Įkraunama...
Įkraunama...

Zara

ZARA premium skinny dzinsai labai grazios azure blue spalvos 38eur dydis, nauji su etikete, kainave 30euru, sios spalvos labai greit isparduoti buvo teko uzsakineti netycia gavosi du, galvojau pasiliksiu sau nes labai grazus bet sukudau reiktu mazesniu jau smile.gif - 23eurai
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 20 rugpjūčio 2019 - 10:30
ZARA BASIC firmos nauja striukė. Man deja mažoka. Labai stilingas modeliukas tinkantis pavasariui vasarai rudeniui wub.gif mirksiukas.gif Taikliai suderinti madingi raštai bei spavos: šokoladinė - kreminė wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Modeliukas užsisega užtrauktuku. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Ilgis - 70 cm. Dydis - S. Kaina tik 26 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibero @ 2019 08 06, 10:27)

Papildyta:
Puikios būklės Zara vinyl kelnės. Dydis M, 16€
Atsakyti
ZARA MAN nauja vyriška striukė. Šilta ir jauki. Stilinga mėlyna spalvytė. Blizgesys nuo blico. Modeliukas turi kišenukus užsisegančius knopkelėmis. Pati striukytė taip pat pirma užsisega užtrauktuku o po to ir knopkelėmis. Dailus rankovyčių kanteliai. Rankovytės padailintas sudigsniuotu audinuku. Modeliukas turi apykaklėje užsegtą ploną kapišoniuką. Kai jo nereikia jis vėl tvarkingai sudedamas užsegamas užtrauktuku ir knopkele. Audinuko sudėtis: 64% - POLYESTER. 33% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 3% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 60 cm. Ilgis - 70 cm. Apačia - 60 cm. Rankovytės ilgis matuojant nuo petuko - 70 cm. Dydis - M. Kaina tik 40 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
TRAFALUC firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Stilingi dryžiai - juoda - balta wub.gif Madinga detalė - priekyje dvi didelės kišenės wub.gif Priekį puošia klostelė wub.gif Nugarą taip pat wub.gif Dailiai sukirptos rankovės wub.gif Modeliukas susisega audiniu paslėptomis sagomis mirksiukas.gif wub.gif Yra atsarginė saga. V formos madingai sukirpta apykaklė wub.gif Petukai iš dvigubo audinio. Apačia stilingai užapvalinta wub.gif Per krūtinę - 54 cm. Stilingas ilgis - 72 cm. Šonai - 62 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

Zara M d tik viena karta vilketa suknele, moketa 45 eur, atiduodu uz 19 eur mirksiukas.gif
ilgis is nugaros 87 cm, krutine 46 cm
Atsakyti
ZARA knit firmos nauja palaidinukė - megztukas atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Švelnutis lengvas audinukas stilingos #sodrios #geltonos spalvytės. Modeliuko rankoves puošia skeltukai wub.gif Rūbelio šonus taip pat wub.gif Stilingai sukirpta apačia - nugara ilgesnė ir neužapvalinta kaip įprastai buna. Audinuko sudėtis: #SILK+COTTON wub.gif Per krūtinę - 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 54 -60 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
zara women firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja didokii. Labai elegantiškas modeliukas wub.gif Baltą audinuką pabrėžia tamsiai mėlynos spalvos priekis ir nugara, rankovių kantai bei priekis wub.gif Modeliukas susisega sagomis kurios taikliai paslėptos po audiniu wub.gif Per krūtinę - 55 cm. Per juosmenį - 53 cm. Per klubiukus - 60 cm. Rankovės ilgis - 61 cm. Nuo peties iki peties - 42 cm. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - L. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara W&B firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabių spalvų ir raštų modeliukas. Audinukas standus. Labai dailiai pabrėžia figūros privalumus. Apačia peštuko formos. Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 42 cm. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus - 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 101 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara trf firmos naujas suknelė - tunika - VIENAME atvežta iš užsienio mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Man deja mažoka. Labai stilingas bei originalus modeliukas wub.gif Ypatingai paveikslėlis kuris puošia abi rūbelio puses wub.gif Per krūtinę - 49 cm. Ilgis - 80 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
ZARA BASIC firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Lengvą audinuką puošia nuostabus raštai bei stilingos spalvos wub.gif Labai stilingai sukirptas modeliukas wub.gif #Tiesaus #kirpimo mirksiukas.gif wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Į juosmenuką šonuose įvertos gumutės. Per juosmenuką - 33 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Vidinės siūlės ilgis - 85 cm. Ilgis - 108 cm. Dydis - XS, BET PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibero @ 2019 08 30, 10:52)
Puikios būklės Zara vinyl kelnės. Dydis M, 14€

Atsakyti