Įkraunama...
Įkraunama...

Zara

Nauja Zara natūralios odos vyriška striukė, dydis M, 70€
vartotojo įkelta nuotrauka
Kartą dėvėta Zara suknelė, dydis S, 25€
Atsakyti
Zara Basic nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai juodą audinuką puošia nuostabių spalvų gėlės wub.gif Madingas ¾ ranovių ilgis mirksiukas.gif wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę – 50 cm. Per juosmenuką – 40 cm. Toliau modeliukas platėja wub.gif Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis – L. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara w/b colection firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilingą modeliuką puošia šių metų topas – dryžiai wub.gif Madinga gama – juoda – balta wub.gif Madingai sukirptas modeliukas apnuogina petukus wub.gif Priekis ir nugara padailinta plačia karbatkėlė wub.gif Per krūtinę – 50 cm. Audinukas puikiai tempiasi – matuota ramybės busenoje. Ilgis - 63 cm. Dydis – L. MODELIUKAS PUIKIAI TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 14 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara woman firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Madingas bei elegantiškas modeliukas padailintas stilingais raštais bei taikliai suderintomis spalvomis: ruda – balta - juoda wub.gif Šone yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Nugaroje yra kišenukų imitacija : Stilingai atrodo juodu kantu padailintas wub.gif Yra kilpos diržui mirksiukas.gif PARAMETRAI: per juosmenį - 40 cm. Per klubiukus - 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TURI ELASTANO. Ilgis - 92 cm. Vidinės siūlės ilgis – 71 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

Zara skinny dzinsai, azure blue spalvos (man asmeniskai nereali sita melyna wub.gif )
dydis 38, toki atitinka. Turiu tokius pacius, siti pirkti ant zapaso nes tokio melynumo dzinsu kokio noriu nevisada randu,jau ir situ akropoli nebuvo dydzio tai siunciaus siaip ne taip pagavus, bet numeciau svorio tai per dideli ax.gif 20eur
atiimti galima kaune romainiuose arba siunciu lp express +1.8eur
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Jei netycia per kazkoki antgamtini stebukla atsirastu, mielai mainyciau i 36 dydi ir dar primokeciau turbut biggrin.gif
Atsakyti
Zara women firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingas kremo spalvos audinukas padailintas iškiliu raštu - gėlėmis wub.gif Madingai sukirptas peštuko formos modelis nugaroje turi skeltuką mirksiukas.gif wub.gif Viršuje yra užtrauktukas. Audinio sudėtis: 100% - COTTON. Per krūtinę - 43 cm. Per juosmenį - 35 cm. Per klubiukus - 44 cm. AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI. Stilingas ilgis - 97 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara w/b colection firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Madingai sukirptas modeliukas apnuogina petukus wub.gif Priekis ir nugara padailinta plačia karbatkėlė wub.gif Per krūtinę – 44 cm. Audinukas puikiai tempiasi iki 49 cm. Ilgis - 58 cm. Dydis – M. MODELIUKAS PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS 4u.gif mirksiukas.gif Kaina tik 15 €.

YRA IR TOKIA Zara w/b colection PALAIDINĖ wub.gif 4u.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara Basic firmos naujas kombinezonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilinga spalvų gama - tamsiai mėlyna - balta bei madingieji dryžiai wub.gif Dailiai apipavidalintas priekis wub.gif Apačia papuošta karbatkėlėmis wub.gif Modelis turi pamušalą. Į juosmenuką įverta gumutė. Yra dirželis. Per juosmenį - 37 cm. TEMPIASI IKI 52 CM. Per klubus apie 53 cm. Šortukų ilgis - 33 cm. Viršus matuojant nuo juosmens - 30 cm. Tinka tiek B TIEK C krūtinei. Dydis - M. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zaros suknelė ir bliuskutė/ po 20 eur. S dydžiai. trakai. vilnius. 869966250
https://mail.google....030822b6d57d212
https://mail.google....fa2e25873b67fb7
Atsakyti
Zara BASIC firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai stilingas modelis TINKANTIS VISIEMS SEZONAM wub.gif 4u.gif Audinys madingai languotas wub.gif Taikliai suderinta spalvų gama. Madingas viršaus sukirpimas -paaukštinta apykaklė dailiai atsilenkia wub.gif Modelį dar stilingesniu daro balta apykaklė bei balti rankovių kantai su skeltukais. wub.gif Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu. Per krūtinę - 59 cm. Per juosmenį - 57 cm. Per klubus - 59 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINYS ELASTINGAS. Ilgis - 89 cm. Dydis - XL. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
Zara TRF firmos nauja suknelė - tunika viename atvežta iš užsienio. Man deja maoka. Audinuką puošia stilingų spalvų gama wub.gif Originaliai sukirpta V formos apykaklė wub.gif Madingas 3/4 rankovių ilgis. Per krūtinę - 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS - PER KRŪTINĘ DAUGIAU NEI 50 CM. Per juosmenį BEI klubų sritį - 44 cm. MATUOTA APAČIA. Stilingas ilgis - 89 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Zara Woman firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Stilingas sodresnės spalvos nei nuotraukoje audinys mirksiukas.gif wub.gif Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai paatogu wub.gif Nugaroje taip pat yra kišenės. Yra kilpos diržui. Apačioje yra nedideli skeltukai. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Vidinės siūlės ilgis - 65 cm. Ilgis - 87 cm. Dydis - M. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara Woman firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltas kiauraraštinis audinukas labai dailiai išsiūvinėtas wub.gif Stilingo 3/4 ilgio rankovės. Dailiai apipavidalinta apačia bei rankovės wub.gif Abi pusės vienodos. Per krūtinę - 48 cm. Stilingas ilgis - 47 cm. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ. Laisvo kirpimo palaidinė piuikiai tiks ir S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Zara w/b firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Stilingas leopardo kailio audinys wub.gif Kelnės madingai plačios wub.gif Ypatingai apačia. Juosmuo stilingai paaukštintas. Į jį įverta guma. Per juosmenuką - 34 cm. Per klubiukus apie 47 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Vidinės siūlės ilgis - 68 cm. Ilgis - 101 cm. APAČIA - VIENA PUSĖ - 39 CM. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti