laba,
po poros savaiciu naktinio ar rytinio valgymo, si naktis pirma - ismiegojau as iki 8 val... mazas dar miega. Zinoma, mes naktinejam - jis uzmiega 23 val, as dar veliau , bet gi vasara, sviesu ilgai, ner kaip anksciau susiruost.
QUOTE(Pumpule @ 2015 06 14, 21:54)
. O jei nepades, bandysim Lainos varianta. Mes siaip naudojom migdolu alieju, tai jis super, bet su jauneliu nu niekaip nepadeda, nors jau valemes gal 5 kartus.. Gal su tepalu bus tas pats efektas, bet bent jau nereikia draskyt su sukutemis, kad uztepi, palaikai per nakti ir nuplauni... Tai man toks variantas patiko.
O juros oras labai veikia vaikus, mano vyresnelis 3,5 men pirma karta ismiegojo prie juros 6 valandas, namie budavo po 2-3 valandas tik. Vat idomu kaip butu su jauneliu, dabar jau jis mama lepina labai, duoda ir 5 val ismiegoti, kai pradzioje kas 1.5-2 val keldavosi.
zinok, jei sunkiai valosi - tikrai nusipirk ta kerasal. Jis specialiai skirtas suragejusios, sukietejusio odos suminkstinimui ir pasalinimui... nereikia tada nei draskyt, nei krapstyt - lengvai nusivalo su marles gabaleliu.
o prie juros - cia matyt, nuo vaiku priklauso. vienus ramina, o kitus - dar labiau pakrauna
QUOTE(Vega56 @ 2015 06 14, 23:10)
Pilveli masazuoju, kojytes lankstom. Simplex gyd israse, bet jo poveikio nepajauciau. Mums labiau enterokind suveike, jie homeopatiniai.
Gera zinot, kad ne as viena tokia, nes jauciausi labsi bloga mama, kad daugiau verkiu, nei dziaugiuosi savo stebukleliu. Del speneliu tai isbandziau turbut visus imanomus....geriausiai saltalankio aliejus padejo. Siandien pazanga, kelis kartus pavalgem su antspeniu, tai pailsejau nuo pientraukio.
Vega - yra daugybe rusiu tu laseliu nuo putimo. Jei tikrai beda - ieskokit, vis vien kazkurie bus veiksmingi. Be sab simplex yra ir infaloc, colinox, espumisan, calic calm, gerosios bakterijos ...
Ui, kaip zinomas jausmas tie verksmai po gimdymo

Hormonai... Su dukra, budavo, del kokio sudniekio susigraudinu ir zliumbiu
Si karta, aciu die, nebuvo sito hormoninio 'suskystejimo' man ...