ZARA W/B firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. MODELIUKAS PUIKIAI TINKA VISIEMS METŲ LAIKAMS Puošnus sijonukas turi pasijonį - ant jo audinukas iš nerinių bei stilingas saulės kliošas Nugaroje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 35 cm. Stilingas ilgis - 85 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 .
Zara firm švarkas paaugliui Būklė puiki, be jokių defektų, nešiotas trumpai. Tinkamas visais metų laikais, tiek ant maikutes, tiek ant golfo. Vidui pamušalas - medvilninis, rankovėse pamušalas polisteris. Tiks 13-15m,ūgiui 170 ar daugiau. Fotografuota ant 174 ūgio. Kaina-20
Zara basic firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Juodą audinuką puošia stilingi balti taškučiai Modeliuką puošia daili balta apykaklė bei balti rankovių kantai Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Nugaroje modeliukas susisega sagomis. Per krūtinę - 49 cm. Rankovės ilgis - 59 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 .
Zara firm švarkas paaugliui
Būklė puiki, be jokių defektų, nešiotas trumpai. Tinkamas visais metų laikais, tiek ant maikutes, tiek ant golfo. Vidui pamušalas - medvilninis, rankovėse pamušalas polisteris. Tiks 13-15m,ūgiui 170 ar daugiau. Fotografuota ant 174 ūgio. Kaina-20
ZARA trf firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingos spalvos elegantiškas skater tipo modeliukas Modeliukas priekyje iki juosmens susisega sagomis sumaniai paslėptomis audiniu Dailiausias akcentas - priekis dailiai surišamas diržu Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenuką - 39 cm. Stilingas rankovės ilgis - 53 cm. Ilgis - 100 - 97 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 84 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 .
Zara trf firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. SKIRTAS VISIEMS SEZONAMS - PUIKIAI TINKA IR ŠALTAJAM Man deja mažokas. Pilką audinuką puošia žavus juodos spalvos neriniai Šone yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 65% - lana. 25% - polyester. 10% - polyamide. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 45 cm. Ilgis - 37 cm. Dydis - XS. Kaina tik 12 .
Zara firmos naujas megztinis atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. MODELIUKAS SKIRTAS VISIEMS SEZONAMS Vidus pašildintas švelniu kailiuku Audinukas padailintas stilingai suderintomis spalvomis - juoda - balta - pilka bei raštais Modeliukas turi kišenes - stilinga bei patogu Taip pat stilinga detalė - kapišonas Meztinis susisega sagomis. Per krūtinę - 48 cm. Rankovės ilgis - 62 cm. Stilingas ilgis - 80 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 18 .
Zara Basic firmos naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tamsiai juodas elegantiškas modeliukas stilingos peštuko formos Nugaroje yra užtrauktukas ir skeltukas. Per juosmenį - 38 cm. Per klubiukus - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TURI ELASTANO. Ilgis - 61 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 .
ZARA WOMEN firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Labai madingas modeliukas Stilingi dryžiai bei gėlės Į juosmenuką įverta guma. Toliau nuo šonų yra kišenės stilinga bei labai patogu Nugaroje taip pat yra kišenės. Per juosmenuką 30 cm. TEMPIASI IKI 40 CM. Per klubiukus apie 48 cm. Stilingas ilgis 84 cm. Vidinės siūlės ilgis 57 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
Zara Basic firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Stilingas bei elegantiškas modeliukas Audinuką puošia taikliai tarpusavyje suderintos - #juoda - #melsva - #balta - #violetinė #spalvos Šone yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Nugaroje yra kišenukų imitacija Yra kilpos diržui. PARAMETRAI: per juosmenį - 39 cm. Per klubiukus apie 48 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 92 cm. Vidinės siūlės ilgis - 70 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 .