Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų pokalbiai

Natalija, aš irgi pastebėjau, kad vos parašau, kad kažkas geriau - vėl atgal drinks_cheers.gif doh.gif
Mūsų miegas..patylėsiu..dažnai iki 4 nelabai teprisnaudžiu..
Eliza norėtų ryte taip lovoje pasikuisti, savaitgaliais taip ir apdarom, patinka jai, tokia liapūška būna, pasiraivo, pasirąžo, tada palaipioja. Bet šiokiadieniais negalime taip, nes mažius rėkia, o jo kartu pasiimti į lovą neįmanoma doh.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytes smile.gif visoms po 4u.gif uz vargus, nemigos naktis ir neramias dienas smile.gif
Kaip Natalija ir sake, jeigu tik keik pasidziaugi ramesne diena ar naktim iskarto kita diena atsigriebi doh.gif Apie miega geriau net nekalbeti, jeigu nakti keliasi 4 kartus tai jau pas mane gera naktis buvo, nes kitomis tai tik ta ur darau kad nuo vieno ant kito sono guluosi aplink Ž keisdama krutis doh.gif Dienomis emiau migdyti namuose tai bent ilgiau pamiega, pvz.ir dabar jau beveik 3 val knarkia (po velniu kodel nakti negali ismiegoti 2,5-3 val verysad.gif )
Pries jonines nutiko mums beda-Ž i galvyte prisisiurbe erke (aisku man kilo isterija)tokia maza maza vos iziurima, gerai, kad plauku nedaug ir sviesus tai pamaciau.Nelaime buvo apkaltinta kate, jai dabar beveik neleidziama po namus trintis-tik paesti ir pamiegoti, o taip sedi lauke :verysad:Po 2 sav. galima bus daryti tyrimus, bet beda tame, kad krauja ima is venos, na kur pas ji venos doh.gif Net nezinau ka ir daryti, ad daryt tyrimus ir kankinti vaika ar palikti viska ramybeje aisku jeigu nepasirodys kokie simptomai.
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2015 06 26, 11:57)
bet beda tame, kad krauja ima is venos, na kur pas ji venos  doh.gif Net nezinau ka ir daryti, ad daryt tyrimus ir kankinti vaika ar palikti viska ramybeje aisku jeigu nepasirodys kokie simptomai.

O kodėl bijai kraujo ėmimo iš venos? Maniškį nuo 4 mėn badydavo į veną, durdavo į rankytę, jokių problemų su tuo nekildavo 4u.gif
Atsakyti
Renalta, sveika, seniai matyta smile.gif O tai erkės negalima buvo ištirti? Spėjo nors kiek prisiurbti? Patys traukėt? Mūsų didelis brolis gavo Laimo ligą. Net nematė tos erkės, tai gerai, kad pradžioje išlindo tas specifinis žiedas. Ilgai nerodė...o ir parodžius ilgai neklausė mano raginimų eiti pas gydytoją. Bet vieno antibų kurso neužteko, reikėjo kartot. Tai nežinau, geriau tirkit, nes pvz., Laimo liga kartais tais žiedais neišsiduoda ir išlenda jau kitais, labai negerais simptomais. Šiaip, pažįstami gydytojai, įsisiurbus erkei iš viso tiesiog profilaktiškai sugeria ampicilino kursą doh.gif
O kodėl nekrenti kartu su mažium? Aš rytinio miego einu kartu. Tiesa, šiandien išmiegojo tik 20 min., tai tik susierzinau doh.gif

Miego trūkumo iškamuotoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2015 06 26, 11:01)
Bet tai kaip baisu priklausomybė nuo tos technikos. Ir dar brangios  doh.gif LInkiu, kad visada gerai veiktų  4u.gif

Kai parašiau, kad mažia zirzia ir geriau miega - pradėjo vėl zirzt ir papidomai du kartus keltis. Kas čia per mistinis portalas? Gal reikia tik skųstis?  lotuliukas.gif

