Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų pokalbiai

QUOTE(Wiliux @ 2015 06 27, 12:40)
Labu,

Jungiuosi prie tu, kurioms 4 atsikelimai nakti jau gerai. Bandau vel atimineti kruti is vaikes pries uzmingant, bet atrodo pralaimiu kova  doh.gif Pirmas tris naktis dar nieko buvo, lyg ir retejo kelimaisi, bet ketvirta ir penkta nakti jau nekas visai... pirma miega ismiega 2-2,5 h, paskui bunda kas valanda. Tai kai is tos valandos dar kokias 5 min. atimineji kruti ir negali miegoti sad.gif. O dar MB pervarges knarkia sad.gif. O vakar jau ir to dvieju valandu miego nebebuvo, budo belenkiek kartu. As pervargus, issilieju ant MB, pati zinau, kad blogai, gailiuosi, ale niekaip nesukontroliuoju saves sad.gif
N irgi eme krauja is rankytes. Verke, bet nieko labai baisaus nebuvo.
Mes buvom del svorio pas kardiologe. Paziurejo ekg - tyli, paklause sirdeles - tyli, 10 min echoskopavo - tyli. Jau tiek spejusi buvau prisigalvoti, visa turta mintyse ikainojau ir ispardaviau, kad surinkti pinigu gydymui. O pasirodo esminiu pastabu neturi, tiesiog kalbeti nemegsta apziuru metu  doh.gif  O vaike po ligonines daktaru nemegsta. Tiek per ekg, tiek per echo buvau pakibusi su papu, tik todel ramiai gulejo biggrin.gif. Juokesi personalas is manes biggrin.gif
As neleisdavau laikyti mazytes. Bet kam galejau atsakyti, net ir anytai...
Labai zaviuosi naujom skyriaus mamomis - na kaip sauniai susitvarkote  thumbup.gif  ir parasyt spejate ir pakeliaut, o kas dar ir su dvynukais !
Tino, tikiuosi susitvarke pientraukis arba radai nauja.

Wiliux,

O tavo mazyle kai zinda tai visa laika tam tikra laika ar bet kada ir bet kiek? Nes as tai pastebejau su saviskiais kad jie miegalioja po val tada kai valgo padrikai. ir ant ranku tada prasos. o kai suvalgo pilna doze, tai ir miega tada giliau ir daug ilgiau.na zinau kad taviske jau vyresne ir pas ja turbut jau ta miego asosijacija susiformavus su (.) bet kadangi ji jau ir kita maista as taip isivaizduoju vartoja, gal nakciai kokio misinio jai galima butu duot, kad siek tiek apsunktu ir imigtu vaikas g.gif O soskiuka naudojat? Nes toks vaizdas kad ji ta (.) kaip ir komfortui ir nusiraminimui naudoja, tai gal galima butu bandyt (.) keist kazkuo kitu- panasiu daigtu g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 27, 13:57)
Wiliux,

O tavo mazyle kai zinda tai visa laika tam tikra laika ar bet kada ir bet kiek? Nes as tai pastebejau su saviskiais kad jie miegalioja po val tada kai valgo padrikai. ir ant ranku tada prasos. o kai suvalgo pilna doze, tai ir miega tada giliau ir daug ilgiau.na zinau kad taviske jau vyresne ir pas ja turbut jau ta miego asosijacija susiformavus su (.) bet kadangi ji jau ir kita maista as taip isivaizduoju vartoja, gal nakciai kokio misinio jai galima butu duot, kad siek tiek apsunktu ir imigtu vaikas  g.gif O soskiuka naudojat? Nes toks vaizdas kad ji ta (.) kaip ir komfortui ir nusiraminimui naudoja, tai gal galima butu bandyt (.) keist kazkuo kitu- panasiu daigtu  g.gif  4u.gif

