Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

QUOTE(paint @ 2015 06 10, 12:30)

ir mane nuo jų pykindavo, silpna darydavos.. o iš maisto tavo organizmas geležies mažokai pasisavina? Man padėjo grikių valgymas  4u.gif

Kadangi valgau tikrai nemažai produktų, iš kurių turėčiau gauti geležies, o hemoglobinas ant ribos, tai turbūt kad mažokai..
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 10, 11:37)
Kadangi valgau tikrai nemažai produktų, iš kurių turėčiau gauti geležies, o hemoglobinas ant ribos, tai turbūt kad mažokai..

hemoglobinas nebutinai gelezies trukuma parodo mazo zemas buvo kai B vitaminu organisme truko dabar juos nuolat geriu ir jokiu bedu
Atsakyti
QUOTE(Egles Håndverk @ 2015 06 10, 12:53)
hemoglobinas nebutinai gelezies trukuma parodo mazo zemas buvo kai B vitaminu organisme truko dabar juos nuolat geriu ir jokiu bedu

Pas mane geležies trūkumas
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 10, 12:37)

mm, teks tada kažkaip atkentėti tą gėrimo laiką 4u.gif
Atsakyti
Kaip gerai draugaut su žydu smile.gif Neatsimenu ir nežinau pliusas ar minusas čia pagal šią temą, bet nuotaika gera, tai skaičiai nenubaidė 66.6 kg. Tik galiu pasakyt, kad su blyneliais 1,1 kg svorį užsirident per dieną labai lengva, o va tą 1.1 kg numest dar ir 3 dienų maža cool.gif Bet jau jau, beveik.

QUOTE(d'esprit @ 2015 06 10, 11:57)
Aš šiandien dar kartą įsitikinau, kad su geležies papildais mano organizmas nedraugauja  doh.gif 

O kokią dozę ir kada geri (valgio metu?). Kiek mg geležies gauni, kai supykina ir kokios formos geležis papilde? Geležies bisglicinatas? Gliukonatas? Fumaratas?
Tai labai lemia mirksiukas.gif

Tiesiog spėju, kad labai didelę dozę geri, mažai pavalgiusi ir paprasčiausiai netinka forma. Galima atitaikyti, kur tokių požjūčių nebus..tik reik rinktis, kur geležis atpalaiduojama palaipsniui ir ne max dozes.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 06 10, 13:45)
Kaip gerai draugaut su žydu smile.gif Neatsimenu ir nežinau pliusas ar minusas čia pagal šią temą, bet nuotaika gera, tai skaičiai nenubaidė 66.6 kg. Tik galiu pasakyt, kad su blyneliais 1,1 kg svorį užsirident per dieną labai lengva, o va tą 1.1 kg numest dar ir 3 dienų maža cool.gif Bet jau jau, beveik.
O kokią dozę ir kada geri (valgio metu?). Kiek mg geležies gauni, kai supykina ir kokios formos geležis papilde? Geležies bisglicinatas? Gliukonatas? Fumaratas?
Tai labai lemia mirksiukas.gif

Tiesiog spėju, kad labai didelę dozę geri, mažai pavalgiusi ir paprasčiausiai netinka forma. Galima atitaikyti, kur tokių požjūčių nebus..tik reik rinktis, kur geležis atpalaiduojama palaipsniui ir ne max dozes.

Plius 100g smile.gif

Vaistinėj pasiūlė šį. Šiandien pirmą kartą gėriau, po valgio praėjus maždaug valandai, 10mg. Tamsus miškas man su papildų pasirinkimais doh.gif Bet ką nusipirkčiau, nes neturiu jokio supratimo šiuo klausimu blush2.gif

Liūdina mane savaitgalio orų prognozė, sekmadienį +29, vadinasi nebėgsiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(R's... @ 2015 06 09, 19:49)
Labas vakaras Merginos  smile.gif

Buvau ir aš  temą pametusi doh.gif  Neįsidėjau y favorites ir vis galvojau,kodėl nieks nieko nerašo,visos tyli,o čia pasirodo veiksmas vyksta,tik aš pati biškiuką pasimetusi buvau biggrin.gif