tai jau tikrai kad priklausomybė doh.gif nu nežinau, nedaug pritraukė, netikiu, kad tiek mažai pieno. jei nutraukus dar bėga paspaudus rankom, tai koks čia traukimas g.gif visi ramina, kad tipo nemiegota naktis, nervai, bet anksčiau man jokios priklausomybės nuo to nebuvo. tai kodėl dabar turėtų būt ji ???? ne manyje čia problema....
nežinot kur kokio parduodamo dar gero naudoto pientraukio ar jų nuomos? bandau googlint, bet nelabai man čia, geriau jau prigult būtų, bet kol ne savaitgalis reikia kažką daryt. gal kas paskolint turi? nors tokio dalyko neskolinčiau ir pati, nes greit genda...
Atsakyti
Renalta, imk 4u.gif Man jeigu būtų tik 4 kartai, irgi būtų liuks, būna, bet retai, o šiaip irgi tas pats: viena - kita, viena - kita ir taip iki paryčių drinks_cheers.gif Dėl erkės..nežinau, kiek tai pagrįsta, bet ne kartą skaičiau,kad vaikai iki +-5 metų ir tuo labiau kūdikiai nesuserga šitom ligom (nežinau, ar tik encefalitu, ar ir laimo liga), bet reikėtų pasikonsultuoti su išmanančiu.
Maniškių venos tai durtos perdurtos, ypač Erikučiui, skauda širdį, klykia iki išprotėjimo, deja... ką gi darysi..

Tino, bliamba, paskolinčiau, bet pati naudoju 2-3 kartus per dieną, tai tektų abiems kartu sėdėti doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2015 06 26, 11:03)
O kodėl bijai kraujo ėmimo iš venos? Maniškį nuo 4 mėn badydavo į veną, durdavo į rankytę, jokių problemų su tuo nekildavo  4u.gif

Esu girdejusi daug siudnu patirciu todel ir bijau verysad.gif Ž kraujas dar is viso netirtas.

Papildyta:
QUOTE(Natalija_V @ 2015 06 26, 11:06)
Renalta, sveika, seniai matyta smile.gif O tai erkės negalima buvo ištirti? Spėjo nors kiek prisiurbti? Patys traukėt? Mūsų didelis brolis gavo Laimo ligą. Net nematė tos erkės, tai gerai, kad pradžioje išlindo tas specifinis žiedas. Ilgai nerodė...o ir parodžius ilgai neklausė mano raginimų eiti pas gydytoją. Bet vieno antibų kurso neužteko, reikėjo kartot. Tai nežinau, geriau tirkit, nes pvz., Laimo liga kartais tais žiedais neišsiduoda ir išlenda jau kitais, labai negerais simptomais. Šiaip, pažįstami gydytojai, įsisiurbus erkei iš viso tiesiog profilaktiškai sugeria ampicilino kursą  doh.gif
O kodėl nekrenti kartu su mažium? Aš rytinio miego einu kartu. Tiesa, šiandien išmiegojo tik 20 min., tai tik susierzinau doh.gif

Miego trūkumo iškamuotoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Erke vos vos buvo prisikabinusi vos patraukus labai laisvai visa issitrauke, viska dare vyras su mamo mama, as supanikavau verysad.gif Del erkes istirimo as tik po fakto apie tai pagalvojau kai vyras ja pribaige ir nuleido i WC verysad.gif
O del miegojimo, as diena galiu uzmigti tik po savaites nemigos ir tai labai sunkiai verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2015 06 26, 12:31)
Renalta, imk 4u.gif  Man jeigu būtų tik 4 kartai, irgi būtų liuks, būna, bet retai, o šiaip irgi tas pats: viena - kita, viena - kita ir taip iki paryčių drinks_cheers.gif  Dėl erkės..nežinau, kiek tai pagrįsta, bet ne kartą skaičiau,kad vaikai iki +-5 metų ir tuo  labiau kūdikiai nesuserga šitom ligom (nežinau, ar tik encefalitu, ar ir laimo liga), bet reikėtų pasikonsultuoti su išmanančiu.
Maniškių venos tai durtos perdurtos, ypač Erikučiui, skauda širdį, klykia iki išprotėjimo, deja... ką gi darysi..

Tino, bliamba, paskolinčiau, bet pati naudoju 2-3 kartus per dieną, tai tektų abiems kartu sėdėti  doh.gif  smile.gif

aciu Kitty, uz teigiamas mintis smile.gif nes man tos erkiu platinamos ligos kaip mirties nuosprendis skamba o ypac tokia kudikiui verysad.gif
p.s.Stiprybes ir tau su maziukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2015 06 26, 14:19)
Esu girdejusi daug siudnu patirciu todel ir bijau  verysad.gif Ž kraujas dar is viso netirtas.

Nesinervink, man Vilniuje Kardiolitoj ir Northway visai dar leliukui paimdavo be problemu, vaikas net nesureaguodavo, dabar jau daug sunkiau krauja priduoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2015 06 26, 14:16)
Esu girdejusi daug siudnu patirciu todel ir bijau  verysad.gif Ž kraujas dar is viso netirtas.