Musiske maitinama pagal poreiki ir ant ranku prasosi smile.gif Beda labiau ne alkanume, o kaip pati sakai asociacijose. Todel ir bandau ismokinti imigti be papo, bet sunkiai sekasi. Rezultatus reikia vertinti bent po 10 dienu, kol kas praejo 6. Soskes neima, pora kart bandziau pratinti, bet matyt nelabai pati norejau smile.gif. Dabar 10 men. vaiko jau nepratinsiu. Kazkaip isgyvensim.
Butu pas mus dvynukai irgi reiketu tvarkos grieztesnes. Dabar vienturtele lepunele.
Ai musiskei baliai irgi patinka smile.gif buvom pas draugus ikurtuvese - nelabai as ta vaika ir maciau. Ir MB tiko, ir ant ranku pas kitus buvo, ropojo, suposi. Grizom namo - vel i wc nueiti negaliu. Reiks gyventi komunoje wink.gif
Laina geru atostogu!
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 27, 13:57)
Nes as tai pastebejau su saviskiais kad jie miegalioja po val tada kai valgo padrikai. ir ant ranku tada prasos. o kai suvalgo pilna doze, tai ir miega tada giliau ir daug ilgiau.

taip taip, kai tik nesuvalgo savo dozes, tai jau ir lauk avralo anksčiau laiko doh.gif bet ne visada naktį pasiseka sumaitint viską, kiek reikia.

klausykit, o ką kūdikiai daro baseine? rašo, kad jau nuo 4 savaičių galima eit į baseiną. gal reiktų nueit visiems g.gif

o man klinikose sakė, kad neišnešiotiems naujagimiams priklauso visokių mankštų, masažų ir pan. tai kažin, kas juos skiria,kaip juos gauti? ar čia gydytojai turi išrašyti ar kaip? ir tas "priklauso", tai reiškia, kad jie nemokami? neberandu to lapuko su panašia informacija neišnešiotukams.
Atsakyti
laba
isslinkau po septyniu is kambario - noriu pries kelione ramiai tyliai kavos isgert.
visada po pirties gerai miegodavo mazas, o sianakt - vartes, zurze per miegus doh.gif tai nezinau, pati ar miegojau kiek ar ne doh.gif Dar kaip durne apie 16 val stiprios kavos isgeriau - suveike visgi

na, ka, isleksim - kompo neimsiu, tai prisiduosiu grizus. Orus rodo sauletus, bet vesius. na, kaip nors.

QUOTE(Edena @ 2015 06 27, 11:14)
linkejimai is vejuoto pajurio, jau vejas tai atsiprasau, ledinis, o vakare 12 laipsniu+ ledinis vejas tai noris pukiniu striukiu smile.gif  bet kopose diena iseina pasideginti, bent jau ligonines baltuma paciai pavyks panaikint : einam per leliuko pietu miega tai ismieg apie 2,5 val  vezime jaukiai susuktas

Ar mane viena erzina kai seimoj visi ciupina ta leliuka kilnoja, nosytes ciupineja dar su kvepaluotom rankom paskui jauciu kvapa net ant jo ejau praust  :Ir dar mociutei fix ideja kad dukterecia ant ranku pasiemus nusifotkintu musu beveik 5kg vaika o jai 10 metu man baisu ar dar galvos neislaikys ar pacio leliuko, kaip jus maziukus, vaikams nesiot duodat? ::

ir as tuoj prisijungsiu prie pingvinu biggrin.gif

na, seimoj , manau, galima gi duot ta leliuka paniurkyt. Va, svetimiems - tai ne schmoll.gif

na, edena - 10 metu duktereciai mirksiukas.gif mano dukrai 7 nera, bet kilnodavo nuo kokio 3 men, ir dabar net panesa ir nunesa kur reik (o joris tai jau 10 kg sveria biggrin.gif ). Bet zinoma, su prieziura anksciau, bet leisdavom pakelt.

QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 27, 11:24)
:As ir esu sudavus kelis kart kol dar nezinojau nesuvalgyta misini kuris prastovejes buvo keleta valandu kambary ir nieko nebuvo. Bet kai pagalvoji ir taip maitini sintetiniu maistu ta vaikiuka, tai kazkaip nesinori rizikuot dar del kazkokiu bakteriju :

as tai tos nuomones, kad kuo maziau vaika saugoji - tuo stipresnis imunitetas formuojasi. Dukrai augant, tai buteliukus sterilizavau, soskei nukritus ant zemes - begau plaut, grindis pora kart per diena plaudavau ir tt. ir pan. Dabar kazkaip 'dasuto', kad seniau vaikai puikiai ir ant pluktines aslos uzaugdavo biggrin.gif ... Tai nei buteliuku sterilizuoju, nei soskes labai plaunu nukritus (na, jei ant dirvos, ta tada taip, bet nuo grindu schmoll.gif biggrin.gif ) . Kai pagalvoji, afrikoj vaikai badauja, vandeni vos ne is balos geria... o cia, misinuko pasildyt negalima doh.gif

QUOTE(Tino @ 2015 06 27, 21:31)
klausykit, o ką kūdikiai daro baseine? rašo, kad jau nuo 4 savaičių galima eit į baseiną. gal reiktų nueit visiems 

o man klinikose sakė, kad neišnešiotiems naujagimiams priklauso visokių mankštų, masažų ir pan. tai kažin, kas juos skiria,kaip juos gauti? ar čia gydytojai turi išrašyti ar kaip? ir tas "priklauso", tai reiškia, kad jie nemokami? neberandu to lapuko su panašia informacija neišnešiotukams.

kaip tai ka biggrin.gif ? nugi plaukioja ir net nardo mirksiukas.gif Ir dar daugumai labai patinka tas.

turi kreiptis i savo gydytoja, tas nusius turbut i ankstyvosios raidos kabineta, ir ten israsys g.gif Jei su siuntimu, turetu but nemokami. o jei pagal mamos pageidavima - tada turi susimoket , man rods.

na, ka, kava baigiu isgert berasydama
geru jums visoms, siltu smagiu dienu ir ramiu naktu 4u.gif
Atsakyti
Laina12, mano dukrytei irgi 7 m., ir kai broliukui bus kokie 3 men., tikrai duosim palaikyt su prieziura, ir nieko blogo cia nematau. Bet tokio amziaus jau ir kitiems duosiu, gi neozoliuosi to vaiko. Bet Edenos berniukui dabar apie 3 sav.man rodos, tai as turejau omeny tokio amziaus lelius, kur dar net galvytes nelaiko, tai kokia kalba gali buti apie davima vaikams doh.gif na, cia tik mano nuomone, as niekuo nepasitikiu ir niekam neduodu schmoll.gif biggrin.gif

