Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

QUOTE(Rasma @ 2015 07 07, 21:07)
Su fotoreportažais, tai thumbup.gif Pusryčių man būtų smarkiai per daug, o vakarienės smarkiai per mažai blush2.gif Aš vakarinė ėdikė doh.gif Bet visumoje, tai puiki vienos dienos mityba, aš neturiu ką labai sukritikuoti. 

Aš vis pamirštu pulsometrą užsidėt ir net endomondo įsijungt, tai ką per kasdienes mankštas sudeginu net nežinau..darau palengvintą variantą, 30-45 min, nes man laaaabai tvanku ir negera verysad.gif Savaitgalį net nevaikščiojau savo kilometražo, labai sunkiai pakeliu karštį.
Man kaip per TV rodytiems širdininkams, šiom dienom trinka ritmas, bet aš dar be greitųjų laikausi..baisiai man gėda tą greitąją kviest blush2.gif

Aš irgi tokia pati, iki pietų galėčiau visai nevalgius būt, o vakare atvalgyt už visą dieną, bet bandau persiauklėt smile.gif

Tas karštis ir man ne į naudą, šiandien šiaip taip 7km išbėgau, atrodo ir vėsiau lauke, bet tas tvakumas doh.gif

O tai randi gėdą, rūpinkis savim, jei jauti, kad reikia greitosios, tai ir kvieskis, negalvok apie jokias gėdas unsure.gif Beje, o koks jausmas, kai trinka rimtas? blush2.gif
Atsakyti
d'esprit - sunku pasakyt, kokio dydžio lėkštės g.gif biggrin.gif jei tokios kaip išsivaizduoju, kaip mano-tai man porcijos būtų per didelės g.gif bet čia jau mano skrandžio problema.Visada taip-pradedu valgt ir tik įpusėjus-skrandis sako STOP rolleyes.gif atrodo pilnas pilnas...po kurio laiko vėl noriu valyt, nes matyt nedavalgau doh.gif
beja, knyga Maja Gogulan "Ideali sveikata.Maistas, kuris gydo".

Šios dienos meniu:
pusryčiai - juoda kava su pienu+3 kukurūzų trapučiai su varškės užtepėle;
priešpiečiai - bananas;
pietūs - 2 dešrelės ir pomidoras (niekas gi negamino namie, teko rinktis greičiusią variantą rolleyes.gif )
pavakariai - apelsinas
vakarienė - 2 kepti kiaušiniai su salotom (pomidoras, agurkas, krapai, česnakas, druska, gr jogurtas), 3in1 kava ir 3 irisiniai saldainiai...
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

QUOTE(d'esprit @ 2015 07 07, 20:29)
Kaip ir sakiau, šiandien fotografavau savo porcijas, dedu foto ir laukiu komentarų  4u.gif
<..>
Pusryčiai - avižinių dribsnių košė su dž.spanguolėm, sviestu, bananu
Pietūs - 2 grilyje kepti kalakutienos kotletai, rudieji ilgagrūdžiai ryžiai, 1 agurkas, 2 pomidorai su graikinių riešutų aliejum
Pavakariai - salotos (icebergas, konserv.kukurūzai, vyšniniai pomidorai, tunas, 2 kiaušiniai)
Vakarienė - varškė su kefyru ir trešnėm
Po sporto - baltymų kokteilis

Viso: 1973 kcal (išbėgiota 615kcal)

Man pusryčiai atrodo labai dideli, bet tiesiog todėl, jog pati sunkiai juos valgau, aš tokia labiau vakarinė valgytoja blush2.gif

QUOTE(Rasma @ 2015 07 07, 21:07)
<...>
Man kaip per TV rodytiems širdininkams, šiom dienom trinka ritmas, bet aš dar be greitųjų laikausi..baisiai man gėda tą greitąją kviest blush2.gif

Turėtų būti gėda nekviesti kai to reikia 4u.gif Sveikata manau svarbiausiai, reikia savimi pasirūpinti smile.gif

Mano šiandienos meniu:

Pusryčiai - varškė su bananu, kava su pienu
priešpiečiai - nektarinas, kava su pienu
pietūs - makaronai su vištiena ir daržovėmis
pavakariai - meliono keli didesni gabaliukai
vakarienė - du kiaušiniai
Atsakyti
Sveikos,

D'esprit , man atrodo, tavo meniu yra, na toks rimčiausias iš visų anksčiau skaitytų, nors vistiek nesitikėjau, kad tiek nemažai kalorijų susidaro. Kiti valgiaraščiai man realiai atrodo labai jau kuklūs ir vis kyla klausimas, ar nesijaučia alkis.
Aš save pagaliau perlaužiauir valgau pusryčius jau porą mėnesių, tik su košėmis niekaip nesusidraugauju...
Taip pat išgeriu beveik 2 l vandens, kai anksčiau visi dienos skysčiai būdavo tik kava ir dar kiek su maistu - tai čia didelė pažanga. Pabandysiu surašyti šios dienos meniu:

Pusryčiai: 6 blyneliai ( kepiau vaikams, pati žadėjau sumuštinius valgyt)
Priešpiečiai: kapučino kava (be jos nė dienos)
Pietūs: normali lėkštė spagečių su mėsos-pomidorų pastos padažu, agurkai (valgau tai, ką valgo visa šeima, sau atskirai negaminu)
Pavakariai: obuolys, morka, ledų porcija, kapučino kava
Vakarienė: nesuvalgyta dukros kiaušinienė, du sumuštinukai iš duonos, sviesto, avokado ir agurko
Kalorijų neskaičiuoju, bet kažkaip vis mąsčiau, kad 2000 kcal neturėčiau viršyti.

Per dieną nueita 8,5 km (planas 7,5 km), lipu laiptais vietoj lifto, tai tiek ir sporto. Kol kas svoris stabiliai krenta. Jei nustos, mąstysiu, ką keisti, tobulinti.

Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 07 07, 21:17)
O tai randi gėdą, rūpinkis savim, jei jauti, kad reikia greitosios, tai ir kvieskis, negalvok apie jokias gėdas  unsure.gif  Beje, o koks jausmas, kai trinka rimtas?  blush2.gif

Ai, vis atrodo, kad greitąją kviesti reikia, kai jau visai visai visai blogai. O kai tik šiaip blogai, tai dar lauki gal praeis..dar tas kompleksas, o jei iškviesi be reikalo ir t.t. Ir kai praeina, tai tik atrodo gerai, jog nekvietei ax.gif Aš šeimynai pasiskundžiu, į lovą ir bambalį vandens..

Kiekvienam labai skirtingas, bet man šiom karščio dienom (tiksliau po dienos karščių, vakare) atsirado grynai širdies 'drebėjimas' ir oro trūkumas (taip gniaužia duobutę kakle, kad atrodo kas ranka laikytų suėmęs trachėją) ir kartu drebėjimas lygiai toks kaip būna dreba raumenys, kai sportuoji ir "nebegali". Taip smulkiai ir nevalingai ima tirtėt. Tai va taip man ima tirtėt širdis. Baisiai nemalonus jausmas: tirta ir smaugia unsure.gif Ir geri kraujospūdžio aparatai, rodo tą pulso neritmiškumą.
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 07 07, 20:29)
Kaip ir sakiau, šiandien fotografavau savo porcijas, dedu foto ir laukiu komentarų  4u.gif

user posted image

Pusryčiai - avižinių dribsnių košė su dž.spanguolėm, sviestu, bananu
Pietūs - 2 grilyje kepti kalakutienos kotletai, rudieji ilgagrūdžiai ryžiai, 1 agurkas, 2 pomidorai su graikinių riešutų aliejum
Pavakariai - salotos (icebergas, konserv.kukurūzai, vyšniniai pomidorai, tunas, 2 kiaušiniai)
Vakarienė - varškė su kefyru ir trešnėm
Po sporto - baltymų kokteilis

Viso: 1973 kcal (išbėgiota 615kcal)

