Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

Pusryčiai - grikiai su kiaušiniu
Pietūs - 2 kalakutienos faršo/cukinijos kotletai, salotos, pomidoras, agurkas
Pavakariai - braškės
Vakarienė - omletas su burokėliais
Atsakyti
Labas vakaras Merginos smile.gif

Buvau ir aš temą pametusi doh.gif Neįsidėjau y favorites ir vis galvojau,kodėl nieks nieko nerašo,visos tyli,o čia pasirodo veiksmas vyksta,tik aš pati biškiuką pasimetusi buvau biggrin.gif

Savaitgalį kaime buvom,buvo kepsniai,šašlykai,vištiena kepta ant laužo,tai maisto buvo padauginta,bet dabar vėl maitinuosi tvarkingai,žiūrėsim ką parodys svarstyklės rytoj g.gif
Kalbat apie vyrų svorį,maniškiui irgi reiktų pamesti keliolika kg,buvo kažkada užsikabinęs su sveika mityba,bet paskui metė,bet dabar vėl rodo norą,tai daryti ir prašo mano pagalbos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R's...: 09 birželio 2015 - 19:49
Labas rytas smile.gif

Oh kažkas įpūtė y mane papildomą kg doh.gif lotuliukas.gif Aišku ne aš ne aš čia kalta,kažkas kitas kaltas lotuliukas.gif lotuliukas.gif Svarstyklės rodo 67kg blush2.gif
Ką gi laikas susiimti ir ridenti kg žemyn,kas jungiasi kartu? bigsmile.gif biggrin.gif

Geros dienos Visoms 4u.gif
Atsakyti
Priduodu svorį 72,6 kg, bet labai nesijaudinu, nes žinau, kad dėl artėjančių mmm visad daugiau rodo ax.gif Bet kuriuo atveju, stengtis reikia, darausi išvadas, kad kažką darau ne taip, jei svoris kaip įmūrytas doh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
svoris 64kg rolleyes.gif

vakar :
pusryčiai - juoda kava su pienu ir keli gabaliukai varškės sūrio;
priešpiečiai - kokteilis (špinatų sauja, bananas, vynuogės, chia, linų sėmėnys, cinamonas)
pietūs - grudų duona, agurkas, keli gabaliukai lyd rūkyto sūrio su lašiša.
pavakariai - kefyro kokteilis 100 ml
vakarienė - 3in1 kava/ varškė su bananu, braškėm, kelio trešnėm ir cinamonu.
Atsakyti
Labas rytas. Svoris 90 kg. Gerai, bet jauciu arteja tas laikas, kad nebelabai bekris.
Atsakyti
Labas rytas,
prisiduodu - 72,8 kg. Kaip po Turkijos manau visai neblogai biggrin.gif
Susiimu ir aš - vaje kokia baisi sau nuotraukose atrodau.......man čia geriausias motyvas imti save į ragus/nagus mirksiukas.gif
Atsakyti
Laaabas reziltatukas 75 kg esu savim patenkinta smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, prisiduodu 69.7 kg. Priaugau... unsure.gif
Papildyta:
Vakarykštis meniu (nepavyzdinis, bet kadangi vakar rasiaus ka valgiau, tai ikeliu):

Pusryčiai: juoda kava be cukraus.
Priešpiečiai: 32 g baltos „Jorės“ duonos pagardintos sėklomis riekelė + 46 g balto varškės sūrio su kmynais + juoda kava be sukraus.
Pietūs: virtas kiaušinis + majonezas + pomidoras
Vakarienė: 2 pieniškos dešrelės + 1,5 bulvės + salotos (pekinas, agurkas, pomidoras)
Naktipiečiai: dešra + batonas + salotos
biggrin.gif

Atliktos grožio procedūros: plaukų šalinimas epiliatoriumi; odos šveitimas kavos tirščiais; kūno odos palepinimas kokosų aliejumi;
Atsakyti
Sveikos smile.gif

R's, smagu matyt radusią kelią namo biggrin.gif

Aš šiandien dar kartą įsitikinau, kad su geležies papildais mano organizmas nedraugauja doh.gif Nėštumo metu nuo papildų pykindavo, šiandien taip silpna nuo jų pasidarė, kad vos nenualpau, nu faina, ką aš galiu pasakyt doh.gif
Atsakyti
Neturinčioms laiko sportuoti, puiki proga padaryti gerą darbą ir tuo pačiu sudeginti kalorijų rolleyes.gif

Vieno kraujo davimo metu donoro organizmas sudegina 650 kcal – maždaug tiek kalorijų turi nedidelė pica. Ją suvalgius, kad būtų išeikvotas tas pats energijos kiekis, reikėtų valandą važinėtis dviračiu!

http://www.delfi.lt/...8#ixzz3ceKhHtae
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

65.4 kg (pliusas blush2.gif )
vienas pasiekimas, kad šią savaitę vandens kiekvieną dieną išgerdavau bent 1,5 l smile.gif
mano vyrui kg nereikia mesti, tik reik pasportuoti, kad sutvirtinti kūną smile.gif jis, priešingai nei aš, dažniausia palaiko norimą svorį..
šaunuolės, kas rašote meniukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(R's... @ 2015 06 10, 06:18)
Labas rytas  smile.gif

Oh kažkas įpūtė y mane papildomą kg  doh.gif  lotuliukas.gif  Aišku ne aš ne aš čia kalta,kažkas kitas kaltas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Svarstyklės rodo 67kg blush2.gif
Ką gi laikas susiimti ir ridenti kg žemyn,kas jungiasi kartu? bigsmile.gif  biggrin.gif

Geros dienos Visoms  4u.gif

aaaaaš ax.gif
Papildyta:
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 10, 11:57)
Sveikos  smile.gif

R's, smagu matyt radusią kelią namo  biggrin.gif
Aš šiandien dar kartą įsitikinau, kad su geležies papildais mano organizmas nedraugauja  doh.gif  Nėštumo metu nuo papildų pykindavo, šiandien taip silpna nuo jų pasidarė, kad vos nenualpau, nu faina, ką aš galiu pasakyt  doh.gif

ir mane nuo jų pykindavo, silpna darydavos.. o iš maisto tavo organizmas geležies mažokai pasisavina? Man padėjo grikių valgymas 4u.gif
Atsakyti