Del perdeto sterilumo su tavim visiskai sutinku drinks_cheers.gif mano gyd.sako, kad nereikia vaiko inkubatoriuj auginti. Tai ir as taip auginu. Sterilizatoriu naudoju, bet tsi tik savi patogumui, ned visos mazos skylutes issiplauna, tiesiov maziau vargo. Misinukui naudoju maistelio sildytuva, pirmam maitinimui sildau tik vandenuka, tada pasidarau ir jei suvslgo lb nedaug, o beveik viskas lieka, statau i sildytuva ir kitam maitinimui sumaitinu, nieko neispilu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Maniskis dabar jau tikrai galiu sakyt drasiai kad vel nebemiega doh.gif Jau trecia para kai esu be miego,vis dar galvojau gal siaip kas uzejo bet kad kasdien eina vis bjauryn.Vakar buvo visa diena piktas,o toks piktas jau nuo ketvirtadienio -labai jau piktas.I lauka iseit be sansu-zviegia ,rekia doh.gif Naktim irgi miega vis blogiau,sianakt tai visai irgi nesupratom su vyru ar miegojom ar ne blink.gif Tai 6 val.vyras pasieme maziuka ir dave man pamiegoti ,nors tas miegas toks kad girdi kaip jis niurzga,verkia ir .t.t.paskui apsikeitem su vyru ir dabar duodu as jam pamiegoti.Bet as linkusi kaltinti gelezies preparata Technofer Bambini.Na,kol nepradejom jo duot nuo antradienio vakaro tol viskas buvo gerai,tiesiog idealiai.Ir dabar kazkur jau nuo ketvirtadienio eina tik blogyn blink.gif Vakar galvojom vyksim i gamta,kur tau-vaikas toookio neramumo kad nezinojom kaip nuramint. doh.gif As apsiverkiau,vyras kaip sirse irgi buvo.Ech...zodziu linksmybes grizta. verysad.gif
As sterilizuoju dar ir buteliukus,misinuka jis suvalgo visa o jei palieka 10 ml. tai nelaikau saldytuve-ispilu. Soske jei nukrenta,tai pakisu po karstu vandeniu ir vel duodu.
Kas ant ranku laikymo,tai duodu nuo gimimo visiems seimos nariams.Aisku,mano dukra didele jau 16 metu,tai ji labai pradzioj bijojo laikyt broli,bet mes rodem ir aiskinom jai. Na,reikalavimu tokiu nekeliam kad jei ateinat nebukit pasikvepine ir t.t.Tik kad rankos butu svarios ir viskas.
Nors siaip stengiuos kad palikt maziuka kuo maziau su seneliais bet cia jau kita medalio puse ir patirtis daro matyt savo.
Eldariukas skiria zmones.Bet atmintis trumpalaike.Uosviene buvo atejus pabut kol mane vyras veze i laboratorija krauja priduot del skydliaukes hormonu.Tai Eldariukas mociutes buvo nemates gal dvi savaites ir ka manot,kaip paleido dudas.Tai teko pabut kol apsiprato.
Mano tevuku visai seniai irgi mate,tai nezinau kaip reaguos speju kad bus tas pats lygiai.nes tetis kai buvo atvaziaves ir Eldaras buvo jo nemates gal 3 sav. tai jis negugavo,nesisypsojo,tik vis ziurejo.Ant ranku neeme,nes kai buvo pas mane ant ranku tetis mano pasilenke prie Eldariuko ir paeme uz rankytes tai tasverkt pradejo. Bet kas keisciausia kad jam tada buvo netoli 3 men.Ir stai kaip skiria zmones.
O as pirmus du menesius irgi nieko nepriemiau i lankytuves.Ne iki to mums buvo,nes as tikrai drasiai galiu pasakyt neislysdavau is pizamos,vaiksciojau nepasidazius,man pavalgyt nebudavo normaliai kada.Vaikas ant ranku,uzmiega tai ir as prigulu,dar leki plaut buteliuku,sterilizuot,piena nustraukt ir t.t.Rubus isplautus isdziaut ir sukies ratu.Apie isvaziavima kazkur tai tuo metu tik pasvajot,nei noro nei jegu,o ir su tokiu zyzlium sakom ka matysim,nieko sad.gif O paskui pradejo geret tiesiog valandom iki dabar.
Na,is ne artimuju zmoniu pas mane buvo i ligonine atlekusi labai gera drauge.Ir paskui namo trumpam buvo uzbegusi,o jau veliau tiesiog klausinejo na kada galesiu ilgiau pabut,kada.Aisku,man tikrai nesinorejo kad ji ateitu ir pan. Bet ji salia buvo su manim net sunkiausiu metu,niekada nepalikdavo manes,jeigu man bloga visada kalbedavom,sakydavo jei kas negerai ateik nors ir vidurnakti ar skambink mes us vyru atvaziuosim paiimt.Atnest siulydavosi valgyt kai budavau po operaciju ir nestuke.Kai minem nevaisingumo kelius tai ji labai palaike; kai isvaizavom i Turkija ji eidavo vis uzdegt zvakute uz musu sekme,pamenu sirgo ji,o mes kaip tik ta diena HCG pridavem.Ji man skambina ir sako na ar nera atsakymu...as supykau aisku,sakau paskambinsiu kai tik bus (nervai vistiek daro savo mirksiukas.gif ),o ji sako jau ryte buvau baznycioj uzdegiauzvakute uz jus,pasimeldziau-tikrai sikart bus gerai viskas,pamatysi as lbai tikiu tuo.Paskui lanke mane namuose ir ligoninej,kartu verkem kai buvo tikimybe kad gimdysiu stipriai pries laika,misias ji net uzsake.Zodziu,tikrai labai labai geras zmogus,ji altruistiska,tik kad ikyri vienas jos minusas.Tai ji buvo pas mus atejusi,nes kaip bebutu ji man per ta laika liko labai artima.O ir galvoju kad gal prasysiu kad ji butu mano sunaus kriksto mama.
Atsakyti
Sveikutes,

