Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

Vakarėlis labas 59.gif
QUOTE(Rasma @ 2015 06 16, 07:05)

Spirkit užpakalin, kad imčiau riedėt cool.gif

Duok čia savo užpakalį,įspirsiu user posted image
Skauda? Pradėk valgyti,nes kitaip kasdiens spardysim Tau užpakalį biggrin.gif

QUOTE(d'esprit @ 2015 06 16, 12:26)

Skauda, kol sėdžiu, judant neskauda  smile.gif

Išvada:reikia judėti smile.gif
Man tas pats,kol sportuoju kojos nebeskauda,tik metu sportą,koją žiauriai skauda,čia tą kur buvau prieš kelis metus meniską susivarius unsure.gif

QUOTE(d'esprit @ 2015 06 16, 15:20)
Primenu, kad ryt norėčiau matyti ne tik tai, ką rodo svarstyklės, bet ir ką rodo centimetro juostelė

user posted image

QUOTE(d'esprit @ 2015 06 16, 17:41)

R's, visą dieną negaliu nustot galvot apie Tavo užpakalį  lotuliukas.gif  Kelk į albumą savo rezultatus, labai noriu pamatyt  bigsmile.gif

Prašom grožėtis mano užpakaliu user posted image lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na,o jei rimtai tai pažadu,ryt ar poryt tikrai nusifotkinsiu dupciuką ir įkelsiu parodyti.

QUOTE(GeraŽinia @ 2015 06 16, 17:53)
Užtad atdidariau maudymosi sezoną, ypač turint omenyje orų prognozes džiaugiuosi, kad spėjau 

thumbup.gif
Mes savaitgalį irgi vykom atidaryti maudynių sezono,bet aš deja neišdrįsau įlįsti y vandenį blush2.gif Vyras su dukrom išsimaudė,o aš supasavau,perdaug vėsu man pasirodė biggrin.gif

QUOTE(Highlander @ 2015 06 16, 19:22)

Sportas: 11,5 km pasivaikščiojimas su lazdom, ir eisiu daryt pritūpimų, pradėsiu nuo 30  bigsmile.gif

Sportas gerai thumbup.gif Bet valgyti ir būtų gerai,jeigu pradėtum biggrin.gif

QUOTE(d'esprit @ 2015 06 16, 20:26)

Sportas:  pritūpimai 3x30, įtupstai 3x12, bėgimas 6,47km, bėgimas laiptais aukštyn (pajėgiau tik 7 aukštus užbėgt, likusius 2 užšliaužiau, per sunki bėgimo treniruotė buvo  karsta.gif )

Na liuks,Šaunuolė thumbup.gif
QUOTE(braske09 @ 2015 06 16, 20:41)

dėl sporto - neturiu kada  kad va ir vakar: gryžau po darbo 17.30 iškart į daržą - ravėt, laistyt-parėjau 21.30 doh.gif praustis ir miegot...tai prašom užskaityti mano ravėjimus ir kibirų laistymus kaip cardio

Užskaitom užskaitom,čia pats geriausias sportas,o kartu ir labai naudingas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(GeraŽinia @ 2015 06 16, 22:11)

Dėl matavimų - pilvas tai ties bamba matuojamas? O rankų kuri vieta ir kokioj būsenoj?

Taip pilvas ties bamba,o ranka storiausioje vietoje,na ties pažastim maždaug mirksiukas.gif
Papildyta:
Atnešu ir aš savo ataskaitą:
Pusryčiai-ryžių košė
Priešpiečiai-persikas
Pietūs-daržovių pyragas su vištiena,du marinuoti agurkėliai
Pavakariai-bananas
Vakarienė-šaltibarščiai ir vienas keptas vištos sparnelis,nereikėjo jo,ale norėjau paragauti,kaip vyras iškepė biggrin.gif
''Desertukas'' pritūpimai,įtūpstai,pratimai rankoms ir 8 minute Abs.
Skauda šiande visus pilvo raumenis po vakar,bet šiande vistiek sportavau,rytoj žadu ilsėtis nuo sporto.
Atsakyti
Ačiū, merginos, už patarimus 4u.gif Truputį badauju doh.gif Nesinori valgyt, kai į veidrodį pažiūri sad.gif Bet nuo ryt susiimu ax.gif

