Įkraunama...
Įkraunama...

Zara

ZARA W/B firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. MODELIUKAS PUIKIAI TINKA VISIEMS METŲ LAIKAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Puošnus sijonukas turi pasijonį - ant jo audinukas iš nerinių bei stilingas saulės kliošas wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 35 cm. Stilingas ilgis - 85 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara firm švarkas paaugliui
Būklė puiki, be jokių defektų, nešiotas trumpai. Tinkamas visais metų laikais, tiek ant maikutes, tiek ant golfo. Vidui pamušalas - medvilninis, rankovėse pamušalas polisteris. Tiks 13-15m,ūgiui 170 ar daugiau. Fotografuota ant 174 ūgio. Kaina-20€
Atsakyti
Zara basic firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Juodą audinuką puošia stilingi balti taškučiai wub.gif Modeliuką puošia daili balta apykaklė bei balti rankovių kantai wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif Nugaroje modeliukas susisega sagomis. Per krūtinę - 49 cm. Rankovės ilgis - 59 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2019 11 13, 17:30)
Zara firm švarkas paaugliui
Būklė puiki, be jokių defektų, nešiotas trumpai. Tinkamas visais metų laikais, tiek ant maikutes, tiek ant golfo. Vidui pamušalas - medvilninis, rankovėse pamušalas polisteris. Tiks 13-15m,ūgiui 170 ar daugiau. Fotografuota ant 174 ūgio. Kaina-20€

Atsakyti
ZARA trf firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingos spalvos elegantiškas skater tipo modeliukas wub.gif Modeliukas priekyje iki juosmens susisega sagomis sumaniai paslėptomis audiniu wub.gif Dailiausias akcentas - priekis dailiai surišamas diržu wub.gif Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenuką - 39 cm. Stilingas rankovės ilgis - 53 cm. Ilgis - 100 - 97 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 84 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara trf firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. SKIRTAS VISIEMS SEZONAMS - PUIKIAI TINKA IR ŠALTAJAM mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Man deja mažokas. Pilką audinuką puošia žavus juodos spalvos neriniai wub.gif Šone yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 65% - lana. 25% - polyester. 10% - polyamide. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 45 cm. Ilgis - 37 cm. Dydis - XS. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara firmos naujas megztinis atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. MODELIUKAS SKIRTAS VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Vidus pašildintas švelniu kailiuku wub.gif Audinukas padailintas stilingai suderintomis spalvomis - juoda - balta - pilka bei raštais wub.gif Modeliukas turi kišenes - stilinga bei patogu mirksiukas.gif wub.gif Taip pat stilinga detalė - kapišonas wub.gif Meztinis susisega sagomis. Per krūtinę - 48 cm. Rankovės ilgis - 62 cm. Stilingas ilgis - 80 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara Basic firmos naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tamsiai juodas elegantiškas modeliukas stilingos peštuko formos wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas ir skeltukas. Per juosmenį - 38 cm. Per klubiukus - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TURI ELASTANO. Ilgis - 61 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Natūralios odos striukė
Labai geros būklės, vilkėta maxsimum 5kartus,Zaros firm vyriska striukė, S dydis. 30€ su siuntim
Atsakyti
ZARA WOMEN firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Labai madingas modeliukas wub.gif Stilingi dryžiai bei gėlės wub.gif Į juosmenuką įverta guma. Toliau nuo šonų yra kišenės – stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Nugaroje taip pat yra kišenės. Per juosmenuką – 30 cm. TEMPIASI IKI 40 CM. Per klubiukus apie 48 cm. Stilingas ilgis – 84 cm. Vidinės siūlės ilgis – 57 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara Basic firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Stilingas bei elegantiškas modeliukas wub.gif Audinuką puošia taikliai tarpusavyje suderintos - #juoda - #melsva - #balta - #violetinė #spalvos wub.gif Šone yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Nugaroje yra kišenukų imitacija wub.gif Yra kilpos diržui. PARAMETRAI: per juosmenį - 39 cm. Per klubiukus apie 48 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 92 cm. Vidinės siūlės ilgis - 70 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas parduoda toki paltuka?
Atsakyti