Edena, labai faina, vistiek leliukui grynas oras, kaip beziuresi. Jis to vejo nejaucia

o jums gal iseis kur prigult siltesne vietele atradus. Kita savaite atrodo labai grazia pranesa, tai jei dar busit, atsigriebsit
Del vaiko lietimo ir man labai labai nepatinka

be kita ko, kai sia savaite buvo atejusi mano gyd., tai pirmiausia ka sake-jokiu buciavimu svetimiems zmonems, galima liesti tik rankyte. Ypatingai sake saugoti nuo kitu vaiku, nes jie yra didziausias uzkratu saltinis. Apie joki palaikyma jau nekalbu. As tai zinok su situo vaiku jau drasesne kitiems pasakyti ir tikrai neduodu niekam vaiko nesioti, jau nekalbu apie kitus vaikus, tikrai pasakyciau graziai, kad gal kita karta

ir lankyti kai siulosi ateit, si karta pasakiau, kad sveciu dar nepriimam, o kas is giminiu jau labai verzesi, paklausiu, ar neserga

ir man dzin, kaip as atrodau pries juos, ne jiems po to su serganciu vaiku buti ir nervus gadintis

stengiuos issireikst labai taktiskai, kiti supranta is puses zodzio, kai numyki, taciau turiu drauge, kuri jau pirma diena verzesi butinai i namus, o as ka tik po ligonines, sveikatos nera, tas lelius mazulytis, darnepriprate patys, o taip ikyriai, kad nori savo dukrai parodyt leliuka ir viskas

tai kai nesuprato is uzuomenu, pasakiau aiskiai, kad alnkyti dar anksti, ir juolab vaikams, kad ateitu po savaiteles bent jau, niekur nedingsim
Del kvepalu irgi- mums ligoninej sake, kad kvepalai gali pakenkti vaiko kvepavimo sistemai, suerzinti vaikiuka, nes jam dar viskas nauja. Bet as tave suprantu, nes as saviskiams tik pasakau, bet jei pvz anyta bandytu imti, turbut neisdrisciau pasakyt

gal bandyk sakyti, kad lelius labai jautrus, bijo kitu zmoniu ir geriau neimti
Papildyta:
QUOTE(laina12 @ 2015 06 27, 12:08)
oculoheel palasinau... bet jei nepades - reiks stipresniu kokiu lasiuku
Aciu labai, pabandysiu siandien nusipirkti, o jei nepades, tada ir vesiu pas gyd