Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

QUOTE(Highlander @ 2015 06 10, 16:00)
Kad nepabėgu, taip kojos pėdą traukė  doh.gif  Išsinėriau iš kedo, dar ten visaip patampiau, kaip ir nieko, tada vėl po 3 m kita pėda  doh.gif  Visiškas fiasko. Pasivaikščiojau, pasvajojau miške ir grįžau namo  doh.gif  Reikia youtube pažiūrėt, paskaityt, žiū be teorijos praktika man nesigauna biggrin.gif

O "traukė", tai turi omeny mėšlungį, ar kažkoks kitoks pojūtis? Gal batai labai netinka bėgimui? Šiaip apšilimui kai kur rekomenduojama tiesiog pirmus kilometrus bėgt mažesniu tempu, to pakanka. Aš taip ir darau, po bėgimo darau tempimo pratimus. Iš tikrųjų, geriausia pasižiūrėk youtube, pasinagrinėk bėgimo technikas, teisingą kojos statymą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(alkaja @ 2015 06 10, 16:04)
Sveikos 4u.gif

Svoris 81,3 kg.

D'Esprit, aš irgi pradėjau savo iššūkį nuo šiandien - bandysiu vėl gyvent be saldumynų ir miltinių.
Kaip Tau sekasi laikytis savojo iššūkio?

Gerai sekasi, kol kas nesinori nieko iš apribotų produktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alkaja @ 2015 06 10, 16:04)
Highlander, tai nebėgiok, o pabandyk greitąjį ėjimą, tas irgi neblogai išjudina.

Bandysiu 4u.gif Šiaip su lazdom kai išeinu, tai tikrai gan greit einasi, grįžtu šlapia ir savim patenkinta smile.gif Bet ir bėgiot norėčiau prasimušt, vis įvairesnė veikla, įdomiau smile.gif Išmoksiu, ne bėda. Tik kai nuo mokyklos laikų nebėgioji, viskas pasimiršta.

Lengvų tų paskutinių dienų iki atostogų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 10, 16:07)
O "traukė", tai turi omeny mėšlungį, ar kažkoks kitoks pojūtis? Gal batai labai netinka bėgimui? Šiaip apšilimui kai kur rekomenduojama tiesiog pirmus kilometrus bėgt mažesniu tempu, to pakanka. Aš taip ir darau, po bėgimo darau tempimo pratimus. Iš tikrųjų, geriausia pasižiūrėk youtube, pasinagrinėk bėgimo technikas, teisingą kojos statymą  4u.gif

Manau panašu į mėšlungį sad.gif Pabėgu kiek, skausmas, išsineriu iš kedo, patampau, praeina, bėgu, tada kita koja ... Pasaka be galo doh.gif Mano tai pumos bėgiojimui skirti kedai, pernai pirkau, bet tik šiandien išsitraukiau, tai gal kad nauji blush2.gif Eisiu pažiūrėt, ką youtube pasakys, nes ryt vėl bėgiosiu ir taip kasdien, kol azarto užteks... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 06 10, 16:18)
Manau panašu į mėšlungį sad.gif Pabėgu kiek, skausmas, išsineriu iš kedo, patampau, praeina, bėgu, tada kita koja ... Pasaka be galo  doh.gif  Mano tai pumos bėgiojimui skirti kedai, pernai pirkau, bet tik šiandien išsitraukiau, tai gal kad nauji  blush2.gif  Eisiu pažiūrėt, ką youtube pasakys, nes ryt vėl bėgiosiu ir taip kasdien, kol azarto užteks... biggrin.gif

Nesmagiai kaip.. unsure.gif (Kai pradeda traukt mėšlungis, reikia kojos pirštus kuo stipriau lenkt į save. Čia šiaip patarimas, man labai naudingas būdavo, kai naktimis mėšlungis kankindavo). Jei bėgiojimui skirti batai, tai neturėtų būt dėl jų g.gif Nebent Tavo kojai netinka, ar dydis netinkamas, na, bet čia spėliojimai tik. Gal tas kojos traukimas tik sutapimas smile.gif
Tik kasdien bėgti nereiktų, tikrai taip azartas greit baigsis 4u.gif Jei įdomu, galiu surast ir įkelt bėgimo lentelę pradedančiosioms, ten kaitaliojamas bėgimas su ėjimu, labai geras būdas priprasti prie bėgimo mirksiukas.gif

Ir apskritai, neklauskit manęs apie bėgimą, nes tai yra tema, kuria galiu kalbėt iki nukritimo, kas daugelį labai erzina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 10, 16:27)
Nesmagiai kaip..  unsure.gif  (Kai pradeda traukt mėšlungis, reikia kojos pirštus kuo stipriau lenkt į save. Čia šiaip patarimas, man labai naudingas būdavo, kai naktimis mėšlungis kankindavo). Jei bėgiojimui skirti batai, tai neturėtų būt dėl jų  g.gif  Nebent Tavo kojai netinka, ar dydis netinkamas, na, bet čia spėliojimai tik. Gal tas kojos traukimas tik sutapimas  smile.gif 
Tik kasdien bėgti nereiktų, tikrai taip azartas greit baigsis  4u.gif  Jei įdomu, galiu surast ir įkelt bėgimo lentelę pradedančiosioms, ten kaitaliojamas bėgimas su ėjimu, labai geras būdas priprasti prie bėgimo  mirksiukas.gif

Ir apskritai, neklauskit manęs apie bėgimą, nes tai yra tema, kuria galiu kalbėt iki nukritimo, kas daugelį labai erzina  lotuliukas.gif

Aha, vat tas ir padėdavo, instinktyviai pirštus lenkiau ir praeina, bet truputį pabėgi ir vėl doh.gif O jums neskauda pėdu bėgant? 4u.gif Gal kažkiek turi jaustis toks nemalonus tempimas, tik reik priprast blush2.gif Labai įdomu lentelė bigsmile.gif
Atsakyti
Tik dabar prisiminiau, kad šiandien prisidavimų diena doh.gif 69,2 ax.gif

Pas mane kaip visada reikalų pilna, tai darbas, tai mokslai. Jau ir su MB ppradėjom biškį pyktis, nes darbų milijonai, o laiko nėra unsure.gif

Sportuot nepradėjau, pavargus nejaučiu jokios motyvacijos ir noro. Tik su maistu prisilaikau, nebe užkandžiauju, nevalgau vėlai vakare. Svoris po truputį juda thumbup.gif

Šaunuolės besilaikančios iššūkio be miltinių ir saldumynų,čia jau gerokas advanced levelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 06 10, 16:32)
Aha, vat tas ir padėdavo, instinktyviai pirštus lenkiau ir praeina, bet truputį pabėgi ir vėl  doh.gif  O jums neskauda pėdu bėgant?  4u.gif  Gal kažkiek turi jaustis toks nemalonus tempimas, tik reik priprast  blush2.gif  Labai įdomu lentelė  bigsmile.gif

Ne, neskauda nieko nei bėgant, nei po bėgimo. Tiesa, buvo, kad skaudėjo kelius pora dienų, bet tada pati kalta buvau smile.gif
Bėgimo lentelė čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 10, 17:23)
Ne, neskauda nieko nei bėgant, nei po bėgimo. Tiesa, buvo, kad skaudėjo kelius pora dienų, bet tada pati kalta buvau  smile.gif
Bėgimo lentelė čia  smile.gif

