QUOTE(Renalta @ 2015 06 26, 14:16)
Esu girdejusi daug siudnu patirciu todel ir bijau

Ž kraujas dar is viso netirtas.
Sveikutes
Visoms graziu dieneliu ir aisku poilsio ir dar karta poilsio.
Tino,as savo duociau bet jau pardaviau

Nezinau,na man Medela Swing pientraukis tikrai patiko ir jei dar karta lauksiuos tai vienas is pirmuju daiktu bus ka pirksiuos

Man niekada nera papuole i slangele pienuko,nors gal kai as nebuvau kaip karvute tai man todel ir nepapuole.O del membranos,tai man buvo taip kad isploviau visas dalis,issterilizavau kaip ir visada po kiekvieno naudojimo,atsikeliu nakti pamaitinu vaikina ir einu traukt pienuko.Susidedu viska ir...man netraukia..bandau dar karta,na netraukia.As aisku zadinu vyra ir su siaubu akyse sakau blyn sugedo peintraukis...jis pradejo ziuret ir sako,tai tu juk neidejai membranos.Idejo ir viskas trauke super

Po kiek laiko man toj membranoj atsirado skylute ir iskart susilpnejo traukimas,o kai jau iplyso ji vos vos trauke.Tai mes pirkom atskirai membranas ir prie to pacio butelius 3 medelos kad pienukui laikyt saldytuve butu patogiau.Tai tas membranas reikia tikrai turet visad extra atveju.
Kai pagalvoju,jetus gyvenciau tokioj vietoj kaip
Laina tai man nereiktu jokiu pajuriu ir kt.

Nuvyke buvom pas draugus o jie gyvena misko apsuptyje,turi tvenkinuka-eina sau super poilsis,zmoniu aplink nera-kai reikejo isvaziuot verkt norejos
Uh,uzjauciu kai vaikas masinoj klykia

Maniskis kazkaip nuo gimimo kad kol vaziuoji masinoj miega,bet jei tik sustoja vyras sakykim bezno uzsipilt,ar nueina i degalina man kavos nupirkt ar koks kamstis-tai kaip bemiegotu mano princas kietai,akys tik placios ir paleidzia duudas
Labiausiai mane gazdina kai mergaites kuriu maziukai jau zymiai vyresni uz mano raso kad nemiega naktim.Jetus cia jiems koks augimo suolis ar kas...man baisu pagalvot kad vel gali tekt praeit per tai per ka praejom
Renalta,nebijok tu taip del to emimo is venos kraujuko.Mano vaikinas toks nepanesantis skausma.Sakykim kitiems 2 men.kas gauna skiepus tuos baisiuosius sakydavo kad paverkia tuo metu ir viskas,tai mano zviege non stopu 4.5 val.paskui man rodos Kiskius pasakojo kad dukrytei pasaiteli kirpo,tai mums irgi neseniai kirpo-o je koks vaiko piktumas buvo,aisku vaizdas irgi nekoks,kraujukas per zandukus bego.Bet nuraminom labai sunkiai ir prireike vos ne 1val.
2men.amziaus eme kraujuka is pirstuko-tai oi kaip verke.O visai neseniai eme kraujuka is venos,maniau kad ims is galvytes nes kur pas ji ten venos rankytej nesimato.Tai atejom,paguldziau vaiktui,laikau rankyte,sesute uzdejo zguta ir pirstukais kazka pamaige kur turi but vena ir idure.Vaikutis suverke tik kai idure,o kol bego kraujukas i kolbeles tai net nusisypsojo sesutei.Taip kad viskas linkiu kad ir jums butu gerai ir svarbiausia kad butumet SVEIKI.