mirksiukas.gif Yra ir dar viena daili detalė - dirželis - jo dėka reguliuojasi apimtis mirksiukas.gif wub.gif Madinga V formos iškirptė wub.gif Modeliukas susisega sagutėmis. Yra atsarginė saga. Audinuko sudėtis: 100% - cashmere. Per krūtinę - 50 cm. Per juosmenuką (kur dirželis) - 46 cm. Per klubiukus - 50 cm. Stilingas ilgis - 80 cm. Rankovės ilgis - 56 cm. Per petukus - 37 cm. Dydis - M. Kaina tik 18 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Trafaluc Zara nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinuką puošia nuostabių spalvų paukščiai wub.gif Stilingai sukirptos rankovės užsisega sagutėmis wub.gif Priekis madingai sumetamas wub.gif Nugara stilingai ilgesnė wub.gif Per krūtinę - 53 cm. Ilgis - 70 - 60 cm. Dydis - XS. Atitinka S/M DYDĮ. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
Zara basic firmas naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja didokos. Audinuką puošia taikliai suderinti raštai bei spalvos wub.gif Nuo juosmenuko audinukas dailiai plisuotas wub.gif Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 41 cm. Ilgis - 58 cm. Dydis - L. PUIKIAI TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif wub.gif Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
ZARA W/B firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Lininį audinuką puošia kišenukų imitacijos wub.gif Modeliukas susisega didelėmis sagomis wub.gif Dailiai sukirpta apykaklė wub.gif Suknelė turi dirželį - dar vieną stilinga detalė wub.gif Nugaroje yra skeltukas mirksiukas.gif Per krūtinę - 48 cm. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus apie 48 - 49 cm. Stilingas ilgis - 107 cm. Dydis - M. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
ZARA firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. MODELIUKAS TINKA VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Madingą modeliuką priekyje puošia kišenukai - stilinga bei labai patogu wub.gif mirksiukas.gif Stilingos 3/4 ilgio rankovės wub.gif Jos padailintos madingu audiniu wub.gif Jį galima atlenkti mirksiukas.gif Per krūtinę - 44 cm. Per juosmenuką - 40 cm. MODELIUKAS NĖRA APTEMPTAS. Per klubiukus apie 47 cm. MATUOTA RAMYBES BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 85 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
TRF ZARA firmos nauja suknelė - tunika atvežta iš užsienio Viename TINKANTI VISIEMS SEZONAMS wub.gif mirksiukas.gif Man deja didoka. Labai stilingai sukirptas modeliukas wub.gif Stilingos detalės - vario spalva wub.gif Originali apykalė padailinta sagutėmis wub.gif Originalumu nenusileidžia ir apačia - ji asimetriška su skeltuku wub.gif Per krūtinę - 51 cm. Per juosmenuką - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. MODELIUKAS NĖRA APTEMPTAS. Toliau modeliukas platėja. Ilgis - 83 - 84 - 90 cm. Rankovės ilgis - 61 cm. Dydis - M. PUIKIAI TIKS PAGAL PARAMETRUS IR L DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
xs dydžio lininė Zara suknutė
20 eur
Atsakyti
Nauja Zara natūralios odos striukė, dydis M, 80€
Atsakyti
ZARA SIJONAS, DYDIS 38, KAINA 24.62 EUR

VILNIUS, BET GALIU SIUSTI

RASYKIT I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara W B firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilinga spalvų gama wub.gif Nugara juoda – priekis padailintas raštais wub.gif Priekį puošia dar viena stilinga detalė – originaliai sukirpta apačia wub.gif Šonuose yra skeltukai wub.gif mirksiukas.gif Modeliukas užsisega sagute nugaroje. Audinuko sudėtis: PRABANGI MEDVILNĖ – 96% - VISCOSE. 4% – ELASTANE. Per krūtinę – 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis – 67 – 92 cm. Dydis - L. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
Zara basic firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingas ir labai madingas modeliukas wub.gif Suknelę puošia taikliai suderinti raštai bei spalvos wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu wub.gif mirksiukas.gif Stilingai sukirpti šonai - jų dėka suknelė stilingai krenta dailia forma wub.gif Apačioje įverta gumutė kuri taip pat prisideda prie audinio originalaus kritimo wub.gif Dar viena daili detalė - kapišonas wub.gif Tokia detalė visada daro modeliuką stilingu wub.gif mirksiukas.gif Per krūtinę - 44 cm. Per juosmenuką apie - 38 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Nesiglamžo. Rankovės ilgis - 60 cm. Stilingas ilgis - 120 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara basic firmos nauja suknelė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. TINKA VISIEMS SEZONAMS wub.gif mirksiukas.gif Audinukas papuoštas dailia faktūra bei madingais raštais wub.gif Labai originaliai apipavydalinti rankovių kantai wub.gif Šone yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė. Per krūtinę - 55 cm. Per juosmenuką - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 83 cm. Dydis - S. TOKIO TIPO MODELIUKAS PUIKIAI TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti