QUOTE(R's... @ 2015 06 15, 21:03)
Labukas
Jau Merginos
išbarė d'esprit,bet ateinu ir aš paburnoti,vis kažkiek burnodama kalorijų sudeginsiu
d'esprit kas čia dabar per mintys pas Tave ? Ar Tu nori man infarktą įvaryti??

Net nemėgink ir nekėtink niekur dingti,gi Tu Mūsų temos Siela,Mama ir visa kita,kas tik gali būti geriausia Kieno dėka aš pamečiau beveik 40kg,aaa?

Žinoma,kad Tavo,Tavo patarimais,Tavo pabarimais ir paskatinimais,esu buvau ir būsiu Tau už tai dėkinga

Tavo dėka išmokau gerti vandens reikiamą kiekį,Tavo užrodyta formulė,kiek reikia išgerti vandenuko iki šiol man praverčia ir kietams dar ją pasakau. Dabar be vandens aš nei žingsnio,man jo tiesiog reikia.Vat tiek iš manęs burbėjimo,o jeigu dar kartą išgirsiu Tavo mintis apie pabėgimą,dar daugiau užsiburbėsiu,kad tik niekur nedingtum

tikrai neatsiras jaučiančių norą užimti Tavo vietą,nes nieks nenori Tavęs paleisti,taip,kad ir toliau gerbiamoji ponia d'esprit liekate savo pareigose
Papildyta:
O aš pati biškiuką link
''kerpėjimo'' artėju

Sportą kažkaip pamiršau,kas man nepatinka

Bet va šiande pradedu mėnesio įšūkį,savo žinoma sugalvotą subiniukui ir pilvui,sportuosiu

Gana tinginiaut
Oi oi, per daug nuopelnų man privardinai, net susikuklinau

Žinai, visi patarimai, pamokymai yra niekas, jei žmogus jų negirdi ar nenori girdėt, taip kad Tu esi šaunuolė, kad išgirdai

Man ir dabar juoką sukelia tas Tavo prisipažinimas, kad pradžioj manęs bijojai
Papasakok, kokį iššūkį sugalvojai

O kaip Tavo dviratukas? Turbūt pradėjus dirbti jam laiko jau nelabai lieka?
Papildyta:
QUOTE(Highlander @ 2015 06 15, 21:09)
Bet kad ten medus, duoniukai kažkokie, šokoladukai, aš iškart atmečiau, o MB zyzia, kad reikia imti

O aš jam aiškinu, kad grįšiu tokia, kaip išvažiuosiu

Dar klausimas, kas per padažai, ko pridėta, kad negenda

Aš tai mielai ne proškių kokių, o citrinas kelias įsimesčiau, kokios mėsytės vytintos, termosą pasiimti ir įsimesti kruopas į verdantį vandenį, išbrinks gi, kokią daržovytę šviežią iš močiutės

Beje, imam dujinį balionėlį, puodą mažyti, tai užvirint vandenį ne bėda. Anksčiau neskaitydavau etikečių ir ramiai gyvenau, dabar jau ieškau natūralumo
Mieloji, ar Tu matei, kiek ten tų gramų šokolado, medaus, cukraus tėra?

Per valandą ėjimo išdeginsi kalorijas gautas iš šių produktų. Be to, tai yra angliavandeniai, kurie būtini prie tokio fizinio krūvio, organizmas turi maitintis, tai nebus tos dienos, kai tiesiog sėdi namie, todėl mityba turi būti atitinkama

Nesikoncentruok į svorį, per tas 4 dienas, idealu būtų pamest ne daugiau 500g, priešingu atveju, grįžus organizmas tikrai norės atsigriebt