Nerandu savo centimetrų juostos doh.gif Reiks nusipirkti naują, tad ryt neprisiduosiu matmenų sad.gif

Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 06 16, 22:23)
Nerandu savo centimetrų juostos  doh.gif  Reiks nusipirkti naują, tad ryt neprisiduosiu matmenų sad.gif

Prašom neišsisukinėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Imi paprastą siūlą,ar kokią juostelę ir matuojiesi,o paskui degtukų dėžutėm suskaičiuoji kiek kurioje vietoje cm lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R's...: 16 birželio 2015 - 21:28
Labas rytas user posted image

Na ką gi trečiadienis ''išmierų'' diena smile.gif
Nieko gero pas mane sakyčiau,arba mano svarstyklės žiauriai nestabilios,arba dar žiauriau nestabilus mano svoris lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Rodo šyryt -68kg blink.gif Bandžiau sąžiningai 4 kartus užlipti ir nulipti,sakau vis gal kokį gramą riebalo sudeginsiu belaipiodama,ale nieko,kiek rodė tiek ir rodo 68kg,bandžiau akis plačiau atmerkti,nes šianakt tik 5val miegojau,vistiek nepadaėjo,liko tie patys kg,bet aš nu tikrai tikrai nesijaučiu,kad tiek sverčiau,nu nieks neįtinkins manęs,aš sveriu mažiau cool.gif Bet vat pastebėjau,jeigu tik skysčių daugiau po 16val panaudoju ir kapec su svoriu,o vakar vakare tikriausiai daugiau skysčių išgėriau nei iki pietų,vakare buvo minimum litras vandens ir vakarienei šaltibarščiai,tai tuos kg nurašau skysčiam ir tik jiems,nes tiek nesveriu cool.gif lotuliukas.gif
Apimtys irgi išsiplėtė biggrin.gif Čia nuo vasaros karščių viskas plečiasi biggrin.gif Aš tikrai dėl nieko nekalta schmoll.gif biggrin.gif
Krūtinė-101cm
Ranka- 32cm
Liemuo -82cm
Pilvas-88cm
Klubai-98cm
Šlaunis-59cm
Va tiek iš manęs raporto,einu pusryčiauti ir gerti kavos,nes miego stoka didelė šį ryt doh.gif Bet gyvenimas vistiek gražus ax.gif
Tad Mergaitės ir Jums geros,gražios ir prasmingos dienos mirksiukas.gif
Sportuojam Sportuojam user posted image user posted image
Atsakyti
Labas rytas! Svarstyklės šįryt parodė 71 kg bigsmile.gif wub.gif Kaip ir R's, lipau 3 kartus, nes negalėjau patikėti thumbup.gif Tokia motyvacija stengtis, o gal visgi įmanoma nusimesti svorio, nes anksčiau tai nei krust ax.gif Visoms linkiu džiuginančių rezultatų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(R's... @ 2015 06 16, 22:28)
Prašom neišsisukinėti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Imi paprastą siūlą,ar kokią juostelę ir matuojiesi,o paskui degtukų dėžutėm suskaičiuoji kiek kurioje vietoje cm  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif Aš iš MB įrankių dėžės buvau jo juostą išsiėmusi, bet ji nesilanksto normaliai, pavargau pavargau ir padėjau atgal lotuliukas.gif Dar dėktukų dėžutėm nebuvau sugalvojusi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Highlander: 17 birželio 2015 - 06:49
Labas rytas 4u.gif
Ranka 27 cm
Krutine 91 cm
Liemuo 75 cm
Pilvas 93 cm
Sedmenys 96 cm
Šlaunis 56 cm.

Svoris 64 kg.