Laina12, gero poilsio pajury, tikiuosi kad poilsis ir bus poilsis 4u.gif

Ai del sterilumo tai as irgi nesicackinu iki beprotybes, aisku ziuriu svaros, bet pvz. man sake buteliu kad nereik sterilizuot, jei turit indaplove, uztenka joje du kart i savaite isplaut ant aukstos temp. o kitus kartus tiesiog kriauklej gerai isplaut. tai as taip ir darau. O del misiniu tai nezinau, man tai nemazai issimeta, nes bandau laikytis tu taisykliu. Kazkaip bijau jei jie pagede bus kad dar labiau skarndziai streikuos, bet aisku brangiai iseina tas metymas maisto, kazka reik mastyt ka cia daryt g.gif

Afrodite, uzjauciu del nemigu. Jungiuos prie taves ir as. Pas mus prasidejo neramumai doh.gif Iki siol jie gana tvarkingai miegodavo po 3-4 val, su trumpais budravimais, o nuo uzvakar prasidejo kazkokia nesamone. Nebemiega vaikai, verkia, muistos, neramus. Nesuprasi valgyt vis praso, ir ant ranku nuolat but nori. Tik padedi i ju lova ir klykia. Ant krutines uzsidedi- viskas ramu. Jau lyg uzmiega ant tos krutines, dedi i lova ir vel verksmai. Jei siaip netaip uzmikdai, tai pamiega kokia valandziuke ir vel tas pats is naujo. As jau nei pieno nespeju nusitraukt, nei isvis susekt kada kas ir kiek valge, kada miegot nuejo ir T.t Su vyru jau abu zaliuojam. O rytoj jam darbai smarkus prasideda, man baisu net pagalvot kaip reiks suktis doh.gif
Skaiciau kazkur kad su 3 savaitem pasikeicia kudikiu rutina, tai va pasikeite, tik deja ne i gera doh.gif Ech greiciau tas laikas eitu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 06 27, 09:42)
blush2.gif nesupratau, ko ten nusipirkt ...  smile.gif

Indeliu vaikisku - formeliu, kibireliu, sieteliu, kastuveliu... kai dviese rasom, tai nebeoerskaityt, ka paradom blush2.gif

QUOTE(Edena @ 2015 06 27, 11:14)
Labas rytas  4u.gif  linkejimai is vejuoto pajurio, jau vejas tai atsiprasau, ledinis, o vakare 12 laipsniu+ ledinis vejas tai noris pukiniu striukiu smile.gif  bet kopose diena iseina pasideginti, bent jau ligonines baltuma paciai pavyks panaikint biggrin.gif einam per leliuko pietu miega tai ismieg apie 2,5 val  vezime jaukiai susuktas smile.gif

Ar mane viena erzina kai seimoj visi ciupina ta leliuka kilnoja, nosytes ciupineja dar su kvepaluotom rankom paskui jauciu kvapa net ant jo ejau praust  doh.gif  Ir dar mociutei fix ideja kad dukterecia ant ranku pasiemus nusifotkintu musu beveik 5kg vaika o jai 10 metu man baisu ar dar galvos neislaikys ar pacio leliuko, kaip jus maziukus, vaikams nesiot duodat? unsure.gif

Gal kopose sumazejo jau skruzdeliu?

As tiesiai pasakyciau, jei kazko nenoriu. Lankytoju mes irgi is pradziu nepriemem, kuo tikrai dziaugiuosi.

QUOTE(Wiliux @ 2015 06 27, 13:40)
Mes buvom del svorio pas kardiologe. Paziurejo ekg - tyli, paklause sirdeles - tyli, 10 min echoskopavo - tyli. Jau tiek spejusi buvau prisigalvoti, visa turta mintyse ikainojau ir ispardaviau, kad surinkti pinigu gydymui.