Labai ačiū, d'esprit 4u.gif Bandysiu laikytis lentelės bigsmile.gif Kažką reik daryti, nes svoris vietoj, vien koreguojama mityba nepadeda sad.gif
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif

norėčiau prisijungti prie jūsų ir siekti tikslo kartu. Laikausi taisyklių(atsakymai į klausimus eilės tvarka):
1. 1,67 m
2. 61,2 kg (šiandien svertasi, anksčiau laikėsi 62,5-64,5 gana išlgai)
3. 57 kg
4. Todėl, kad dar nesiėmiau priemonių kartui ir visiems laikams - pradėdavau ir pamesdavau, jei svoris šokteldavo numesdavau iki nusistovėjusio ir vėl pritūkdavo noro stengtis, nors su esamu balastu gerai nesijaučiu.
5. Susiimdavau tik labai trumpam, dažnai valgau sunkaus maisto ir didelėm porcijom, džiaugdavaus vien tuo, kadpavyksta nepriaugti svorio, bet noriu pagaliau numesti. Ketinu keisti gyvenimo būdą ir mitybą labai mažais žingsneliais.
6. Aktyvus laisvalaikis, saikingas sportas, lengvesnis maistas, mažesnės porcijos.
7. Įdomi veikla, mankšta, lengvesnis ir sveikesnis užkandis, vietoje įprasto.

Beje, gal kas Vilniuje norėtų kartu sportuoti? Nerandu kompanijos (apie lazdynus) smile.gif
Papildyta:
Tiesa, dar kas nepavyko pradžioje, kai pradėjau susiimti - gana intensyviai mankštinausi, tačiau visiškai nekoregavau mitybos - svoris labiau stabilizavosi iki 62,5, kūnas kiek pastebimai (na, bent nugarą pastebėjau vos vos) tvirtėjo, bet riebalo vis nemažėjo kelis mėnesius. Dabar, sakysim, antras žingsnelis ir veikiu kiek kompleksiškiau po truputį koreguodama mitybos įpročius. Tai, atrodo, svoris vos pasikrutino iš mirties taško ax.gif Su jumis gal dažniau naujus žingsnelius darysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 06 10, 19:17)
Labai ačiū, d'esprit  4u.gif  Bandysiu laikytis lentelės  bigsmile.gif  Kažką reik daryti, nes svoris vietoj, vien koreguojama mityba nepadeda sad.gif

Gal nori parašyt kelių dienų meniu, pačiai matytųsi, kas negerai su mityba, jei svoris nekrenta ax.gif

QUOTE(GeraŽinia @ 2015 06 10, 20:02)
Sveikutės,  4u.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif

Mano šiandiena:
Pusryčiai - kokteilis (bananas, braškės, špinatai)
Pietūs - ryžiai su lašišos ir daržovių padažu
Pavakariai - 5 grūdų dribsniai su spanguolėm, užpilta pasukom
Vakarienė - vištienos krūtinėlės gabaliukas, 2 pomidorai, moliūgų sėklos

Sportas - bėgimas 6km
Atsakyti
Šiandien paskaičiau pirmą psl, naujom jėgom į lieknėjimo tikslą pažvelgiau bigsmile.gif Sakiau normaliai pradėsiu rašytis maistą, tai tikrai dalinsiuosi thumbup.gif Kad būtų papildoma paskata niekinio maisto neprisivalgyti, nes paskui būtų gėda publikuot biggrin.gif Ir lentelę išsisaugojau, bandysiu pagal ją bėgioti, žiūrėsim, gal pajudės reikalai iš stagnacijos smile.gif

GeraŽinia, sveika prisijungusi 4u.gif Mažytis minusiukas, tikrai pavyks, o kartu ir daug smagiau bus lieknėti 4u.gif drinks_cheers.gif

Mano meniu:
grikiai
puodelis kefyro su linų sėmenim
čipsų pokelis  doh.gif  (Vietoj pietų, bet paskui sąžinė neatlaikė spaudimo, išėjau bėgiot biggrin.gif Labai gėda)
kelios saujos trešnių ir braškių
salotos (salota, špinatai, pomidorai, agurkai, petražolė, krapai, svogūnų laiškai, graikinis jogurtas, ožkos sūris)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Highlander: 10 birželio 2015 - 19:40
Ačiū už šiltą priėmimą 4u.gif

Mano ne koks šiandienos meniu:
balandėlis su graikinio jogurto sublenderiuoto su šiek tiek jelapeno, pomidoro ir kviečių gemalais padažu;
vištienos krūtinėlės kepsnys su salotom garnyrui ir dalį bulvių košės suvalgiau (kavinėj);
obuolys;
pora šašlykų, iešmelis faršo, kepto ant grotelių, truputis ryžių ir vyšniniai pomidoriukai, bei naminis padažas sumaišytas su kviečių gemalais.

Neišėjau šiandien į treniruotę, nes laukiau pažįstamo, kurio užsiprašiau, kad apžiūrėtų kaip man sutvarkė mašiną (vakar buvo nemaloni staigmena po darbo, kai neužsivedė, o šiandien - kai pasakė kainą, o atsiėmus kilo abejonių ar tvarkingai atlikta). Taip kad be sporto, tik trumpa mankšta/prasitampymas iš ryto blush2.gif

O čipsų aš anksčiau gana dažnai sugalvodavau pavalgyti po darbo vietoj pietų blush2.gif dabar jau nebent su kompanija neatsisakau truputį pakramsnoti.

O kam nors pavyko bėgioti be diskomforto nuo pat pirmų kartų? Aš nuo senai žinau, kad bėgiojimas "ne man", nes sukelia puokštę nemalonių pojūčių, pamenu buvau mokykloj atleista nuo krosų dėl to ir menkutės širdies ydos, jei taip išvis galima pavadinti, bet galvoju, gal reikia tiesiog persilaužti? g.gif Gal pasidalinsit patirtim kas dabar bėgioja su malonumu apie pradžią? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GeraŽinia @ 2015 06 10, 21:06)
O kam nors pavyko bėgioti be diskomforto nuo pat pirmų kartų? Aš nuo senai žinau, kad bėgiojimas "ne man", nes sukelia puokštę nemalonių pojūčių, pamenu buvau mokykloj atleista nuo krosų dėl to ir menkutės širdies ydos, jei taip išvis galima pavadinti, bet galvoju, gal reikia  tiesiog persilaužti?  g.gif  Gal pasidalinsit patirtim kas dabar bėgioja su malonumu apie pradžią?  4u.gif

Aš galiu papasakot apie save smile.gif Mokykloj nuo fiz.lavinimo buvau atleista, krosą teko bėgti gal kartą ar du, prisimenu kaip didžiausią košmarą doh.gif O bėgiot pradėjau šį pavasarį, nes susilažinau su vyru smile.gif Pirmi kartai, dėl nežinojimo ir nenorėjimo žinot kėlė diskomfortą, nes išeidavau bėgt ir bėgdavau, lyg kas vytųsi biggrin.gif Paskui gavau velnių nuo vyro už nesąmonių darymą, pradėjau bėgt lėtai. Labai lėtai. Realiai mano bėgimo greitis buvo praktiškai toks pat, kaip ėjimo, bet taip organizmą pratinau prie fizinio krūvio. Palaipsniui, nubėgti atstumai didėjo, greitis irgi. Pradėjau bėgioti kovo pradžioj, gegužės 10 dieną sudalyvavau Trakų pusmaratonyje, bėgau 10,5km, šiaip dienai mano maksimalus nubėgtas atstumas yra 15,37km, ruošiuosi Vilniaus maratone rudenį bėgti pusmaratonį smile.gif Bėgti gali visi, reikia tik rasti savo tempą ir nereikia lėkt, kaip akis išdegus, bėgt turi būt smagu ir malonu, o ne kančia mirksiukas.gif

Papildyta:
LENTELĖ

user posted image

first.gif Egles Håndverk

second.gif *elli*

third.gif panterajuodoji
Atsakyti