Kaip skaniai viskas atrodo essen.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Prisiduodu - šįryt 59,5kg smile.gif

d'esprit, man porcijos atrodo pats tas, vidutinės tokios smile.gif

Gal kas patars kokią programą treniruoklių salei skirtą ką, po ko ir kiek atėjus daryt? Ir kaip ten ištikro su tais elipsiniais ir bėgtakiais (čia man greitas ėjimas labiau, kol kas dar ant bėgimo neperėjau - po truputį) - kiek laiko, kokiu greičiu ir kodėl geriau daryti treniruotės pradžioje ir pabaigoje. Aš paprastai einu 15 min (elipsinio apie 9-10 km/h) arba 20 min (bėgtakio 7,5km/h) pradžioje ir 30 min bėgtakio 7,5km/h pabaigus treniruotis. Čia yra iš to naudos? Nes vakar išgirdau, kad po 15-20 min nulipti nuo kardio treniruoklių yra veltui sugaištas laikas. Kažkiek pati bandau domėtis, bet info tiek daug ir tokios skirtingos, o laiko labai mažai blush2.gif

Bėgu darban baigt ruoštis, geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif 82kg.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
svoris 64,00kg. galvojau pliusas bus didesnis biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
prisiduodu su 67,4 kg
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Prisiduodu: 68,1 kg

Vakarykščio meniu neprisiduosiu, vakare buvom pas draugus, ėjo čipsai į trasą doh.gif Užtat šiandien ryte taip prastai jaučiausi, pilvą skaudėjo, matosi, jog organizmas atprates nuo tokio maisto.
Atsakyti
QUOTE(GeraŽinia @ 2015 07 08, 05:52)
Gal kas patars kokią programą treniruoklių salei skirtą ką, po ko ir kiek atėjus daryt? Ir kaip ten ištikro su tais elipsiniais ir bėgtakiais (čia man greitas ėjimas labiau, kol kas dar ant bėgimo neperėjau - po truputį) - kiek laiko, kokiu greičiu ir kodėl geriau daryti treniruotės pradžioje ir pabaigoje. Aš paprastai einu 15 min (elipsinio apie 9-10 km/h) arba 20 min (bėgtakio 7,5km/h) pradžioje ir 30 min bėgtakio 7,5km/h pabaigus treniruotis. Čia yra iš to naudos? Nes vakar išgirdau, kad po 15-20 min nulipti nuo kardio treniruoklių yra veltui sugaištas laikas.

Jeigu ateinat į treniruotę su svoriais, tai tikrai nereikia dar valandos ar pusantros skirti kardio smile.gif Užtenka 10 min.apšilimui ir iš apšilimo visad yra naudos, nes be jo sportuoti pradėti negalima. Po treniruotės su svoriais geriau rinktis saikingai (max pusvalandžio per akis) kardio ir nepamiršti raumenų tempimo pratimų (man asmeniškai jie dar svarbesni, nes pavargusį ir sutrumpėjusį raumenį ištempia ir atpalaiduoja).
Tačiau jei renkatės tik kardio treniruotę, tai 15-20 min. nulipti neverta, nes tik po 30-40 min. pradedame siekti rezultato.
Ir jokia treniruotė per kartą neturėtų trukti ilgiau 1.5 val. Daugiau nėra geriau cool.gif

Treniruoklių salėje naujokams svarbu rinktis keletą pratimų bet visoms pagrindinėms grupėms, po 3 priėjimus po 10-12 k. Bet tarp priėjimų nežioplinėti ilgai, max. iki 1 min poilsis, kurio užtenka gurkštelt vandens ar susireguliuot svorį treniruoklyje ir pan. Ir negriebti max.svorių pradžiai, po treniruotės neturit savaitę jauatis kaip sulauūyta ar išžaginta smile.gif

http://www.rbimba.lt...reniruotis.html

Būtinai pasilabinkit su treneriu ir paprašykite įvadinės programos. Jie turi tokias universalias. Pasportavus, supratus kaip atliekamj pratimai ir t.t., vėliau galima prašyti individualios ir jau savaitei susidaryt raumenų grupių tikslines treniruotes.

http://healthywomenx...or-weight-loss/
Atsakyti