Sveikutes 4u.gif
Visoms graziu dieneliu ir aisku poilsio ir dar karta poilsio.
Tino,as savo duociau bet jau pardaviau mirksiukas.gif Nezinau,na man Medela Swing pientraukis tikrai patiko ir jei dar karta lauksiuos tai vienas is pirmuju daiktu bus ka pirksiuos thumbup.gif Man niekada nera papuole i slangele pienuko,nors gal kai as nebuvau kaip karvute tai man todel ir nepapuole.O del membranos,tai man buvo taip kad isploviau visas dalis,issterilizavau kaip ir visada po kiekvieno naudojimo,atsikeliu nakti pamaitinu vaikina ir einu traukt pienuko.Susidedu viska ir...man netraukia..bandau dar karta,na netraukia.As aisku zadinu vyra ir su siaubu akyse sakau blyn sugedo peintraukis...jis pradejo ziuret ir sako,tai tu juk neidejai membranos.Idejo ir viskas trauke super thumbup.gif Po kiek laiko man toj membranoj atsirado skylute ir iskart susilpnejo traukimas,o kai jau iplyso ji vos vos trauke.Tai mes pirkom atskirai membranas ir prie to pacio butelius 3 medelos kad pienukui laikyt saldytuve butu patogiau.Tai tas membranas reikia tikrai turet visad extra atveju. 4u.gif
Kai pagalvoju,jetus gyvenciau tokioj vietoj kaip Laina tai man nereiktu jokiu pajuriu ir kt. lotuliukas.gif Nuvyke buvom pas draugus o jie gyvena misko apsuptyje,turi tvenkinuka-eina sau super poilsis,zmoniu aplink nera-kai reikejo isvaziuot verkt norejos blush2.gif
Uh,uzjauciu kai vaikas masinoj klykia doh.gif Maniskis kazkaip nuo gimimo kad kol vaziuoji masinoj miega,bet jei tik sustoja vyras sakykim bezno uzsipilt,ar nueina i degalina man kavos nupirkt ar koks kamstis-tai kaip bemiegotu mano princas kietai,akys tik placios ir paleidzia duudas biggrin.gif
Labiausiai mane gazdina kai mergaites kuriu maziukai jau zymiai vyresni uz mano raso kad nemiega naktim.Jetus cia jiems koks augimo suolis ar kas...man baisu pagalvot kad vel gali tekt praeit per tai per ka praejom doh.gif
Renalta,nebijok tu taip del to emimo is venos kraujuko.Mano vaikinas toks nepanesantis skausma.Sakykim kitiems 2 men.kas gauna skiepus tuos baisiuosius sakydavo kad paverkia tuo metu ir viskas,tai mano zviege non stopu 4.5 val.paskui man rodos Kiskius pasakojo kad dukrytei pasaiteli kirpo,tai mums irgi neseniai kirpo-o je koks vaiko piktumas buvo,aisku vaizdas irgi nekoks,kraujukas per zandukus bego.Bet nuraminom labai sunkiai ir prireike vos ne 1val.
2men.amziaus eme kraujuka is pirstuko-tai oi kaip verke.O visai neseniai eme kraujuka is venos,maniau kad ims is galvytes nes kur pas ji ten venos rankytej nesimato.Tai atejom,paguldziau vaiktui,laikau rankyte,sesute uzdejo zguta ir pirstukais kazka pamaige kur turi but vena ir idure.Vaikutis suverke tik kai idure,o kol bego kraujukas i kolbeles tai net nusisypsojo sesutei.Taip kad viskas linkiu kad ir jums butu gerai ir svarbiausia kad butumet SVEIKI.
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 06 25, 15:48)
As kadangi nusitraukt negaliu, pabandziau apsvert vaika pries maitinima ir po jo-sveriau su rubais ir su pampe abu kartus, kad nieko isminusuog nereiktu, na ir pasunkejom 60 g.  thumbup.gif  vadinasi mp gal ir mazoka, bet as nemarinau vaiko badu clap.gif:  bandysiu misinuka daduodt, bet kad jis uzmiega man, kol pavalgo  doh.gif  bet kaip man palengvejo karsta.gif

As net ligonineje taip sverdavau - pries maitinima ir po su visais rubeliais, pampuciu. Ir gan i,gai taip, nes svoris mums kazkaip sunkiai augo.

