Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

QUOTE(Highlander @ 2015 06 15, 19:24)
Nekantrauju, laukiu kito bėgimo  bigsmile.gif  Traumų nebuvo, tinginystė čia viską daro  g.gif  Bet kaip nors išsijudinsiu smile.gif Ačiū už pastūmėjimą, man jo labai reikėjo  thumbup.gif  4u.gif

Mano meniu:
pora saujų braškių
1 a.š nakvišų al.
2 virti kiaušiniai, salotos (salota, špinatai, svogūnai, agurkai, ridikėliai, graikiškas jogurtas)
salotos (tos pačios, kurios buvo per pietus)

Žinoma, kad išsijudinsi, viskas po truputį mirksiukas.gif

Oi, kaip liūdnai meniu atrodo, iškrova šiandien? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 15, 19:45)
Oi, kaip liūdnai meniu atrodo, iškrova šiandien?  unsure.gif

Didelės mano salotų porcijos, toli iki iškrovos blush2.gif Nors šiaip mažinu porcijas, matau pokyčius, kad skrandis kiek traukiasi, tiek nebegalėčiau suvalgyti, kiek anksčiau bigsmile.gif Plius šiandien ypač daug vandens, kai tokios temos mūsų pokalbiuose, nepamiršau apie jį biggrin.gif Kai daug vandens, užkandžiauti nelabai norisi bigsmile.gif

Gal dar nepasigyriau, kokie planai liepos pradžiai ax.gif Imsim kuprines ir keliausim into the wild po aukštaitijos nacionalinį parką. Per dieną apie 25-30 km su manta, tada atkeliaujam iki numatytų stovyklaviečių, išsipakuojam nakvynei, ryt vėl pirmyn bigsmile.gif Ir taip 4 d. MB nori užsipirkti sausų davinių, tokių kokius kariuomenė naudoja, paskaičiau aprašymus, kad ten kalorijų bombos, tai aš nenoriu taip... Kas iš to fizinio aktyvumo, kai daug kalorijų per dieną verysad.gif Slaptai vyliuosi sulieknėt per tas dienas blush2.gif Aš taip svajoju, kad kur pro ūkišką triobą einat užeit paklaust, ar neparduotų daržovių iš daržo, tai taip sveikai ir dietiškai maitintis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 06 15, 20:29)
Didelės mano salotų porcijos, toli iki iškrovos  blush2.gif  Nors šiaip mažinu porcijas, matau pokyčius, kad skrandis kiek traukiasi, tiek nebegalėčiau suvalgyti, kiek anksčiau  bigsmile.gif  Plius šiandien ypač daug vandens, kai tokios temos mūsų pokalbiuose, nepamiršau apie jį  biggrin.gif  Kai daug vandens, užkandžiauti nelabai norisi  bigsmile.gif

Gal dar nepasigyriau, kokie planai liepos pradžiai  ax.gif  Imsim kuprines ir keliausim into the wild po aukštaitijos nacionalinį parką. Per dieną apie 25-30 km su manta, tada atkeliaujam iki numatytų stovyklaviečių, išsipakuojam nakvynei, ryt vėl pirmyn  bigsmile.gif  Ir taip 4 d. MB nori užsipirkti sausų davinių, tokių kokius kariuomenė naudoja, paskaičiau aprašymus, kad ten kalorijų bombos, tai aš nenoriu taip... Kas iš to fizinio aktyvumo, kai daug kalorijų per dieną  verysad.gif  Slaptai vyliuosi sulieknėt per tas dienas  blush2.gif  Aš taip svajoju, kad kur pro ūkišką triobą einat užeit paklaust, ar neparduotų daržovių iš daržo, tai taip sveikai ir dietiškai maitintis  rolleyes.gif

Žinok, prie geriausių norų, daugiau 700kcal nepriskaičiuoju iš Tavo meniu, daržovės gi kalorijų praktiškai neturi, 1 kiaušinis apie 70kcal, tai mažokai gaunasi 4u.gif

Kokie faini planai, smagu turėtų būt thumbup.gif Norėčiau ir aš tokio žygio bigsmile.gif Kur būtų galima pasiskaityt apie tuos sausus davinius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 15, 20:39)
Žinok, prie geriausių norų, daugiau 700kcal nepriskaičiuoju iš Tavo meniu, daržovės gi kalorijų praktiškai neturi, 1 kiaušinis apie 70kcal, tai mažokai gaunasi  4u.gif

Kokie faini planai, smagu turėtų būt  thumbup.gif  Norėčiau ir aš tokio žygio  bigsmile.gif  Kur būtų galima pasiskaityt apie tuos sausus davinius?  smile.gif

Tuomet iškrovos diena thumbup.gif Man tik į naudą truputį pabadaut, nors alkana nesijaučiau. Vanduo su citrina matyt daro savo bigsmile.gif
Štai nuoroda: http://kariuomene.ka...20aprasymai.pdf 4u.gif Gal galėtum pakomentuoti? blush2.gif Gal nėra toks didelis blogis?..
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 06 15, 20:45)
Tuomet iškrovos diena  thumbup.gif  Man tik į naudą truputį pabadaut, nors alkana nesijaučiau. Vanduo su citrina matyt daro savo  bigsmile.gif
Štai nuoroda: http://kariuomene.ka...20aprasymai.pdf  4u.gif  Gal galėtum pakomentuoti?  blush2.gif  Gal nėra toks didelis blogis?..

Na va, iškrova, o nė kankintis neteko hihihi.gif

Aš tai į tokią išvyką tikrai pasiimčiau šitokių davinių, jei tik būtų galimybė. Pietums rinkčiausi su kruopom, vakarienei tuos su daržovėm (II ir X variantus). Juo labiau, kad judėjimo daug, energijos reiks daug, tai čia tikrai geras variantas smile.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif

Jau Merginos išbarė d'esprit,bet ateinu ir aš paburnoti,vis kažkiek burnodama kalorijų sudeginsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
d'esprit kas čia dabar per mintys pas Tave ? blink.gif Ar Tu nori man infarktą įvaryti?? biggrin.gif Net nemėgink ir nekėtink niekur dingti,gi Tu Mūsų temos Siela,Mama ir visa kita,kas tik gali būti geriausia wub.gif Kieno dėka aš pamečiau beveik 40kg,aaa? g.gif Žinoma,kad Tavo,Tavo patarimais,Tavo pabarimais ir paskatinimais,esu buvau ir būsiu Tau už tai dėkinga wub.gif Tavo dėka išmokau gerti vandens reikiamą kiekį,Tavo užrodyta formulė,kiek reikia išgerti vandenuko iki šiol man praverčia ir kietams dar ją pasakau. Dabar be vandens aš nei žingsnio,man jo tiesiog reikia.Vat tiek iš manęs burbėjimo,o jeigu dar kartą išgirsiu Tavo mintis apie pabėgimą,dar daugiau užsiburbėsiu,kad tik niekur nedingtum mirksiukas.gif
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 15, 09:45)

Na, panašu, kad lieku toliau prižiūrėti temos  smile.gif  Bet, jei tik kuri pajausit, kad norit užimti mano vietą, šaukit garsiai, mielai perleisiu pareigas  smile.gif

lotuliukas.gif tikrai neatsiras jaučiančių norą užimti Tavo vietą,nes nieks nenori Tavęs paleisti,taip,kad ir toliau gerbiamoji ponia d'esprit liekate savo pareigose biggrin.gif
Papildyta:
O aš pati biškiuką link ''kerpėjimo'' artėju blush2.gif blush2.gif Sportą kažkaip pamiršau,kas man nepatinka verysad.gif Bet va šiande pradedu mėnesio įšūkį,savo žinoma sugalvotą subiniukui ir pilvui,sportuosiu cool.gif Gana tinginiaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 15, 20:58)
Na va, iškrova, o nė kankintis neteko hihihi.gif

Aš tai į tokią išvyką tikrai pasiimčiau šitokių davinių, jei tik būtų galimybė. Pietums rinkčiausi su kruopom, vakarienei tuos su daržovėm (II ir X variantus). Juo labiau, kad judėjimo daug, energijos reiks daug, tai čia tikrai geras variantas  smile.gif

Bet kad ten medus, duoniukai kažkokie, šokoladukai, aš iškart atmečiau, o MB zyzia, kad reikia imti doh.gif O aš jam aiškinu, kad grįšiu tokia, kaip išvažiuosiu biggrin.gif Dar klausimas, kas per padažai, ko pridėta, kad negenda g.gif Aš tai mielai ne proškių kokių, o citrinas kelias įsimesčiau, kokios mėsytės vytintos, termosą pasiimti ir įsimesti kruopas į verdantį vandenį, išbrinks gi, kokią daržovytę šviežią iš močiutės wub.gif Beje, imam dujinį balionėlį, puodą mažyti, tai užvirint vandenį ne bėda. Anksčiau neskaitydavau etikečių ir ramiai gyvenau, dabar jau ieškau natūralumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R's... @ 2015 06 15, 21:03)
Labukas 
Jau Merginos išbarė d'esprit,bet ateinu ir aš paburnoti,vis kažkiek burnodama kalorijų sudeginsiu 
d'esprit kas čia dabar per mintys pas Tave ?  Ar Tu nori man infarktą įvaryti?? biggrin.gif  Net nemėgink ir nekėtink niekur dingti,gi Tu Mūsų temos Siela,Mama ir visa kita,kas tik gali būti geriausia  Kieno dėka aš pamečiau beveik 40kg,aaa? g.gif  Žinoma,kad Tavo,Tavo patarimais,Tavo pabarimais ir paskatinimais,esu buvau ir būsiu Tau už tai dėkinga wub.gif  Tavo dėka išmokau gerti vandens reikiamą kiekį,Tavo užrodyta formulė,kiek reikia išgerti vandenuko iki šiol man praverčia ir kietams dar ją pasakau. Dabar be vandens aš nei žingsnio,man jo tiesiog reikia.Vat tiek iš manęs burbėjimo,o jeigu dar kartą išgirsiu Tavo mintis apie pabėgimą,dar daugiau užsiburbėsiu,kad tik niekur nedingtum mirksiukas.gif

lotuliukas.gif  tikrai neatsiras jaučiančių norą užimti Tavo vietą,nes nieks nenori Tavęs paleisti,taip,kad ir toliau gerbiamoji ponia d'esprit liekate savo pareigose  biggrin.gif
Papildyta:
O aš pati biškiuką link ''kerpėjimo'' artėju  blush2.gif  blush2.gif  Sportą kažkaip pamiršau,kas man nepatinka verysad.gif  Bet va šiande pradedu mėnesio įšūkį,savo žinoma sugalvotą subiniukui ir pilvui,sportuosiu cool.gif  Gana tinginiaut ax.gif

Oi oi, per daug nuopelnų man privardinai, net susikuklinau blush2.gif Žinai, visi patarimai, pamokymai yra niekas, jei žmogus jų negirdi ar nenori girdėt, taip kad Tu esi šaunuolė, kad išgirdai mirksiukas.gif Man ir dabar juoką sukelia tas Tavo prisipažinimas, kad pradžioj manęs bijojai biggrin.gif

Papasakok, kokį iššūkį sugalvojai bigsmile.gif O kaip Tavo dviratukas? Turbūt pradėjus dirbti jam laiko jau nelabai lieka? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Highlander @ 2015 06 15, 21:09)
Bet kad ten medus, duoniukai kažkokie, šokoladukai, aš iškart atmečiau, o MB zyzia, kad reikia imti  doh.gif  O aš jam aiškinu, kad grįšiu tokia, kaip išvažiuosiu biggrin.gif Dar klausimas, kas per padažai, ko pridėta, kad negenda  g.gif  Aš tai mielai ne proškių kokių, o citrinas kelias įsimesčiau, kokios mėsytės vytintos, termosą pasiimti ir įsimesti kruopas į verdantį vandenį, išbrinks gi, kokią daržovytę šviežią iš močiutės  wub.gif  Beje, imam dujinį balionėlį, puodą mažyti, tai užvirint vandenį ne bėda. Anksčiau neskaitydavau etikečių ir ramiai gyvenau, dabar jau ieškau natūralumo  ax.gif

Mieloji, ar Tu matei, kiek ten tų gramų šokolado, medaus, cukraus tėra? bigsmile.gif Per valandą ėjimo išdeginsi kalorijas gautas iš šių produktų. Be to, tai yra angliavandeniai, kurie būtini prie tokio fizinio krūvio, organizmas turi maitintis, tai nebus tos dienos, kai tiesiog sėdi namie, todėl mityba turi būti atitinkama 4u.gif Nesikoncentruok į svorį, per tas 4 dienas, idealu būtų pamest ne daugiau 500g, priešingu atveju, grįžus organizmas tikrai norės atsigriebt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 15, 21:19)
Mieloji, ar Tu matei, kiek ten tų gramų šokolado, medaus, cukraus tėra?  bigsmile.gif  Per valandą ėjimo išdeginsi kalorijas gautas iš šių produktų. Be to, tai yra angliavandeniai, kurie būtini prie tokio fizinio krūvio, organizmas turi maitintis, tai nebus tos dienos, kai tiesiog sėdi namie, todėl mityba turi būti atitinkama  4u.gif  Nesikoncentruok į svorį, per tas 4 dienas, idealu būtų pamest ne daugiau 500g, priešingu atveju, grįžus organizmas tikrai norės atsigriebt  4u.gif

Teisybė, ką sakai... 4u.gif Bet taip noriu pamest to svorio, jis man kaip įmūrytas, o karščiai jau už lango, noriu ežerų, noriu sukneles išsitraukt ir neišsigąst veidrodžio blush2.gif Gražiai bandžiau, nepavyksta, dabar neatsispiriu pagundai drąstiškai imtis kovos blush2.gif O čia dar tokia proga... Bet vėlgi, kad neprisidaryt ne šventę, o pragarą, matyt reiks atsispirti tai pusbadžio idėjai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 06 15, 21:29)
Teisybė, ką sakai...  4u.gif  Bet taip noriu pamest to svorio, jis man kaip įmūrytas, o karščiai jau už lango, noriu ežerų, noriu sukneles išsitraukt ir neišsigąst veidrodžio  blush2.gif  Gražiai bandžiau, nepavyksta, dabar neatsispiriu pagundai drąstiškai imtis kovos  blush2.gif  O čia dar tokia proga... Bet vėlgi, kad neprisidaryt ne šventę, o pragarą, matyt reiks atsispirti tai pusbadžio idėjai  drinks_cheers.gif

Ne per savaitę svoris užaugo, ne per savaitę ir nukris 4u.gif Tavo norai puikiai suprantami ir pažįstami, ir išgyventi, ir netgi daryta taip, kaip tu nori daryti, t.y. kelionės pusbadžiu, nes gi puiki proga pamest kelis kg, deja, rezultatas toks, kad grįžus į įprastines sąlygas grįžta ir svoris, o po to nukrapštyt jį tampa dar sunkiau, nes organizmas pradeda kaupt maisto atsargas ir tuos kilogramus dar sunkiau paleidžia smile.gif Ne iš knygų patarinėju, viskas pačios praeita smile.gif