Vakar meniu:
Pusryčiai : 3in1 kava su užtepėle ir naminės duonos riekele;
Priešpiečiai: bananas+juoda kava.
Pietūs: vištienos kulšelė troškinta su pomidoru
Pavakariai : maža porcija Cezario salotų
Vakarienė: žolelių arbata +varškė, graikiškas jogurtas, bananas, sauja braškių, cinamonas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Prisiduodu: 68,8 kg ax.gif

Vakarykštis meniu:

Pusryčiai: bananas su natūraliu jogurtu ir šiek tiek medaus, kava su pienu
Pietūs: salotos su tunu, pupelėmis ir kukurūzais ir salotų padažu
Vakarienė: 3 riekės duonos su kumpiu, sūriu, varškės užtėpele

Turbūt mažokai maisto, šįryt papusryčiavau rimčiau ir į darbą dar obuolį pasiėmiau.

Geros dienos visoms. Savaitgalis artėja, laukiu nesulaukiu, taip noris išsimiegoti doh.gif
Atsakyti
Spardykit spardykit, atsukus uodegą biggrin.gif

Vakar bandžiau taisytis, bet tik dėl to, jog gaila buvo balandėlius išmest biggrin.gif
Ryte: glotnutis
Pietūs: balandėlis+pomidoras+2 rauginti agurkai
Užkandžiams viso: 100 g braškių, 30 g anakardžių, riekė arbūzo, 100 g graikiško jogurto
Vakarienė: balandėlis+pomidoras
Apytiksliai gavos 1400 kcal
Tai dabar jau storėsiu, nes medžiagų apykaita ryškiai jau parėjusi doh.gif

Nesisvėriau. Nenoriu nė matyt tos gėdos biggrin.gif
Eisiu pasimatuot rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Ranka 33 cm
Krutine 103 cm
Liemuo 83 cm
Pilvas 96 cm
Sedmenys 109 cm
Šlaunis 64 cm.

Svoris 76,6 kg. gerokas pliusas blush2.gif pasekmes po savaitgalio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egles Håndverk: 17 birželio 2015 - 08:25
QUOTE(Rasma @ 2015 06 17, 07:11)
Ryte: glotnutis

Kas čia per glotnutis? blush2.gif
Atsakyti
Labas. Svoris 88,5 kg. Pries metima nebuvau apimciu pasimatavusi,tai tik dabar po gero menesio pasimatuosiu.Jus neziurekit nes baisu,as labai pernokusi kriause.
Ranka - 36 cm
Krutine - 100 cm
Liemuo - 95 cm
Pilvas - 100 cm
Sedmenys - 117 cm
Slaunys - 72 cm.
Suprantu kodel kitos drauges pameta tas matavimo juosteles.Pati perskaiciau kiek kitos turi tu centimetru su savo svoriu.Tai ner ka cia man noreti su savo svoriu.Pagalvojau ,kad normalios apimtys su tokiu svoriu.Bet sirdis plazdeno kaip eiciau i egzamina.Geda man ,bet perzengiau ir ta etapa. ax.gif

Atsakyti

Ranka - 30 cm
Krūtinė - 99 cm
Liemuo - 77 cm
Pilvas - 87 cm
Klubai - 98 cm
Šlaunis - 57 cm.

Papildyta:
QUOTE(*Elli* @ 2015 06 17, 09:54)
Kas čia per glotnutis? blush2.gif

Smoothie.

T.y. kokteilis - žaliasis, vaisių. Kokio tik norisi.

Aš darausi su puse banano, uogom (turėjau braškių iš sodo), migdolų pienu (skaniausias man, bet būna ir kt.turiu namie. Jei jokio neturiu - tiesiog vanduo. Būna ir geriamo jogurto dedu) ir dedu gryno ryžių proteino + maltų linų sėmenų (žarnynui thumbup.gif ). Jei noriu žalio kokteilio, tai vietoj uogų dedu žoles - špinatus, burokėlių lapus, kale kopūstą ir pan. Sutrini kokteilinėj ir glotnutis.
Atsakyti