Labukas 4u.gif
Pas mane ta pati situacija blush2.gif
O ir laiko labai sedet prie kompo nera, tai dabar nusprendziau jau ieskoti, ogi 5psl priklabejusios jau thumbup.gif
Siuo metu visa mano laika suvalgo mokymasis kalbos ir pasiruosimas darzeliui biggrin.gif
Kita savaitgali vaziuojam atostogu i LT. biggrin.gif
Gal biski atsigausim, nes ta pati rutina jau biski nervina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 10, 12:25)
Neturinčioms laiko sportuoti, puiki proga padaryti gerą darbą ir tuo pačiu sudeginti kalorijų  rolleyes.gif 

Vieno kraujo davimo metu donoro organizmas sudegina 650 kcal – maždaug tiek kalorijų turi nedidelė pica. Ją suvalgius, kad būtų išeikvotas tas pats energijos kiekis, reikėtų valandą važinėtis dviračiu!

http://www.delfi.lt/...8#ixzz3ceKhHtae

Geeeras..
Atsakyti
Na ką gi, įkvėpta šiandienos svėrimosi išėjau pabėgioti ax.gif Šiaip bėgioti tai aš niekada, arba pakeliui reikalas baigdavosi pasivaikščiojimu, taip kad nežinojau, kad nesugebu nė 3 m pabėgt blink.gif Pradėjo pėdą traukt, nors išeidama padariau tempimo pratimus blink.gif Tada šoną diegt, tada kita pėda ir tt ir pan doh.gif Ant elipsinio nors ir sunkiai, bet valandą išmusikuoju doh.gif Gal bėgikės ką patars, kaip apšyla prieš bėgimą, kokius pratimus padaro? blush2.gif Nes aš nepasiduosiu, dabar net azartas sukilo įrodyt sau, kad aš galiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 06 10, 15:51)
Na ką gi, įkvėpta šiandienos svėrimosi išėjau pabėgioti  ax.gif  Šiaip bėgioti tai aš niekada, arba pakeliui reikalas baigdavosi pasivaikščiojimu, taip kad nežinojau, kad nesugebu nė 3 m pabėgt  blink.gif  Pradėjo pėdą traukt, nors išeidama padariau tempimo pratimus  blink.gif  Tada šoną diegt, tada kita pėda ir tt ir pan  doh.gif  Ant elipsinio nors ir sunkiai, bet valandą išmusikuoju  doh.gif  Gal bėgikės ką patars, kaip apšyla prieš bėgimą, kokius pratimus padaro?  blush2.gif  Nes aš nepasiduosiu, dabar net azartas sukilo įrodyt sau, kad aš galiu smile.gif

Aš ne apšilimą kaltinčiau, o netinkamą bėgimo greitį smile.gif Neskubėk, bėk lėtai. Bėgimo greitis yra geras tada, kai bėgdama gali kalbėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 10, 15:53)
Aš ne apšilimą kaltinčiau, o netinkamą bėgimo greitį  smile.gif  Neskubėk, bėk lėtai. Bėgimo greitis yra geras tada, kai bėgdama gali kalbėti  mirksiukas.gif

Kad nepabėgu, taip kojos pėdą traukė doh.gif Išsinėriau iš kedo, dar ten visaip patampiau, kaip ir nieko, tada vėl po 3 m kita pėda doh.gif Visiškas fiasko. Pasivaikščiojau, pasvajojau miške ir grįžau namo doh.gif Reikia youtube pažiūrėt, paskaityt, žiū be teorijos praktika man nesigauna biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Svoris 81,3 kg.

D'Esprit, aš irgi pradėjau savo iššūkį nuo šiandien - bandysiu vėl gyvent be saldumynų ir miltinių.
Kaip Tau sekasi laikytis savojo iššūkio?

Paskutinės darbo dienos prieš atostogas - ir turėsiu net savaitę atostogų 4u.gif Bandysiu daugiau pajudėti ir gražiai maitintis.

Highlander, tai nebėgiok, o pabandyk greitąjį ėjimą, tas irgi neblogai išjudina.
Atsakyti