QUOTE(Atisa @ 2015 06 26, 08:36)
Labas rytas  4u.gif
O kokioj vaistinej kud pirkot ta Promolact? MV vakar kelias vaistines apvaziavo, sako net nezino apie tokius  doh.gif

Edena, pavydziu tau juros  biggrin.gif  kaip faina!! Saunuole, kad vaziuoji ir neribojat saves  thumbup.gif

As Camelijoj, bet reikejo uzsakineti.

laina, tik nebijok, miega jis vezimuke ilgai, o ten miegos dar ilgiau, o kiaip dar smagu bus ant smeliuko thumbup.gif tik ildeliu isidekit, o tai pirksit ten kelis kart brangiau! Gerai pailsek ir pati ir aisku nepamirsk pasipasakot wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2015 06 26, 13:31)
Tino, bliamba, paskolinčiau, bet pati naudoju 2-3 kartus per dieną, tai tektų abiems kartu sėdėti  doh.gif  smile.gif

bijau, kad apsireikšiu, kad įsitikinčiau, kad čia man tikrai nuo streso ir nemigos pieno mažiau, nes visi apie tai man suokia, o aš netikiu, ypač kai matau, kad po pientraukio traukimo dar pieno yra blink.gif

QUOTE(Renalta @ 2015 06 26, 14:19)
O del miegojimo, as diena galiu uzmigti tik po savaites nemigos ir tai labai sunkiai  verysad.gif

nu aš irgi panašiai... doh.gif va priguliau pamiegot vaikus pridavus, tai kas iš to - tik susinervinau... širdis kala, minčių krūva, nors prieš tai valerijonų prigėriau nemažai. nu ir ką daryt, kai chemijos jokios negalima. tai man triukšmas, tai dar kas. vyro alaus paprašiau nupirkt, bet kažin ar sms pamatys dar ne namie verysad.gif
jaučiu, dar kelios tokios naktys ir vėl puskę kviesiu į pagalbą.

QUOTE(Afrodite69 @ 2015 06 26, 14:32)
Tino,as savo duociau bet jau pardaviau mirksiukas.gif  Nezinau,na man Medela Swing pientraukis tikrai patiko ir jei dar karta lauksiuos tai vienas is pirmuju daiktu bus ka pirksiuos thumbup.gif Man niekada nera papuole i slangele pienuko,nors gal kai as nebuvau kaip karvute tai man todel ir nepapuole.O del membranos,tai man buvo taip kad isploviau visas dalis,issterilizavau kaip ir visada po kiekvieno naudojimo,atsikeliu nakti pamaitinu vaikina ir einu traukt pienuko.Susidedu viska ir...man netraukia..bandau dar karta,na netraukia.As aisku zadinu vyra ir su siaubu akyse sakau blyn sugedo peintraukis...jis pradejo ziuret ir sako,tai tu juk neidejai membranos.Idejo ir viskas trauke super thumbup.gif Po kiek laiko man toj membranoj atsirado skylute ir iskart susilpnejo traukimas,o kai jau iplyso ji vos vos trauke.Tai mes pirkom atskirai membranas ir prie to pacio butelius 3 medelos kad pienukui laikyt saldytuve butu patogiau.Tai tas membranas reikia tikrai turet visad extra atveju.  4u.gif 

nu man jis slabnas. dabar tų membranų užsipirksim bent keletą, bet kad tik čia būtų problema. taip nesinori baigt maitint pienu savo mazges vien dėl technikos trūkumų, o ne dėl to, kad man pačiai pienas baigėsi verysad.gif

o aš padariau atradimą. rimtai, mišiniai atidaryti galioja vos keletą savaičių ? blink.gif aš maniau, kad ten miltukai ir bile kada galima daryt. turim Aptamilio dėžę, pradarytą dar tik gimus, bet nenaudojom jau kokius 2 mėnesius to mišinio. tai išmest reiks? jau jo tikrai niekaip negalima? tikrai sugenda ar čia tik apsidraudimui parašytas tas terminas?

gero savaitgalio visoms 4u.gif
Atsakyti
Del kraujuko kaip ir sake mergaites-nera ko bijoti, mano dukrytei buvo 3,5 sav., kai su roto virusu patekom i infekcine doh.gif tai state mums ten lasines, ir vaistukus leido i vena. Buvo ir rankytej, ir galvytej pastate. Nebijok 4u.gif

Su miegu man tas pats doh.gif nakti tas kilojimasis jau zudyt pradeda. Nors ir miega mazius, bet kol pamaitjni, dar koki pampi pakeiti, zourek vos ne valanda. Jauciasi ta nedamiga unsure.gif o diena ziuriu miega, prizadint negaliu. Pati pabandau prigult-ir kaip ir Tino, negaliu uzmigt, be sansu -girdziu kiekviena garseli, tada susierzinu nuo negalejimo miegot ir atsikeliu dar labiau pavargus doh.gif

Delisinio ir man idomu, nes irgo Aptamil didele deze pradarem, tikrai nesunaudosim taip greit g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 26 birželio 2015 - 16:48