Pusryčiai - grikiai su kiaušiniu
Pietūs - 2 kalakutienos faršo/cukinijos kotletai, salotos, pomidoras, agurkas
Pavakariai - braškės
Vakarienė - omletas su burokėliais
Labas vakaras Merginos
Buvau ir aš temą pametusi
Neįsidėjau y favorites ir vis galvojau,kodėl nieks nieko nerašo,visos tyli,o čia pasirodo veiksmas vyksta,tik aš pati biškiuką pasimetusi buvau
Savaitgalį kaime buvom,buvo kepsniai,šašlykai,vištiena kepta ant laužo,tai maisto buvo padauginta,bet dabar vėl maitinuosi tvarkingai,žiūrėsim ką parodys svarstyklės rytoj
Kalbat apie vyrų svorį,maniškiui irgi reiktų pamesti keliolika kg,buvo kažkada užsikabinęs su sveika mityba,bet paskui metė,bet dabar vėl rodo norą,tai daryti ir prašo mano pagalbos.

Buvau ir aš temą pametusi

Savaitgalį kaime buvom,buvo kepsniai,šašlykai,vištiena kepta ant laužo,tai maisto buvo padauginta,bet dabar vėl maitinuosi tvarkingai,žiūrėsim ką parodys svarstyklės rytoj

Kalbat apie vyrų svorį,maniškiui irgi reiktų pamesti keliolika kg,buvo kažkada užsikabinęs su sveika mityba,bet paskui metė,bet dabar vėl rodo norą,tai daryti ir prašo mano pagalbos.
Labas rytas
Oh kažkas įpūtė y mane papildomą kg
Aišku ne aš ne aš čia kalta,kažkas kitas kaltas
Svarstyklės rodo 67kg
Ką gi laikas susiimti ir ridenti kg žemyn,kas jungiasi kartu?
Geros dienos Visoms

Geros dienos Visoms

Priduodu svorį 72,6 kg, bet labai nesijaudinu, nes žinau, kad dėl artėjančių mmm visad daugiau rodo
Bet kuriuo atveju, stengtis reikia, darausi išvadas, kad kažką darau ne taip, jei svoris kaip įmūrytas

Labas rytas
svoris 64kg
vakar :
pusryčiai - juoda kava su pienu ir keli gabaliukai varškės sūrio;
priešpiečiai - kokteilis (špinatų sauja, bananas, vynuogės, chia, linų sėmėnys, cinamonas)
pietūs - grudų duona, agurkas, keli gabaliukai lyd rūkyto sūrio su lašiša.
pavakariai - kefyro kokteilis 100 ml
vakarienė - 3in1 kava/ varškė su bananu, braškėm, kelio trešnėm ir cinamonu.

svoris 64kg

vakar :
pusryčiai - juoda kava su pienu ir keli gabaliukai varškės sūrio;
priešpiečiai - kokteilis (špinatų sauja, bananas, vynuogės, chia, linų sėmėnys, cinamonas)
pietūs - grudų duona, agurkas, keli gabaliukai lyd rūkyto sūrio su lašiša.
pavakariai - kefyro kokteilis 100 ml
vakarienė - 3in1 kava/ varškė su bananu, braškėm, kelio trešnėm ir cinamonu.
Labas rytas,
prisiduodu - 72,8 kg. Kaip po Turkijos manau visai neblogai
Susiimu ir aš - vaje kokia baisi sau nuotraukose atrodau.......man čia geriausias motyvas imti save į ragus/nagus
prisiduodu - 72,8 kg. Kaip po Turkijos manau visai neblogai

Susiimu ir aš - vaje kokia baisi sau nuotraukose atrodau.......man čia geriausias motyvas imti save į ragus/nagus

Laaabas reziltatukas 75 kg esu savim patenkinta

Labas rytas, prisiduodu 69.7 kg. Priaugau... 
Papildyta:
Vakarykštis meniu (nepavyzdinis, bet kadangi vakar rasiaus ka valgiau, tai ikeliu):
Pusryčiai: juoda kava be cukraus.
Priešpiečiai: 32 g baltos Jorės duonos pagardintos sėklomis riekelė + 46 g balto varškės sūrio su kmynais + juoda kava be sukraus.
Pietūs: virtas kiaušinis + majonezas + pomidoras
Vakarienė: 2 pieniškos dešrelės + 1,5 bulvės + salotos (pekinas, agurkas, pomidoras)
Naktipiečiai: dešra + batonas + salotos

Atliktos grožio procedūros: plaukų šalinimas epiliatoriumi; odos šveitimas kavos tirščiais; kūno odos palepinimas kokosų aliejumi;

Papildyta:
Vakarykštis meniu (nepavyzdinis, bet kadangi vakar rasiaus ka valgiau, tai ikeliu):
Pusryčiai: juoda kava be cukraus.
Priešpiečiai: 32 g baltos Jorės duonos pagardintos sėklomis riekelė + 46 g balto varškės sūrio su kmynais + juoda kava be sukraus.
Pietūs: virtas kiaušinis + majonezas + pomidoras
Vakarienė: 2 pieniškos dešrelės + 1,5 bulvės + salotos (pekinas, agurkas, pomidoras)
Naktipiečiai: dešra + batonas + salotos

Atliktos grožio procedūros: plaukų šalinimas epiliatoriumi; odos šveitimas kavos tirščiais; kūno odos palepinimas kokosų aliejumi;
Sveikos
R's, smagu matyt radusią kelią namo
Aš šiandien dar kartą įsitikinau, kad su geležies papildais mano organizmas nedraugauja
Nėštumo metu nuo papildų pykindavo, šiandien taip silpna nuo jų pasidarė, kad vos nenualpau, nu faina, ką aš galiu pasakyt

Aš šiandien dar kartą įsitikinau, kad su geležies papildais mano organizmas nedraugauja

Neturinčioms laiko sportuoti, puiki proga padaryti gerą darbą ir tuo pačiu sudeginti kalorijų
Vieno kraujo davimo metu donoro organizmas sudegina 650 kcal maždaug tiek kalorijų turi nedidelė pica. Ją suvalgius, kad būtų išeikvotas tas pats energijos kiekis, reikėtų valandą važinėtis dviračiu!
http://www.delfi.lt/...8#ixzz3ceKhHtae

Vieno kraujo davimo metu donoro organizmas sudegina 650 kcal maždaug tiek kalorijų turi nedidelė pica. Ją suvalgius, kad būtų išeikvotas tas pats energijos kiekis, reikėtų valandą važinėtis dviračiu!
http://www.delfi.lt/...8#ixzz3ceKhHtae
Sveikos
65.4 kg (pliusas
)
vienas pasiekimas, kad šią savaitę vandens kiekvieną dieną išgerdavau bent 1,5 l
mano vyrui kg nereikia mesti, tik reik pasportuoti, kad sutvirtinti kūną
jis, priešingai nei aš, dažniausia palaiko norimą svorį..
šaunuolės, kas rašote meniukus
aaaaaš
Papildyta:
ir mane nuo jų pykindavo, silpna darydavos.. o iš maisto tavo organizmas geležies mažokai pasisavina? Man padėjo grikių valgymas

65.4 kg (pliusas

vienas pasiekimas, kad šią savaitę vandens kiekvieną dieną išgerdavau bent 1,5 l

mano vyrui kg nereikia mesti, tik reik pasportuoti, kad sutvirtinti kūną

šaunuolės, kas rašote meniukus

QUOTE(R's... @ 2015 06 10, 06:18)
Labas rytas
Aišku ne aš ne aš čia kalta,kažkas kitas kaltas
Svarstyklės rodo 67kg
Geros dienos Visoms

Geros dienos Visoms

aaaaaš

Papildyta:
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 10, 11:57)
Sveikos
Nėštumo metu nuo papildų pykindavo, šiandien taip silpna nuo jų pasidarė, kad vos nenualpau, nu faina, ką aš galiu pasakyt 

ir mane nuo jų pykindavo, silpna darydavos.. o iš maisto tavo organizmas geležies mažokai pasisavina? Man padėjo grikių valgymas