Oi, Wiliux, taip juokingai man vaizdas susideliojo, nors suprantu, kad tau juokinga tada tikrai nebuvo! Svarbu, kad viskas gerai thumbup.gif Jau neuzilgo musu maziu gimtadieniai! Mes tai jau dideeeles, o jum, pamatysi, nuo mrtuku kazkaip labai daug kas padikeicia wub.gif Ir miegelis prades geret, na gal nebutinai lygiai nuo gimtadienio, bet keisis ir i gera. Pav man blogiausias miegas buvo nuo puses metu iki metuku. O maza kuo puikiausiai miegojo. Svoris irgi sunkiai taip lipo i virsu, o dabar jau nebesiskaito pati smulkiausia.
Esat sveikos, o kitkas savaime susidelios, tik siek tiek palaukt dar reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 28, 14:21)
Sveikutes,

Laina12, gero poilsio pajury, tikiuosi kad poilsis ir bus poilsis  4u.gif

Ai del sterilumo tai as irgi nesicackinu iki beprotybes, aisku ziuriu svaros, bet pvz. man sake buteliu kad nereik sterilizuot, jei turit indaplove, uztenka joje du kart i savaite isplaut ant aukstos temp. o kitus kartus tiesiog kriauklej gerai isplaut. tai as taip ir darau. O del misiniu tai nezinau, man tai nemazai issimeta, nes bandau laikytis tu taisykliu. Kazkaip bijau jei jie pagede bus kad dar labiau skarndziai streikuos, bet aisku brangiai iseina tas metymas maisto, kazka reik mastyt ka cia daryt  g.gif

Afrodite, uzjauciu del nemigu. Jungiuos prie taves ir as. Pas mus prasidejo neramumai doh.gif  Iki siol jie gana tvarkingai miegodavo po 3-4 val, su trumpais budravimais, o nuo uzvakar prasidejo kazkokia nesamone. Nebemiega vaikai, verkia, muistos, neramus. Nesuprasi valgyt vis praso, ir ant ranku nuolat but nori. Tik padedi i ju lova ir klykia. Ant krutines uzsidedi- viskas ramu. Jau lyg uzmiega ant tos krutines, dedi i lova ir vel verksmai. Jei siaip netaip uzmikdai, tai pamiega kokia valandziuke ir vel tas pats is naujo. As jau nei pieno nespeju nusitraukt, nei isvis susekt kada kas ir kiek valge, kada miegot nuejo ir T.t Su vyru jau abu zaliuojam. O rytoj jam darbai smarkus prasideda, man baisu net pagalvot kaip reiks suktis  doh.gif
Skaiciau kazkur kad su 3 savaitem pasikeicia kudikiu rutina, tai va pasikeite, tik deja ne i gera  doh.gif  Ech greiciau tas laikas eitu  unsure.gif

Burbuliacija - zinok pilvo putimas ir diegliai labai padideja nuo 3 savaiciu. Mums padejo laktozes atsisakyt visiskai, geriau pieno produktus be laktozes ir vaistai nuo putimo. Vat dabar bandau ivesti atgal piena, bet dar nesekmingai, is kart labai neramus vaikis, kaip sakai - nemiega, nori buti nuolat ant papo, kojom, rankom maskatuoja. Ir ne tik vakare, bet ir diena.. Siandien sunkokai, pucia vidurius vaikiui, ir man kazko, matyt nuo baraskiu pertekliaus.. O gal kokia pilnatis siaucia... Bet siaip pirmi musu du menesiai del miego buvo tragiski, kas 1.5 vql keldavosi, paskui kai pradejo kas 2, tai jauciausi issimiegojusi. O dabar buna pamiega ir 4 ir 5 valandas.. Tokiu stebuklu su mamos pienu nesitikejau, su pormagimiu buvo taip tik prie juros..
O dabar va ieskom privataus darzelio didckiui Vilniuje. Na negavome vietos valstybiniame sad.gif gal kas turi ka parekomenduot?
Atsakyti
burbuliacija stiprybes 4u.gif jau apie 2 sunku net pagalvot, mums ta pati krize apie 2,5 sav prasidejo dabar jau apsipratom vel is naujo su ritmu, tik kas 3-4 dienas buna kokia nevykusi kartu su nevykusia naktim , o paskui vel gerai buna rami,ne visos dienos vienodos rolleyes.gif