Och tu su tais maisto daviniais, taip valgyt užsimaniau, kad ėjau ieškot agurkų su paštetu biggrin.gif
Atsakyti
d'esprit tikrai ne perdaug prisakiau nuopelnų,o tiek kiek Tu jų verta,gal net ir permažai pasakiau mirksiukas.gif
Dėl dviračio,laaabai skaudi man tema,nežinau kodėl,bet niekaip neatrandu valandos dviračiui,o taip norisi,bet matyt per mažai norisi blush2.gif Pasižadėjau sau,kad iki Joninių tikrai turiu pradėti dviratuko sezoną,nes kitaip pyksiu ant savęs žvėriškai blush2.gif Rytais dabar kai y darbą einu keliuosi apie 5h,tai jeigu dviračiu važiuoti turėčiau keltis dar anksčiau,nors tikrai galėčiau,pasiteisinimų neieškau,tiesiog čia yra apsileidimas šiuo momentu pas mane blush2.gif
O iššūkis paprastas,pritūpimai ir darysiu seną ir gerai visoms žinomą programą pilvui mirksiukas.gif
Pritūpimus dariau 2 mėn sąžiningai ir tikrai nepameluosiu dažnai susilaukiu komplimentų,kad subiniukas riestas ir gražus ax.gif blush2.gif Tai nenoriu apsileisti ir toliau darysiu pritūpimus ir dar noriu pilvą kaip sakiau ''prilipdyti prie nugaros'' biggrin.gif Nors gal taip ir nebus,bet kažkiek manau galiu jį pakoreguoti,jeigu tik sąžiningai dirbsiu. Ir labai tikiu savim,kad šiom dienom sėsiu ant dviratuko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Highlander @ 2015 06 15, 21:29)
Bet vėlgi, kad neprisidaryt ne šventę, o pragarą, matyt reiks atsispirti tai pusbadžio idėjai  drinks_cheers.gif

Neskubėti svarbiausia neskubėti,viskas pamažu ir lengvais žingsneliais mirksiukas.gif Tikrai žinau ir puikiai suprantu,kad norisi čia irg dabar,kaip sakant greitai tų rezultatų,aš pati taip norėdavau,atrodo paskaitau žurnale kokią įkvepiančią istoriją,kaip sulieknėjo mergina ir pati pasijaučiu sulieknėjusi,bet tol jaučiuosi sulieknėjusi kol skaitau žurnalą,o kai pakylu nuo lovos ir pažiūriu y veidrodį,matau,kad tokia pati stora,nuliūstu ir galvoju ,ai dzin geriau einu pavalgyti,nes vistiek niekada nesukūsiu biggrin.gif Tai pirmas sėkmingas žingsnis buvo svorio metime,kantrybė ir mokėjimas laukti.
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 15, 21:35)
Ne per savaitę svoris užaugo, ne per savaitę ir nukris  4u.gif  Tavo norai puikiai suprantami ir pažįstami, ir išgyventi, ir netgi daryta taip, kaip tu nori daryti, t.y. kelionės pusbadžiu, nes gi puiki proga pamest kelis kg, deja, rezultatas toks, kad grįžus į įprastines sąlygas grįžta ir svoris, o po to nukrapštyt jį tampa dar sunkiau, nes organizmas pradeda kaupt maisto atsargas ir tuos kilogramus dar sunkiau paleidžia  smile.gif  Ne iš knygų patarinėju, viskas pačios praeita smile.gif 

Och tu su tais maisto daviniais, taip valgyt užsimaniau, kad ėjau ieškot agurkų su paštetu  biggrin.gif

Ačiū už patarimus ir proto įkrėtimą 4u.gif Tikrai padaryčiau tokį stresą organizmui, kad tik maistą pamatęs sandėliuos ir nepasitikės manim, jog aš dar jam panašių išdaigų neprikrėsiu biggrin.gif Bet tai kaip kartais sveikas protas pabėga ir palieka vieną pačią planus y kurti biggrin.gif Gerai, kai galim ateiti čia ir išgirdę Tavo patarimų susigrąžinti sveiką protą 4u.gif

Daviniai daviniais, bet tai kaip dabar agurko su paštetu užsimaniau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(R's... @ 2015 06 15, 21:44)
Pritūpimus dariau 2 mėn sąžiningai ir tikrai nepameluosiu dažnai susilaukiu komplimentų,kad subiniukas riestas ir gražus  ax.gif  blush2.gif 

bigsmile.gif Aš irgi komplimentų noriu biggrin.gif Gal galėtumėte plačiau, po kiek per dieną ir ar didinot skaičių, gal pagal kokią programą? blush2.gif 4u.gif

kantrybė ir mokėjimas laukti - aukso žodžiai wub.gif Nors imk ir įsirėmink kur matomoje vietoje, kad nesusigundyti kokią nesąmonę padaryt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Highlander: 15 birželio 2015 - 20:59