Tino irgi kantrybes, aciu uz mano netiesiogiai sutaisyta pientrauki thumbup.gif ir mano uzsisiurbe pienu...

egk, skruzdeliukai tik krumuose, siaip tai nemaciau ju visai tik vezima pavesy laikiau tau beeidama lipau per skruzdeliukus, o smeliuke tai ne schmoll.gif mes Nidoje buvom kad ju ten ir nebudavo lyg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 28 birželio 2015 - 22:02
QUOTE(Pumpule @ 2015 06 28, 20:59)
Burbuliacija - zinok pilvo putimas ir diegliai labai padideja nuo 3 savaiciu. Mums padejo laktozes atsisakyt visiskai, geriau pieno produktus be laktozes ir vaistai nuo putimo.

Cia turejai omeny pati kad laktozes atsisakei? Ar misini be laktozes? Savo pacios pieno ne tiek ir daug as jiems duodu, nes arba laiko nebeturiu nusitraukt arba jei ir nusitraukiu, tai gaunas apie 2 porcijas i diena kiekvienam, o po to misiniu deja maitinu. na as pati pieno paties tai negaliu vartot ir nevartoju daug metu, nes turiu ta netolerancija butent pienui. buna ziauru su viduriais man nuo pieno doh.gif bet jogurtus pvz ir kitus pieno produktus galiu valgyt , tai ir nezinau kaip cia suprast. o misinys kaip suprantu tai su pieno milteliais pagamintas g.gif kilo tokiu minciu gal ir vaikai paveldejo ta netolerancija pienui g.gif net nezinau. O gal tieiosg cia tie neisvengiami neramumai. Nors popiete gana rami buvo, abu ismiegojo vel po 3 val. Tikiuosi ir nakti miegos

QUOTE(Edena @ 2015 06 28, 22:00)
burbuliacija stiprybes 4u.gif jau apie 2 sunku net pagalvot, mums ta pati krize apie 2,5 sav prasidejo dabar jau apsipratom vel is naujo su ritmu, tik kas 3-4 dienas buna kokia nevykusi kartu su nevykusia naktim , o paskui vel gerai buna rami,ne visos dienos vienodos  rolleyes.gif 
Tino irgi kantrybes, aciu uz mano netiesiogiai sutaisyta pientrauki thumbup.gif  ir mano uzsisiurbe pienu...

Tikiuosi ir as kad bus dar tu geru dienu ir pas mus, nes iki siol tai visai neblogai buvo. kaip ir tu sakai, kas kelias dienas tik kokie marazmai uzeidavo. tikiuosi kad tie zyzimai netaps kasdienybe dabar. siand susodinom juos i auto kedutes, uzsupom ir uzmigo abu kaip lapukai. tai jei lovoj savo nemiegos, mikdysim tose kedutese kolkas, o ka daryt
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 28, 23:46)

Tikiuosi ir as kad bus dar tu geru dienu ir pas mus, nes iki siol tai visai neblogai buvo. kaip ir tu sakai, kas kelias dienas tik kokie marazmai uzeidavo. tikiuosi kad tie zyzimai netaps kasdienybe dabar. siand susodinom juos i auto kedutes, uzsupom ir uzmigo abu kaip lapukai. tai jei lovoj savo nemiegos, mikdysim tose kedutese kolkas, o ka daryt

Sveikutes 4u.gif
Edena su menesiuku jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bet zinok vistiek tavo vaikutis tikrai fainuolis mirksiukas.gif
Burbuliacija,va ir mums smagumai prasidejo jau einant i trecia savaite doh.gif Ir butent autokedute laaaabai pasitarnaudavo ir net dabar kartais kai jis neuzmiega tai dedam i autokedute ir liux,nuraminu ir uzmigdau thumbup.gif Kantrybes ir stiprybes jums 4u.gif
Atsakyti